HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár!!! Giga-csillag? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár!!! Giga-csillag? Értékeld a témát: -----

#621 Felhasználó inaktív   zolnagy 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 15. 22:26

Szasztok!
Néztem én is. Nekem mind a két Tomi nagyon tetszett. A Tóth Gabi se volt rossz, főleg, hogy az előző adásokban nem igazán győzött meg a hangja. Valahogy furcsán, pöszén énekel, ami nekem speciel nem tetszik, de most jó volt. Na meg a Bartók Eszter. Neki vannak értékei. Pl: hogy számokat ír, nem kis teljesítmény tényleg, de az énekhangjában engem nagyon zavar a levegővétele, meg a hangszíne se tetszik.
Na de mindegy mindenki nyújtotta azt a teljesítményt amit tudott.
Engem személy szerint a zsűri két tagjának iszonyúan bunkó megnyilvánulása dühített fel.  A Pélit asszem nem kell magyarázni :mad:
A Soma meg hogy lehordta a bunkó szövegével azt a szegény lányt. Szerencsére Ivettnek helyén volt a szíve és intelligensen viselte a szemétkedést.

#622 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 00:31

Idézet: zolnagy - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 22:26

...
Na de mindegy mindenki nyújtotta azt a teljesítményt amit tudott.

Ez már csak így szokott lenni, mindenki azt nyújtja, amit tud. :omg:  :D

Idézet

Engem személy szerint a zsűri két tagjának iszonyúan bunkó megnyilvánulása dühített fel.  A Pélit asszem nem kell magyarázni :mad:
A Soma meg hogy lehordta a bunkó szövegével azt a szegény lányt. Szerencsére Ivettnek helyén volt a szíve és intelligensen viselte a szemétkedést.

A Pélinek volt egyedül vér a pucájában, hogy elmondja a véleményét, és ne nyaljon a szar előadó(k)nak. Ki nem állhatom, de ezért inkább dícsérni kellene, nem szidni. :respect:
Somát hagyjuk, egyáltalán nem objektyv, sőt, olyan baromságokat tud mondani, hogy feláll a hátamon a szőr. :eek:

#623 Felhasználó inaktív   zolnagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 17:09

Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 23:31

Ez már csak így szokott lenni, mindenki azt nyújtja, amit tud. :omg:  :D

A Pélinek volt egyedül vér a pucájában, hogy elmondja a véleményét, és ne nyaljon a szar előadó(k)nak. Ki nem állhatom, de ezért inkább dícsérni kellene, nem szidni. :respect:
Somát hagyjuk, egyáltalán nem objektyv, sőt, olyan baromságokat tud mondani, hogy feláll a hátamon a szőr. :eek:

Nem azt mondtam, hogy ne mondja el a véleményét és nyaljon az előadóknak(nekem se tetszett a süküdám), csak azt akartam írni, hogy normálisabban is lehet közölni valakivel, ha szar volt, szerintem abból is megérti, nem kell mindjárt az a tirpák stílus.

#624 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 17:13

A Pély Barnabást én nem becsülöm semmire... Egyedül a Presser és a Pierrot az, akinek joga van ott ülni, a többiek csak a helyet foglalják!
Tyraan - Artum Inferniti

#625 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 17:28

Idézet: Crybaby - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 0:11

Amúgy ugyanígy van ezzel a Bartók Eszter is. -> viszont egytől félek, hogy mivel neki nincs zenei előképzettsége így a zsűri hamar ki fogja ejteni, ha egyszer belekerül a két legkevesebb szavazatot kapottak közé.

Bár én leventének meg tamásnak szurkolok,de tudom hogy tanult zenét bár nem zeneművészetin, és együttesben zenél jó ideje(x éve)-szal nem emiatt fogják kirakni szvsz.

Egyébként én a sikidim-es srácot raktam volna ki, vagy az orsit- ivettnek csak az volt a baja hogy megfázott, de legalább nem volt a belőle kijövő hangok 90%-a hamis.

Tótiboja meg egyszerűen szörnyű volt, köze nem volt ahhoz a dalhoz.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#626 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 17:30

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 17:13

A Pély Barnabást én nem becsülöm semmire... Egyedül a Presser és a Pierrot az, akinek joga van ott ülni, a többiek csak a helyet foglalják!

Na igen, azok helyett még egy tv2 főmukinak is több keresnivalója lenne ott(mondjuk azért ha rám lenne bízva, márcsak azért is Nagyferót raknám be. Ő sem ért hozzá:), de legalább odamondogatna a legbénábbaknak)
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#627 Felhasználó inaktív   Crybaby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 19:26

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 16:13

Azért majd figyeljétek a Presser véleményét, mondatait, már ha lehet annak nevezni azokat.

Mint zeneszerző/zenész nagyra tartom, noha nem a kedvencem, de ebben  műsorban magát "égeti" azzal, hogy egy épkézláb, helyes magyar mondatot képtelen kiejteni a száján. :(
Konfig #2:
IWill XP333-R; XP 1700@1633Mhz 1.55V,Zalman NB47j; Spire Whisperrock IV ; 512MB Corsair VS PC3200 DDR;  Inno 6600GT 128MB AGP; Samsung 80GB 7200 RPM ATA-133 ; IBM DTLA 75MB 7200 RPM , Pioneer 110D DVD-RW, Pioneer 120S DVD , Benq 937s+ , Chieftec 360W , Jazz 9902 ,  XP Prof Hun SP2
Szorgos népünk győzni fog! ;)

#628 Felhasználó inaktív   nitrousa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 23:06

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 17:13

Én sem díjazom Pély stílusát, de zenélni nagyon tud meg ért is hozzá, csak zsűritagnak nem való. Hallottam egyszer a Jazzpression nevű zenekarral, feledhetetlen élmény volt.
"..Ahogy aztán jelezték, az első kör végére már 34 másodperc volt az előnyöm. VB-futamon ilyenre nem igen volt példa... Brno, 1971
1    DRAPAL, Janos     HUN    Yamaha    57' 43.500"   
2    SZABO, Lazlo     HUN    Yamaha    58' 23.200"   
3    SAARINEN, Jarno     FIN    Yamaha    59' 45.200"

#629 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 10:20

Pély kivételesen tehetséges mint előadóművész ehhez nem fér kétség, de nagyrészt bohóckodik itt.
Pierrot szintén tehetséges emberke igencsak, hát még a Presser, asszem hozzá nem kell mit írnom.... Soma hülyesége "átjön" minden adásban :D
Settenkedőnek jó dumája van, kell sztem a zsűribe vki teljesen szakmabeli is aki más dolgokat is észrevesz mint a zenészek.

helyesírás, betükihagyás power javítva :)

Szerkesztette: MarKinG 2005. 02. 17. 10:21 -kor

A man must accept his fate or be destroyed by it.

#630 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 19. 09:04

Idézet: zolnagy - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 17:09

Nem azt mondtam, hogy ne mondja el a véleményét és nyaljon az előadóknak(nekem se tetszett a süküdám), csak azt akartam írni, hogy normálisabban is lehet közölni valakivel, ha szar volt, szerintem abból is megérti, nem kell mindjárt az a tirpák stílus.

Akkor más az ingerküszöbünk. Szerintem nem volt tirpák, egyszerűen csak ami a szívén volt, az a száján.
Nem biztos, hogy a negatív kritikát állandóan fodros-bodros cukormázzal kell bevonni, ezek a versenyzők vállalták azt, mikor elindultak a Megasztárban, hogy kapnak majd hideget-meleget: a zsűri azért van ott, hogy kiritizáljon.

Szerkesztette: Etele 2005. 02. 19. 09:08 -kor

#631 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 19. 11:09

Idézet: freeone - Dátum: 2005. Feb. 16., Wednesday - 17:30

Nagyferót raknám be. Ő sem ért hozzá

Mihez nem ert?

#632 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 26. 22:21

Szerintem ma este a legjobban Palcsó és Bella teljesített...
(+ végre a hangosítás is jó volt, nem hallatszott a tv-ben az ottani hangszórók hangja, plusz egyéb zajok, hanem nagyon tisztán csak az énekes és a kíséret!)
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#633 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 26. 22:46

Szerintem az utolsó két döntő nem érte meg azt az energiát, amit a megnézésére fordítottam.

Ha egy nóta nekem alapból nem tetszik, énekelheti bárki, bárhogy: nem fog megtetszeni. Ha nem tetszik egy nóta, nem figyelek rá. Ha nem figyelek, mi a francnak nézem? :think:

Ilyen sz@r zenéket a rádióban is hallhatnék, ha bekapcsolnám.

Azért az gáz, hogy a macskákat akkor látom, amikor akarom (igaz, akkor is, ha nem), Caramelt meg hetente összesen 2 percet hallom énekelni. Vhogy mégis a macskák kötöttek le.

(innen sok mindent kitöröltem, volt benne Caramel, a rhythm and blues, meg a kis f@szom együtt emlegetve).

A mai nap tanulsága számomra: már a The Corrs is tingli-tangli-ban utazik.

Hazajöttem, Edith Piaf-ot hallgatok.

Mert az zene.

Ennyi.

Szerkesztette: *Iguana* 2005. 02. 26. 23:21 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#634 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 26. 23:10

Idézet: HAMMER - Dátum: 2005. febr. 19., szombat - 11:09

Mihez nem ert?

A ValóságShow-khoz  :cool:

Szerkesztette: fram 2005. 02. 26. 23:11 -kor

Ciciman is on borda

#635 Felhasználó inaktív   Crybaby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 26. 23:57

na mi lett a vége?
ki esett ki?
Konfig #2:
IWill XP333-R; XP 1700@1633Mhz 1.55V,Zalman NB47j; Spire Whisperrock IV ; 512MB Corsair VS PC3200 DDR;  Inno 6600GT 128MB AGP; Samsung 80GB 7200 RPM ATA-133 ; IBM DTLA 75MB 7200 RPM , Pioneer 110D DVD-RW, Pioneer 120S DVD , Benq 937s+ , Chieftec 360W , Jazz 9902 ,  XP Prof Hun SP2

#636 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 27. 00:00

A szép feketehajú kislány. Sajnálom, neki jó hangja van, meg dekoratív is volt.
KomposztWC

#637 Felhasználó inaktív   Crybaby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 00:05

Idézet: Grillo - Dátum: 2005. febr. 26., szombat - 23:00

A szép feketehajú kislány. Sajnálom, neki jó hangja van, meg dekoratív is volt.

köszi, de ki volt a másik akivel a Timi izgult a legvégéig?
meg 1-2 szót is mondhatnál a többiekről ;)
Konfig #2:

#638 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 00:16

Idézet: Crybaby - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 1:05

köszi, de ki volt a másik akivel a Timi izgult a legvégéig?
meg 1-2 szót is mondhatnál a többiekről ;)

Boogie maradt még másikként a legvégéig, aztán a bírák egyhangúan őt küldték vissza (mármint a Megasztár házba), előttük pedig utolsó közönség által bentmaradt a Torres Dániel volt - nem tudom miért nem hamarabb "ment vissza", szerintem fantasztikusan adta elő a Behind Blue Eyes-t a Limp Bizkit-től!  :cool:  A többiek? Hát ööö inkább kérdezz, kire vagy kíváncsi!
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

#639 Felhasználó inaktív   Crybaby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 00:34

Idézet: Misi_D - Dátum: 2005. febr. 26., szombat - 23:16

Boogie maradt még másikként a legvégéig, aztán a bírák egyhangúan őt küldték vissza (mármint a Megasztár házba), előttük pedig utolsó közönség által bentmaradt a Torres Dániel volt - nem tudom miért nem hamarabb "ment vissza", szerintem fantasztikusan adta elő a Behind Blue Eyes-t a Limp Bizkit-től!  :cool:  A többiek? Hát ööö inkább kérdezz, kire vagy kíváncsi!

köszi az infót!

Ennyi elég is.
AMúgy szerintem nem olyan sorrendben hívják a színpadra a bentmaradtakat, mint a legtöbb szavazatot gyűjtők. szerintem ;)
Konfig #2:

#640 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 10:07

Igen, azt mondta is TrillAttila, hogy nem a szavazatok szerint hívják ki az énekeseket.
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de ahogy az a 18éves srác (azt hiszem Palcsó Tomi) elnyomta azt a számot... :OOO  Na attól itthon nálunk mindenki így csinált.  :D  Sztem vita nélkül Ő volt a legjobb. Torres Dani is nagyot alakított, azt hittem nagyon mellé fog azzal a számmal, de nem :respect:
Még talán Pál Tomi volt említésre méltó, de lehet hogy csak a Green Day miatt ;)
Tóth Gabi most annyira nem volt nyerő nálam mint az előző adásokban, de ezt annak tudom be hogy a szám amit választott...  :down:
Többiek pedig nem alkottak semmi maradandót számomra....
Üdv!

Szerkesztette: Csiresz 2005. 02. 27. 10:08 -kor

"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.