HWSW Informatikai Kerekasztal: Elektronikus tánczene - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Elektronikus tánczene Értékeld a témát: -----

#401 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 20. 23:49

Idézet: McElroy - Dátum: 2004. nov. 20., szombat - 23:37

Már egy pár éve nem igazán hallgatok drum and bass-t, legfeljebb csak olyanokat amikre ráaggatják az atmoszférikus vagy inteligens drum and bass jelzőket. Na mind1. De most előszedtem a Teebee presents 'Black Science Labs' albumot. Ez az album, mikor megjelent az abszolut kedvencem volt, nagyon sokat hallgattam. Most ismét hallgatva is k*rva jó.  Szerintem nagyon jó élmény, ezzel az albummal nagyon nagyot alkotott Teebee, futkos a hátamon a hideg, miközben hallgatom. :)

No igen. :) Egyébként pont erre jutottam én is (ti. én is alig hallgatok DnB-t mostanság, inkább breakbeat, ambient, nu jazz, stb.), de Teebee tényleg vhogy mégis más. Itt van egy szám az új albumról pl.: http://www.coolsite....bence/music.mp3
(direkt nem írok számcímet, albumcímet, semmit, így talán kevésbé tűnik jogsértőnek a dolog  :cool: ) Egyébként pont az az érdekes ezzel a számmal kapcsolatban (is), hogy tele van klisékkel, mégis jól el van találva a dallam és az ütem helye.
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

#402 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 20. 23:57

Idézet: bbence - Dátum: 2004. nov. 20., szombat - 23:49

No igen. :) Egyébként pont erre jutottam én is (ti. én is alig hallgatok DnB-t mostanság, inkább breakbeat, ambient, nu jazz, stb.), de Teebee tényleg vhogy mégis más. Itt van egy szám az új albumról pl.: http://www.coolsite....bence/music.mp3
(direkt nem írok számcímet, albumcímet, semmit, így talán kevésbé tűnik jogsértőnek a dolog  :cool: ) Egyébként pont az az érdekes ezzel a számmal kapcsolatban (is), hogy tele van klisékkel, mégis jól el van találva a dallam és az ütem helye.

Nekem leginkább amiatt tetszik ez az album hogy szerintem hihetelen jól ad vissza egy sci-fi atmoszférát. Valóban vannak benne klisék de mégis egyedi és különleges pont ettől a sci-fi atmoszférától. Manapság amikor a hardstep nagyon előre nyomult és már a 12 éves utca kölykök is tudják hogy ki az a bladerunnaz és dj bal, nagyon kevés az igazán maradandó. Vagy csak én látom ezt így?  :think:
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#403 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 00:03

Idézet: McElroy - Dátum: 2004. nov. 20., szombat - 23:57

Nekem leginkább amiatt tetszik ez az album hogy szerintem hihetelen jól ad vissza egy sci-fi atmoszférát. Valóban vannak benne klisék de mégis egyedi és különleges pont ettől a sci-fi atmoszférától. Manapság amikor a hardstep nagyon előre nyomult és már a 12 éves utca kölykök is tudják hogy ki az a bladerunnaz és dj bal, nagyon kevés az igazán maradandó. Vagy csak én látom ezt így?  :think:

Hát, SZVSZ dnb-ben már nem sok van, igazából (legalábbis party szinten biztos) elment az egész a zúzda irányába. Azért már az is jelzésértékű, hogy az eddig legkevésbé megújuló label, a Good Looking Records is felvette a palettára a house-t (elég jól, meg kell hagyni, jól látszik ez a legújabb Earth válogatáson). Szóval én nem sok jövőt látok a dnb-ben, kreativitás terén.
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

#404 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 00:13

Igen, már én sem. Egyébként dnb körökben akkor lepődtek meg nagyon előszőr ezen a house dolgon mikor Photek albumán (most igy hirtelen meg nem mondom hogy mi a címe :rolleyes:) is volt néhány house szám. Ja igen, Photek még egy másik nagy kedvenc.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#405 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 00:23

Idézet: McElroy - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 0:13

Igen, már én sem. Egyébként dnb körökben akkor lepődtek meg nagyon előszőr ezen a house dolgon mikor Photek albumán (most igy hirtelen meg nem mondom hogy mi a címe :rolleyes:) is volt néhány house szám. Ja igen, Photek még egy másik nagy kedvenc.

Igen, a Solaris. Pedig az egy 2000-es album.
Photek kicsit széttört zenéket játszik, de nekem mégsem a kedvenc ebben, ha már kisérleti elektronikát akarok hallgatni (ilyesmit), akkor Squerpusher (teljesen szétcs*szett dnb), vagy méginkább Amon Tobin (aktuális kedvenc). Aphex Twin betegségeit már nem is említem. :) Igaz, Aphex sokkal inkább ambientnek nevezhető.

#406 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 01:09

http://www.kiss100.com

Sorry, ha nem néztem végig 15 oldalt.. :)
Prog./Deep House :wub: :D vmi jó oldalt tud vki?
jah, jöhet még techno is ofkoz..ilyen Beyer meg Liebing féle.

Ha van vkinek Digweed "gyüjteménye" mindenképp szoljón..spec. E.Hall/2part megvan/meg Homelands2k3..stb
ÚÚÚndoritó mit tud művelni az a csávó.... :respect: :reklamacio: :respect: !!!!!

Jah, jöhet még Askew is ám.
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#407 Felhasználó inaktív   zimzum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 08:49

deepconnect.com
deephousenetwork.com
deeprhythms.com 
deepcourse.pardey.org
freshlymixed.com

egy ideig talán elég lesz...
:)

Szerkesztette: zimzum 2004. 11. 22. 08:50 -kor

".....minden, aminek kezdete van, véget is ér, Neo..."

#408 Felhasználó inaktív   Rocketjump 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 25. 16:28

Idézet: Goodman - Dátum: 2004. nov. 6., szombat - 20:15

Ugyanazt csinaljak, amit az Infected Mushroom, atmennek popularisabb stilusok fele, es 10x annyira keresik magukat. :)

Ájj, a fected azért még a populárist is egyedivé tudja tenni...és a supervájzor albumon is vannak becsavarító trekkek, pl Bombat stb.

bár, emlékszem egy időben (2000 körül) még az mp3.com-ról INGYEN le lehetett tölteni az összes addigi zenéjüket :D

dehát holnap a nagy nap Live! performansz a kibebasz*tt komplexben ár jú redi tu ged infekted

#409 Felhasználó inaktív   csige 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 25. 23:23

Idézet: BigDil - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 18:50

Sander Kleinenberg Live @ Sensation White in Amsterdam Arena, Amsterdam (Sat-03-Jul-04)[/b]
01. Superchumbo - Revolution
02. [00:00] Animal Factory - Got Some Teeth (Dub Mix)
03. [02:50] Rene Amesz - Back Into The Funk

Ahh köszi szépen, találtám én is egy csonka tracklistát de az pont nem volt rajta ami kellett.
De közben rájöttem hogy a Flashbrothers - Amen (Lys & Gigi S Mix) zenét kerestem, és már meg is van. Valamiért meg van őrülve érte szinte mindenki az ismerőseim közül, igaz nekem is bejön.
Akkor ebből csinálok is egy cue fájlt, ha már ilyen szépen megvan.
:respect:

#410 Felhasználó inaktív   phan_tom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 25. 23:42

Látta már valaki a Budai dvd-t? Érdemes lenne megvenni? Egy barátom nagyon bírja az Imit, neki jó lenne ajándékba.
"Fear is the path of the dark side.....  I sense much fear in you.."

#411 Felhasználó inaktív   csige 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 25. 23:45

Régen volt már ilyen. Pár oldal ahonnan lehet szedegetni mixeket:
buchster
globalclubbing
csak találtam
partymixes (ez sajna fizetős)
www.mp3.qo.pl

#412 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 01:00

Idézet: phan_tom - Dátum: 2004. nov. 25., csütörtök - 23:42

Látta már valaki a Budai dvd-t? Érdemes lenne megvenni? Egy barátom nagyon bírja az Imit, neki jó lenne ajándékba.

Nem rossz. Nekem tetszett, kifejezetten. Itthoni elso probalkozas tudtommal egy ilyen film elkeszitese. Az extrak se rosszak(szakmabeliek nyilatkoznak Budairol)

#413 Felhasználó inaktív   phan_tom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 02:53

Nem túl reklámízű az egész? Ettől tartok egy kicsit, hogy olyan, mintha egy hosszabb promóciós film lenne.
"Fear is the path of the dark side.....  I sense much fear in you.."

#414 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 09:01

Idézet: BigDil - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 18:50

Sander Kleinenberg Live @ Sensation White in Amsterdam Arena, Amsterdam (Sat-03-Jul-04)
01. Superchumbo - Revolution
02. [00:00] Animal Factory - Got Some Teeth (Dub Mix)
03. [02:50] Rene Amesz - Back Into The Funk
04. [09:15] X-Press 2 - Muzikizum
05. [13:48] Mory Kante - Yeke Yeke (Hardfloor Remix)
06. [19:03] Shiny Grey - Why (Wally Lopez Vocal Mix)
07. [22:29] Erick E - Ya Don't Stop
08. [24:27] Deep Dish - Flashdance
09. [29:17] Pink Floyd vs. Lost Vegas - The Wall Rebuilt
10. [36:41] Kobbe & Austin Leeds - Daze
11. [43:45] Rowan Blades & Chris Lake - Filth (Remix)
12. [44:01] Flash Brothers - Amen (Lys & Gigi S Mix)
13. [49:35] ID
14. [49:42] Planet Funk - The Switch (King Unique Remix)
Total running time 54:45 min

forrás (klikk)

Húú vazz ez a mix nagyon ottvan!

#415 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 21:37

Idézet: phan_tom - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 2:53

Nem túl reklámízű az egész? Ettől tartok egy kicsit, hogy olyan, mintha egy hosszabb promóciós film lenne.

Nyilvan Imirol szol, de nem tul durvan reklam jellegu.

#416 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 21:37

Idézet: Rocketjump - Dátum: 2004. nov. 25., csütörtök - 16:28

dehát holnap a nagy nap Live! performansz a kibebasz*tt komplexben ár jú redi tu ged infekted

raateszunk! :>

#417 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 21:43

Idézet: Rocketjump - Dátum: 2004. nov. 25., csütörtök - 16:28

picit félek, hogy milyen lesz a complexben, de mingyá meglássuk.

bogyós teknós pokemonos hájperes rendezvényre jó a complex szerintem.

de goát valahogy nem tudom odaképzelni. főleg ha szabadtéri, tüzes bulikra gondolok...

Update: [22:03:08] <Goodman> WiZARD: a bógyós az bogyós

Szerkesztette: WiZARD 2004. 11. 26. 22:12 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#418 Felhasználó inaktív   Rocketjump 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 27. 15:38

Én is utálom a hangár-fílinget, kimondottan rossz hatással van rám....

A tegnap kevesebb hájperes csótány volt, mint a tavalyi bulin, szerencsére, és több a külföldi, főleg az izraeli  :omg: ...most ébredezek amúgy.....hát, szétszedték a helyet, mi tagadás...kicsit diszasszociatív vagyok még.

A vége fele az "I wish" közben majnem kipottyant a könnyem a gyönyörűségtől, pedig azt a számot kifejezettem skip-eltem eddig - dehát élőben, elő énekkel (  :respect:  ) valami szentség volt.

Na.

De a tavalyi partin JUDOCUS volt isten. Pont.

ui. és az új személyzet valódi gavallér volt az eddigi komplexes mozdonyarcok mellett

Szerkesztette: Rocketjump 2004. 11. 27. 15:39 -kor

#419 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 27. 22:47

Nagysagrendekkel jobb volt mint a tavalyi. Deko tekinteteben nem max.

#420 Felhasználó inaktív   Szandor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 18:41

Nincs meg valakinek, vagy nincs linkje valakinek a 26-ai Infected Mushroom-ról hangfelvétele? Már feltúrtam a netet, de nem nagyon találtam
PARTYSERVICE - bulik, rendezvények lebonyolítása
Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye!

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.