Szegények hozzák nekünk az aranyat, mi meg nem állunk mögéjük...
Dopping a sportban
Elküldve: 2004. 08. 28. 09:21
Elküldve: 2004. 08. 28. 09:24
Idézet: Studi - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 0:41
Szerintem az a szégyen, amit művelnek, műveltek vele!
Kész szerencse, hogy vannak ilyen remek, egyenes emberek:
Idézet
Az cseppet sem zavarja Gyurcsányt az ilyen bejelentéseknél sem (ahogyan elnézem egy nagyhangút sem), hogy valójában az ő felelőssége, és az ő feladata... LENNE!
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 08. 28. 09:37
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 10:21
Persze, nekünk hozzák az aranyat a szentek, akik tiszták, mint az angyal. De ha legyőzi őket egy kínai, vagy amerikai, akkor mutogassunk ujjal, hogy ő bizony doppingol. Fogjuk már fel végre, hogy a mi sportolóink sem szentek, és közük is pont annyian doppingolnak, mint más országokban. Rendben, kommunista országokban talán egy kicsit szélesebb körben szervezik a dolgokat.
Elküldve: 2004. 08. 28. 09:39
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 10:21
Figyi, nem csak a saját aranyát kockáztatja az, aki megtagadja a vizsgálatot, hanem az éremre várományos versenyzőkét is. Ugyanis egy bizonyos számú doppingügy után a rendezők hazaküldhetik az egész csapatot.
Szóval ne verjék más ****-val a csalánt!
Elküldve: 2004. 08. 28. 09:41
Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 10:24
Kész szerencse, hogy vannak ilyen remek, egyenes emberek:
Az cseppet sem zavarja Gyurcsányt az ilyen bejelentéseknél sem (ahogyan elnézem egy nagyhangút sem), hogy valójában az ő felelőssége, és az ő feladata... LENNE!
Nyilvánvalóan nem Gyurcsány Ferenc, és nem Schmitt Pál feladata megpisiltetni az összes magyar sportolót. Ellenben az a mentalitás, hogy bár b@szogatják a sportolóinkat, de a MOB elnöke sz@rik rá nagy ívben, számomra elfogadhatatlan. Most tud tenni ellene, ha tényleg ő a nagyszerű sportdiplomata.
Elküldve: 2004. 08. 28. 09:43
Idézet: Miki2 - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 9:39
ezt már rég cáfolták, nincs ilyen szabály!
/, . . . . . . .; ~ ~ ~ ; '"##########.:
Í@@@@@@@@@@; . ~ ~ ~ , . . . . . .:
I@@@@@@@@@@@@. ~ ,@@@@@@@@@@@@@.
A kormány súlyosan károsítja az Ön és környezetében élők egészségét!
Elküldve: 2004. 08. 28. 09:47
Idézet: Lipton - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 23:23
Három jamaicai versenyző volt az élen, utánuk a kínai. Tesóm mondta, hogy azért nem semmi, milyen jó lenne ha minden érmet jamaica nyerné meg. Mondtam Neki, hogy áááááá!!! Ott a kínai! Figyeld meg mindjárt feljön, ott még komcsik vannak, bünti lesz ha nem nyer, és biztos kapott egy kis segítséget is.
Erre mi történt? A célegyenesben úgy elkezdett futni a kínai nő, mintha csak most kezdte volna el.
Azért azt se feledjük, hogy hasonlóan nézett a világ a mi Gyurta Daninkra, mikor az utolsó 75 m-en begyújtotta a rakétákat. De ez itt
Elküldve: 2004. 08. 28. 09:47
Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 6:43
ebben nem az a hír, hogy a MASZ pártatlan, (ki mondta, hogy az?) hanem, hogy valakinek mégiscsak adtak mintát, tehát NEM menekülnek, NEM bújkálnak, hajklandóak vizsgálat alá vetni magukat, stb...
Elküldve: 2004. 08. 28. 09:48
Idézet: Studi - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 0:54
Na-na azt nem mondtam, hogy nem doppingolnak, mert magyarok, a hazaiak is ugyan úgy doppingolhatnak, de nem mindenki.
Ja Annustól mellesleg a verseny után vettek mintát és negatív lett!!!
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2004. 08. 28. 09:54
Idézet: Nevl - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 10:48
Valszeg ezért vett vissza magából a WADA (vagy mi a francnak hívják)
Egyébként meglepő volt ez az osztrák-határnál történő bevárás.
Most mi van, nem tudják, hogy EU-tagok vagyunk? Vagy nem vagyunk annyira tagok?
Vagy egyáltalán nem vagyunk azok?
On
Elküldve: 2004. 08. 28. 09:54
Már mondtam. Fazekas és a többiek hülyeségére nincsen mentség. 4-5 órát még ott maradni a korházban, az terhes volt nekik. Feltettem ugyan nemrég költői kérdésként, de úgy látszik senki nem értette... Akkor most meg is válaszolom.
NEM az lett volna a nehezebb, ha még pár órát a vizeletadással próbálkozik, majd sikerrel jár. Hanem az, hogy most -azok után, hogy a hülyeségükkel lejáratták az összes magyar sportolót és Magyarországot- szélmalomharcba kezdenek, sok-sok ember bevónásával, és hosszú hónapokon keresztül meghallgatásokra és bíróságokra rohangálnak, mert "Mi harcolunk a végsőkig!". Az 50ml-el kellett volna a végsőkig harcolni. A vége pedig mindenképpen az lesz az egész hercehurcának, hogy Fazekas nem kapja vissza az eredményét és az érmét.
Ugyanez a többi szabályokat semmibe vevőre is vonatkozik. Gyurkovics doppingolása pedig magáért beszél.
Megjegyzem -ezt is mondtam már- a WADA döntésére befolyással sem Schmitt Pál, sem Gyurcsány Ferenc, sem az Atyaúristen nem lesz már befolyással. Szóval a könyörgő vagy fenyegető leveleknek, negédes sportdiplomáciának ezen a téren semmilyen eredménye nem is lehet.
Nyersen fogalmazva: "A szart már nem lehet visszalapátolni a lóba."
Elküldve: 2004. 08. 28. 09:57
Idézet: Miki2 - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 10:54
Így van. Szerintem Annus megtarthatja majd az érmét. Bár tehetett volna róla, hogy ne legyen ilyen herce-hurca!
Idézet
Egyébként meglepő volt ez az osztrák-határnál történő bevárás.
Most mi van, nem tudják, hogy EU-tagok vagyunk? Vagy nem vagyunk annyira tagok?
Vagy egyáltalán nem vagyunk azok?
On
Nagyon jól tudják. De mivel a WADA független szervezet, nem lenne szerencsés egy magyar sportolótól, ilyen botrány után magyar területen ismételt mintát venni.
Elküldve: 2004. 08. 28. 09:57
Idézet: Miki2 - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 10:39
Szóval ne verjék más ****-val a csalánt!
Látom, nem jött át az irónia. A postom egy másik postra volt válasz, csak nem akartam rá reply-zni, mert nem akartam (jobban) személyeskedni.
Elküldve: 2004. 08. 28. 10:01
Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 10:54
Már mondtam. Fazekas és a többiek hülyeségére nincsen mentség. 4-5 órát még ott maradni a korházban, az terhes volt nekik. Feltettem ugyan nemrég költői kérdésként, de úgy látszik senki nem értette... Akkor most meg is válaszolom.
NEM az lett volna a nehezebb, ha még pár órát a vizeletadással próbálkozik, majd sikerrel jár. Hanem az, hogy most -azok után, hogy a hülyeségükkel lejáratták az összes magyar sportolót és Magyarországot- szélmalomharcba kezdenek, sok-sok ember bevónásával, és hosszú hónapokon keresztül meghallgatásokra és bíróságokra rohangálnak, mert "Mi harcolunk a végsőkig!". Az 50ml-el kellett volna a végsőkig harcolni. A vége pedig mindenképpen az lesz az egész hercehurcának, hogy Fazekas nem kapja vissza az eredményét és az érmét.
Ugyanez a többi szabályokat semmibe vevőre is vonatkozik. Gyurkovics doppingolása pedig magáért beszél.
Megjegyzem -ezt is mondtam már- a WADA döntésére befolyással sem Schmitt Pál, sem Gyurcsány Ferenc, sem az Atyaúristen nem lesz már befolyással. Szóval a könyörgő vagy fenyegető leveleknek, negédes sportdiplomáciának ezen a téren semmilyen eredménye nem is lehet.
Nyersen fogalmazva: "A szart már nem lehet visszalapátolni a lóba."
Ellenben Annus negatív mintája után igencsak keményen fel kellett volna lépni a cseszegetésekkel szemben. Függetlenül attól, hogy a csapattársa mit csinált. Persze én is tudom, hogy Annusnak egyszerűbb lett volna dobni egy sárgát a WADA markába, de ennek ellenére, ha már megpisiltették a versenye után, legyen elég az.
Igazából Fazekast sem tudták doppingolással megvádolni, ezügyben is lehetett volna lépni. De nem tette senki, csak mutogatnak.
Elküldve: 2004. 08. 28. 10:03
Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 10:54
Azért kiváncsi lennék, mit lépne a WADA, ha Bush személyesen vádolná meg őket elfogultsággal, és a csapat hazahívásával.
Elküldve: 2004. 08. 28. 10:03
Idézet: Studi - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 9:37
te miről beszélsz? ha abból indulunk ki, hogy minden sportoló kokszol, és 5 vizelet és 1 vérminta alapján kihozzák NEGATÍV-ra az eredményt, akkor tőlem így kokszoljon! (ha egyszer más is teszi, ugye, ti mondtátok)
másrészről az eredmény nem azt mutatja, hogy NEM kokszoltak, hanem, hogy az ellenőrzéshez rendelkezésre álló (amerikai) infók alapján nem bírtak kimutatni doppingszert a szervezetben. ha valami mást szert szedtek, ami nem kimutatható, lelkük rajta, (hisz más is az ilyen nem kimutatható szereket használja) jogos az arany, jogos a dicsőség, a csalók között ő a legügyesebb csaló - mondhatnók...
nekem az nem fér inkább a fejembe, ha egyszer ennyire készültek a "beültetett magya atlétákra", akkor MI A LÓF*SZÉRT NEM VITTÉK EL ŐKET SE RÖNTGENRE, SE MRI-re, SE CT-re, SE ULTRAHANGRA, ehelyett "állítólag" ujjal turkáltak ötször-hatszor a valagukban.
Elküldve: 2004. 08. 28. 10:10
Idézet: Studi - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 11:01
Persze még kár elkiabálni, de úgy néz ki, Annus megtarthatja az érmét. Szóval talán mégis volt ott valami diplomácia!
Idézet
Ne haragudj Studi, de nem ismerek rád! Tényleg ENNYIRE szemellenzős/értetlen vagy?
Mi a francot lehetne lépni, ha egyszer megszegett egy szabályt, amelyért a büntetés az eredménytől és esetleges éremtől való megfosztás a büntetés?
Ennyi. A szabályokat nem véletlenül hozzák. Amiket itt többen mondanak, hogy írni kellett volna egy levelet, miszerint "Naaa, ne vegyék már el az érmét! Igaz, hogy nem adott annyi vizeletet, amennyi kötelező, de naaaaa! Legyenek már elnézőek! Csak most. Csak vele! Mert miért ne? Naaaaa!" egyszerűen nevetséges.
Ez nem ugyanaz a szituáció, mint amikor a megtévedt 8 éves kissrácot rajtakapják a boltban, amint elemel egy csokit, majd a boltvezető egy mosollyal és egy farbabillentéssel elintézi az ügyet.
Elküldve: 2004. 08. 28. 10:19
Idézet: szabiii - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 10:43
Idézet
Elküldve: 2004. 08. 28. 10:37
Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 11:10
Azt, hogy az adott vizelet negatív eredményére hivatkozva ki lehetett volna harcolni még egy ellenőrzést, amin tisztázhatta vona magát. A WADA Annusra irányuló figyelmét át kellett volna terelni Fazekasra, hogy kapjon még egy esélyt, és bizonyíthassa egyértelműen, hogy tiszta. Nem a MASZnál, hanem a WADA, és a NOB előtt.
Elküldve: 2004. 08. 28. 10:57
Idézet: Studi - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 11:37
És nem, és nem, és nem érti.

Súgó
A téma zárva.