HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? Értékeld a témát: -----

#3471 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 09. 21:20

Idézet: Lacima - Dátum: 2004. nov. 9., kedd - 21:08

Mit gondoltok errol a lanyrol? Naiv? Taplo, mert mas kapcsolataba kavar bele? Esetleg fiatal es hiszi, hogy meg tudja valtani a vilagot :)

Majd 30 körül eljutsz oda, hogy minden csaj, aki tetsyik, foglalt. És akkor nem marad más, mint lecsapni más kezéről. Bunkóság? Nem hiszem, mert aki elégedett az aktuális kapcsolatban, az nem hagyja magát...
Szerintem ne hagyd ki. Tudod, nem lehet minden nőt megdugni, de törekedni kell rá. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3472 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 09. 21:52

Idézet: leslie - Dátum: 2004. nov. 9., kedd - 22:20

Majd 30 körül eljutsz oda, hogy minden csaj, aki tetsyik, foglalt. És akkor nem marad más, mint lecsapni más kezéről. Bunkóság? Nem hiszem, mert aki elégedett az aktuális kapcsolatban, az nem hagyja magát...
Szerintem ne hagyd ki. Tudod, nem lehet minden nőt megdugni, de törekedni kell rá. :)

Varj! Itt most nem arrol van szo, hogy olyan csajjal akarok osszejonni akinek faszija van. Az erdekelt volna, hogy mi a velemeny egy olyan lanyrol aki olyan fickora hajt akinek baratnoje van, es belemaszik a kapcsolatukba. Hat igaz, hogy nekem meg van 5 evem a 30-as evjaratig, de mar most latom, hogy mennyi jo csaj foglalt es raadasul szar az elete mert 18 evesen rosszul valasztott. Azota van 2-3 gyerkoc es boldogtalan :(
Mostansag en is inkabb olyanra vagyom mint Te Leslie bar ez a lany akirol kikertem a velemenyt nagyon felcsigazott :)

#3473 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 09. 22:10

Nem tudom, mit kell ezen ennyit kombinálni. Tetszik? Akkor nosza, rajta. Szerinted, ha a csaj lemond erről a foglalt pasiról, nem fog egy másik "után szaladni" ?

Igazában kiben nem vagy biztos, a csajban vagy önmagadban?

Szal sztem ne tökölj rajta sokat. Ha akarod a nőt, akkor gyerünk. Tök mindegy, hány pasija van ill. mennyi után fut.
Ciciman is on borda

#3474 Felhasználó inaktív   zip code 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 11. 10. 10:09

Idézet: Lacima - Dátum: 2004. nov. 9., kedd - 22:08

Hali!

Hmm igazabol a szakitashoz sok koze nincs, kikernem a velemenyeteket egy dologban. Mit gondoltok egy olyan 19 eves lanyrol, aki olyan faszi utan fut akinek van baratnoje. A pasival volt egysmas, agyig nem jutottak el, es a fazon le is pattintotta azota. En mar ismerem ezt a lanyt jo ideje, es mostansag alakul ugy a dolog, hogy komolyabbra forditanam vele a kapcsolatomat.
Mit gondoltok errol a lanyrol? Naiv? Taplo, mert mas kapcsolataba kavar bele? Esetleg fiatal es hiszi, hogy meg tudja valtani a vilagot :)

Udv,
Lacima

Szerintem azt hiszi, hogy majd miatta otthagyja a pasi a nőjét, így azt mondanám, hogy fiatal és megakarja váltani a világot :) Viszont, ha a pasi már lekoptatta, akkor naívnak is mondanám. Szerintem semmiképpen sem taplóság, mert akit ellehet csábítani, azt miért ne, de az elmondásod szerint ezt a pasit nem lehet :) Ritka egy kivétel :)

#3475 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 10:12

Idézet: Lacima - Dátum: 2004. nov. 9., kedd - 20:52

Varj! Itt most nem arrol van szo, hogy olyan csajjal akarok osszejonni akinek faszija van. Az erdekelt volna, hogy mi a velemeny egy olyan lanyrol aki olyan fickora hajt akinek baratnoje van, es belemaszik a kapcsolatukba. Hat igaz, hogy nekem meg van 5 evem a 30-as evjaratig, de mar most latom, hogy mennyi jo csaj foglalt es raadasul szar az elete mert 18 evesen rosszul valasztott. Azota van 2-3 gyerkoc es boldogtalan :(
Mostansag en is inkabb olyanra vagyom mint Te Leslie bar ez a lany akirol kikertem a velemenyt nagyon felcsigazott :)

Én biztos nem kezdenék 25 évesen 19-es csajjal. Egyszer elég volt...

#3476 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 10:15

Idézet: Lacima - Dátum: 2004. nov. 9., kedd - 20:52

Varj! Itt most nem arrol van szo, hogy olyan csajjal akarok osszejonni akinek faszija van. Az erdekelt volna, hogy mi a velemeny egy olyan lanyrol aki olyan fickora hajt akinek baratnoje van, es belemaszik a kapcsolatukba.

Biztos szereti a kihívásokat. Vannak olyan csajok akik szeretik ha "meg kell dolgozni" az áruért. Talán a saját önbecsülése miatt csinálja, hogy bebizonyítsa, ő jobb a másik csajnál.

#3477 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 14:14

Idézet: Lacima - Dátum: 2004. nov. 9., kedd - 22:52

... bar ez a lany akirol kikertem a velemenyt nagyon felcsigazott :)

Én sem értem mire vársz vele kapcsolatban...
Szerintem nem más(oka)t kell megkérdezni a leányzóval kapcsolatban, hanem saját magadat! :)

Jól érzed magad vele?
Az ne érdekeljen, hogy van valakije, ha megadja Neked a zöld lámpát. (+ ha jól sejtem nem is ismered az illetôt)
Én a helyedben legfeljebb azt figyelném, hogy kiteszi e a sz?rét a régi partnerének, mielött valaki másba belebonyolódna, vagy sem.

Ha nem teszi meg, és vár addig amig az új nem lesz biztos pont az életében, akkor én biztos szkippelném a csajt. :)
RDaneel_hu

#3478 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 14:33

Idézet: Arp - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 11:12

Pedig nincs abban semmi rossz.
De pár évvel késöbb probléma adódhat abból, ha a lány "beszopja", hogy létezik az álompasi. :)
Bár az ellenkezô nemnél is tudok példát hozni erre vonatkozólag - egy 33 éves haverom az álomnôre vár...

Várjon csak... sokáig.
RDaneel_hu

#3479 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 14:38

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 15:14

Én sem értem mire vársz vele kapcsolatban...
Szerintem nem más(oka)t kell megkérdezni a leányzóval kapcsolatban, hanem saját magadat! :)

Jól érzed magad vele?
Az ne érdekeljen, hogy van valakije, ha megadja Neked a zöld lámpát. (+ ha jól sejtem nem is ismered az illetôt)
Én a helyedben legfeljebb azt figyelném, hogy kiteszi e a sz?rét a régi partnerének, mielött valaki másba belebonyolódna, vagy sem.

Ha nem teszi meg, és vár addig amig az új nem lesz biztos pont az életében, akkor én biztos szkippelném a csajt. :)

Jajj itt sokan felreertettetek amit irtam :) Nincsen senkije sem a csajnak. Csak pl. en pofatlansagnak tartanam azt, ha olyan csajra hajtanek akinek van baratja. En sem szeretem ha a baratnomet mas kerulgeti.  Igazabol mint emberi magatartasra kerdeztem volna ra, taplosag-e mas csajat/pasijat ostromolni vagy sem. Es mi van ha sikerul es mondjuk osszejossz egy olyan lannyal aki miattad dobta a pasijat egy ilyen lany teged is konnyeden kidob nem?

#3480 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 15:06

Idézet: Arp - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 10:12

:up:
Fiatal kezdők... Törje, tanítsa be őket más... Én max csiszolok rajtuk kicsit. :)

#3481 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 15:07

Idézet: Lacima - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 14:38

En sem szeretem ha a baratnomet mas kerulgeti. 

Egy kicsit is jobb nőt állandóan kerülgetnek. És van, hogy el is kapják. Ne légy naív, ez így működik. Egy-egy félrekefélés nem árt egyik oldalról sem. :)

#3482 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 10. 15:12

Idézet: Lacima - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 14:38

Jajj itt sokan felreertettetek amit irtam :) Nincsen senkije sem a csajnak. Csak pl. en pofatlansagnak tartanam azt, ha olyan csajra hajtanek akinek van baratja. En sem szeretem ha a baratnomet mas kerulgeti.  Igazabol mint emberi magatartasra kerdeztem volna ra, taplosag-e mas csajat/pasijat ostromolni vagy sem. Es mi van ha sikerul es mondjuk osszejossz egy olyan lannyal aki miattad dobta a pasijat egy ilyen lany teged is konnyeden kidob nem?

Idézet

EGYEDÜLI MÓDSZER

Gubbióban élt egy János nevű mester, aki roppant féltékeny volt a feleségére, s egyre azon törte a fejét, hogyan és miből tudhatná meg, hogy a felesége hűtlen lett. Végül megtalálta az egyedüli helyes és csalhatatlan módszert: kasztráltatta magát, mert tudta, hogy ha a felesége azután is állapotos lesz, akkor megcsalta.

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#3483 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 10. 19:09

Idézet: Lacima - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 15:38

Csak pl. en pofatlansagnak tartanam azt, ha olyan csajra hajtanek akinek van baratja. En sem szeretem ha a baratnomet mas kerulgeti.  Igazabol mint emberi magatartasra kerdeztem volna ra, taplosag-e mas csajat/pasijat ostromolni vagy sem. Es mi van ha sikerul es mondjuk osszejossz egy olyan lannyal aki miattad dobta a pasijat egy ilyen lany teged is konnyeden kidob nem?

Ha el tudod szedni a csajt egy pasitól, akkor IMHO ott valami "gond" volt. :)
Más: az ilyen kérdésekben ne keress annyira logikát és szabályokat (noha van bennük valamennyi), mert nem csak errôl szól a dolog!
RDaneel_hu

#3484 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 19:30

Hat koszonom a hozzaszolasokat, penteken lesz randi legalabbis idaig ugy tunik. Probalom felidezni, hogyan is csinaltam annak idejen :) Valahogy mindig buliban v. szorakozohelyen jottem ossze valakivel, igy randi meg hazakiserlek meg mittomen nem volt csak eccer regen, de arra meg nem szivesen emlexem vissza :(
Egyebkent, van olyan 18-19 eves lany aki nem hujul meg 2-3-4 ev mulva pl. tesom aki 19 eves kora ota hazas, van 3 gyerkoc es tok jol elnek mar 10 eve. Igaz a mai csajok nem ilyenek. Szerintem azert sokat szamit egy ilyen lanynal, hogy legyen 1-2 komolyabb kapcsolata (1-2 ev), es nem art ha nem csak 1-2 pasival volt.

Udv,
Lacima

#3485 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 20:26

Idézet: Lacima - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 20:30

Szerintem azert sokat szamit egy ilyen lanynal, hogy legyen 1-2 komolyabb kapcsolata (1-2 ev), es nem art ha nem csak 1-2 pasival volt.

Ezt jól látod, de ezt mondtuk mi is.
Ellenben egy 19 éves lánynál nem valószin? (már csak  a kora miatt is), hogy ezek meglettek volna.
RDaneel_hu

#3486 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 22:36

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 20:26

Ezt jól látod, de ezt mondtuk mi is.
Ellenben egy 19 éves lánynál nem valószin? (már csak  a kora miatt is), hogy ezek meglettek volna.

Átlag 15-16 évesen már nem szűzek, akár még belefér 8-10 pasi is. :)

#3487 Felhasználó inaktív   zip code 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 11. 10. 22:58

Idézet: Lacima - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 20:30

Hat koszonom a hozzaszolasokat, penteken lesz randi legalabbis idaig ugy tunik. Probalom felidezni, hogyan is csinaltam annak idejen :) Valahogy mindig buliban v. szorakozohelyen jottem ossze valakivel, igy randi meg hazakiserlek meg mittomen nem volt csak eccer regen, de arra meg nem szivesen emlexem vissza :(
Egyebkent, van olyan 18-19 eves lany aki nem hujul meg 2-3-4 ev mulva pl. tesom aki 19 eves kora ota hazas, van 3 gyerkoc es tok jol elnek mar 10 eve. Igaz a mai csajok nem ilyenek. Szerintem azert sokat szamit egy ilyen lanynal, hogy legyen 1-2 komolyabb kapcsolata (1-2 ev), es nem art ha nem csak 1-2 pasival volt.

Udv,
Lacima

Ne aggódj, tesód is meg fog bolondulni és ezt nem sértésképpen mondom, de mindenki megbolondul egyszer. Szerintem nincs kivétel :)

#3488 Felhasználó inaktív   zip code 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 11. 10. 23:03

Idézet: leslie - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 16:06

:up:
Fiatal kezdők... Törje, tanítsa be őket más... Én max csiszolok rajtuk kicsit. :)

Öreg, tapasztalt bácsika... :)

#3489 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 23:08

Idézet: zip code - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 23:58

Ne aggódj, tesód is meg fog bolondulni és ezt nem sértésképpen mondom, de mindenki megbolondul egyszer. Szerintem nincs kivétel :)

Haat, azert a mi csaladunkban ilyesmi nem tortent meg. Mondhatom, hogy 1 a sok kozul? :) Egyebkent noverem mar lassan 30 lesz, 3 gyerek. Ha meg mer bolondulni megolom :)

#3490 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 23:08

Idézet: zip code - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 23:03

Öreg, tapasztalt bácsika... :)

Nem szeretem a maszatolást. Te igen? :)

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +