HWSW Informatikai Kerekasztal: Érdemes elolvasni - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (42 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Érdemes elolvasni Értékeld a témát: -----

#581 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 10. 04. 20:58

Üzenet megtekintéseIdézet: attila007 - Dátum: 2011. 10. 04. 20:57

Értem. :D

Valojaban akkor hogy van? :-)
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#582 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 04. 21:21

Ezt a csonkaorszagozast jo lenne mar befejezni!
Mit kell mindig a multon keseregni? :)

#583 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 04. 22:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 10. 04. 22:58

Valojaban akkor hogy van? :-)

Nem tudom mire gondoltak azok, akik panaszkodtak, vagy eggyáltalán mi a kifogás / észrevétel / bármi. Ha tudom mi a gond, vagy félreértés akkor tudok reagálni is, de így nem nagyon. :D
Telefon: Lenovo P780
Laptop: Lenovo G580
Tablet: Lenovo ThinkPad Tablet

#584 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 04. 22:34

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 10. 04. 22:21

Ezt a csonkaorszagozast jo lenne mar befejezni!
Mit kell mindig a multon keseregni? :)

Lófaszt se értesz, de tökmindegy.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#585 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 05. 04:32

A nagybetűs írás, tudjuk, gyakran a megbecsülést, tiszteletet van hivatva kifejezni, máskor az egyedítés jelzésére szolgál, tanulatlanabb polgártársaink előszeretettel írják a „magyar” szót is nagybetűvel. Feltételezni sem merem, hogy a NEFMI munkatársai ebből a körből kerülnének ki.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#586 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 05. 07:01

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 10. 04. 21:01

Rovasiras szakerto vagy netan? :)
Netan meg tudod magyarazni mi a celja 'ezeknek' az orszag ilyen felcicomazasaval?

Amugy szurhatja a szemem a nem oda valo dolog, nem?

nem vagyok szakértő
csak b.ssza a csőröm, hogy itt qrvanyázol, közben meg csak évi 1-2 hetet töltesz itthon
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#587 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 05. 07:20

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 10. 05. 08:01

nem vagyok szakértő
csak b.ssza a csőröm, hogy itt qrvanyázol, közben meg csak évi 1-2 hetet töltesz itthon

attol meg szurhatja a szemem, hogy elcsufitjak az orszagot ilyen ertelmetlen szarokkal...

#588 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 05. 07:56

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 10. 05. 08:20

attol meg szurhatja a szemem, hogy elcsufitjak az orszagot ilyen ertelmetlen szarokkal...

Most ezzel mit csúfítanak el?

Ha már táblák, engem meg azok a táblák akasztanak ki, amire az van írva sok (de nem mindegyik) falu határában, hogy 'Európai falu'. Hát jóhogy nem afrikai nem? Amelyikhez meg nincs kiírva, az meg nem európai? Vagy az akkor melyik földrészen van? Mégis ki talál ki ilyen hülyeséget?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#589 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 05. 08:25

Link :laugh::rolleyes:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#590 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 05. 10:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2011. 10. 05. 08:56

Most ezzel mit csúfítanak el?

Ha már táblák, engem meg azok a táblák akasztanak ki, amire az van írva sok (de nem mindegyik) falu határában, hogy 'Európai falu'. Hát jóhogy nem afrikai nem? Amelyikhez meg nincs kiírva, az meg nem európai? Vagy az akkor melyik földrészen van? Mégis ki talál ki ilyen hülyeséget?

Európai falu
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#591 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 05. 10:27

Üzenet megtekintéseIdézet: A.J. Crowley - Dátum: 2011. 10. 05. 11:22

És? Nem hülyeség ezt így kiírni szerinted?

#592 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 05. 10:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2011. 10. 05. 11:27

És? Nem hülyeség ezt így kiírni szerinted?

A nomenklatúra valóban hülyeség, vagy legalábbis hülyén veszi ki magát, viszont a miért-re teljesen jó magyarázatot adott A.J. a LEADER-es linkkel.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#593 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 05. 10:43

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2011. 10. 05. 11:31

A nomenklatúra valóban hülyeség, vagy legalábbis hülyén veszi ki magát, viszont a miért-re teljesen jó magyarázatot adott A.J. a LEADER-es linkkel.

Nyilván volt róla foglalmam hogy valami eu-s dolog, azért nem kéne ilyen hülyének nézni.

#594 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 05. 10:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2011. 10. 05. 11:43

Nyilván volt róla foglalmam hogy valami eu-s dolog, azért nem kéne ilyen hülyének nézni.

Bocsáss meg, ha így jött le, mi sem állt távolabb tőlem, mint hogy annak nézzelek.

Sőt mondom, az "Európai falu" elnevezés esetében teljesen egyetértek, hogy hülyeség volt ilyen nevet adni ennek a projektnek, lehettek volna kreatívabbak is. :)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#595 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 05. 10:52

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2011. 10. 05. 11:50

Bocsáss meg, ha így jött le, mi sem állt távolabb tőlem, mint hogy annak nézzelek.

Sőt mondom, az "Európai falu" elnevezés esetében teljesen egyetértek, hogy hülyeség volt ilyen nevet adni ennek a projektnek, lehettek volna kreatívabbak is. :)

Semmi baj, tehát én is csak az elnevezésen voltam kiakadva, és nem azt kérdeztem, hogy mi ez, vagy mi van mögötte :) És örülök, hogy mást is zavar nem csak engem :D

#596 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 05. 13:36

Tessék sajnálni

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#597 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 05. 14:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2011. 10. 05. 11:52

Semmi baj, tehát én is csak az elnevezésen voltam kiakadva, és nem azt kérdeztem, hogy mi ez, vagy mi van mögötte :) És örülök, hogy mást is zavar nem csak engem :D

Az ilyen projekteknek, az állami, nemzetközi szerveknek mindig elég hülye nevet adnak. Valahogy sosem ötletelnek a név megfelelőségén.

Üzenet megtekintéseIdézet: FõDudu - Dátum: 2011. 10. 04. 18:48

Akkor meg ki a tokom nyomatja ezt az idiotasagot?

A szélsőjobb, aki persze kikéri magának a szélsőjobbos jelzőt. Szerintük az ereikben direktben Árpád vezérünk vére csörgedezik és ősi magyarság iránti (képmutató) ragaszkodásuk jelképe a rovásírás, az árpádsávos zászló, a Nemzeti Gárda egyenruhájának viselése, multik, bevándorlók, cigányok, zsidók, stb. kiűzése. Aki pedig nem ért velük ebben egyet, az mindjárt szemét komm"o"nista, cionista. A rovásírást ők sem tudják elolvasni, csak a szélsőjobbos választók előtt produkálják magukat, valamivel kell igazolni, hogy csináltak "valamit". A rovásírásos táblák erre jók, többet ilyen kis parlamenti párt úgyse tudna felmutatni. Bár szerintem ezzel rajtad kívül mindenki tisztában van. Nem értem, téged miért foglalkoztat, ha már (mákodra) úgysem élsz ebben az országban.

Szerkesztette: Raynes 2011. 10. 05. 14:21 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#598 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 05. 17:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 10. 05. 15:15

Az ilyen projekteknek, az állami, nemzetközi szerveknek mindig elég hülye nevet adnak. Valahogy sosem ötletelnek a név megfelelőségén.

A szélsőjobb, aki persze kikéri magának a szélsőjobbos jelzőt. Szerintük az ereikben direktben Árpád vezérünk vére csörgedezik és ősi magyarság iránti (képmutató) ragaszkodásuk jelképe a rovásírás, az árpádsávos zászló, a Nemzeti Gárda egyenruhájának viselése, multik, bevándorlók, cigányok, zsidók, stb. kiűzése. Aki pedig nem ért velük ebben egyet, az mindjárt szemét komm"o"nista, cionista. A rovásírást ők sem tudják elolvasni, csak a szélsőjobbos választók előtt produkálják magukat, valamivel kell igazolni, hogy csináltak "valamit". A rovásírásos táblák erre jók, többet ilyen kis parlamenti párt úgyse tudna felmutatni. Bár szerintem ezzel rajtad kívül mindenki tisztában van. Nem értem, téged miért foglalkoztat, ha már (mákodra) úgysem élsz ebben az országban.

A napi aktual politikai dolgokat nem kovetem. Ezert is nem volt tiszta ki is erolteti ezeket ennyire.
Kb akkor ennyi jelentessel birhat: a jobbik itt jart...
Nekem szurja a szemem az ilyesmi, hazudnek ha mast mondanek.

Irogassa ki a nevet a kapucsengore meg kuldozgessenek egymasnak rovasirasos leveleket. Ezt leszarom.
A kozteruleteken azonban nekem zavaroak az ilyenek...

#599 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 05. 17:24

Igazából akkor lehetne érthető a tábla, ha tudom mit írtak rá ki. Egy helyiségnévtábla alá kiírják rovásírással a nevét. Vagy akármi mást. Nem mindegy? Ha a Budapest tábla alá itenném rovásírásal, hogy szopjon le az összes vidéki? Zavarna? Az összes cirill betűt olvasod, görög írásjeleket? És akkor még az EU-n belül vagyunk. Ugye milyen nagyon felháborodtál amikor a szlovák szélsőséges tiltakozott a magyar helyiségnévtáblák ellen!
Évtizedek óta Sopron veve alatt szerepel pl., hogy Ödenburg, Győr neve alatt a Raab. Sokat lendített az életszínvonalon. Vagy visszavetette.
Szlovéniának egy kicsi része magyarok által lakott. ha egxyszer arra jössz haza, mert kirándulsz, háborodj fel az ilyen dolgokon. Ott. Nekik, Ha magyarul szól hozzád, küld el a faszba! Beszélj vele inglisül.
Ilyen faszságon kiakadni?????????????
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#600 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 05. 17:33

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 10. 05. 18:13

A napi aktual politikai dolgokat nem kovetem. Ezert is nem volt tiszta ki is erolteti ezeket ennyire.
Kb akkor ennyi jelentessel birhat: a jobbik itt jart...
Nekem szurja a szemem az ilyesmi, hazudnek ha mast mondanek.

Irogassa ki a nevet a kapucsengore meg kuldozgessenek egymasnak rovasirasos leveleket. Ezt leszarom.
A kozteruleteken azonban nekem zavaroak az ilyenek...

Elég alacsony lehet az ingerküszöböd...:-) ...és emiatt, nyilván a templomtornyok miatt is szétbasz az ideg, amikor belelógnak a látképedbe. :-D

Téma megosztása:

• (42 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.