HWSW Informatikai Kerekasztal: Elektronikus tánczene - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Elektronikus tánczene Értékeld a témát: -----

#521 Felhasználó inaktív   akita 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 18. 13:18

tudja vki hol lesz DJ Tiesto novemberi 12-i Dj Party-ja????? és milyen árak vannak belépő ügyileg? :)
:dj:
"Lenni, vagy nem lenni"
"Bátraké a cseresznye!" és mindenkinek legyen szemcserés a papja :) !

#522 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 13:33

A Papp László Budapest Sportarénában, a sima belépő 6.500 magyar forintba fog kerülni, míg a VIP kereken 10.000 forintot ér.

Szerkesztette: lehella 2005. 09. 18. 13:41 -kor

#523 Felhasználó inaktív   csige 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:17

Idézet: Fym - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 10:37

Köszi, szedem... :respect:

Remélem neked se kellett csalódnod! :)
Csak azért raktam ki mert ő az 1ik kedvenc, és elég kevés mixet lehet tőle hallani.

#524 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:37

Idézet: csige - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:17

Remélem neked se kellett csalódnod! :)
Csak azért raktam ki mert ő az 1ik kedvenc, és elég kevés mixet lehet tőle hallani.

Az elejét már meghallgattam, jóó kis zúzda... :up: :smoker: :cool:

Szerkesztette: Fym 2005. 09. 18. 14:39 -kor

.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#525 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 18:24

Talán már lassan két hónapos is lesz a cucc, de belinkelem hátha érdekel valakit, Nagyon jó kis cucc!
Bijoubreaks.com Breakthru DJ Competition 1. helyezett mixe:
http://www.bijoubeats.com/sets/bijoubreaks...-BBBwinnerx.zip

érdemes letölteni!

Tracklist:
1. INTRO
2. lexi - dial me (si begg rmx) - superstonic
3. product01 - i like it loud - bow wow records
4. ILS - storm from the east - distinctvive breaks
5. vlad/ardisson - vladivarious - sokolov recordings
6. peter paul - my heroine - 2codes
7. platinum mules - gammon steaks - mofo recordings
8. the crystal method - bound too long (hyper mix) - ultra US
9. uptown connection - coke smack - inflight entertainment
10.klaus heavyweight hill - deep space - title fight
11.roxiller - walkie talkie - record records
12.si begg - revolution no. 2 - novamute
13.bassbin twins - esw - marineparade w/ si begg - revolution (horn-a-pella) - novamute
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#526 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 20:02

Idézet: McElroy - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 19:24

[Jó kis break beat... :cool: ]

Ahogy hallgatom, ez eléggé világvége beat... :Đ :up: :smoker:
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#527 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 21:56

Idézet: Fym - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 21:02

Ahogy hallgatom, ez eléggé világvége beat... :Đ :up: :smoker:

Akkor mit mondanál erre?  :Đ

http://www.bijoubeat...com-sv3rdx1.zip
(Bijoubreaks Breakthru DJ Competition, 3. helyezett. Én ezt szavaztam volna meg az első helyre. Keményebb, talán emiatt tetszik jobban.)
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#528 Felhasználó inaktív   akita 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 11:48

Idézet: lehella - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 14:33

A Papp László Budapest Sportarénában, a sima belépő 6.500 magyar forintba fog kerülni, míg a VIP kereken 10.000 forintot ér.

köszi  ;)
"Lenni, vagy nem lenni"
"Bátraké a cseresznye!" és mindenkinek legyen szemcserés a papja :) !

#529 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 17:50

Tiszteletem mindenkinek! :)

Elkészült a Progressivehouse.com -nak az Exkluzív podcast mixünk, akit érdekel INNEN toltheti le.

Kellemes zenehallgatást mindenkinek, várom a véleményeket akár építőek akár nem... :)  :smoker:

Vigyázat, a zip mérete 194MB !! Hossza: 81:03

Szerkesztette: Senator 2005. 09. 19. 17:51 -kor

My Config: Apple Mac Pro 3.0 GHz, 6GB Ram, 2TB Hdd, Radeon X1900, 2x Dell DE228WFP

#530 Felhasználó inaktív   csige 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 22:42

Idézet: Senator - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 18:50

Elkészült a Progressivehouse.com -nak az Exkluzív podcast mixünk, akit érdekel INNEN toltheti le.

Kellemes zenehallgatást mindenkinek, várom a véleményeket akár építőek akár nem... :)  :smoker:

Szimpatikus mixecske! ;)

Van benne minden, mi szem-szájnak ingere!
Ha lesz kedved olyat összedobni, amin picit zúzdább van (a mix közepe 4.-12.-ig), arra nagyon vevő lennék! :cool:  :smoker:

Gratula, szép munka!  :respect:

#531 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 07:11

Idézet: Senator - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 18:50

Köszönjük szépen! Letöltöttem és most hallgatózom megfele jól.  :cool:  :D

#532 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 17:34

Idézet: csige - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 21:42

Szimpatikus mixecske! ;)

Van benne minden, mi szem-szájnak ingere!
Ha lesz kedved olyat összedobni, amin picit zúzdább van (a mix közepe 4.-12.-ig), arra nagyon vevő lennék! :cool:  :smoker:

Gratula, szép munka!  :respect:

Köszi :) Lenne kedv atomzúzda mixet összerakni, de valahogy sosem jön össze h csak zúzda legyen  :(  Egyszerűen azthiszem nem olyan a lelkivilágunk vagy mi... :smoker:
My Config: Apple Mac Pro 3.0 GHz, 6GB Ram, 2TB Hdd, Radeon X1900, 2x Dell DE228WFP

#533 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 17:34

Idézet: McElroy - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 6:11

Köszönjük szépen! Letöltöttem és most hallgatózom megfele jól.  :cool:  :D

Szivesen, remélem nem bántad meg hogy letöltötted :)

#534 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 17:37

Na nagyon jó kis mix lett, és külön dícséret a kiváló hang minőségért (320 kbps rules  :smoker:  :up: ). És ha egy megjegyzést megengedsz Senator: Én inkább a tört ritmusokat szeretem jobban vagy szeretem azt is ha igényes prog. és breaks van egy mixben. Talán ezért is jön be Shiloh stílusa eléggé. Szóval szerintem nyugodtan törd te is jobban azokat az ütemeket, szerintem a "trend" is efelé mozdul el. :)  :respect:

#535 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 00:25

Köszönjük építő kritikádat ! Igazából az a problémánk a trendel, hogy nem akarjuk követni, megpróbáljuk a zenével magunkat adni és most ez jön :) Ha a trendet követnénk pl. abletonoznánk (no thx, gondolom hallottál már abletonos mixet..) és pityputyputy jellegű minimál zenéket játszanánk azt pedig soha. Nekünk eléggé elszomorító a jelenlegi új trend kialakulása, de ebbe most ne menjünk bele, nem szeretnék oldalakat fejtegetni a témáról. Semmi bajunk a törttel, félre ne értsd, egyébként pont tervezzük egy full vagy majdnem full tört mix elkészítését mivel mostanság hozzájutottunk pár kellemes és friss tört muzsikához :)

#536 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 07:08

Idézet: Senator - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 1:25

Köszönjük építő kritikádat ! Igazából az a problémánk a trendel, hogy nem akarjuk követni, megpróbáljuk a zenével magunkat adni és most ez jön :) Ha a trendet követnénk pl. abletonoznánk (no thx, gondolom hallottál már abletonos mixet..) és pityputyputy jellegű minimál zenéket játszanánk azt pedig soha. Nekünk eléggé elszomorító a jelenlegi új trend kialakulása, de ebbe most ne menjünk bele, nem szeretnék oldalakat fejtegetni a témáról. Semmi bajunk a törttel, félre ne értsd, egyébként pont tervezzük egy full vagy majdnem full tört mix elkészítését mivel mostanság hozzájutottunk pár kellemes és friss tört muzsikához :)

Értem én mire gondolsz, azért is tettem idéző jelbe a trend szót az előző hozzászólásomban. Kicsit félre érthető volt. Teljesen igazad van, én is utálom a trendi cuccokat. De ebben az esetben jó dolognak tartom azt hogy egyre több breaks kerül a napvilágra olyan dj-k szettjeiben is akik túlnyomórészt 4/4-et játszottak.  Megfigyelhető az hogy pl. az olyan soroztokban is mint a Global Underground kiadványok egyre inkább betörnek az igényes tört ütemek a prog. mellé. Szerintem ez nagyon pozitív, új löketet ad a zenének. Pl a legutóbbi GU 28, amit Nick Warren követett el, nem tudom volt e már alkalmad meghallgatni, de iszonyúan bejövős főleg a második cd, az elején azok a finom kis elszállós breakbeatek, főleg Morozov - Fly Guitar (Astero Breaks Mix), a második szám, hát ettől leesett az állam annyira bejött.

#537 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:23

Idézet: McElroy - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 6:08

Értem én mire gondolsz, azért is tettem idéző jelbe a trend szót az előző hozzászólásomban. Kicsit félre érthető volt. Teljesen igazad van, én is utálom a trendi cuccokat. De ebben az esetben jó dolognak tartom azt hogy egyre több breaks kerül a napvilágra olyan dj-k szettjeiben is akik túlnyomórészt 4/4-et játszottak.  Megfigyelhető az hogy pl. az olyan soroztokban is mint a Global Underground kiadványok egyre inkább betörnek az igényes tört ütemek a prog. mellé. Szerintem ez nagyon pozitív, új löketet ad a zenének. Pl a legutóbbi GU 28, amit Nick Warren követett el, nem tudom volt e már alkalmad meghallgatni, de iszonyúan bejövős főleg a második cd, az elején azok a finom kis elszállós breakbeatek, főleg Morozov - Fly Guitar (Astero Breaks Mix), a második szám, hát ettől leesett az állam annyira bejött.

Nah, akkor orulok hogy egyetertunk :) Igazandibol en egy olyan "trend" eljovetelenek tudnek rettentoen orulni, ami olyan hangzast kepviselne mint az elso track ezen a mixen :) Na aaaaaaaz a szamomra nagyon bejovos muzsika jelenleg :) De lesz breaks, dont worry :) Mindenkinek kedveskedni szeretnenk idovel :)

#538 Felhasználó inaktív   csige 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:43

Idézet: Senator - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 18:34

Köszi :) Lenne kedv atomzúzda mixet összerakni, de valahogy sosem jön össze h csak zúzda legyen  :(  Egyszerűen azthiszem nem olyan a lelkivilágunk vagy mi... :smoker:

Na jó, az első 2 zene lehet kicsit lightosabb felvezető is :D
Ha mégis, véletlen olyan lelkiállapotban lennél, hogy kicsit bedöngölnél, ne fogd vissza magad!
Kíváncsi lennék rá, hogy miket raknál fel, egy ilyen mixben, és erre tuti vevő lennék! ;)

#539 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 12:22

Idézet: csige - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 9:43

Na jó, az első 2 zene lehet kicsit lightosabb felvezető is :D
Ha mégis, véletlen olyan lelkiállapotban lennél, hogy kicsit bedöngölnél, ne fogd vissza magad!
Kíváncsi lennék rá, hogy miket raknál fel, egy ilyen mixben, és erre tuti vevő lennék! ;)

Coming soon :) Najó elárulom az atomzúzda mix a theessential.hu -nak készül és már folyamatban van. Valószínűleg 25 trackből fog állni. Viszont az eleje annak sem atomzúzda lesz, hanem kicsit engem a régi nagyon komoly mixkezdésekre emlékeztet, de ezt majd a közönségnek kell megítélnie :)
Habersham - Inconstant lesz az első track rajta tízernek említve :)

#540 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 17:21

Idézet: Senator - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 11:23

Nah, akkor orulok hogy egyetertunk :) Igazandibol en egy olyan "trend" eljovetelenek tudnek rettentoen orulni, ami olyan hangzast kepviselne mint az elso track ezen a mixen :) Na aaaaaaaz a szamomra nagyon bejovos muzsika jelenleg :) De lesz breaks, dont worry :) Mindenkinek kedveskedni szeretnenk idovel :)

Rendben. :) Majd kíváncsian várom a fejleményeket. BTW a mixben az a szám ami -33:25 környékén bontakozik ki nagyon bejövős. :p

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.