HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár!!! Giga-csillag? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár!!! Giga-csillag? Értékeld a témát: -----

#721 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 15. 11:08

Idézet: Studi - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 9:47

Szerintem se lehet azt mondani, hogy Boogie el lenne szállva magától. Nem sztárolja magát, ellenben van egy furcsa, kicsit talán gyerekes stílusa, ami zavaró lehet.

Nem mondtam, hogy tehet róla.
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#722 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 16:42

Az utolsó +a*:

Nem kellett 5 perc, hogy bealudjak. Ahogy olvasom, semmiről se maradtam le... :]
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#723 Felhasználó inaktív   Biborkékhóvirág 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 22:17

Sziasztok!

Sajnos ez a Megasztár már csak a pénzről szól.

De még így is van két tehetséges versenyző, akikért érdemes a műsor nézni; bár Görög Zitától, illetve a rá adott ruháktól meg tudok örülni.

Nekem két kedvencem van: Molnár Ferenc "Caramel" és Bartók Eszter, ebben a sorrendben.
Molnár Ferenc "Caramel" jó hangú énekes, de nem előadó művész, Bartók Eszternek szintén jó énekes, de még gyakorolnia kellene a levegővételi technikát; szerintem senki sem úgy jöt ide, hogy már eleve vér profi.

Aki azonban nagyon únszimpatikus az Tóth Gabriella, mert őt egy törtető búta libának tartom, aki a nővére hírnevével kíván a médiába berobbanni. Szerintem, ha ő valóban tehetséges lenne, akkor meg várta volna a harmadik Megasztár versenyt, és akkor indult volna. Emellett szörnyen énekel: fejhangon sípitozik.

Hát, ennyi!

Biborkékhóvirág

Szerkesztette: Biborkékhóvirág 2005. 03. 15. 22:19 -kor

#724 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 22:39

Idézet: Diego - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 1:31

:offtopic:
tudom, hogy nem ide való, de már kaptam segítséget itt ilyen témában:
tudja valaki hogy a súlytalanságos Baileys reklámban milyen zene szól (előadó, dalcím/melyik film zenéje) mert baromi jó, meg ismerős, de ha megölnek sem tudom mi lehet...
Előre is kösz
:offtopic:  off

4Hero - Les Fleur

Feltornásszam valahová?

#725 Felhasználó inaktív   Diego 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 16. 03:20

Idézet: FakeJack - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 21:39

4Hero - Les Fleur

Feltornásszam valahová?

:respect:  :)
nagyon  köszönöm, már megszereztem
:respect:

Szerkesztette: Diego 2005. 03. 16. 03:21 -kor

#726 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 07:05

Idézet: Biborkékhóvirág - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 22:17

Aki azonban nagyon únszimpatikus az Tóth Gabriella, mert őt egy törtető búta libának tartom, aki a nővére hírnevével kíván a médiába berobbanni. Szerintem, ha ő valóban tehetséges lenne, akkor meg várta volna a harmadik Megasztár versenyt, és akkor indult volna. Emellett szörnyen énekel: fejhangon sípitozik.

Hát, ennyi!

Biborkékhóvirág

Egyetértek veled teljes mértékben!
De ezzel el is ásta magát.
Érdekes eset lenne, ha ő nyerné meg a MS2. :rolleyes:
Bár Tóték Verája is csak úgy nyert, hogy tapolc polgármestere kampányolt érte a városban.
És lehet az a pár + ember miatt nyert ő és nem a romalány, aki szerintem sokkal jobb volt.
Nekem kedvencem nincs, mind1ik a maga műfajában jól énekel.
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#727 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 07:08

Idézet: Studi - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 10:47

Szerintem se lehet azt mondani, hogy Boogie el lenne szállva magától. Nem sztárolja magát, ellenben van egy furcsa, kicsit talán gyerekes stílusa, ami zavaró lehet.

Áh nem gyerekes...
Inkább más mint a többi.
De az tény, hogy a színpadon az a higanymozgása eléggé érdekes.
Meg kicsit "lökött" feje van...:Đ
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#728 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 09:12

Idézet: Bilux - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 7:08

Áh nem gyerekes...
Inkább más mint a többi.
De az tény, hogy a színpadon az a higanymozgása eléggé érdekes.
Meg kicsit "lökött" feje van...:Đ

35 évig nem táncolt, csak ült egy széken a gitárjával...

Nem popzenész, de ha koncertről van szó, a résztvevők közül az övére mennék el egyedül...
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#729 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 09:51

Idézet: Bilux - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 7:05

Bár Tóték Verája is csak úgy nyert, hogy tapolc polgármestere kampányolt érte a városban.
És lehet az a pár + ember miatt nyert ő és nem a romalány, aki szerintem sokkal jobb volt.

naiv vagy. a műsor készítőinek egy viszonylag kevéssé jellegzetes, formálható ember kell, és ennek Tóth Vera sokkal jobban megfelelt mint a sokkal inkább öntörvényű Ibolya.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#730 Felhasználó inaktív   Dzsano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 14:36

Szasz!

Nekem a Palcsó Tomi tetszik, figyeltétek hogy a Pély leb*ta, hogy tanuljon meg levegőt venni, oszt a Presser utánna kinyögte, hogy ezt a dalt SIZE=7]ketten [SIZE=1]éneklik tehát egyedül sokkal nehezebb, de azért pont jutott annyi levegője amennyi kellett, érdekes, ezt nem tudta a Pély? Talán nem járt LGT koncertre.  ;)
Ha a hangját nézzük: Jon Anderson. a Yesből nem? Képzés kell neki, pár év és egy jó együttes, jó dalokkal.

Remélem még sokáig benn marad. Azért kell egy kis akaraterő, fiatal vidéki kissrác létére énekelni a nagyközönség elött, persze hogy egy kicsit "merev" próbáljátok ki ti is. :)  A feka Till Attila meg érdekeseket mond mindig neki, fababa, meg ilyenek. Egyszer ól pofántörli valaki.

Különben nem rértem hogy egy énekesnek miért kellene összevissza ugrálni. Szimpadi bohócnak vannak mások is.
Most nézegettem a Bikini DVD koncertjét a D. Nagy se ugrál semmit se. Minek?

A Torres meg csak rekedten üvölteni tud, a la Bruce Springsteen, persze imho rokona a Komár Lászlónak. Nekem nem lesz nedves a gatyám tőle. :D

Figyeltétek hogy a Tóth Gabi hétről hétre hízik? :D Ha nem állítják meg utoléri a nővérét. ;)

A Bálint Ádám lehet, hogy nem tetszik sokaknak, de azért nem kellene a zsűrinek állandóan őt piszkálni. Van köztik rosszabb is. Az a mikrofon állványos belépés több volt mint egyértelmű... Nekem tetszik, kicsit  belejátszik a dalokba, tehát inkább szimpadi ember. Tolonganak is érte a színházak.

A Bartók Eszter gyenge, ványadt hangja van, meg szegény elég ronda is.

Karamell: jó hang, de inkább olyan "vendéglátós" stílus, nem?

Bugi: jó fej, szimpatikus, de egy kicsit idős a friss stársághoz, egy jó együttes és sok jó nóta kellene neki. Szólóénekesnek nem igazán megfelelő.

Üdv! :D
Asztalravissza!

#731 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 15:09

Idézet: Dzsano - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 14:36

Szasz!

Ha a hangját nézzük: Jon Anderson. a Yesből nem? Képzés kell neki, pár év és egy jó együttes, jó dalokkal.

Mondjuk azért ez kicsit túlzás. :) De a Palcsót én is csípem, bár a mostani produkciója nem sikerült jól.

A Bartók Esztert nem értem miért nyomják annyira, szerintem is gyenge a hangja egy kicsit orrhang is... szal:  :down:

Szerkesztette: Brett Shaw 2005. 03. 16. 15:11 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#732 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 15:13

Idézet: Dzsano - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 14:36

[...]

Karamell: jó hang, de inkább olyan "vendéglátós" stílus, nem?

[...]

Kép

#733 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 17:47

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 9:51

naiv vagy. a műsor készítőinek egy viszonylag kevéssé jellegzetes, formálható ember kell, és ennek Tóth Vera sokkal jobban megfelelt mint a sokkal inkább öntörvényű Ibolya.

Ez nem naivitás, tényleg ennyiken múlik a szavazás.

Hadd mondjak egy példát: múlthéten Bartókeszter majdnem kiesett, a zsűri mentette meg. Hogy biztosan ne történjen meg újra, kaptak egy ötletet(Eszter a Verahugának szobatársa), hogy környező városokban is nyomatni kell(a lakóhelye az elejétől televan "szavazz Eszterre" plakátokkal), így leadtak egy negyedoldalas hirdetést a Színes Mozaikban( Mezőkövesd és vkörzete hirdetőújságja), és láss csodát, már nem is volt kiesőlistán.

Szóval a kampányolás nagyon is hatékony tud lenni egy ilyen műsorban. Nem azt mondom, hogy mindent ez dönt el, de ha egy elég jó énekesnek így alányúlnak, annak bizony meglehet az eredménye, ld. Vera.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#734 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 17. 17:49

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 9:12

35 évig nem táncolt, csak ült egy széken a gitárjával...

Nem popzenész, de ha koncertről van szó, a résztvevők közül az övére mennék el egyedül...

Szintén. :up: ;)

#735 Felhasználó inaktív   nitrousa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 19:19

Ezt most találtam:

Ezt a TV2 egyik mukatársának felesége osztotta meg ezt velünk: "Én egy bennfentes felesége vagyok, és bizton állíthatom, hogy a szavazás manipulálva van. A nevemet nem írhatom ki, mert a férjem állása kerülne veszélybe, de az egész műsor úgy meg van bundázva, mint annak a rendje s módja. Gondoljátok, hogy Boogie-t egyik héten még ki akarják ejteni, utána pedig 3 hétig bennmarad? Ennyire nem változik a közönség ízlése. Az elődöntők és az első 1-2 döntő alatt mindenki kiválasztotta már a maga kedvencét, és onnantól mindegy, hogy mit énekelnek, mindenkinek megmarad a maga kedvence, és akkor is rá szavaz, ha épp kicsit mellényúlt a dalválasztásban. Én nem szoktam szavazni, mert tudom, hogy nincs értelme. A szavazatszámláló készülékeket a férjemék úgy állították be, hogy az egyes személyekre beérkezett szavazatoknak csak bizonyos százaléka jelenik meg. Pl Caramel grafikonja úgy van programozva, hogy az összes szavazatot fogadja, Gabié viszont a kezdetektől úgy van beállítva, hogy a beérkező szavazatoknak csak a 80%-át képes feldolgozni. Eddig ez a 80% is elégnek bizonyult számára a bennmaradáshoz. Viszont éppen a tegnapi napon mondták a férjemnek, hogy át kell állítani a grafikonját 60%-ra, akkor, ha az utolsó 3-ban bennmarad, mert ő nem nyerhet, mert a nép azt hinné, bunda. Bálint Ádám grafikonját pedig a jövő héten 70%-ra fogják állítani, Esztiét viszont 100-on hagyják. Tehát ha valaki szavaz Eszterre vagy karamelre, 1000 szavazatból 1000 beérkezik, ha viszont Ádámra, akkor 1000-ből csak 700. És így tudják manipulálni az eredményt, ugyanis ezt az ügyes kis programozási malőrt a közjegyző nem képes érzékelni, és nem is ez a feladata.""
"..Ahogy aztán jelezték, az első kör végére már 34 másodperc volt az előnyöm. VB-futamon ilyenre nem igen volt példa... Brno, 1971
1    DRAPAL, Janos     HUN    Yamaha    57' 43.500"   
2    SZABO, Lazlo     HUN    Yamaha    58' 23.200"   
3    SAARINEN, Jarno     FIN    Yamaha    59' 45.200"

#736 Felhasználó inaktív   Tiara 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 19:24

Idézet: nitrousa - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 19:19

Ezt most találtam: [...]

:rolleyes:
We are deeply shocked, disgusted and apalled by the decision to include the infamous "sh*tbear" emoticon in Skype!

#737 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 19:42

Idézet: nitrousa - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 19:19

Ezt most találtam:

Ezt a TV2 egyik mukatársának felesége osztotta meg ezt velünk: "Én egy bennfentes felesége vagyok, és bizton állíthatom, hogy a szavazás manipulálva van. A nevemet nem írhatom ki, mert a férjem állása kerülne veszélybe, de az egész műsor úgy meg van bundázva, mint annak a rendje s módja. Gondoljátok, hogy Boogie-t egyik héten még ki akarják ejteni, utána pedig 3 hétig bennmarad? Ennyire nem változik a közönség ízlése. Az elődöntők és az első 1-2 döntő alatt mindenki kiválasztotta már a maga kedvencét, és onnantól mindegy, hogy mit énekelnek, mindenkinek megmarad a maga kedvence, és akkor is rá szavaz, ha épp kicsit mellényúlt a dalválasztásban. Én nem szoktam szavazni, mert tudom, hogy nincs értelme. A szavazatszámláló készülékeket a férjemék úgy állították be, hogy az egyes személyekre beérkezett szavazatoknak csak bizonyos százaléka jelenik meg. Pl Caramel grafikonja úgy van programozva, hogy az összes szavazatot fogadja, Gabié viszont a kezdetektől úgy van beállítva, hogy a beérkező szavazatoknak csak a 80%-át képes feldolgozni. Eddig ez a 80% is elégnek bizonyult számára a bennmaradáshoz. Viszont éppen a tegnapi napon mondták a férjemnek, hogy át kell állítani a grafikonját 60%-ra, akkor, ha az utolsó 3-ban bennmarad, mert ő nem nyerhet, mert a nép azt hinné, bunda. Bálint Ádám grafikonját pedig a jövő héten 70%-ra fogják állítani, Esztiét viszont 100-on hagyják. Tehát ha valaki szavaz Eszterre vagy karamelre, 1000 szavazatból 1000 beérkezik, ha viszont Ádámra, akkor 1000-ből csak 700. És így tudják manipulálni az eredményt, ugyanis ezt az ügyes kis programozási malőrt a közjegyző nem képes érzékelni, és nem is ez a feladata.""

akár így is lehet, de ilyen levélkét én is tudok írni. Arról nem beszélve, hogy ha már bundáznék, akkor én nem szopatnám magamat azzal, hogy nem csinálom meg... oljan szépen belőném a végét fixre mint a huzat.... :D
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#738 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 20:08

Idézet: Studi - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 9:35

Csak úgy visszaolvasás nélkül néhány gondolat a legutóbbi adásról:
- Pál Tomi továbbra is hozta a tőle megszokott profi színvonalat. Az elődöntőn még nem őt juttattam volna tovább, de azóta megbízhatóan mindig hozta magát, egyre inkább tetszett.
- Tóth Gabi tényleg tehetséges, fejlődik folyamatosan, de még van hova. Ettől függetlenül szimpatikus.
- Torres: szerintem most hozta a legjobbat eddig, most tényleg nem szabadott kiesnie. Stílust hozott, nagyon beindította a közönséget. Szerintem csúcs volt.
- Bartók Eszter: amikor elkapja a ritmust-hangot-hangulatot, akkor fantasztikus. De ez sajnos csak másodpercekre jön neki össze. :( A hangja beremeg, vagy legalábbis elég furát produkál, és ez nem túl jó. Eddig egy produkciója sem volt, ami úgy összességében tetszett volna.
- Boogie: Nekem nem tetszik, nem jön be se a stílusa, se az előadásai.
- Caramel: Lásd Páltomi. Jól hozza mindig, amit várok tőle. Nem esik olyan túlzásokba, mint Gáspar Laci. A Jacko szám negyon nem sikerült neki, azóta egyre jobbakat hoz.
- Balogh Ádám: pojáca, szépfiú. Mai pop vonalat célozza, nekem nem jön be.
- Palcsó Tamás: Eddigi leggyengébbjét hozta, ez a szám most valahogy nem állt össze, rossz volt hallgatni.

Pál Tomi nekem is az egyik kedvencem volt.
sztem mindig nagyon jó színvonalon teljesített és nagyon jó a hangja.
kár hogy kiejtették a pancserek :down:

mellesleg, ha már itt tartunk, Tóth Gabinak is valóban elég jó hangja van, de nekem nem jön be.

Bartók Eszter a másik, akit szerintem túlsztárolnak. tud jót alkotni, de alapvetően nem kiemelkedő. pláne nem azzal kéne tolniuk, hogy mennyire "átformálja" a dalokat. na pff, ki nem?
vagy ha mégsem, akkor nem is lehet jó? sztem ez a része elment erőltetettbe...

Palcsó  :up: . szimpatikus arc, jó a hangja.

Boogie nekem bejön. ha már stílusnál tartunk, akkor sokkal inkább ő, mint Eszter dalátformálás címszó alatti nyávogása. sztem abszolút nem beképzelt, sőt. egyszerűen csak laza. az LGT esten pedig kifejezetten ő volt az egyik legjobb...

...Caramel mellett. ő az abszolút favorit. nagyon érzi. baromi jó. ennyi.

Ádám annyira nem rossz, amennyire mindig fikázzák, de egyébiránt nekem sem jön be. mehetett volna simán Pál Tomi helyett.

Torres Dani meg pláne! bár most az LGT számmal kivételesen egész jó volt. egyébként meg tehetséges srác. van olyan stílus, ami nagyon jól áll neki, és amiben elemében van, de ez az innen is egy kicsit-onnan is egy kicsit énekelgetni nagyon nem fexik neki.

#739 Felhasználó inaktív   nitrousa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 20:10

Szerintem meg inkább azért manipulálnak, hogy mindenki kerüljön egyszer a kieső helyre, így sokkal többen fognak szavazni...
"..Ahogy aztán jelezték, az első kör végére már 34 másodperc volt az előnyöm. VB-futamon ilyenre nem igen volt példa... Brno, 1971
1    DRAPAL, Janos     HUN    Yamaha    57' 43.500"   
2    SZABO, Lazlo     HUN    Yamaha    58' 23.200"   
3    SAARINEN, Jarno     FIN    Yamaha    59' 45.200"

#740 Felhasználó inaktív   Tiara 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 20:58

Idézet: nitrousa - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 20:10

Szerintem meg inkább azért manipulálnak, hogy mindenki kerüljön egyszer a kieső helyre, így sokkal többen fognak szavazni...

Semmi sincs kizárva, de miért kell összeesküvés-elméleteket gyártani ahelyett hogy csak élveznéd az előadásokat?  :)
We are deeply shocked, disgusted and apalled by the decision to include the infamous "sh*tbear" emoticon in Skype!

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.