HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma-1 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma-1 Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 22. 09:43

idézet:
Ezt írta Mumia:

Milyen köridőket? Ha be vagy ragadva valaki mögé, akkor hogyan menne jobb köridőket? Ilyen durva kijelentéseket, hogy "hazudik" hanyagoljuk már :rolleyes:
[/quote]

Bocs, szerkesztem. NEM volt beragadva ez a lenyeg na. Ha be van ragadva, akkor 1 mp alatt tud lenni, vegig, megha vissza vesz akkor is.

[ 2004. március 22.: MajaG szerkesztette a hozzászólást ]

#242 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 09:44

idézet:
Ezt írta MajaG:
Montoya: Tisztességtelen volt a Ferrari - A kolumbiai Barrichellot okolja[/quote]

ROTFL! Az eszébe sem jut Montoyának, hogy esetleg ő volt a lassú...

[ 2004. március 22.: Jareth szerkesztette a hozzászólást ]
Tyraan - Artum Inferniti

#243 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 09:46

Leggyorsabb korok:

01 -J.P.Montoya- Williams/BMW - 1'34.223- 28.kör
02 -M.Schumacher - Ferrari -1'34.819+ 0.596 - 6.kör
03 -Jenson Button - BAR/Honda -1'34.967+ 0.744 - 28.kör
04 -Jarno Trulli - Renault -1'35.039+ 0.816 - 12.kör
05 -Kimi Räikkönen - McLaren/Mercedes -1'35.156+ 0.933 - 12.kör
06 -R.Barrichello - Ferrari -1'35.350+ 1.127 - 7.kör
07 -Ralf Schumacher - Williams/BMW -1'35.607+ 1.384 - 10.kör
08 -Takuma Sato- BAR/Honda -1'35.679+ 1.456 - 13.kör
09 -David Coulthard - McLaren/Mercedes- 1'35.852+ 1.629 - 26.kör
10 -Fernando Alonso- Renault -1'35.888+ 1.665 - 7.kör
11 -Olivier Panis - Toyota -1'35.951+ 1.728 - 23.kör
12 -C.da Matta - Toyota -1'36.544+ 2.321 - 22.kör
13 -Felipe Massa- Sauber/Petronas -1'36.570+ 2.347 - 7.kör
14 -G.Fisichella - Sauber/Petronas -1'36.675+ 2.452 - 54.kör
15 -Mark Webber- Jaguar/Cosworth -1'36.922+ 2.699 - 9.kör
16 -Christian Klien- Jaguar/Cosworth -1'37.031+ 2.808 - 12.kör
17 -Nick Heidfeld - Jordan/Ford -1'37.433+ 3.210 - 15.kör
18 -Giorgio Pantano - Jordan/Ford -1'39.527+ 5.304 - 41.kör
19 -Gianmaria Bruni- Minardi/Cosworth -1'39.911+ 5.688 - 11.kör
20 -Z.Baumgartner - Minardi/Cosworth -1'40.123+ 5.900 - 12.kör

#244 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 09:48

Szorosabb nagydij volt, ez mint azt az eredmenyek mutatjak, de sosem tudjuk meg, hogy mit tudott volna Schumak, mert ez nem derult ki.

#245 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 03. 22. 09:48

Nem mellesleg a csapat látja, hogy kb hova tud visszajönni a pályára. Nem tudták, hogy Barichello nem fog csak úgy félreállni, mintha lekörözné? :eek: :confused:

Szerk: és hogy akarja Sumit leelőzni, ha már Rubenssel sem bír? :confused:

[ 2004. március 22.: Studi szerkesztette a hozzászólást ]
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#246 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 09:50

idézet:
Ezt írta MajaG:
Leggyorsabb korok:

01 -J.P.Montoya- Williams/BMW - 1'34.223- 28.kör
[/quote]

Ezt a kört szerintem Monty sem érti, hogy jött össze. :D

#247 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 10:13

nem, a "hazugság" szót nem kell törölni - csak ismét a f1hirek.hu-ra alkalmazni: hagyjátok már a fenébe, köze nincs az ottani manipulált, hazug szövegekhez ahhoz, ami eredetileg elhangzott! :mad:

tessék elolvasni [url="http://"http://f1.racing-live.com/en/headlines/news/detail/040321142141.shtml"]az eredeti szöveget[/url] is: sehol nem mondott olyat, h "a Ferrari tisztességtelen eszközökhöz folyamodott" (épp az ellenkezőjét!!! - "but that's racing"), h "fel tudtam volna zárkózni", "elkaphatta volna" (csak annyit mondott, h jóval közelebb is kerülhetett volna), h "minden alkalommal" (csak egy próbálkozásról beszélt) - és persze teljesen véletlenül hagyták ki azt a megjegyzést, h "But that's racing" meg "but there will be another time"...

f1hirek húzzon el a büdös francba a mocskos hamisításaival, ez már kezd sok lenni!

#248 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 10:16

idézet:
Ezt írta MajaG:
Szorosabb nagydij volt, ez mint azt az eredmenyek mutatjak, de sosem tudjuk meg, hogy mit tudott volna Schumak, mert ez nem derult ki.[/quote]

MajaG: kűttem privit. Nézzed megfele :D
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#249 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 10:36

idézet:
Ezt írta Degeczi:
nem, a "hazugság" szót nem kell törölni - csak ismét a f1hirek.hu-ra alkalmazni: hagyjátok már a fenébe, köze nincs az ottani manipulált, hazug szövegekhez ahhoz, ami eredetileg elhangzott! :mad:

f1hirek húzzon el a büdös francba a mocskos hamisításaival, ez már kezd sok lenni!
[/quote]

Ezentul csak angol cikket rakok be, de Monty akkor sem volt fair, az eredeti szovegben sem. Nem volt eselye mar Rubens ellen sem. Annyival sem volt gyorsabb, hogy elozni tudjon. Nemhogy MS-t utolerni es megelozni.

MAS:

Szegeny Monty remelem nem fog elkenodni, hogy mit tett magaval, hogy a mekihez ment. Engem a helyebe tuti ideg betegge tenne...

#250 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 10:38

Pont ezt akartam mondani, milyen érzés lehet Montynak látni a Meki vergődését? :D

#251 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 10:44

Hülye Raikkonen... Azt hittem leüti szegény maláj pályamunkást :D
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#252 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 11:00

idézet:
Ezt írta MajaG:
Monty akkor sem volt fair, az eredeti szovegben sem. Nem volt eselye mar Rubens ellen sem. Annyival sem volt gyorsabb, hogy elozni tudjon. Nemhogy MS-t utolerni es megelozni.[/quote]

szerintem nem volt unfair, amit mondott az kb ennyi: "Fene enné meg, h pont Bari mögé értem vissza! Ugyan próbálkoztam, de rögtön becsukta a kaput, és nem volt értelme kockáztatni, sőt, inkább visszavettünk: egy biztos 8 pont a csapatnak és nekem is jobb, mint kiesni. Ha épp nem így alakul, akkor szerintem jóval közelebb is kerülhettünk volna Suhamérhoz, dehát ez van, lesz ez még ennél jobb is!" - szvsz teljesen reális helyzetértékelés

#253 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 11:30

Amugy Monty fan vagy ugye? Mit szolsz a mekis dontesehez?

#254 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 11:33

Dupasquier: Ferrari can only lose title

Pierre Dupasquier
The Formula One season is only two races old but another strong victory for Ferrari in Sunday's Malaysian Grand Prix left one of their key rivals already admitting defeat. Michelin boss Pierre Dupasquier admitted after the race that Ferrari, who run Bridgestone tyres, are so far ahead this year that they will only be beaten to the title if they make mistakes.
The Italian giants saw Michael Schumacher continue his 100 percent record for the season in Sepang and Dupasquier believes Michelin runners Williams, McLaren, Renault and BAR are all too far behind to fight for the crown. Asked if anyone is capable of challenging Ferrari, he said: "No, not in the near future. Ferrari and Bridgestone, like last year, have to make mistakes to help us a little bit."

"All our partners are competent, they have resources available and they are experienced. The problem is to really put everything together. They are just missing a few little things. Last year Ferrari made so many mistakes that they gave us a nice opportunity. We spoiled the opportunity but we had it last year, definitely. It is the same this year, we are in the same situation."

Ferrari left it until the last race to clinch the world crown last season after facing strong opposition from McLaren and Williams throughout the 16-race championship. This year, however, they appear to have made another step forward and moved away from their rivals once again as the four Michelin runners fight each other for points.

But Dupasquier insists it is not his tyre company that is at fault - and blamed Ferrari's leading rivals for failing to make big enough steps forward over the winter. "Bridgestone will never be ahead of us," said Dupasquier. "Do not confuse Ferrari and Bridgestone. If they had Michelin tyres on their car there would be no championship any more. We are not at fault, but everyone has to push. It is a total. We have McLaren, BAR, Williams, Renault, we have lots of good people, but if you have one weak point somewhere it doesn't work in Formula One."

Ferrari, the only Bridgestone runner in the top five in the championship, currently lead Williams by 16 points with Renault three points further back on 14, BAR-Honda on nine and McLaren on four.

#255 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 11:34

Michelin thinking about Bahrain

The F1-circus is still in Malaysia but already the sport's tyre-manufacturers are thinking hard about the next challenge near the desert-sands of Bahrain. 'We've looked at the circuit now,' said Michelin manager Pascal Vasselon.

advertisement

He commented: 'We have software that allows us to recreate the track electronically, and then we can get to work on conducting computer simulations.'

The Frenchman said a quite narrow selection of compounds was taken to Sepang but a range with a 'broader operational spectrum' should make the flight to Bahrain. 'This minimises the risk of error,' he explained.

#256 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 11:35

Ezt viszont nem talaltam angolul:

A McLarennek sokkal komolyabb problémái vannak, mint Barrichellónak, a wokingiak két futam alatt mindössze négy pontot tudtak elcsípni. Pedig a tesztidőszakban az ezüst nyilak kifejezetten versenyképesnek tűntek, ehhez képest Kimi Räikkönen zsinórban másodszor esett ki motorhiba miatt. David Coulthard sem büszkélkedhet nyolcadik, illetve hatodik helyével, az eredménytelenséget állítólag meg is elégelte a Mercedes. A Bild információi szerint a német gyár menesztette a motorfelelős dr. Werner Laurenzet, aki 2002 októberében érkezett a svábokhoz. Azelőtt a BMW fejlesztési igazgatójaként tevékenykedett, s a Forma-1 akkori legjobb erőforrását építette meg.

A lap úgy tudja, hogy Laurenz és partnere, Mario Illien a szezon kezdete óta más álláspontot képviselt a fejlesztések terén, ezért folyamatosak voltak köztük az összetűzések. A Mercedesnek viszont mostanra elege lett a kakaskodásból. "Fogalmam sincs, hogy Werner mit akart csinálni Malajziában" - idézett a Bild egy magasrangú McLaren-alkalmazottat, akinek szavai koncepciótlanságra utalnak.

Räikkönen a gondok ellenére nem pánikol. "Nemcsak nekem, a csapatnak is csalódás, hogy nem tudtam befejezni a futamot. Ugyanakkor pozitívum, hogy közel voltam a dobogóhoz, kis szerencsével odaérhettem volna a harmadik helyre. Remélhetőleg Bahreinben minden jóra fordul" - mondta a finn, aki kiesése után csúnya jelenetet produkált: kis híján megverte az egyik pályamunkást, aki csak segíteni akart neki. "Nem ilyennek ismerem Kimit, feltétlenül beszélek majd vele az esetről" - ígérte Norbert Haug csapatfőnök. Egy biztos, az eset jól érzékeltette, milyen óriási feszültség dolgozik a mclarenesekben.

#257 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 12:27

idézet:
Ezt írta MajaG:
Amugy Monty fan vagy ugye? Mit szolsz a mekis dontesehez?[/quote]

igen, rögtön a megérkezésekor szimpatikus volt látni, h Mansell stílusa végre visszatért (és pár hónappal később maga Frank Williams is pont ugyanezt nyilatkozta - márpedig ő aztán közelről ismeri mindkettejüket)
a jövő évet ne is mondd, egyelőre katasztrófagyanús a helyzet
de hátha javul a McLaren, addig még sok idő van (persze legkésőbb nyár végére már látszani kellene javulásnak, kben annyi)

#258 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 12:50

idézet:
Ezt írta MajaG:
Ezt viszont nem talaltam angolul:

A McLarennek sokkal komolyabb problémái vannak, mint Barrichellónak, a wokingiak két futam alatt mindössze négy pontot tudtak elcsípni. Pedig a tesztidőszakban az ezüst nyilak kifejezetten versenyképesnek tűntek, ehhez képest Kimi Räikkönen zsinórban másodszor esett ki motorhiba miatt. David Coulthard sem büszkélkedhet nyolcadik, illetve hatodik helyével, az eredménytelenséget állítólag meg is elégelte a Mercedes. A Bild információi szerint a német gyár menesztette a motorfelelős dr. Werner Laurenzet, aki 2002 októberében érkezett a svábokhoz. Azelőtt a BMW fejlesztési igazgatójaként tevékenykedett, s a Forma-1 akkori legjobb erőforrását építette meg.

A lap úgy tudja, hogy Laurenz és partnere, Mario Illien a szezon kezdete óta más álláspontot képviselt a fejlesztések terén, ezért folyamatosak voltak köztük az összetűzések. A Mercedesnek viszont mostanra elege lett a kakaskodásból. "Fogalmam sincs, hogy Werner mit akart csinálni Malajziában" - idézett a Bild egy magasrangú McLaren-alkalmazottat, akinek szavai koncepciótlanságra utalnak.

Räikkönen a gondok ellenére nem pánikol. "Nemcsak nekem, a csapatnak is csalódás, hogy nem tudtam befejezni a futamot. Ugyanakkor pozitívum, hogy közel voltam a dobogóhoz, kis szerencsével odaérhettem volna a harmadik helyre. Remélhetőleg Bahreinben minden jóra fordul" - mondta a finn, aki kiesése után csúnya jelenetet produkált: kis híján megverte az egyik pályamunkást, aki csak segíteni akart neki. "Nem ilyennek ismerem Kimit, feltétlenül beszélek majd vele az esetről" - ígérte Norbert Haug csapatfőnök. Egy biztos, az eset jól érzékeltette, milyen óriási feszültség dolgozik a mclarenesekben.
[/quote]

Nem pánikol, csak elönti az agyát valami lila köd. :( Nemigen való a pályára az, amit tett. Ha még versenyzőtársával brutáliskodik, az ok, intézzék el egymás közt. De mit tett ellene az a szegény pályamunkás.
Nagyon el fog süllyedni év végére a csapat. Ha zsinórban két autót nem tudtak rendesen összerakni, miért sikerülne az év közepére igért harmadik. Emellett DC lassú, mint a bűn, és ha Kiminek ilyen tempóban forr fel az agyvize, nem fog tudni rendesen vezetni, és hibázni fog.

#259 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 12:56

idézet:
Ezt írta Degeczi:

ne is mondd, egyelőre katasztrófagyanús a helyzet
de hátha javul a McLaren, addig még sok idő van (persze legkésőbb nyár végére már látszani kellene javulásnak, kben annyi)
[/quote]

SZVSZ, mostmar tenyleg ki kene baszni Adrian Newey-t. Halkan megjegyzem lehet Ron sem kene mar.

Adrian tragedia, amiota nem engedtek el a Jaguarhoz.Ronnak a sorozatos baklovesei mar kezdik feledtettetni a 20 evvel ezelott kezdodott sikersorozatot.
Mindenesetre drukkolok Montynak, hogy jol leverje a nagykepuseget Kimirol. ;) Aztan akkor ujult erovel es teljes szivvel lehet drukkolni a kis finn pocsocskenek is. Mert meg csak pocsocske. :)

#260 Felhasználó inaktív   Gallows-bird 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 13:00

[QUOTE]Ezt írta Degeczi:
[QB]

igen, rögtön a megérkezésekor szimpatikus volt látni, h Mansell stílusa végre visszatért

Pontosan erről van szó! Aki emléxik még Mansell lerázhatatlan vadászkutya stílusára az örömmel vette Monty érkezését

Téma megosztása:

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.