HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár!!! Giga-csillag? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár!!! Giga-csillag? Értékeld a témát: -----

#2061 Felhasználó inaktív   Tinca 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 12. 17:52

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 16:47

És itt tartom fontosnak megjegyezni, hogy ez az egész műsor, a körötte lévő felhajtás mutatja, milyen mélyre süllyedt a magyar zenész szakma.
[...]
S nem az az első szempont, hogy jó legyél! Hanem, hogy el lehessen téged adni!  :down:  :(

Szívemből szóltál.

Piftuka, mellesleg, mikor, merre léptetek fel, ha nem titok? Fehérváron?
Tinca tinca: Szerényen háttérbe szorul ... holott előnyös tulajdonságai miatt  a mainál nagyobb megbecsülést érdemelne. (Pénzes - Tölg)

#2062 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 18:05

Mi lesz jövőhéten? Lagzi Lajcsi slágerei? :think:

#2063 Felhasználó inaktív   Tinca 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 18:19

Még annyit: most először láttam a a műsort ( a kihagyhatatlan selejtezőt kivéve :D )
Nem értem, hogyan lehet az, hogy a 10 legjobb énekes között még mindig rengeteg a hamis hang. (Kevesebb lenne, ha az ország néhány zenei iskolájából meghívbásos alapon énekeltetnének) Több "énekesnek" a szükséges hangja sincs meg. Rúzsa Magdolnán kívül nem emlékszem maradandó produkcióra, bár két előadást nem hallottam. Hozzátenném, hogy a versenyeztetés rendszere sem tetszik. Talán mindenki többet ki tudna hozni magából, ha nem korlátoznák a dalválasztásokat. A legjobban persze azt favorizálnám, ha mindenki saját dalokkal jönne. Akiben van ambíció annak ez nem lehet probléma. Ebből a szemszögből (mindenki magát adja!), még Kontor volt jó, másra nem emlekszém. Ilyen Bíborka-akinek nincs hangja-, meg Póka Angéla -aki orrhangon énekel-, tanúsíthatna egy kis önkritikát.
Közben utánanéztem, Varga Ferenc, Hoffman Mónika és Szabó Eszter dalát nem láttam, tehát róluk se jót, se rosszat...
Tinca tinca: Szerényen háttérbe szorul ... holott előnyös tulajdonságai miatt  a mainál nagyobb megbecsülést érdemelne. (Pénzes - Tölg)

#2064 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 12. 18:31

Idézet: Dzsano - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 14:39

Elolvasni!

Ez igen!  :up:

Teljesen igaza van.  :respect:

De mennyire, hogy igaza van! Ráadásul ebben a részben:

Idézet

A fiatalokat totálisan meghülyítik, a kitalált jelmezekben bohóckodó kamu Megasztárok. Az ORTT szabályzói sajnos nem vonatkoznak a közízlést íly módon károsan befolyásoló műsorokra, pedig ez lehet, hogy rosszabb hatással van a fiatalokra, mint a túl korán megélt szexuális műsor élmény.

éppen azt mondja, amit én is.

Nem szabad elsiklani felületesen a probléma felett, mert az tényleg komoly. S a legrosszabb, hogy ezek a "megasztárok" tudatosan, s vastagon benne vannak a fiatal korosztály butításában. Hogy van képük 1-2 szereplés után autogramm adó esteken részt venni.

S tényleg nem őket kellene idolnak állítani a gyerekek elé. Csodálják azokat, akik a kultúrában, tudományokban, sportban, vagy bármi említésre méltóban letettek valamit az asztalra! De ne azokat, akik 2 percet szerepelnek egy pénzhajhász kereskedelmi médium műsorában.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2065 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 12. 18:41

Idézet: spidey - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 16:30

Hmm... Magyarország?  :think:

Az nem az ő dala. :) Az "Allegria" című olasz dal átdolgozása. (Megjegyzem szép nóta, a szöveg is jó, de a videoklip és az, aki énekli... kataszrofálisan rossz.)

Idézet

És te honnan tudsz ilyen dalszövegeket? Nana... :D

Akkor még képben voltam a hazai zenével kapcsolatban is. Még néztem időnként a Z+-t (előtte a Szív TV-t rendszeresen; ahol egyébként olyan ritkaságokat lehetett látni, mint Akela, régi Lord, EDDA, meg OSSIAN klipek... :cool: ).

S hogy teljesen őszinte legyek nagyon tetszett a klipben éneklő csajszi, amelyik azt énekelte: "Imádlak Szomorú Szamuráj, csak harcolj értem...".  :D

Ezeket a mai magyar (és külföldi) divatzenekarokat, formációkat viszont már nem nagyon ismerem.

Mint mondtam, nekem a '80-as évek zenéje a minden, no és a jazz. Kivétel Elvis Presley és a Beatles.  :cool: (No és a '90-es években is volt pár jó zene.)

#2066 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 12. 18:46

Idézet: spidey - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 17:17

Ja igen, Baktai Anikó röhejes volt. Egész Felcsút-Alsó-felső ismeri, az ottani szakma elismeri... Ki nem sz@rja le.
Varga István meg... Tényleg van, akinek tetszik a hangja? A kinézet egy dolog, nem színpadra való igazán.  De a hangja a döntőben végig harmatgyenge volt, erre mondják szerintem, hogy "meleg levegő".

Hát nem erre mondják. A hangjában volt egy érdekes fátyolosság, de az nem "meleg levegő".

Meleg levegőt akkor emlegetnek, amikor valaki olyan mélytartományokba téved, ahol már nem hang jön ki a torkán, csak levegő. Ebben a műsorban ezt sűrűn tapasztalhatod.  :D Főleg a múltkori adásban (ahogyan akkor írtam is).

Pistának időnként kifejezetten erőteljes volt az éneklése. Technikailag hibákkal énekelt, de én szerettem hallgatni a hangját.

Tényleg tipikusan az az előadó, aki felénekel egy albumot tele könnyed, andalító pop dalokkal, s amikor kicsit kikapcsolnál, akkor szívesen hallgatod.

#2067 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 19:08

Nekem a zsűri nagyon nem jön be.  :down: Mikor nagyritkán meghallgatok 1-2 "dalt", az értékelés gyakran meglepő és mulatságos. :D

A dalok kiválogatását nem értem. Én tudnék néhány dalt ajánlani, hogy mutassák meg, azt hogy tudják elénekelni. Le merem fogadni, a többség a közelébe sem járna. :) És persze férfi előadó által énekelt számot nem énekeltetnék nővel...

1-2 tipp:
Aaliyah - At your best
Russel Watson - Faith of the heart
Anastacia - random :)
Warren G - random :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2068 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 20:43

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 19:08

Anastacia - random :)

Ugy emlékszem a multkori Msz.ban a Pflum Orsi énekelt Anastaciat.
Hát ezt az "élményt" nem kivánom senkinek...
Nagyon illuzióromboló volt :eek:
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#2069 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 22:50

Szerencsére azt nem hallottam. Miután páran az azóta sikeres "énekesek" közül meggyaláztak dalokat abban a megasz@rban, nem sűrűn nézem...

Viszont, ha valamelyik szépen el tudná énekelni Aaliyah-tól az At your best-et, megemelem a kalapomat. :D De erre semmi esély, szóval kalapvásárlás halasztva. :]
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2070 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 14:39

Az a helyzet, hogy már egy-két adás után kialakul mindegyik "énekes"-nek egy rajongótábora, fanclubja. Szerintem a többség - a nagyon többség - akik a szavazatokat leadják, ezekből a rajongótáborokból származnak. Tehát szvsz felesleges keresni okokat, hogy miért emelnek mennyekbe egy-egy igen gyenge torkú "sztárt", amikor a másik jobb volt...

Egy rajongónak aki él-hal az énekesért, mert pl egy iskolába jártak, családtag, rokon, egy a városuk, megyéjük, vagy bele van zúgva, bárki mondhatná, hogy "ez nem jó, miért rá szavazol?". Akkor is rá fog szavazni.

Nekem személy szerint az előző két műsorból voltak "kedvenceim", bár sosem küldtem szavazatot. Leslie, Palcsó, Pál, Dér Heni, meg még 1-2 ember..
tesa

#2071 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 14:50

Már Pflum Orsinak is van lemeze, jajjdejó!  :omg:  :rolleyes:

#2072 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 17:56

SZNOB k*csögök. :D :up:  :down:  :Đ
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#2073 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 18:40

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 20:08

Warren G - random :)

WarrenG mióta énekel? Khmm...  :D

#2074 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 13. 18:42

Idézet: Socket - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 17:56

SZNOB k*csögök. :D :up:  :down:  :Đ

A sznobizmushoz kellene valamiféle alap. Itt nincs. Amiről te beszélsz, az az önkritika teljes hiánya vagy esetenként annak tudatos leküzdése.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#2075 Felhasználó inaktív   Dzsano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 11:21

Index hír

Tökönszúrom magam.  :D
Asztalravissza!

#2076 Felhasználó inaktív   Tiara 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 11:25

Idézet: Dzsano - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 12:21

Index hír

Tökönszúrom magam.  :D

Kizárt hogy ez igaz legyen.  :eek: Vagy mégsem?  :rolleyes:
We are deeply shocked, disgusted and apalled by the decision to include the infamous "sh*tbear" emoticon in Skype!

#2077 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 11:52

szánalom az ami megy ebben az országban.
Néha barátnőméknél hallok egy darabot ebböl a szörnyűségből, de eddig még nem okozott akkora felháborodást, hogy beírjak a topikba.
Igaz külföld sem különb, de hát ez a szemét amit ezek alkotnak. Nézhetetlen, hallgathatatlan produkció.
Áhh, de nem is akarom felhúzni magam.

Ennél a produkciónál az is különb, amikor haverokkal nekiálltunk fórgerókalábak számokat elküldeni és én mindenféle énektehetség nélkül ráénekeltem.. ilyen tanyabulit, meg bal herém, börnadrág c számokat. Az is különb volt. :D

De hát éppen most szól Frank Si**tra egyik koncertje nálam, 2005-ből, ahol nem éppen fiatal volt, de hát ha egy Si**tra beteszik a magasztárokat elsírom magam. Botrányos

Szerk:
elnézést. Frank forog a sírjában, hogy egy hozzászólásban szerepel a neve a megasztár szóval, úgyhogy inkább kiszerkesztem.

Az biztos, hogy pár éve Rocker Zsoltinak volt igaza. ÚGy hirdette albumát, hogy ma már minden hülyének lehet magyarországon lemeze.  :respect:

Szerkesztette: GI 2006. 03. 14. 11:53 -kor

-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#2078 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 14. 17:05

Idézet: Tiara - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 11:25

No, most féltékeny vagy, mi? :D :nevet:

#2079 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 17:43

Idézet: Tiara - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 10:25

Pedig megírta a Blikk (vagy valamelyik ilyen szennylap :D ) is. Szóval biztos igaz :D

#2080 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 17:47

Ő lenne az?  :think:  :Đ

http://www.rotary5150.org/ag.htm

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102