Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 10:40
Szerintetek mit érdemel az az ember, aki a zebránál álló furgont megelőzi, majdnem elüti azt az iskolás gyereket, akit a furgon épp átengedett, majd a közeli lámpához érve beáll a jobbra kanyarodó sávba, ahonnan a piros jelzés ellenére kilő, mert az egyenesen haladóknak zöldre vált a lámpa és ő is egyenesen akart menni, csak nem volt hajlandó a helyes sávban a sor végére állni. Ha például az ilyet egy termetesebb autós, vagy bárki kiráncigálná az autójából és szájon verné párszor, az helyes lenne? Ma egy ilyen szitut láttam, de sajnos nem verte senki pofán a kis köcsögöt. És direkt nem írom, hogy milyen autóval volt, mert nem szeretném ha valaki azt hinné, hogy szerintem minden ilyen autót tulajdonló olyan, mint a kis takonyarcú ma reggel.
Nem tudom min lepődünk meg... ma reggel ülök a buszon, az kikanyarodik a megállóhelyéről és megpróbál beállni a balra kanyarodó sávba, erre egy muki majdnem telibe trafálta a kicsit ferdén álló busz oldalát... azt hittem lehidalok... nagy kék, és mozog mit nem lehet észrevenni rajta.
Másik kedvencem az volt, amikor a törkvészi úton jöttem, szépen besorolnék az egyenesen menő sávba (a gábor áron utca kereszteződésénél), épp odaérnék a lámpához, majd a kanyarodó sávban a nő fogja és mikor mellé érek rámrántja a kormányt, mert meggondolta magát.