HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár!!! Giga-csillag? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár!!! Giga-csillag? Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 18. 09:25

Idézet: Etele - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 23:45

Nem ez az, aki Kanadából jött Magyarországra?

Ha igen, akkor:

Ha ilyen baromi szar neki itt, takarodjon vissza Kanadába. Vazz... :(

melyik ez a csaj? a pircinges?  :think:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#422 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 09:28

Nincs is baj ezzel , talán nekem úgy jön le az egész , hogy egy műsor a készítése a lényeg, aztán hogy mi lesz a "győztessel" az tök mindegy. Nézze az ember a TV2-t és kész.
Ja..akik kiesnek azoknak ennyi volt? Mehetnek haza?

#423 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 09:57

en nem a zsűri hozzáértését kritizáltam, hanem a viselkedésüket, hozzáállásukat, meg amilyen okosakat tudnak mondani.
a szőke kancsal lányka nekem is nagyon tetszett , mint énekes is meg mint nő:-) szeretem a kancsal lányokat:-D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#424 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 11. 18. 09:57

Teljesen szubjektív véleményem:
A selejtezők értek valamit, lehetett röhögni a sok lúzeren, most már nem nézem, mert ezek már tudnak valamelyest énekelni, és a sok pop xartól meg :boa: :D

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#425 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 10:58

Hát ez a másik, ugye vannak kis bejátszások a szereplőkről, mielőtt énekelnek.Olyankor tök jó kis számokat énekelnek (Deep Purple, jazz zenék, ilyesmik)
A színpadra meg adnak nekik ilyen nyálas vackokat.

#426 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 11:30

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 0:07

Honnan veszed, hogy szar?  :confused:

Kétszer vagy háromszor láttam, de már nem emlékszem melyik kereskedelmi adón. Igazából nekem nagyon egyformák ezek. Van az a másik (Aktív, vagy mi), na azzal keverem. Hogy melyik van a TV2-n és melyik a retekklubon, fingom sincsen. :D

Idézet

Nyilván én sem vágom hanyatt magam a színvonalától, de legalább megnézem, mielőtt leszarozom.

Honnan a csudából vetted hogy nem láttam? Én látatlanban nem szoktam kritizálni... :rolleyes:

#427 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 11:41

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 10:58

Hát ez a másik, ugye vannak kis bejátszások a szereplőkről, mielőtt énekelnek.Olyankor tök jó kis számokat énekelnek (Deep Purple, jazz zenék, ilyesmik)
A színpadra meg adnak nekik ilyen nyálas vackokat.

Bizony. A kis szöszke dala legalább jó volt. Csak futólag ismerem Anoukot, de ez a dal kegyetlen volt. Olyan jó kis Mylene Farmer-Björk-Skunk Anansie-Tori Amos egyszerre, ezeket pedig nagyon szeretem. Tudom értékelni, ha egy nő szélsőséges, ha énekel :)

Az előző körben is volt a kétgyerekes anyuka a latin számával - de kár volt érte... Pedig profin énekelt a bejátszásban és a színpadon is. Őt szakmai indokok alapján nem szabadott volna kiejteni, énekesnek hibátlan volt, verte a teljes eddigi mezőnyt. Csakhát 30 éves, tömzsi lábakkal, a popzenétől mérföldekkel magasabb színvonalon...

#428 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 12:19

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 11:41

Az előző körben is volt a kétgyerekes anyuka a latin számával - de kár volt érte... Pedig profin énekelt a bejátszásban és a színpadon is. Őt szakmai indokok alapján nem szabadott volna kiejteni, énekesnek hibátlan volt, verte a teljes eddigi mezőnyt. Csakhát 30 éves, tömzsi lábakkal, a popzenétől mérföldekkel magasabb színvonalon...

jah ő nem volt rosz.
csak ő már egy profi, felnőtt, aki tudja mit és hogy akar.
belőle már nem fognak azt és úgy csinálni, amit akarnak. egy kezdő, de jó hangú/ jó kinézetű 18évessel meg "bármit" megtehetnek....
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#429 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 13:36

wizardnal a pont tökre egyetértek
amúgy a száma ritka szar volt szvsz de tényleg profi volt, előtte a jazz amit lenyomott az tetszett

#430 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 14:19

Én nem tudom, hogy a zsűri visszanézi-e az adást, de nem hiszem el, hogy utólag nem érzik, hogy egy kicsit mellélőttek a két továbbjuttatott lánnyal....Jó, szépek, alakíthatóak, megasztárnak valók (gondolom ezek voltak a fő okok...), de ha utólag még egyszer végignéznék az összes produkciót, biztos észrevennék, hogy nem a két legjobb előadás volt...
Én tegnap óta többször is megnéztem újra és újra a győztes és a nem győztes (de nekem tetsző) dalokat...Négyet tudnék mondani, ami mindkét lánynál jobb volt:
1. Palcsó Tamás (hát igen, már az előző oldalon is volt róla szó...remélem közönség továbbviszi...)
2. Szilágyi Kata (Anouk-dal... borsódzott néha a hátam....könyörgöm, kedves zsűri, nézze már meg egymás után ezt és valamelyik továbjutott lány előadását!! ...nem is értem...)
3. Dávid Krisztián (nagyon szimpatikus a srác, de sajnos egész idő alatt látszott rajta, hogy izgul és ez most kicsit hallatszott is - ezt a számot a selejtezőn sokkal jobban adta elő...)
4. Salamon Zsófia Adél (B. Streisand...egyszerűen k*rva jól elénekelte azt a dalt...ismételten csak nem értem a zsűrit...)

Kicsit úgy érzem a zsűri már az elején eldöntötte, hogy a két széplány megy tovább, pedig az énekléssel volt itt-ott baj náluk... aztán mikor jöttek a jobb produkciók minden szirszarba belekötöttek...

Összegezve eléggé felidegesített a tegnapi műsor :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:

Szerkesztette: begbie 2004. 11. 18. 14:20 -kor

#431 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 14:42

begbie: jó az avatarod, a kedvenc szereplőm a filmből:-)
amúgy Szilágyi Kata rulez, nekem is felállt a hátamon a szőr akker.

Szilágyi Kata fan club ;)

#432 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 17:42

nekem az a durva, hogy elég precíz hallásom van, és a 2 továbbjutó egészen egyszerűen hamisan énekelt. A tisztelt zsűrinek ennyire nincsen füle, vagy ennyire cicababákat kellett válogatniuk? mert az feltűnő volt, hoyg a fekete haju továbbjutó csajnak a hangjára semmit sem mondtak, csak dícsérték, hogy milyen szép...
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#433 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 17:44

Idézet: freeone - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 18:42

nekem az a durva, hogy elég precíz hallásom van, és a 2 továbbjutó egészen egyszerűen hamisan énekelt. A tisztelt zsűrinek ennyire nincsen füle, vagy ennyire cicababákat kellett válogatniuk? mert az feltűnő volt, hoyg a fekete haju továbbjutó csajnak a hangjára semmit sem mondtak, csak dícsérték, hogy milyen szép...

Hát igen, én is ezt ecseteltem kettővel feljebb...nagyon nem lenne jó, ha ebbe az irányba menne el a műsor...(pedig az elsőt még úgy szerettem... :( )

#434 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 18:15

Idézet: begbie - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 14:19

2. Szilágyi Kata (Anouk-dal... borsódzott néha a hátam....könyörgöm, kedves zsűri, nézze már meg egymás után ezt és valamelyik továbjutott lány előadását!! ...nem is értem...)

A szám címére nem emlékszel véletlenül? A dal is állat volt, és ahogy fentebb már írtam én is, szerintem is baromi jól énekelte a lány.

SZERK: a műsor végén láttátok, ahogy a Soma és a Pély is odament a leányzóhoz? Nem tudok másra gondolni, mint arra, hogy exkuzálták magukat....

Szerkesztette: Satriani 2004. 11. 18. 18:16 -kor

#435 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 18:34

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 18:15

A szám címére nem emlékszel véletlenül? A dal is állat volt, és ahogy fentebb már írtam én is, szerintem is baromi jól énekelte a lány.

SZERK: a műsor végén láttátok, ahogy a Soma és a Pély is odament a leányzóhoz? Nem tudok másra gondolni, mint arra, hogy exkuzálták magukat....

Anouk-Everything

#436 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 18:40

Köszi, Yep!

#437 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 18:41

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 19:15

Visszamentem a Megasztár-honlapra, hogy megnézzem a szám címét, de látom Yep kolléga már megelőzött... ;)
Viszont ha már ott voltam újra megnéztem és egyre jobban húzom fel magam a dolgon.... :reklamacio: 
Ez egy olyan produkció volt, amikor valóban az ember csak ül és elakad a lélegzete, borsódzik a háta.... hát könyörgöm az első két lány hol váltott ki ilyen hatást???  :omg:

#438 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 18. 18:45

Idézet: begbie - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 18:41

...borsódzik a háta.... hát könyörgöm az első két lány hol váltott ki ilyen hatást???  :omg:

Nyilván kicsit lentebb és előrébb...

#439 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 18. 18:55

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 23:57

Ezt bő egy hónapja olvastam először, és akkor is ugyanaz volt a véleményem, mint most: buta ez a lány.

Nem törnék felette ilyen egyértelműen pálcát. Nem értek egyet mindennel, amit írt, ugyanakkor a csalódását maximálisan megértem.

Én is átéreztem ezt. Amikor volt egy kiváló zenekarunk, kiváló, és igényes zenét játszottunk, de csak akkor juthattunk volna egyről, a kettőre, ha playback fellépést is vállalunk, és ahhoz igazítunk jópár nótát (próbálj egy igényes, dallamos, basszusgitár- és gitárszólókkal megtűzdelt soft-rock zenét táncolható popzenévé "átírni". Már az elképzelés is nevetséges és elborzasztó). Nem voltam rá hajlandó. Ahogyan a többiek sem.

Aztán, amikor feloszlott a banda (playback pop produkció nélkül is meglehetős "felfutó ágban" volt már ekkor), akkor valami összetört bennem belül. Drummaster is mesélhetne erről (ő volt a dobos).

Linda talán azért volt buta, mert elhitte azt, hogy esélye lehet egy ilyen megmérettetésen. Az általa képviselt zenei stílusra nem vevők. Persze szemét mindenki, aki egy percig is hitegette (mint pl. a múltkori Iron Maidenes leányt; neki ugyanúgy esélye sem lehetett). Még a Megasztár 2. el sem indult, de már mindenhol arról cikkeztek, hogy van egy lány, aki furcsa (egyesek számára megbotránkoztató) külseje ellenére a zsűri egyik "kegyeltje" lett, és micsoda hír ez a rock világának, hogy "lám, ennek a stílusnak is van keresnivalója".
Ámítás volt az egész. Talán az ő hibája, hogy elhitte.
Talán nem.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#440 Felhasználó inaktív   solide 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 18. 18:59

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 9:57

[...] szeretem a kancsal lányokat:-D

ez érdekes. én is roppant vonzónak tartom, ha egy lánynak van egy minimális szemtengelyferdülése.  :up:
mondjuk a kancsal az nem vonz.  :hemuveg:
. . .

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »