HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár!!! Giga-csillag? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár!!! Giga-csillag? Értékeld a témát: -----

#1661 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 28. 11:43

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 2:12

:confused:

nem tudom eldonteni, hogy termeszetes szepseg, vagy olyan mint egy hal.  :cool:
what the fuck is WTF?

#1662 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 11:46

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 11:11

Ugyaaan. A tinilányok elélveznek már a látványától is. Más a műsor készítőinek nem számít. :D

a musor keszitoi nem tehetnek arrol, hogy ennyi buta p**a rohangal az orszagban  :cool:
what the fuck is WTF?

#1663 Felhasználó inaktív   redbiro 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 12:36

Idézet: begbie - Dátum: 2006. febr. 27., hétfő - 13:07

Bíborkáról eddig nem esett szó... nekem ő is tetszett.

Egy :up: neki. Nekem is tetszett amit csinált.

#1664 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 28. 12:58

Idézet: c0ke - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 11:43

nem tudom eldonteni, hogy termeszetes szepseg, vagy olyan mint egy hal.  :cool:

:nevet: Hehe.

Piftuka: a '80-as évek szerintem szégyenletes egy korszak volt a mainstream zene szempontjából, de itt is: ízlések és pofonok. :D Jó zene pedig minden korban akad. Még most is. ;)

#1665 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 14:39

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 11:14

:eek:  :omg:  :reklamacio: Azonnal tessék a sarokba menni, és 1 hétig kukoricán térdepelni!

1979-ben születtél, és nem ismered a fent nevezett előadókat? Hát miket hallgattál te? :omg: Hát pedig, ha valakik, akkor ők letettek valami nagyszerűt arra a bizonyos asztalra.

(BTW... végre a '80-as évek is terítékre került. A legjobb korszak volt a zene szempontjából. )

De, ismerem őket, tudom, kik voltak, talán még néhány Police számot is felismernék, de igazából ha hirtelen mondanom kellene tőlük zenéket, lehet bajban lennék. Egyet tudok Stingtől, az Englishman in New York. Ez azért elég halvány egy komplett műsorra. Jó, Whitney-nek voltak számai, de mindenki nem énekelhet azt. Azért a 80as években is voltak olyan populáris zenék, amiket azért az ország 80%-a ismer. Én azokat a MSZ-okat szeretem, ahol számomra is ismert zenéket játszanak.
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#1666 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 28. 14:47

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 14:39

De, ismerem őket, tudom, kik voltak,

Voltak? :omg:

#1667 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 28. 14:58

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 12:58

Jó zene pedig minden korban akad. Még most is. ;)

Neked mi a "jó zene"?
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1668 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 28. 15:04

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 14:39

De, ismerem őket, tudom, kik voltak, talán még néhány Police számot is felismernék, de igazából ha hirtelen mondanom kellene tőlük zenéket, lehet bajban lennék. Egyet tudok Stingtől, az Englishman in New York. Ez azért elég halvány egy komplett műsorra. Jó, Whitney-nek voltak számai, de mindenki nem énekelhet azt.

Csak tudod az a "bibi", hogy csupán Sting legismertebb nótái kitennének két teljes Megasztárt. Hasonlóan Whitney esetében.

Az egy dolog, hogy te az Englishman-en kívül nem ismersz tőlük számokat, de ez nem jelenti azt, hogy a három előadó rossz választás volt. :) A versenyzők elég széles skáláról válogathatnak majd dalokat.

Idézet

Azért a 80as években is voltak olyan populáris zenék, amiket azért az ország 80%-a ismer.

Persze. Lehetne Omega, Bikini, Edda, Első Emelet, Dolly Roll, Neoton Familia dalokból is egy est.

Én nem bánnám. Azaz mégis. Egy szempontból. Abból a szempontból, hogy a három Megasztár alkalmával az előadott kedvenc dalaim 95%-ban olyan pocsék produkciókat hallhattam, amelyek meggyilkolták kedvenc számaimat. Ez a múltkor sem volt másként, és ezután sem lesz.

Ilyen szempontból jobb, ha szabadon választott és/vagy saját dalokkal jönnek, mert akkor kisebb az esélye, hogy egy kedvenc számom meggyalázott változatát kell végighallgatnom. :)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1669 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 28. 15:10

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 14:58

Neked mi a "jó zene"?

Ó, nagyon sok minden belefér. :smoker: A dalszöveges topic régebbi kiadása és a zeneajánló adhat némi támpontot. Úgy általában a "jó zene" nekem az, ami kelt valamilyen érzést bennem (no és persze nem felületileg, például "AutoTune agresszívebb használata jól jött volna" vagy "Jesszusom, nem hiszem el, hogy képesek voltak még egy dalt kiadni ugyanezzel az akkordmenettel"). :)

#1670 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 15:18

sracok, szerintem ezen felesleges vitatkozni. mindenki azt a stilust probalja a masikra eroltetni, ami kedvere valo. ha jovohet szombaton goa napot tartananak (nem, nem fognak), akkor ti ereznetek ipari f*szsagnak (nem mellesleg: jogosan), en pedig lehet vonogatnam a vallam, hogy ezt nem ismerni, azt nem ismerni  :cool:

egyebkent az egesz megasztar egy bukas ilyen szempontbol: egy hoffmann monira a budos eletben nem tudnak rahuzni egy hungaria kontost, nemugy, mint egy kontor tomira pl. kov 3 het mulva meg teszemazt sved nepdalok lesznek, akkor meg szabo esztiek fognak tatogni mint a partra vetett..

olyan szempontbol kozelitsetek meg, hogy azon szerencses pozicioban vagyunk, hogy nekunk csak neznunk kell, oket szivatjak  :cool:
what the fuck is WTF?

#1671 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 15:21

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 16:10

Ó, nagyon sok minden belefér. :smoker: A dalszöveges topic régebbi kiadása és a zeneajánló adhat némi támpontot. Úgy általában a "jó zene" nekem az, ami kelt valamilyen érzést bennem (no és persze nem felületileg, például "AutoTune agresszívebb használata jól jött volna" vagy "Jesszusom, nem hiszem el, hogy képesek voltak még egy dalt kiadni ugyanezzel az akkordmenettel"). :)

mostanaban hallgatom a trackeket a zenelejatszombol, es rendszeresen megfordul a fejemben, hogy melyiket lehetne elenekelni egy megasztar dontoben. hat cekker be kell valljam, tizbol ha egy alkalmas ra, akkor sokat mondtam. es ez valahol nem annyira jo..

ennek fenyeben igencsak tiszteletremelto, hogy ekkora nezettseget es popularitast kepes csinalni a megasztar pl egy hungarias musorral. a 14evesek fele azt hiszi fenyo miklosrol, hogy 8eve lelottek a nem-pancelozott mercedeseben  :cool:
what the fuck is WTF?

#1672 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 15:30

Idézet: c0ke - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 15:18

...kov 3 het mulva meg teszemazt sved nepdalok lesznek, akkor meg szabo esztiek fognak tatogni mint a partra vetett..
...

Hehe, elképzeltem egy tiroli estet a Megasztárban... :D  ;)  :cool:

#1673 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 28. 15:37

Idézet: c0ke - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 15:21

mostanaban hallgatom a trackeket a zenelejatszombol, es rendszeresen megfordul a fejemben, hogy melyiket lehetne elenekelni egy megasztar dontoben. hat cekker be kell valljam, tizbol ha egy alkalmas ra, akkor sokat mondtam. es ez valahol nem annyira jo..

Miért nem? Miért lenne szempont egy zeneszám megítélésében, hogy előadható-e kereskedelmi televíziók sms-gyűjtő akciói keretében? Ide kifejezetten a három–négy perces (vagy barbár módon ennyire vágott) rádióbarát dalok valók; ami kilóg a sorból, az kilóg. Ettől még bőven lehet jó. Sőt. :)

#1674 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 16:00

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 16:37

Miért nem? Miért lenne szempont egy zeneszám megítélésében, hogy előadható-e kereskedelmi televíziók sms-gyűjtő akciói keretében? Ide kifejezetten a három–négy perces (vagy barbár módon ennyire vágott) rádióbarát dalok valók; ami kilóg a sorból, az kilóg. Ettől még bőven lehet jó. Sőt. :)

ellenkezoleg, masra gondoltam, leginkabb a stilusra. illetve a dalaim 90%aban nincs emberhang, ha erted mire celzok.  ;) valaki irta, hogy rengetek pompas stilus szunt meg a 90es evekkel, teljesen egyetertunk. mint mondtam az egeszben az a durva, hogy a tv2esek itt-ott bevallalnak egy ilyen hungaria kategorias dolgot, pedig a main piacot jelento 18-49-es kozonseg is lassan kicsuszik a hungariat kedvelok "korszakabol". es megis sikeres volt (mihez kepest persze).
what the fuck is WTF?

#1675 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 16:11

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 15:47

Voltak? :omg:

Köss a betonba. Ma már azért nem nagyon aktívkodnak, tehát zeneileg már csak voltak. Szerintem. De kötekedni jó volt...
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#1676 Felhasználó inaktív   ezazaz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 28. 16:24

Idézet: Dzsano - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 10:58

Imho a Puskás srácról egyből David Bowie jutott eszembe.

Nekem pedig Mick Jagger :) Ő sem volt egy igazán szépfiú soha, mégis nők ezrei bomlottak érte azért amit és ahogy csinált...és igen, még a szeme is ki volt festve néha  :D  Egyediség mostanában? :confused:  :think:

#1677 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 16:28

Anélkül hogy vitatkozási szándék lenne bennem, engedd meg hogy megjegyezzem: nem attól lesz egyedi valaki, hogy ki van mázolva mint egy bohóc, úgy is mozog és állandó idegrángása/masszív drogfüggősége van... :(
:D

#1678 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 16:31

Idézet: Etele - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 16:28

Anélkül hogy vitatkozási szándék lenne bennem, engedd meg hogy megjegyezzem: nem attól lesz egyedi valaki, hogy ki van mázolva mint egy bohóc, úgy is mozog és állandó idegrángása/masszív drogfüggősége van... :(
:D

a maszkolasrol annyit, h o szegeny nem dontheti el, h mit raknak ra. lasd pl ruzsa magdi a rakenyszeritett ac/dc stilussal.  :(
what the fuck is WTF?

#1679 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 16:33

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 16:11

Köss a betonba. Ma már azért nem nagyon aktívkodnak, tehát zeneileg már csak voltak. Szerintem. De kötekedni jó volt...

Mea culpa, de ugye akiket a "voltak"-ba soroltál:

Idézet

David Bowie, Sting, meg Whitney Houston

Bowie és Sting jelenleg is aktív.

Houston kiesik kicsit a zenei látókörömből, őt nem tudom... utolsó emlékem az róla, hogy valami drogelvonóba küldözgettték vagymi'. :D

Kérlek ne vedd kötekedésnek, mert ez nem az.

#1680 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 16:37

Idézet: c0ke - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 16:31

a maszkolasrol annyit, h o szegeny nem dontheti el, h mit raknak ra. lasd pl ruzsa magdi a rakenyszeritett ac/dc stilussal.  :(

Persze, a stylistoknak lóbrokit a sejhajába. :D Dilettáns banda, tudjuk jól.

Mondjuk azt nehezen hiszem azért el, hogy semmi beleszólásuk nincsen a fellépőknek a dologba. Érted... Kis drogosunknál meggyőződésem hogy elég lett volna ha annyit mond, hogy "figyu már, fél kilóval kevesebb vakolatot szeretnék", úgy lett volna.

Az egyediségről írott soraimat továbbra is tartom.

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.