Idézet: StLewis - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 22:15
Én holnap beszélek a csajjal: megmondom neki kőkeményen hogy nem tok nélküle élni (még kampánybeszédet is írtam, hogy mit monnyak neki)...aztán lesz ami lesz...csak valszeg nem lesz, mert a "vadászt egyszer már megsebesítette a vad, és túlságosan legyengült " ha elutasít akkor valszeg TELJESEN megszüntetem vele a kapcsolatot
nem tudsz nélküle élni vs. teljesen megszünteted vele a kapcsolatot
apró ellentmondás
vadász vs vad
Ha a vadász vérzik el, akkor biza rá vadásztak és nem fordítva.
Ha ezt az erdőt járva legyengült, itt az ideje egy kis környezetváltozásnak.
Idézet
mert az önkínzás nem az én műfajom... (az egészben az a sz@r hogy 3 éve jóban vagyunk és én most moccantam rá...)
A barátom szeretne lenni és tudom hogy jól érzi velem magát. Ez mind szép és jó, de Én eközben megőrülök.
3 éve vagytok barátok és te most kattantál rá, biztos ez? Szerintem régebbre nyúlnak vissza ennek a vonzalomnak a gyökerei. Mióta gyötröd magad?
Csak a barátod szeretne lenni, pont mint eddig a 3 év alatt, igaz? Tehát valamilyen szinten felmerült ez a dolog, csak neked nem elfogadható ez a mostani (már megbeszélt) állapot.
Most már inkább az őrjít, h érzelmeid viszonzatlanok, minthogy érte lennél oda, miközben persze szerelmes vagy.
Idézet
Az a baj hogy nem látjátok át a helyzetemet..persze ez nem a ti hibátok és örülök hogy segíteni próbáltok.
De holnap megint találkozni fogunk ez már szinte biztos, és én már lelkileg belefáradtam az ácsingózásba.
Ááááh..mindegy majd lesz ahogy lesz...kitalálok valamit...de egy biztos: megjátszani nem fogom magam.
Mióta is állsz sorba nála, másfél éve vagy csak tavasz óta?
Ezek szerint eddig nem játszottad meg magad és amikor föllobbant a láng benned iránta, jelezted ezt felé ...
Nagyon remélem, h nem látom át a helyzeted, rosszul következtetek abból, amit írtál és az én "hibámnál" nincs nagyobb ebben a történetben.
üdv fram