Megasztár!!! Giga-csillag?
Elküldve: 2004. 03. 06. 20:51
Nem vagyok már tizenéves(már a 33-on is túl vagyok) de erre a GÁSPÁR LÁSZLÓRA érdemes figyelni!
Mintha tényleg MÁTÉ PÉTERT hallottam volna!!!!
Innen is gratulálok Neki!
[ 2004. március 06.: Árpi bá szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2004. március 06.: Árpi bá szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 07. 20:11
Elküldve: 2004. 03. 07. 20:21
idézet:
Ezt írta eszpe:
Szerintem Ők megérdemelnék, hogy mindketten győztesek legyenek. De sajnos csak egy megasztár lesz...[/quote]
Ne aggódj, szerintem lesz aki felkarolja őket![]()
Elküldve: 2004. 03. 07. 20:25
De nekem a nagydarab srác is tetszett aki kiesett. (Edmond?)
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2004. 03. 07. 20:26
Elküldve: 2004. 03. 07. 20:29
idézet:
Ezt írta Levente:
Kb 2 részt láttam, de Leslie szerintem nagyon jó volt.[/quote]
És ráadásul Fóton lakik!![]()
![]()
Fót RuLZ![]()
Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye!
Elküldve: 2004. 03. 07. 20:49
idézet:
Ezt írta Árpi bá:
....
Mintha tényleg MÁTÉ PÉTERT hallottam volna!!!! ....[/quote]
Hát igen. Az utánérzés utánérzésének lenni nem semmi.
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 03. 07. 20:55
Elküldve: 2004. 03. 07. 20:59
Kandech Evelyne viszont egy kis *MODERATED*. Szerintem egyáltalán nem jó és nem odavaló. Hajrá Tiszadob (Ibolya)!
[ 2004. március 08.: Drummaster szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 08. 00:56
- Gáspár Laci nem jó, egyfolytában hajlít ami engem nagyon zavar (DE a mostani szereplése tényleg elismerésre méltó volt!!)
- Evelyn full gáz, rég ki kellett volna esnie
- Edmondnak nagyon jó hangja van, de se Máté Péter se Demjén nem feküdt ennek a hangnak
- Ibolya volt a legjobb múlt szombaton
[ 2004. március 08.: iljicSke szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 08. 05:53
A többi ki a sz@r ???
Elküldve: 2004. 03. 08. 07:17
idézet:
Ezt írta PG.PG:
Máté Péter, Demjén Rózsi OK.
A többi ki a sz@r ???[/quote]
![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 03. 08. 08:46
TVera eddig mindig fantasztikusat nyújtott, messze kiemelkedik a mezőnyből. Ennek ellenére nekem is Leslie volt a kedvencem, nagyon szimpatikus. Evelyne is szimpi, de ne ma legjobb énekes, ez kétségtelen.
Gáspár Laci szörnyű orrhangon énekel. Amikor Robbie Williams számot adott elő, akkor megfigyelhető volt, hogy nagyon szépen, tisztán kezdte, de a közepére visszacsúszott az orrhangba, és csak a legvégére tudott kikecmeregni.
A legutóbbi adás viszont nagyon nem tetszett. Máté Péter számai még úgy-ahogy mentek, de a Demjén számok egytől-egyig harmatgyengék voltak. Eddig messze a leggyengébb adás volt, de remélem tanulnak belőle. Nekem tetszik a műsor, bár a selejtezők alatt nagyon rühelltem, nem a gyenge produkciók, hanem inkább a zsűritagok unott feje miatt. És hogy egy számot sem hallgattak végig.
PS: Abszolút nem értek a zenéhez, így ez az egész szigorúan SZVSZ.
Elküldve: 2004. 03. 08. 19:44
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Hát igen. Az utánérzés utánérzésének lenni nem semmi.[/quote]
Mi bajod van Máté Péterrel?
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 03. 08. 19:55
idézet:
Ezt írta lameXpert:
[/quote]
Beksztrítsz bek, ol rájt !!!![]()
Elküldve: 2004. 03. 08. 19:57
Szerintem igenis jó műsor, tehetséges emberekkel (a döntőkről beszélek). Én nem nagyon nézek TV-t, de ezt megnézem, ha módomban áll.
Legutóbb a Gáspár László féle "disco-fever" nekem nagyon bejött, amúgy is nagyon tehetségesnek tartom.
Elküldve: 2004. 03. 08. 20:02
idézet:
Ezt írta FakeJack:
Most valahogy nem értek veled egyet lameX......[/quote]
Nem is kell. De ettől még másolatok másolatai és fenemód hasonlít ahhoz a dolog, mint ahogy az üzemi kaja készül(t). Félkész holmi, invenció nélkül.
Elküldve: 2004. 03. 08. 20:16
Én zenész szemmel (és füllel
Két ember van, aki [b]ZENÉSZ[b] minden tekintetben: Gáspár Laci és Leslie. Ők ketten képvielik a profi szemléletet és tudást.
Előbbi zseniális énekes (Studikám, azok a jazz-es frazírok messze nem orrhangok ám!
Leslie egy közepes énekes és kivételes tehetség, mint zenész. Letöltöttem pár saját nótáját és azt kell mondjam, nagyon klasszak. Nem csoda, hogy a "szakma" nem adott neki soha semmi segítséget (ugyebár mesélte, hogy a hazai zenészvilág sok jeles tagjának írt számot, csak éppen amikor kérte őket, hogy adjanak lehetőséget és segítséget neki, hogy bemutathassa, mit tud előadóművészként, akkor nem akarózott senkinek segíteni). Ugyanakkor nem féltem. Most elég nagy ismertségre tett szert és az igazi zene kedvelői által, talán nagyobb népszerűséget is kap. Ha nem, akkor sem lesz szvsz lelkibeteg.
Oláh Ibolya a MEGASZTÁR nevű "valóságshow" nyertese, ez már fix. Nem érzem korrektnek, hogy nem feltétlenül a tudásával szerezte kiugró népszerűségét, hanem a számos, róla szóló külön TV2-es riportműsornak, mert ennek nem erről kellene szólnia, de hát már amikor meghírdették, akkor tudni lehetett, hogy ez is egy "csinált műbalhé" lesz.
Mindamellett bár én nem szeretem a csaj hangját (ez egyéni ízlés dolga), elismerem, hogy az utolsó két alkalommal kiváló volt (előtte nem nagy szám, főleg az első dallal, amivel bekerült).
Tudnotok kell, hogy Máté Péter az egyik kedvenc előadóm. A Hazám című szerzeményét nagyon szeretem és Ibolya úgy adta elő, hogy bizony libabőrös lettem.
A legnagyobb problémám ott van, hogy ő Laci teljes ellentettje. Árad minden gesztusából, mozdulatából, öntelt mosolyából, hogy olyan szinten nézi le az embereket, amely viselkedés egy előadótól megbocsáthatatlan. Ez pedig soha nem fog elmúlni. De ha az emberek zömének erre van szükség.
Edmund kiejtése nem lepett meg. Elég jó hangja van, de csak és kizárólag Tom Jonest énekelt. Minden számot elcseszett a Tom Jones-os frazírokkal. Egyszerűen nem képes más stílusban énekelni és ezzel az összes általa előadott számot megölte (kedvenc Beatles és Máté Péter számaim miatt egyenesen haragudtam rá).
A legrosszabb az óriási egoja és az, hogy nem fogta fel, mit jelent, amikor a zsűri arról beszélt, hogy "az, ha valakinek van egyénisége, nem azt jelenti, hogy csak egy stílusban énekel."
Mindamellett bármit is mondott erről, az NEM az ő egyénisége volt. Ha van is neki olyan, aól semmi nem látszott. Ez Tom Jones éneklési stílusa volt "lecopy-zva" és egy az egyben átvéve. Ez pedig édeskevés.
Evelyne pedig szinte szóra sem érdemes. Egyértelműen ő az akit valamely módon és okból a TV2 tart bent.
Borzasztóan gyenge. Hangja nincs, egy fátyolos, végig hamis, irritáló (nekem fizikai fájdalmat okoz) "valami" az, amit ő éneklés címén művel. Borzasztó!
Tóth Verának akkor lesz igazán bámulatra méltó hangja, ha képzi és öregebb lesz. Mert lassú, kitartott részeknél és/vagy mély hangoknál meglehetősen hamis és bizonytalan.
Hanem, amikor kiereszti...
Schmidt Vera sem nagy szám. Kellemes, szép (nem nagy terjedelmű) hang, de soha nem lesz alkalmas a TV2 által kijelölt: "csinált sztár" címre (ahogyan Leslie sem lett volna és Gáspár Laci sem lesz; meg úgyis Ibolya nyeri).
Aztán, hogy a "csinált sztárság" mögött valaha, lesz-e bármelyikből igazi egyéniség... Őszintén szólva, egyedül Gáspár Laciról tudom elképzelni.
Az összes többi szereplőről max. annyit, hogy csinálnak nekik egy-két lemezt, majd keresnek helyettük mást, őket meg ejtik. Erről szól ez manapság.
A zsűriben ugyanakkor Soma erősen a "no comment" kategória.
Rajong Evelyn-ért, csupán mert ugyanazokat a zenéket hallgatja, mint ő; így aztán kritikával nem is illeti és még akkor is (legutóbbi adás), amikor egyértelműen az ő nevét kellett volna mondania, inkább Schmidt Vera nevét mondja (akit viszont soha meg nem dícsérne, ellenben lehúzza, a sárga földig, ha van rá oka, ha nincs).
Péli Barna... "Háát.. nekem nagyon tetszett..." LOL
Presser szintén a nem őszinteség miatt, elásta magát előttem.
Bakácsnak jó a dumája, de ua., mint Presser.
Pierrot az egyetlen, aki normális (mondjuk amúgy is meglehetősen szerény, rendes embernek ismerem).
Szintúgy "no comment" a felhajtás, CD hírdetés, nyeremények, dedikálás, riportok, magazinok stb.
Bocs, hogy ilyen hosszú lett. Ennyi a véleményem az egészről. Sokkal többet nem is nagyon tudnék elmondani.
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 03. 08. 20:26
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Hú, ez egy kicsit hosszú eszmefuttatás lesz... Remélem, nem baj!
...
Sokkal többet nem is nagyon tudnék elmondani.[/quote]
Kérem, kapcsolja ki !!!![]()
![]()
/Nincs harag ???![]()
/

Súgó
A téma zárva.