Idézet: *Iguana* - Dátum: 2004. április 24, szombat - 3:59
Hazaértünk jól.
Jó volt fönt a hegyen, de most csak annyi jut eszembe, hogy Harang be volt állítva rendesen, meg hogy egy pofás kiscsaj táncolt az asztalon.
Találkoztunk egy kisfiúval a hegyen, fél 1 magaságában beszopott egy felütéses defektet. Ritka csűnyán nézett ki a felnije, 2 helyen is deformálódott tisztességgel. Mákja volt, mert presta cuccot használ, így föl tudta használni a tartalék belsőmet. Nézett érdekesen, amikor megálltunk mellette. Hajnal 1 körül nem sokan szoktak fölfelé mászni a Rekettyéshez...
Jövő hétvégén, amikor a város (és vele az egész ország) a feje tetejére áll az uniós csatlakozás miatt, jó volna egy szolid kis hwsw-s bringás meeting-et tartani a Rekettyésben. Elfogadom a csatlakozást, de ne kelljen már ünnepelnem is.
Ha Harangot itatjuk jól, akkor szvsz elég jó zenéket tud nyomatni.
Arra gondoltam, hogy fölmehetnénk délután, aki akar lejtőzik és/vagy mászik, esetleg csak van. Este meg buláj.
1 népet el tudok szállásolni (hálózsákkal többet - sokkal).
A holnapi (mai) nap részemről vszínűleg kimarad, a 11 órás fogas nekem korán van.
Ha netán erről van szó: http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9006401#35949897 a srác köszöni szépen ismeretlenül is.
(Mivel a link úgyis el fog mászni, inkább beidézem:)
Hátha olvassák, úgyhogy ezúton is köszönet annak a két srácnak, akik éjszaka fél kettőkor rámbukkantak, miközben felütéses defektet szereltem a HHH teteje és Fenyőgyöngye között félúton az útszélen, adtak belsőt, és végig világítottak és segítettek. Elég szürrális volt meglátni abban az időpontban a két felfelé bolyongó fényt, mint kiderült egy aznap elvwsztett munkahely és szintén aznap elbukott kresz vizsga hatására tekertek fel napozni
2004-04-24 09:42:30
nomad von Fblodilovich
Szerkesztette: Friczy 2004. 04. 25. 17:30 -kor

Súgó
A téma zárva.