HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló Értékeld a témát: -----

#2481 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 21. 00:17

Kép
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#2482 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 00:27

rendezői változatot ebből múltkor megvettem a rossmannban egy ezresért ^^
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#2483 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 00:45

Idézet: obersmith - Dátum: 2006. máj. 21., vasárnap - 1:27

rendezői változatot ebből múltkor megvettem a rossmannban egy ezresért ^^

Jó vétel volt. :)
Ezt a filmet nem tudom megunni. :up:
Wherever you go, go with all your heart.

#2484 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 09:27

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 23:00

Most néztem újra az első részt, mit mondjak van benne néhány agyatlan poén... ;)

Ami viszont terhelő rám nézve, hogy nekem most esett csak le, hogy Silent Bob az maga Kevin Smith... Mentségemre legyen mondva, a Clerksen kívűl más filmet még nem láttam tőle... :D

Sztem a Dogmanal jobb KS film nincs. A magyar szinkron meg a legjobb. Foleg Jay. :Đ  :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2485 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 21:20

Hallottad az eredeti hangját Jason Mewes-nak? A magyar elég gyenge hozzá képest. De ez a film még úgy-ahogy jól van szinkronizálva. Hogy a legjobb KS film? Nem tudom, én nem merném ezt kijelenteni. A Clerks azért, mert az első, eredeti, a Mallrats mert sok képregényes humor van benne, meg marhulás az egész; a Chasing Amy mert nagyon személyes, meg érdekes témákat boncolgat; a Dogma, mert a vallást "vesézi ki", kiváló humorral, Alan Rickmannel; a Jay and Silent Bob strikes back, mert sok filmes poén van benne, meg a rajongóknak készül; a Jersey Girl, mert egy hihetetlen jó családi film a KS-féle humorral, nagyon jó színészi teljesítményekkel, tele érzelemmel (nem szégyellem, "bepárásodik" a szemem alatta néha :)). A Clerks 2 pedig szintén frenetikusnak ígérkezik, Rosario Dawsonnal együtt! :D Én nem tudok kedvencet választani. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2486 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 22:32

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 21., vasárnap - 22:20

Hallottad az eredeti hangját Jason Mewes-nak? A magyar elég gyenge hozzá képest. De ez a film még úgy-ahogy jól van szinkronizálva. Hogy a legjobb KS film? Nem tudom, én nem merném ezt kijelenteni. A Clerks azért, mert az első, eredeti, a Mallrats mert sok képregényes humor van benne, meg marhulás az egész; a Chasing Amy mert nagyon személyes, meg érdekes témákat boncolgat; a Dogma, mert a vallást "vesézi ki", kiváló humorral, Alan Rickmannel; a Jay and Silent Bob strikes back, mert sok filmes poén van benne, meg a rajongóknak készül; a Jersey Girl, mert egy hihetetlen jó családi film a KS-féle humorral, nagyon jó színészi teljesítményekkel, tele érzelemmel (nem szégyellem, "bepárásodik" a szemem alatta néha :)). A Clerks 2 pedig szintén frenetikusnak ígérkezik, Rosario Dawsonnal együtt! :D Én nem tudok kedvencet választani. :)

Nekem a Clerks magyar szinkronnal a kedvencem. Eredeti történet hihetetlen jó poénokkal.
Alföldi szövege mindent üt. :D
- ...Leszopnálak, meg másokat is, mint egy idomított fó-ka! Fujj te rohadt buzi! Kankós faszok! Nekem nő kell! Mit akarsz Grizzly Géza?
Wherever you go, go with all your heart.

#2487 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 22:38

Háát, sorry, de nekem hányingerem lett tőle... A szöveg még vicces lenne, de Alföldi nem illik ehhez. Csak úgy, mint a Képtelen Képregényben (micsoda magyar cím :omg:), nagyon gyenge ott ő is és "Géza" is. Pedig Alföldit kedvelem, de ezekben a filmekben ritka gyenge szvsz. Mondjuk, Jaynek nem hallottam még jó szinkront. A JG magyar verziójáról ne is beszéljünk...
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#2488 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 23:02

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 21., vasárnap - 23:38

Háát, sorry, de nekem hányingerem lett tőle... A szöveg még vicces lenne, de Alföldi nem illik ehhez. Csak úgy, mint a Képtelen Képregényben (micsoda magyar cím :omg:), nagyon gyenge ott ő is és "Géza" is. Pedig Alföldit kedvelem, de ezekben a filmekben ritka gyenge szvsz. Mondjuk, Jaynek nem hallottam még jó szinkront. A JG magyar verziójáról ne is beszéljünk...

Markocsiv Tamás (alias Kenny :D) sem rossz a Jay és Néma Bob visszavágban, de Alföldi szinkronja sztem is nagyon eltalált a többiben :up:

viszont a fent említett film szinkronos változatából tényleg kimaradt pár poén :(

#2489 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 23:29

Akkor csak nekem bántja a fülem. :)

#2490 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 20:00

Megnéztem a Da Vinci kódot. Ajánlom mindenkinek, érdekes film - az, hogy igaz-e, már más kérdés.

:up:

Cáfolok minden kritikát amit olvastam: pl, hogy érthetetlen(nem vagyok egy iq bajnok, a Mátrixba jobban belekeveredtem :D), keszekusza, stb

#2491 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 20:09

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 21., vasárnap - 22:20

Hallottam, nem jott be. :D Nekem a legjobb, a tema miatt, fokepp mert a tobbi filmje ebbol a szempontbol nem volt szamomra kulonoskepp erdekfeszito. :) A JASBSB meg eros kozepes volt csak szamomra, egyreszt nem szeretem az ilyen parodiakat, masreszt sztem eroltetett volt. :) Clerks jo volt, Mallrats, hmm nem ugrik be de kepregenyek sose erdekeltek, max Bobo meg a Goliat. :D
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#2492 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 20:12

Akkor nem igazán neked valóak KS filmjei. :) Azért a Clerks 2 előzetesét nézd meg. ;) Hátha. :D

#2493 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 20:58

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 21:12

Akkor nem igazán neked valóak KS filmjei. :) Azért a Clerks 2 előzetesét nézd meg. ;) Hátha. :D

Meghogy nem? Dogma nagyon jo volt, mondtam. Itt figyel a polcon a DVD. ;)

#2494 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 01:27

na megnéztem végre  A Barlang (Descent) filmet. nemrossz, sőt, jó.  :up:

közben eszembe jutott egy másik barlangos film, csak nem tudom mi a címe.
valami kis falusi egytantermes iskolába beront 2-3 rabló, bezárják a gyerekeket meg a tanárnénit egy barlangba, eltörlaszolják a kijáratot. ők nagy nehezen találnak másik kiutat, visszamennek és megölik a rablókat. kb ennyi. címe?  :)

Szerkesztette: acu 2006. 05. 23. 01:43 -kor

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2495 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 18:03

Folytatás itt.

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124