Megasztár!!! Giga-csillag?
Elküldve: 2006. 03. 04. 22:40
Elküldve: 2006. 03. 04. 22:40
1 DRAPAL, Janos HUN Yamaha 57' 43.500"
2 SZABO, Lazlo HUN Yamaha 58' 23.200"
3 SAARINEN, Jarno FIN Yamaha 59' 45.200"
Elküldve: 2006. 03. 04. 22:41
Idézet: Lauda - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 22:39
Elküldve: 2006. 03. 04. 22:44
Idézet: nitrousa - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 22:40
jah... De a füjjes Petya akko is monnyon le
Elküldve: 2006. 03. 04. 22:53
Az tény és való, hogy Oláh Szabolcs sablonos és nincs benne semmi eredeti, de így is kábé ezerszer képzetebb zeneileg, mint a füvesember!
Elküldve: 2006. 03. 04. 23:07
Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 23:25
Mert a te logikád alapján a "Kozmix" féle "Hazafelé" feldolgozás is remek. Pedig igazából a dal, s az igényes zene meggyilkolása. (Balázs Fecó szerint is.)
Ezek itt nagy többségükben nem egyéniségek, nem énekesek.
Sajnos azonban ezek itt nem is ilyet keresnek valójában. Ezek átalakítható, formálható, eladható, formálható majmokat keresnek. Mint ez a Puskás Petya.
Most eléggé meglepődtem, hogy éppen Pély nem akarta megmenteni. Ugyanakkor Novák Petya viselkedése most eléggé "féreg" volt. Azzal a kamu dumával a "nem indoklással" kapcsolatban...
Éppen ezt a gizdát kellett volna párbajra küldeni, mert a sok sikítozó, tinip*csa úgyis bent tartja a szavazataival. S ezt a zsűri minden tagja nagyon jól tudja.
És ehez szerinted a dal minél tökéletesebb visszaadása tartozik?
Sokan vannak még, tény (márcsak 10-en).
Sajnos ebben egyetértünk (mármint nem az sajnálatos, hogy egyetértünk, hanem a tény
Elküldve: 2006. 03. 04. 23:11
Idézet: Lipton - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 23:06
Szomorú, hogy nem tudás szerint választanak hanem eladják magukat.
Ami egyébként a zsűrit is minősíti.
Nameg az egész műsort.
Elküldve: 2006. 03. 04. 23:38
És hogy jót is írjak: Eszter, Kontor Tamás és a két Varga nekem nagyon bejött ma.
Elküldve: 2006. 03. 05. 01:00
Ez a mai műsor valami borzalams volt:) Szerintem a dalválasztások is nagyon rosszak voltak, Novák egy nagy szívás. (pl arra gondolok, hogy mondhatta volna bíborkának hogy ezt nem kéne...
Ahogy szerintem a zsűri gondolkodik (bár ezt a szót nem szívesen használnám)
1, éneklés --> fontos, de nem annyira. Hiszen: megtanulható, amikor felveszik a lemezt akkor stúdióban "korrigálják", élő fellépésen ha már "sztár" úgyis leszarja a közönség
2, előadás, "stílus", "egyediség" --> ez nagyon fontos az eladhatóság miatt!! Plusz ezt ugyebár nem is lehet úgymond megtanulni. Enélkül nem lesz senkiből sem egy országos sztár, szerintem. Ezért megértem hogy bentmaradt a szétcsúszott srác ( én fel sem ismertem a számot amit énekelt). És ezért nem értem meg miért válogatták be a BKVs formát, szerintem ő egy tipikusan eladhatatlan figura.
Elküldve: 2006. 03. 05. 10:05
Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 22:25
Bocsánat, de zenészként, énekesként én is szakmai szempontok szerint ítélem meg a szereplőket...
olvasd el a kiirast, az ev hangja a verseny neve, de a celja az, hogy szinpadkesz embereket faragjanak beloluk, tehat nagyobb hangsuly kerul a mozgasra, stb. ettol fuggetlenul nevetseges volt, hogy kontort bocskort meg puskast nem zavartak ki elsore a studiobol
Elküldve: 2006. 03. 05. 10:15
Idézet
Mert az is volt.
szvsz valami ilyen: KR-115PE_115/117MPE INTELIGENS DIGITÁLIS KONCERTZONGORA (www.rolandee.hu)
Az eladhatóság nagyon fontos! Ebből élnek.
A "jóiparos stílus"-ban dolgozó Oláh Szabolcs megérdemelten távozott, semmi stílusa nem volt neki, és ezt a jó dalt is elb*ta. A gond ott van, - talán bakács mondta - hogy nem volt bugyihuzogató, csak egyszerűen, koncepciótlanul ugrálva előadva. Még az öreg Cookertől is több szex sugárzik elő, amikor énekli.
Baktai Anikó sokkal jobb volt, mint a mult héten, de ez is kevés. És nem volna muszáj szűk combcsizmát felvenni a vastagabb combokhoz, mert állatian kiemeli, hogy molettkés.
Bocskor Bíborka: röhejes, fel se ismertem ezt a nótát, pedig megvan lemezen.... De érdekes tyúk, egy darabig maradhat. (eladható hm.
Hoffmann Mónika: eddig azt hittem, hogy egy dármai éneklés hiányzik ennek a csajnak, de nem, szvsz nincs elég hangja. Kevés volt, azt hittem, őt ejtik ki. Bonnie Tyler is megvan lemezen, tehát... ehhez nagyon gyenge volt a Mónika.
Kontor Tamás: fenntartom véleményemet: ennek a srácnak abszolúte nincs semmilyen hangja, és hangterjedelme, - már többször mondták neki - amit szinpadi trükkökkel próbál leplezni, de ebből szólista énekest csinálni? Kevés volt.
Póka Angéla: meglepett, igen szépen énekelt, csak hát ronda nyaknélküli szegény, de azért a hangja tetszett.
Puskás Péter: sokat fejlődött, de röhögtem, hogy a Bakács majdnem azt mondta, hogy erre neki nem állt fel. A kórista csajnak pedig teszett, ahogy odament mutogatni, és igen, énekelni nem tud (majd megtanítják), de pózolni marha nagyon, és legalább van kit utálnotok.
Ruzsa Magdolna: szerintem jó volt, bár lehet, hogy csak a pucér kis lábai tették
Szabó Eszter: rém nagy csalódás, ez a csaj hétről hétre rosszabb! Az a kalap meg. Guminélkülnemdugunk, vagy mit akar kifejezni? Nagyon igyekezni kell, mert a kezdeti imádat visszanyalhat, és utálattá válik, ha ilyen gyenge, sztáralűrös lesz. A hülyíe zsűri dícsérte, hogy "érzi a ritmust". Hát pont nem. James Brown is megvan LP-n
Varga Ferenc: (ez melyik Varga?) mondjuk a Sátoraljaújhelyi dobos srác. Jóvolt! Jó volt! Csak kis malőr, nem tudta lendületől levetni a zakót, de megoldotta azért. Aszondja a zsűri, hogy jó volt a ritmusa; naná! Dobol,
vazze. ez a minimum.
Varga István: "villamos"
Idézet
Miért? Zámbó Jimmy jobb volt? vagy Joe Cooker szebb?
* nem idézet, csak emlékezetből.
Azt az ABBA hétvégét megnézem, Bátyám nagy ABBA rajongó, szó szerint minden számuk megvan.
Elküldve: 2006. 03. 05. 10:33
Elküldve: 2006. 03. 05. 10:35
Idézet: Dzsano - Dátum: 2006. márc. 5., vasárnap - 10:15
Szabó Eszter: rém nagy csalódás, ez a csaj hétről hétre rosszabb! Az a kalap meg. Guminélkülnemdugunk, vagy mit akar kifejezni? Nagyon igyekezni kell, mert a kezdeti imádat visszanyalhat, és utálattá válik, ha ilyen gyenge, sztáralűrös lesz. A hülyíe zsűri dícsérte, hogy "érzi a ritmust". Hát pont nem. James Brown is megvan LP-n
Ha TV-t nem néztem volna, akkor kb olyan volt mint Oláh Ibi berekedve, amiből már egy is sok.
Érthetetlen az éneklése amit direkt csinál és azt gondolja, hogy jól áll neki.
A Tv2 től a Wild Cherry-t összekeverni James Brown-al.
1 DRAPAL, Janos HUN Yamaha 57' 43.500"
2 SZABO, Lazlo HUN Yamaha 58' 23.200"
3 SAARINEN, Jarno FIN Yamaha 59' 45.200"
Elküldve: 2006. 03. 05. 10:37
Némelyik helyében az Abbától az Arrivalt énekelném. *
*instrumentális
Elküldve: 2006. 03. 05. 11:04
Láttad volna két éve. Szerintem ő az, aki nagyon sokat fejlődött e téren. Mindig is az volt a gondom vele, hogy tipikus "háttérénekes", nem jellegzetes, karakteres a hangja, ennek megfelelően ilyen dalok is illettek hozzá (például nagyon kellemesen adta elő a Breakfast at Tiffany'st). Ehhez képest mostanra kifejezetten sokszínű és érdekes előadóvá vált, sokaknak tetszik is. Hajrá.
Mi van? Mi van? Mi van?
Elküldve: 2006. 03. 05. 11:49
Idézet: freeone - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 23:38
Teljesen egyetértek, nekem is ez fogalmazódott meg a kis koponyámban tegnap este.
Elküldve: 2006. 03. 05. 11:55
Idézet: Lipton - Dátum: 2006. márc. 5., vasárnap - 11:32
Nekem is pont ez jött le a produkciójából. Ordibálással meg ugrálással.

Súgó
A téma zárva.