idézet:
Eredetileg lameXpert írta:
Mert azt mondta, hogy ő nagy charmeur[/quote]
Szerintem pont ő nem...
Nők a hwsw-n?
#641 Guest_Ducika_*
Elküldve: 2001. 11. 18. 02:41
#642 Guest_lameXpert_*
Elküldve: 2001. 11. 18. 02:59
idézet:
Eredetileg Ducika írta:
Szerintem pont ő nem... [/quote]
Egy világ dőlt össze bennem
------------------
Tájékozatlanság:
Bocsánat kisasszony, nem vagyok ismerős errefelé,
meg tudná mondani, hol lakik Ön?
#643 Guest_Ducika_*
Elküldve: 2001. 11. 18. 03:06
idézet:
Egy világ dőlt össze bennem
[/quote]
Bezzeg Woody Allen...![]()
#644 Guest_lameXpert_*
Elküldve: 2001. 11. 18. 03:09
idézet:
Eredetileg Ducika írta:
Bezzeg Woody Allen...[/quote]
nem dőlt össze bennem
------------------
Tájékozatlanság:
#645 Guest_Ducika_*
Elküldve: 2001. 11. 18. 03:11
idézet:
nem dőlt össze bennem
[/quote]
![]()
#647 Guest_lameXpert_*
Elküldve: 2001. 11. 18. 03:21
idézet:
Eredetileg Ducika írta:
Aki korán kel, az ....[/quote]
álmos.
------------------
Tájékozatlanság:
#648 Guest_Ducika_*
Elküldve: 2001. 11. 18. 03:38
idézet:
Este van már, alkonyul,
nyuszi füle lekonyul.
Dorombol a kiscica,
aludj te is .............[/quote]
![]()
#649 Guest_imi-baba_*
Elküldve: 2001. 11. 18. 18:00
#651 Guest_imi-baba_*
Elküldve: 2001. 11. 18. 18:35
idézet:
Eredetileg Ducika írta:
Aztán meg délig az ágyat...
[/quote]
Akkor most megint kezdődik minden és hajnalig nyomhatod ... persze ha holnap nem kéne dolgozni menni.![]()
#652 Guest_Ducika_*
Elküldve: 2001. 11. 18. 20:00
idézet:
A Massachusetts állambeli Sloan menedzseriskola technológiai intézetének kutatói, akiknek tanulmányát a Neuron című szaklap közölte, úgy vélekednek, hogy a női szépség nagyon is primitív szinten érinti meg a férfi agyát, nem pedig, ahogyan sokan hiszik és vallják, egy magasabb, intellektuálisabb szinten.
"A szépség úgy működik, mint a kábítószer" - jelentette ki Dan Ariely, a tanulmány egyik szerzője. A kutató huszas éveikben járó heteroszexuális férfiaknak mutattak különböző külső vonzerejű férfiak és nők képeit, és számítógép-képernyőn vizsgálták a felmértek agyának válaszait.
Mint Hans Breiter, egy másik társszerző az AP-nek elmondta, a szép nők ugyanazokat az agyáramköröket hozták náluk működésbe, mint az étel vagy kokain. Ugyanakkor ezek az agyak negatívan reagáltak a jóképű férfiak képeire, mintha fenyegetést éreztek volna tőlük. Breiter úgy vélekedett: még soha nem tudták bebizonyítani, hogy az elsődleges agyáramköröket csigázza a szépség.
A mostani kísérlet ellentmond azoknak az érveknek, hogy a szépség nem más, mint a társadalmi értékek terméke. Inkább Shakespeare fogalmazott pontosan híres szonettjében: "Az vagy nekem, mint testnek a kenyér..."
A tudósok szerint vizsgálatuk eredményei komoly hatással lehetnek az emberi motivációk kutatásaira.[/quote]
???
#653 Guest_lameXpert_*
Elküldve: 2001. 11. 18. 20:26
idézet:
Eredetileg Ducika idézte:
...........A tudósok szerint vizsgálatuk eredményei komoly hatással lehetnek az emberi motivációk kutatásaira........[/quote]
Ha az ápolók szakszerű munkáját is kutatásnak nevezzük
------------------
Tájékozatlanság:
[Ezt a hozzászólást lameXpert szerkesztette (2001. November 18.).]
#654 Guest_Ducika_*
Elküldve: 2001. 11. 18. 20:38
idézet:
Ha az ápolók szakszerű munkáját is kutatásnak nevezzük
[/quote]
![]()
#655 Guest_Ducika_*
Elküldve: 2001. 11. 18. 23:08
idézet:
Férfikiáltvány a Világ Nőihez
Nők, kisasszonyok, barátnők, jegyespárok női tagjai, feleségek, asszonyok és minden bizalmas női egyed!
1. Ha úgy gondolod, hogy kövér vagy, valószínűleg ez így is van! Ne kérdezz, elhallgatom a választ.
2. Ha valamit akarsz, elég, ha egyszerűen megkérdezed. Hogy valamit tisztázzunk: mi egyszerűek vagyunk. Mi nem értünk semmilyen hülye, indirekt kérdést. Indirekt kérdések nem működnek! Mondd egyszerűen mit akarsz.
3. Ha valamit kérdezel, amire nem vársz választ, ne csodálkozz, ha kapsz rá olyan választ, amit nem akarsz hallani.
4. Mi egyszerűek vagyunk. Ha megkérlek arra, hogy nyújtsd át a kenyeret, nem mást kérek mint azt. Az nem szemrehányás, ha ez nincs az asztalon. Ennek nincs semmilyen eltitkolt jelentése. Mi tényleg egyszerűek vagyunk.
5. Mi egyszerűek vagyunk. Semmi értelme azt megkérdezni, hogy mire gondolok! 96,5%-ban a férfiak a szexre gondolnak. Nem, nem vagyunk megszállottak, egyszerűen ez az a dolog, ami nekünk tetszik.
6. Mi egyszerűek vagyunk. Néha nem gondolok rád. Ez nem rossz. Kérem, próbáld megszokni! Kérlek ne kérdezd, hogy mire gondolok, mert ez azt jelentené, hogy hajlandó lennél politikáról, gazdaságról, filozófiáról, fociról, piálásról, cickókról, hátsókról és autókról beszélni.
7. Péntek/szombat/vasárnap = sok kaja = barátok = foci a tévé előtt = sör = rossz kedv. Ez olyasmi mint a telihold vagy apály, dagály. Ez elkerülhetetlen!
8. A bevásárlás nem okoz örömet, és nekem soha nem fog örömet okozni!
9. Ha valahova elmegyünk, mindegy milyen ruhát hordasz, az nagyon jól áll neked. Megígérem!
10. Van elég ruhád és elég cipőd. Az üvöltözés zsarolás. Az, hogy kiforgatsz a vagyonomból, számomra nem szerelmi bizonyíték.
11. A legtöbb férfinak 3 pár cipője van. Ismétlem: mi egyszerűek vagyunk. Hogy jut eszedbe olyasmi, hogy fogalmam lehet arról, hogy a 30 pár cipőd melyike illik a legjobban a kiválasztott ruhához?
12. Egyszerű válaszok mint pl. igen vagy nem elegendőek, mindegy mi volt a kérdés.
13. Ha valamilyen problémád van, elég ha megkérsz, hogy segítsek a probléma megoldásában. Ne kérj arra, hogy sajnáljalak, mint a barátnőid.
14. Azok a fejfájások, melyek 8 napig tartanak, azok nem fejfájások! Menj el az orvoshoz!
15. Ha mondok valamit, amit kétféleképpen is lehet mondani és egy a kettőből megnyugtat vagy elszomorít, akkor mindig a másikra gondoltam.
16. Minden férfi csak 16 színt lát. A barack nem szín, hanem egy gyümölcs.
17. Nekünk annyira tetszik a sör, mint nektek a kézitáska. Ti sem értitek, mi sem értjük.
18. Ha megkérdezem tőled, hogy mi a baj és te azt mondod hogy "semmi", ezt elhiszem neked és úgy teszek, mintha minden rendben lenne.
19. Ne kérdezd: "Szeretsz még?" Legyél benne biztos, hogy igen! Már nem lennék melletted, ha ez nem lenne igaz!
20 Az ősi igazság a legkisebb bizonytalanság esetén is, mindegy, hogy miről van szó: Válaszd a legegyszerűbbet!
Mi tényleg egyszerűek vagyunk!!! [/quote]
Segítség!!!!!!!
![]()
#656 Guest_joe39_*
Elküldve: 2001. 11. 18. 23:24
idézet:
Eredetileg Ducika írta:
Férfikiáltvány a Világ Nőihez
Segítség!!!!!!!
[/quote]
én szeptember 27-én kaptam, illetlennek tartottam betenni egy "hölgyfórum"-ba.
ettől függetlenül: ehhez tartsák magukat hölgyeim.
ez nem csak poén.
az egyszerű férfiak (is) szeretik a nőket.
#657 Guest_LightBringer_*
Elküldve: 2001. 11. 19. 00:14
wohhoooo... elég fura lett ez a téma..

Üdv:
LightBringer
#658 Guest_Ducika_*
Elküldve: 2001. 11. 19. 00:16
idézet:
Eredetileg joe39 írta:
én szeptember 27-én kaptam, illetlennek tartottam betenni egy "hölgyfórum"-ba.
ettől függetlenül: ehhez tartsák magukat hölgyeim.
ez nem csak poén.
az egyszerű férfiak (is) szeretik a nőket.[/quote]
Pedig a nők néha nem egyszerűek...Olykor nehéz lehet...
[Ezt a hozzászólást Ducika szerkesztette (2001. November 19.).]
#659 Guest_joe39_*
Elküldve: 2001. 11. 19. 00:34
idézet:
Eredetileg Ducika írta:
Pedig a nők néha nem egyszerűek...Olykor nehéz lehet...
[/quote]
velük, vagy nélkülük?
mindenesetre több a pozitív tapasztalatom.![]()
#660 Guest_lameXpert_*
Elküldve: 2001. 11. 19. 01:07
idézet:
Eredetileg joe39 írta:
velük, vagy nélkülük?
mindenesetre több a pozitív tapasztalatom.[/quote]
Tehát nélkülük
------------------
Tájékozatlanság:

Súgó