HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár!!! Giga-csillag? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár!!! Giga-csillag? Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 22. 11:13

idézet:
Ezt írta Error.Fsi:
nr4tw: Ne haragudj de nem ertek veled egyet! Nekem egyaltalan nincs a zenehez semmi kozom(ilyen szinten) de azert nem hinnem, hogy az eddig eljutottak kozul barmelyik szemely is rosszul enekelne es kozepszeru lenne! Azt gondolom nallad igen hozabb erto emberek ulnek ott es nem csak a zsurire gondolok. Persze az vilagos, hogy a lovera megy ki minden, de azert batran merem allitani, hogy messze vannak ezek az emberek a kozepszerusegtol a nagy magyar szinvonalban.[/quote]

Ezek a "kozepszeru" :rolleyes: enekes versenyzok barkit lefoznek a hazai piacon. tovabbmegyek: a kulfoldi piacon is.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#162 Felhasználó inaktív   nr4tw 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 11:18

idézet:
Ezt írta Error.Fsi:
nr4tw: Ne haragudj de nem ertek veled egyet! Nekem egyaltalan nincs a zenehez semmi kozom(ilyen szinten) de azert nem hinnem, hogy az eddig eljutottak kozul barmelyik szemely is rosszul enekelne es kozepszeru lenne! Azt gondolom nallad igen hozabb erto emberek ulnek ott es nem csak a zsurire gondolok. Persze az vilagos, hogy a lovera megy ki minden, de azert batran merem allitani, hogy messze vannak ezek az emberek a kozepszerusegtol a nagy magyar szinvonalban.[/quote]

Nem haragszom :D
De ha megfigyeled, én végig a zsűrit, illetve a műsort értékeltem. A versenyzőket csak annyiban, hogy mindegyik megüt egy minimumot, ami ahhoz kell, hogy el lehessen velük adni a műsort. Az nem mondtam, hogy itt meg is áll a tehetségük, mindössze annyit, hogy néha bizony előállnak harmatgyenge alakításokkal.
Az, hogy nálam hozzáértőbbek ülnek a zsűriben, magától értődő dolog. De épp ettől lesznek számomra hiteltelenek, hogy eladták a szakértelmüket, és jó pofát vágnak, amikor a sz@rosszendvicsbe kell harapniuk, sőt még dicsérik is, hogy milyen finom. :D

[ 2004. március 22.: nr4tw szerkesztette a hozzászólást ]
Department of Redundancy Department

#163 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 21:45

Kicsit meglepett, hogy a Toth Vera ilyen magas különbséggel gyözött de azért örülök neki

#164 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 21:45

No vége, Vera nyert.
Szerintetek ki volt a jobb? Nekem Ibolya jobban tetszett, egyénibbnek találtam...
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#165 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 21:50

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. április 3, szombat - 22:49

No vége, Vera nyert.
Szerintetek ki volt a jobb? Nekem Ibolya jobban tetszett, egyénibbnek találtam...

mindketto nagyon jo volt, ha keresztre feszitenenek, akkor se tudnam megmondani ki volt a jobb. ket teljesen mas egyeniseg, egyik ebben jobb a masik abban.  :respect:  :respect:

#166 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 21:52

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2004. április 3, szombat - 22:54

mindketto nagyon jo volt, ha keresztre feszitenenek, akkor se tudnam megmondani ki volt a jobb. ket teljesen mas egyeniseg, egyik ebben jobb a masik abban.  :respect:  :respect:

Igen én se. Nekem egyébként nem volt szimpatikus az Ibolya, de biztos vagyok benne, hogy még fogunk hallani felőle :)

#167 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 21:53

Idézet: Phantom Lord - Dátum: 2004. április 3, szombat - 22:49

Kicsit meglepett, hogy a Toth Vera ilyen magas különbséggel gyözött de azért örülök neki

Megelőztél :)
De valóban érdekes volt hogy a ~50-50%-rol ami a műsor 3/4-éig ment hogy elcsuszott a kép. Vajon miert?
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#168 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 21:54

Idézet: Phantom Lord - Dátum: 2004. április 3, szombat - 22:56

Igen én se. Nekem egyébként nem volt szimpatikus az Ibolya, de biztos vagyok benne, hogy még fogunk hallani felőle :)

Én nem bánnám :)
De szivesen hallanék a top12 legalább feléről, mert azért ők is szépet "alkottak". Pl Laci kimondott egyéniség. Egy ideig azt hittem h a rokona miatt sztárolták ennyire, ami lehet is de azért ő is sokat tett az elismertségért, ugyhogy visszavonom rosszallásom :)

Szerkesztette: Wyco 2004. 04. 03. 21:55 -kor

#169 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 22:06

Gratula Verának, teljesen megérdemelten nyert, mert tényleg ő a jobb. Ibolya is szuper, de Vera jobb. Még egyszer gratula neki. :up:

#170 Felhasználó inaktív   AEomega 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 03. 22:07

Én is meglepődtem Vera győzelmén, de örültem is.:up:
Az tényleg érdekes volt, amikor kb. 2 perc alatt az addig stagnáló ~51-49% eltolódott, de a szavazatszámlálós tyúk szerint minden rendben zajlott, úgyhogy biztosan csak a véletlen műve... :rolleyes:

#171 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 22:21

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. április 3, szombat - 22:58

De szivesen hallanék a top12 legalább feléről, mert azért ők is szépet "alkottak". Pl Laci kimondott egyéniség. Egy ideig azt hittem h a rokona miatt sztárolták ennyire, ami lehet is de azért ő is sokat tett az elismertségért, ugyhogy visszavonom rosszallásom :)

szerintem fogunk is. Ezek a fiuk/lanyok mogott komoly teljesitmeny van. Nagyon sok mai "sztart" le tudnanak fozni.

#172 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 22:58

Idézet: Phantom Lord - Dátum: 2004. április 3, szombat - 22:56

Nekem sem.
De hangja az van. :)

#173 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 23:44

Idézet: Etele - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 0:02

Nekem sem.
De hangja az van. :)

nem csak neki. :) Amikor Vera elkezdte enekelni azt a Houston szamot, hattal ultem a tvnek, csak ugy tarkon vagott a hangja. Utoljara ilyen tarkon vagast akkor ereztem, amikor Kecskemeten Vari Gyula a MiG-29-essel atzugott a fejem folott. :) Mujahid Zoli gondolom nem veletlenul sirta el magat.. Ha Vera esznel marad, es nem szall el, akkor a szinpadrol fog nyugdijba menni.

Ti tudtok olyan magyar eloadot mondani, akinek ekkora hangterjedelme van? Cserhati Zsuzsa ota nem hallottam ilyet..

#174 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 23:58

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 0:48

nem csak neki. :) Amikor Vera elkezdte enekelni azt a Houston szamot, hattal ultem a tvnek, csak ugy tarkon vagott a hangja. Utoljara ilyen tarkon vagast akkor ereztem, amikor Kecskemeten Vari Gyula a MiG-29-essel atzugott a fejem folott. :) Mujahid Zoli gondolom nem veletlenul sirta el magat.. Ha Vera esznel marad, es nem szall el, akkor a szinpadrol fog nyugdijba menni.

Ti tudtok olyan magyar eloadot mondani, akinek ekkora hangterjedelme van? Cserhati Zsuzsa ota nem hallottam ilyet..

:up: Verára is, meg Várira is. :up: Hatalmas hangja van, lazán letolta a Houston számot, de sztem Turnert is röhögve leénekelné. Mármint Tina Turner számot.

#175 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 00:05

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 0:48

Zámbó Jimmy :D :(

#176 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 00:06

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. április 3, szombat - 22:58

Hát nemtom. Szerintem a Gáspár LAcinak sok elönye nem volt abbol, hogy az a nyomiger ripacs a rokona.

Szerkesztette: Phantom Lord 2004. 04. 04. 00:08 -kor

#177 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 00:10

Idézet: Phantom Lord - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 1:10

Hát nemtom. Szerintem a Gáspár LAcinak sok elönye nem volt abbol, hogy az a nyomiger ripacs a rokona.

Abból nem, viszont - nem ismerek magamra - csak elismeréssel tudok beszélni Laciról. Úgy lett volna igazságos sztem, ha Vera és Laci jutnak a döntőbe, bár nem kétséges számomra, hogy akkor is Vera nyert volna.

#178 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 00:25

Idézet: Phantom Lord - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 1:09

Zámbó Jimmy :D :(

nem gagyira gondoltam.. :omg:

#179 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 00:29

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 1:29

nem gagyira gondoltam.. :omg:

Hangja attol még baromi jo volt, és itt ez volt a kérdés :)

#180 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 00:36

Idézet: Phantom Lord - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 1:10

egyaltalan nem. se elonye, se hatranya nem volt, hogy gyozike a rokona. tudod: a rokonainkat nem, de a baratainkat magunk valasztjuk. Ha a tv2 ugyes, es nem hagyja egyiket sem sorsukra, akkor ez a 12 ember az elkovetkezendo evekre, evtizedekre olyan meghatarozo tagja lesznek a magyar zenei vilagnak, mint az a bizonyos tancdalfesztival Koos Janossal es a tobbi eloadoval.

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.