idézet:
Ezt írta Piftuka:
[QB][/QB][/quote]
Lehet, hogy hülyének néztek, de ki a fene az a fölöttébb bizalomgerjesztö pasas azon a fényképen? Nem ismerös az arca egyáltalán. PLS HLP! THX!
Észak-Korea - miért?
Elküldve: 2003. 02. 13. 16:10
Elküldve: 2003. 02. 13. 16:12
idézet:
Ezt írta Solarian Drummaster:
Lehet, hogy hülyének néztek, de ki a fene az a fölöttébb bizalomgerjesztö pasas azon a fényképen? Nem ismerös az arca egyáltalán. PLS HLP! THX![/quote]
Ő kérlek Dr. Genya, aki világuralomra tör !
[url="http://"http://www.drevil.com/"]EGY KIS SEGÍTSÉG !!!![/url]
[ 2003. február 13.: Piftuka szerkesztette a hozzászólást ]
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 02. 13. 16:14
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Ő kérlek Dr. Genya, aki világuralomra tör !
[url="http://"http://www.drevil.com/"]EGY KIS SEGÍTSÉG !!!![/url]
[ 2003. február 13.: Piftuka szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Nemá, most komolyan kérdezem!
Elküldve: 2003. 02. 13. 16:30
idézet:
Ezt írta Samott:
Ez melyik orszag?
Samott[/quote]
Amerikát pórázon tartják a lakói...
SzG
2. You'll be assigned to a mission a few'd qualify for... a mission a few would survive...
3. Nem vagy elég részeg, amíg a padlón nem keresel kapaszkodót...
Elküldve: 2003. 02. 13. 17:00
beszélhetnénk a legtöbb afrikai állam politikájáról, ahol a rezsim dúsgazgag, a nép nyomorog, vagy hogy miket mesélt a 65 éves amcsi veterán a kísérleti atomrobbantásokról (kb.1200 darab, hidrogénnel együtt - spectrum: nemtommianevefilm) aminek következtében többezer még életben maradt bajtársa hogyan haldoklik rákban, ill. hogy halt meg 3, 8, és 10 évesen mindhárom lánya, etc...
"A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség (NAÜ) hamarosan Észak-Korea problémáját az ENSZ Biztonsági Tanács plénuma elé terjesztheti. A Koreai Népi Demokratikus Köztársaság nukleáris programjának felújításáról szóló álláspontját a NAÜ szerdán, bécsi tárgyalásai után fogja kialakítani."
erre mi a válaszuk? bármilyen ilyen szankciót hadüzenetként fognak értelmezni!
félreértés ne essék, nem parázok, meg ilyenek, csak próbálom felfogni, miért vezettek idáig a dolgok...
próbáljuk 1ütt
köszi
/, . . . . . . .; ~ ~ ~ ; '"##########.:
Í@@@@@@@@@@; . ~ ~ ~ , . . . . . .:
I@@@@@@@@@@@@. ~ ,@@@@@@@@@@@@@.
A kormány súlyosan károsítja az Ön és környezetében élők egészségét!
Elküldve: 2003. 02. 13. 17:52
idézet:
Ezt írta szucsg:
SzG[/quote]
az meg a jobbik eset ha 1 orszagot a lakoi tartanak porazon es nem forditva. ez esetben mar nem bushal hanem az amcsikkal van bajom.
Elküldve: 2003. 02. 13. 18:18
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2003. 02. 13. 18:42
idézet:
Ezt írta Mulder:
hmm. 168ora. akarmit is ir az jo nem lehet.[/quote]
most akkor az mno-s linkekre mit mondjunk?
Elküldve: 2003. 02. 13. 18:55
na jo, nem ezért jöttem most ide, csak viccölök. Most mi lesz holnap? most fognak majd az ellenőrök jelentést tenni, vagy mikor? [irak persze]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2003. 02. 13. 18:56
idézet:
Ezt írta Wyco:
Népszabi rulez
na jo, nem ezért jöttem most ide, csak viccölök. Most mi lesz holnap? most fognak majd az ellenőrök jelentést tenni, vagy mikor? [irak persze][/quote]
Csak halkan megjegyezném a topicindító kérdését: Észak-Korea - miért?
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 02. 13. 19:08
idézet:
Ezt írta szucsg:
SzG[/quote]
"Mindennapi antiszemitizmus" cimu rovatunkat hallottak... miert kell ilyen ide?
Samott
Elküldve: 2003. 02. 13. 19:29
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Csak halkan megjegyezném a topicindító kérdését: Észak-Korea - miért? [/quote]
én meg azt jegyzem meg hogy ha nyitok egy IRAK topicot akkor le leszek baszva mert már van, meg keressek, meg be van zárva, meg 'anyúúú a jozsi huzza a hajam' satöbbi.
na. most ez van mint illetékes háborús topic, ide irogatunk. :confused:![]()
Elküldve: 2003. 02. 13. 19:34
idézet:
Ezt írta Wyco:
én meg azt jegyzem meg hogy ha nyitok egy IRAK topicot akkor le leszek baszva mert már van, meg keressek, meg be van zárva, meg 'anyúúú a jozsi huzza a hajam' satöbbi.
na. most ez van mint illetékes háborús topic, ide irogatunk. :confused:[/quote]
Akkor nézd meg légy szíves öttel feljebb a topicindító kérését, és mondd el neki, hogy vastagon tojni kívánsz a fejére.....
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 02. 13. 19:36
Szerintem nem kell kulonosebben felni az eszak-koreai atomprogramtol mert az egesz csak egy oszeomlofelben levo kommunista diktatura utolso rugasa. Eszak-korea alapvetoen egy bezarkozo orszag, amig amerikaiak nem tamadjak meg oket, ok sem fognak bantani senki...
Most azert szivoznak mert latjak hogy amerika nem er ra veluk foglakozni es igy akarnak jobb felteteleket kizsarolni maguknak (elemiszersegely, olajszallitasok) de mar nincs sok hatra ott sem a kommunizmusbol... szepen lassan kinai mintat kovetve le fogjak bontani a rendszert... szerintem 20 even belul ismet csak egy korea lesz... pont mint ahogy a nemetek csinaltak.
Samott
Elküldve: 2003. 02. 13. 19:40
idézet:
hmm, csak csendben jegyzem meg, hogy a hozzáröffenések 5% irányul a kérdésemre, hadd ne kelljen már új topicot nyitni...
[/quote]
ugy tunik a 'ne kelljen uj topicot nyitni' részt máshogy értelmezzük
de hogy boldog légy, én meg ontopic, szeirntem senkit nem érdekel korea most éppen, mert a közelkeleti probléma fontosabb. majd ha azzal végeznek, akkor korea lesz a következő terrositának kikáltott állam. igaz egyszer már hallottam Bush-t mostanság őket is leterroristázni. ezek után ha komcsi koreai lennék, én is elkezdenék anyázni...
Elküldve: 2003. 02. 13. 19:46
idézet:
Ezt írta Wyco:
ugy tunik a 'ne kelljen uj topicot nyitni' részt máshogy értelmezzük
de hogy boldog légy, én meg ontopic, szeirntem senkit nem érdekel korea most éppen, mert a közelkeleti probléma fontosabb. majd ha azzal végeznek, akkor korea lesz a következő terrositának kikáltott állam. igaz egyszer már hallottam Bush-t mostanság őket is leterroristázni. ezek után ha komcsi koreai lennék, én is elkezdenék anyázni...[/quote]
1. A topicnyitót mintha érdekelte volna.....
2. A "farkasvakság" és nem akarok tovább látni az orromnál" igen-igen közkedvelt errefelé, ettől még nem hiszem, hogy érdem
Elküldve: 2003. 02. 13. 19:49
idézet:
Ezt írta lameXpert:
[/quote]
nemnem...most félreértettél: nem ránk, hanem a politikusokra gondoltam!
minket lehet hogy érdekel, de őket nem hiszem. majd késöbb.
Elküldve: 2003. 02. 13. 19:55
idézet:
Ezt írta Wyco:
nemnem...most félreértettél: nem ránk, hanem a politikusokra gondoltam!
minket lehet hogy érdekel, de őket nem hiszem. majd késöbb.[/quote]
Bocs a félreértésért.
Amiért nem értek veled egyet: ez egy kényszerítőzés. Észak-Korea éppen azért kezdett bele most a játékba, hogy "kiegyensúlyozzon", egyrészt előnybe kerülhessen - ne kelljen meglépjen dolgokat - Dél-Koreával szemben, másrészt úgy véli, a hátsó udvarban csökkent a figyelem.
Csak emlékezz vissza, mi történik veled olyankor, amikor játszol valamit, és egy fontos állásnál egy légy elkezd zümmögni az orrod vagy füled körül?
Elküldve: 2003. 02. 14. 01:56
idézet:
Ezt írta lameXpert:
2. A "farkasvakság" és nem akarok tovább látni az orromnál" igen-igen közkedvelt errefelé, ettől még nem hiszem, hogy érdem[/quote]
azert a farkasvagsag a te betegseged foleg, azt azert ne felejtsuk el.
Elküldve: 2003. 02. 14. 02:43
[url="http://"http://abel.netfirms.com/pax3.htm"]Pax Americana[/url]

Súgó
A téma zárva.