Kétkeréken --- Láb-lóerő hegyek
Elküldve: 2004. 04. 22. 15:37
Idézet: -NoVa- - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 14:19
Én most indulok bicajozni. Felugrok a probike-ba beállítani egy két dolgot a cangán. Utána tudok csatlakozni hozzátok. Rámcsörögtök, hogy hol merre talizunk? 0620 455 97 38
Állatvédő.hu
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik." Mahatma Gandhi
Elküldve: 2004. 04. 22. 15:43
Idézet: -NoVa- - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 14:38
Ha iljics jön megvagyunk hárman. Én most indulok. Csörögjetek ha lesz valami!
Állatvédő.hu
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik." Mahatma Gandhi
Elküldve: 2004. 04. 22. 17:13
Idézet: -NoVa- - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 11:39
28/472-554
30/9-843-306
Őket kérdezd meg, hátha. Ha más nem, leviszik perbálra, és a Hungary:A -nál tesznek bele valami felkoppanásgátlót, bár az időbe és pénzbe kerül.
Köszi.
Egyelőre bevittük a sráccal a Maliba, ahol elismerten eltörték benne az alkatrészt, a srác, aki átvette, egyből mondta, hogy "lefelé nem megy, felfelé koppan". Ha pedig nem jön össze a javítás, akkor talán a sréc visszaadja a pénzt, vagy valami. Meglátjuk.
Elküldve: 2004. 04. 22. 17:53
Elküldve: 2004. 04. 22. 18:15
Idézet: onkelz - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 12:54
Ha más nincs akkor szeretném igénybe venni majd a segitségedet iljics, de előtte majd az árakat kiderítem.Az angliai szerviz cirka 70 fontért vállalná ha jól emlékszem, plusz posta.
Na megyek iszok egy sört me' kivagyok.
De durva...nem is tudom, hogy érezném magam ha 85e-ért fejleszteném _vissza_ a bringám...
A Velo simán megcsinálná a 6-way-t, mert nem _annyira_ nehéz mint amilyen legendás ! Milán tagjával mi lett végül ? Bár elvileg holnap talizok vele és akkor megkérdezhetem magam is.
Elküldve: 2004. 04. 22. 18:32
Milán tagja azt hiszem még mindig szétszedett állapotban van, nem nagyon akar működni valamiért.
Beszéltem ma délután is a PSQ-s sráccal, hogy mesélje már el, hogy ilyenkor ki vállal felelősséget a tagért, merthogy egybe van árulva a két cucc, de úgy néz ki hogy senki.Kétlem, hogy ezt a vásárláskor is közlik egy majd félmillás váznál.Kellemes szitu....
Nem baj hétvégén Piliiiiiiis
Elküldve: 2004. 04. 22. 19:50

iljics, egyébként van valami tapasztalatod a Vanilla RCről?
Elküldve: 2004. 04. 22. 21:26
Elküldve: 2004. 04. 22. 21:28
Idézet: onkelz - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 16:53
Egyébként a részletes sztori a következő (csak hátha van benne tanulság, nem tudom):
A srác sokáig hirdette a bikemagon a telót, nem ment el. Csökkentgette az árat, végül elvitte, és 80 mm-ről 100-ra fel akarta állíttatni, hogy úgy könnyebben elmegy. Pont amikor odavitte, akkor jelentkeztem én érte. Na most ott a szervizes eltört benne egy alkatrészt. Ez eddig ok. Na most felajánlotta a srácnak, hogy javítsák meg. A srác ebbe nem ment bele, hiszen látta, hogy egy milliméteres részt nem fog megfogni a ragasztó (folyamatos erő alatt álló komponens). A szervizes mondta, hogy oké, akkor utánrendelik. Két hét múlva visszaadta, hogy meg van csinálva. Hozzá kell tenni, hogy a szervizes életében akkor láthatott először Magura villát, hiába forgalmazók, képzést nem kapnak.
Valószínűleg a fizetéséből vonhatják le a rontott alkatrészeket, mert az ígéretével ellentétben megragasztotta csak, és nem csinálta meg, ráadásul a hivatalosan ajánlott 30W-s sűrűségű olaj (tudom, hogy nagyon sűrű, de ez kell bele) helyett 6-osat öntöttek bele. Ennek folytán a kis biszbasz eltört benne, ahogy beszereltem a villát, másrészt nem is működött rendesen, felfelé valami összerakási dolog miatt nem csillapított, ráadásul az eredetileg 8 fokozatú rebound-állító max. kettőt kattant.
A srácot felhívtam, mondta, hogy valszeg az olaj nem jó benne. A kerékvárba elvittem, ahol is Szosz megállapította, hogy a legbonyolultabb villa, amit valaha látott, de megpróbálja. Megpróbálta, nem sikerült neki, ráadásul nem is sikerült kideríteni, hogy is lehetséges, hogy lefelé csillapít, felfele nem; illetve szerinte egyszerűen fizikailag nem képes kimozogni az olajos oldal 10 cm-t (a levegős igen). Az erdeti tulaj szerint amikor bevitte a maliba, frankón kimozogta az addig beállított 8 cm-t.
Most a Maliba bevittük, mondtuk, mi van, egyből tudta még a pénztárosnő is, hogy igen, a szervizes törte el. Aki átvette, megnyomkodta, és egyből látta, hogy ez így nem oké, lefelé beakad egy ponton, 3-4 centi kintmarad a becsúszószárból, felfelé koppan, és a rebound is szar.
Most az a kérdés, hogy a Mali képes-e megcsinálni (szerintem nem, ha idáig sem tudta, illetve ha Szosz sem tudta), vagy ha nem, akkor rendel-e egy komplett csillapítást. Elvileg kellene
Elküldve: 2004. 04. 22. 21:51
A Magura oldalán nincs említve, hogy ne berheljék a villa útját, mert.....?
Mindenesetre sűrűn zaklasd őket, vagy a srác, nehogy egész véletlenül elfeljtsék.
Elküldve: 2004. 04. 22. 22:13
Idézet: onkelz - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 20:51
A Magura oldalán nincs említve, hogy ne berheljék a villa útját, mert.....?
Mindenesetre sűrűn zaklasd őket, vagy a srác, nehogy egész véletlenül elfeljtsék.
Nem volt ott a srác, aki elcseszte, és más nem mert mondani semmit...
A villa útját lehet berhelni hivatalosan is, 80-100mm között, van is hozzá szép gyári 3 és 5 centis negatív rugó, stb.
Ott az egész bicajom, nem fogom elfelejteni
A rendelést meglátjuk, tippre fillérbxszók.. de legyünk jóhiszeműek, szarul nem adhatják végül is vissza, ha elismerten ők cseszték el.
Elküldve: 2004. 04. 23. 09:55
Idézet: -NoVa- - Dátum: 2004. április 23, péntek - 8:51
Melyik nap? Hátha akkor elkérem a haver bicaját..
Elküldve: 2004. 04. 23. 10:12
Elküldve: 2004. 04. 23. 11:08
Idézet: -NoVa- - Dátum: 2004. április 23, péntek - 9:20
Előre is jó tekerést nektek. Hétvégén még biztosan kúrálom magam, még szarul vagyok, úgyhogy nem jövök.
Üdv!

Súgó
A téma zárva.