HWSW Informatikai Kerekasztal: Nők a hwsw-n? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nők a hwsw-n? Értékeld a témát: -----

#821 Guest_Ducika_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2001. 11. 30. 21:25

idézet:
Eredetileg ufonauta írta:
Hali
Kép Kép Kép
--------------
Hali UFO

[/quote]

UFO! Hali! Kép

Semmi gond, csak az átlagosnál kissé borúlátóbbak vagyunk... Kép

Szép estét mindenkinek Kép

#822 Guest_Tie_*

Elküldve: 2001. 11. 30. 21:26

idézet:
Eredetileg Ducika írta:

Van valami, ami kulturált, és mégis élvezetes... Kép? Vagy lehetséges, hogy az élvezetes dolgokat csak "kulturálatlanul" lehet, vagy érdemes fogyasztani... Kép
[/quote]

Jaja! Kép

Múltkor láttam az Auchanban filázett lazacot. Apámék szerint túl drága (asszem majd 4000volt kilója), de én az ilyenekkel úgy vagyok, hogy nem sajnálom a pénzt érte, ha úgyis meg akarom kóstolni. Úgyhogy gyorsan vettem is egy kilót, és odasuhintottam anyám elé, hogy tessék finomra megsütni. Valami receptkönyvből talált valami izét, úgyhogy végülis egy elég érdekes dolog lett belőle. Nema szokásos paníros sült hal lett a vége, hanem úgy felboncolva, megfűszerezve sütötte meg zsíron, mint a síma egyszerű sülthúst. Baromi finom lett, fater mind a 10 ujját megnyalta utána, én meg csak vigyorogtam. Végülis elismerte, hogy drága, de azért tényleg finom. Kép

Szóval az a lazac-izé például olyan kaja volt, ami élvezetes, és finom volt, és kifejezetten kulturáltan lehetett fogyasztani. Kép

A habostortával nem így vagyok. Azt egy bulin marékkal ettem. Azaz belemarkoltam a tortába, és szó szerint raktam befelé az arcomba. Igaz kicsit be is voltam rúgva... Kép

A dolog vége heves tortahajigálás lett, másnap meg a maradványokat vakargattam spaklival a falról... Kép

#823 Guest_Ducika_*

Elküldve: 2001. 11. 30. 21:34

idézet:
Eredetileg Tie írta:

Jaja! Kép

A dolog vége heves tortahajigálás lett, másnap meg a maradványokat vakargattam spaklival a falról... Kép
[/quote]

No, igen, a másnap gyakran problematikus... KépAz előző napban pedig az a jó, hogy nem gondol az ember erre hajigálás közben... Kép

#824 Guest_Tie_*

Elküldve: 2001. 11. 30. 21:38

idézet:
Eredetileg Ducika írta:

No, igen, a másnap gyakran problematikus... KépAz előző napban pedig az a jó, hogy nem gondol az ember erre hajigálás közben... Kép
[/quote]

Így igaz, ezt tanúsíthatom. A bulijaim során történt néhányszor, hogy érdekes dolgokat műveltem/tünk. Szilveszterről arra még emlékszem pl., hogy egy barátom valami hatalmas 5literes pezsgősüvegből itatja velem a pezsgőt úgy, hogy két méter magasról önti a számba... szó szerint is eláztunk. Kép

A takarítást meg már olyan összeszokottan végzi a baráti társaság, hogy viszonylag gyorsan készen is vagyunk, úgy hogy közben még általában meg is főzünk egy nagy adag paprikáskrumplit bográcsban. Kép

#825 Guest_Ducika_*

Elküldve: 2001. 11. 30. 21:40

idézet:
Eredetileg Tie írta:

Kép

A takarítást meg már olyan összeszokottan végzi a baráti társaság, hogy viszonylag gyorsan készen is vagyunk, úgy hogy közben még általában meg is főzünk egy nagy adag paprikáskrumplit bográcsban. Kép
[/quote]

Az üres üvegekből raktok tüzet...? Kép
Kép

#826 Guest_Tie_*

Elküldve: 2001. 11. 30. 21:46

idézet:
Eredetileg Ducika írta:

Az üres üvegekből raktok tüzet...? Kép
Kép
[/quote]

Nem, dehogy is. Kép A telken szoktuk tartani ezeket a bulikat, ott meg van egy frankó tűzrakó-izé. Meg épp egy hónappal ezelőtt aprítottam fel egy nagyon halom faanyagot direkt ilyen célokra. Volt benne régi budiajtótól kezdve EUR raklapon keresztül zsalufáig mindenféle izé. Szépen letakartam, hogy ne ázzon el, és jó száraz legyen. Kép

Üres üvegeket vissza szoktuk vinni. Mivel a csapat elsősorban sörös, volt már olyan, hogy csak az üres sörösüvegekért kaptunk vissza kicsit több, mint 4000 forintot... Kép Lehet számolgatni, mennyi sör volt. Kép

#827 Guest_Ducika_*

Elküldve: 2001. 11. 30. 21:52

idézet:
Eredetileg Tie írta:

Meg épp egy hónappal ezelőtt aprítottam fel egy nagyon halom faanyagot direkt ilyen célokra. Kép
[/quote]

...hűvös halomba... Kép

Látom, komoly előkészületek szoktak lenni. Meg persze az ilyen játékos-mozgásos együttlétek komoly utómunkálatokat is igényelnek... Kép

#828 Guest_Tie_*

Elküldve: 2001. 11. 30. 21:57

idézet:
Eredetileg Ducika írta:
Látom, komoly előkészületek szoktak lenni. Meg persze az ilyen játékos-mozgásos együttlétek komoly utómunkálatokat is igényelnek... Kép[/quote]

Naná! Kép Általában egy évben egyszer csináljuk meg ezt a nagy bulit. Relatíve nagy persze... Szűk baráti társaság, általában 25-30fő körüli létszámmal. Van egy jó barátom, ő hobbiból munkája mellett DJ, mindíg elhoz a melóból valami nagy és drága keverőpultot, ő "szolgáltatja" a muzsikát, meg persze fogyasztja a változatosabbnál változatosabb jövedéki alkoholtermékeket. (szakmai ártalom) Kép

Ilyenkor hajnalig - illetve amíg tudunk - táncolunk, meg ökörködünk, meg iszunk. Kép

Előkészületek bőven vannak. Be kell szerezni minél olcsóbban lehetőleg a sok-sok inni, és ennivalót, össze kell csődíteni a népséget, a helyieket lelkileg fel kel készíteni mindenre, be kell fűteni a házat előre, stbstbstb. Kép

De megéri. Kép

#829 Guest_Ducika_*

Elküldve: 2001. 11. 30. 22:13

idézet:
Eredetileg Tie írta:

Ilyenkor hajnalig ... Kép

De megéri. Kép
[/quote]

...nem várok hajnalig... Kép

#830 Guest_ufonauta_*

Elküldve: 2001. 11. 30. 22:21

Hali
Erre szokták mondani,hogy:-Jó szórakozást mindenkinek! Kép
----------------
Hali UFO

------------------
"Lehet,hogy a Föld egy másik bolygó pokla?"

#831 Guest_Tie_*

Elküldve: 2001. 11. 30. 22:26

idézet:
Eredetileg Ducika írta:

...nem várok hajnalig... Kép
[/quote]

Mi sem. Általában ha délután 4 körül elkezdjük a bulit, akkor a csúcspontja olyan este 11 tájékán van, de ettől eltekintve 5-6 felé (du.) már mindenki seggrészeg. Kép

#832 Guest_Ducika_*

Elküldve: 2001. 11. 30. 22:56

idézet:
Hali
Erre szokták mondani,hogy:-Jó szórakozást mindenkinek! Kép
----------------
Hali UFO

[/quote]

Bocs. Kép

Kép

#833 Guest_joe39_*

Elküldve: 2001. 11. 30. 22:58

ez már (b)anyamedv

#834 Guest_Ducika_*

Elküldve: 2001. 11. 30. 23:07

idézet:
Eredetileg joe39 írta:
ez már (b)anyamedv[/quote]

na jó... csak szimbóleum akart lenni....

Kép

#835 Guest_joe39_*

Elküldve: 2001. 11. 30. 23:19

macizóleum

#836 Guest_Ducika_*

Elküldve: 2001. 11. 30. 23:24

idézet:
Eredetileg joe39 írta:
macizóleum[/quote]

örökifjú mackók?
Kép

#837 Guest_ufonauta_*

Elküldve: 2001. 11. 30. 23:38

idézet:
Eredetileg Ducika írta:

örökifjú mackók?
Kép
[/quote]

Hali
Az egyik én vagyok. Kép
---------------
Hali UFO

#838 Guest_joe39_*

Elküldve: 2001. 11. 30. 23:42

akkor már legalább ketten vagyunk.

#839 Guest_Ducika_*

Elküldve: 2001. 11. 30. 23:46

idézet:

Hali
Az egyik én vagyok. Kép
---------------
Hali UFO

[/quote]

Kép

Kép

#840 Guest_Ducika_*

Elküldve: 2001. 11. 30. 23:55

idézet:
Eredetileg joe39 írta:
akkor már legalább ketten vagyunk.[/quote]

...adva van tehát két mackó is, van nékünk egy Malackánk, én esetleg leszek Zsebibaba... Kép

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.