HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? Értékeld a témát: -----

#3841 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 12. 18:34

Én is randizgattam 27 éves nővel, nem olyan vészes az.
A dolog azon áll/bukik, hogy a hölgy mennyire gondolja időszerűnek a családalapítást, illetve, hogy mennyire van benne... "átmeneti" kapocslatokban, gondolom a barátodnak 20 évesen esze ágában sincs ilyen dolgokban gondolkodni.
Ha a nő benne van akkor azt azért érezni lehet majd, ha nem mutat semmit, de meg lehet beszélni vele a dolgokat akkor meg kell kérdezni tőle.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#3842 Felhasználó inaktív   zip code 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 12. 12. 18:36

Idézet: bbence - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 19:13

Van egy barátom (nem, nem rólam van szó, van bennem annyi tartás, hogy akkor egyes szám első személyben beszélnék), aki szeretne összejönni egy lánnyal (inkább nővel). A helyzet viszont az, hogy a hölgy 27 éves, egzisztenciával rendelkező ember, egy iskolában napközis tanár. A haverom viszont 20, még felnőttkora elején jár, egzisztenciáját éppen hogy csak elkezdte építgetni.
Mennyire lehet reális egy ilyen kapcsolat? Illetve mennyire gondolhat komolynak egy ilyen kapcsolatot a nő? Ami a dolgot "némileg" árnyalja, hogy a hölgy (nem neki mondta, de egy barátnőjén keresztül kiderült) néhány éven belül családdal képzeli el az életét, a barátom viszont ebben jelenleg természetesen bizonytalan. Ja, és a barátom természetesen szerelmes is a nőbe. :cool:
Igaz, a kapcsolat még gyakorlatilag el sem kezdődött, de azért szeretnék számára tanácsot kérni.

U.I.: most nem "döngessemeganőt" leslie tanácsára volnék kíváncsi, persze jöhet tőle is, amennyiben nem korlátozza erre a javaslatát. :)

Szerintem nem sok értelme van.

#3843 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 18:45

Idézet: zip code - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 18:36

Szerintem nem sok értelme van.

Dehogynem, nagyon jó az... tapasztalat! :)

#3844 Felhasználó inaktív   zip code 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 12. 12. 18:51

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 19:45

Dehogynem, nagyon jó az... tapasztalat! :)

Hát a nőnek biztos nem :) Nem igazán jó tanító néninek lenni :)  Bár ő már tanár, úgyhogy lehet tetszene neki :)

#3845 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 18:56

Idézet: zip code - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 18:51

Hát a nőnek biztos nem :) Nem igazán jó tanító néninek lenni :)  Bár ő már tanár, úgyhogy lehet tetszene neki :)

Na azért azt nem feltételeztem, hogy a gyereknek mindent meg kell tanítani... :D De a gyerek érzelmiekben sokmindennel gazdagodhat, a nő meg tudja gyakorolni tanítási technikáit. Arról nem is beszélve, hogy a nők általában imádják, ha úgy... "pátyolgathatnak" valakit, hogy közben ők is... élvezkedhetnek :) ;)

Szerkesztette: Nevl 2004. 12. 12. 18:57 -kor

#3846 Felhasználó inaktív   zip code 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 12. 12. 19:24

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 19:56

Na azért azt nem feltételeztem, hogy a gyereknek mindent meg kell tanítani... :D De a gyerek érzelmiekben sokmindennel gazdagodhat, a nő meg tudja gyakorolni tanítási technikáit. Arról nem is beszélve, hogy a nők általában imádják, ha úgy... "pátyolgathatnak" valakit, hogy közben ők is... élvezkedhetnek :) ;)

Ha Te mondod... :)

#3847 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 19:50

Idézet: zip code - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 19:24

Ha Te mondod... :)

Nem tuti, hogy igazam van, de elég sok ilyen nővel találkoztam már... :)

#3848 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 19:52

Na nálam ugy néz ki besokalt a leányzó.. nem tudja elfelejteni az ex-et.Hiába találkozunk egyre jobban jönnek elő az emlékek.. :( elég gáz..És én szívom meg aki nem tehet az egészről.Szerintetek tehetek én még itt vmit?nem akarok segget nyalni :reklamacio:

Szerkesztette: andrew-- 2004. 12. 12. 19:52 -kor

i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#3849 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 12. 19:53

Próbáld elölről...
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#3850 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 19:54

hét közben mikor együtt vagyunk nagyon franko minden.. tökjó vele lenni és látszik hogy ő is örül..De hétvégén..A volt pasija elkezdi hivogatni stb.Abszolut még azt sem érzem h gondolna rám..Ennyire összezavarja az egyedüllét? :confused:
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#3851 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 20:11

Mármint ha egyedül van, az felbukkanó emlékek megkavarják érzelmileg/hangulatilag?
Erre a válaszom igen.
Ciciman is on borda

#3852 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 20:31

Valahogy úgy.. a srác egyszerűen nem hagyja hogy továbblépjen és állandóan hivogatja stb..Ilyenkor én mit tehetek?Mert most kb annyi a helyzet h lényegében külön vagyuk.Én úgy döntöttem h ha akar mondani valamit majd keres.Nincs kedvem minden hétvégén ezt játszani..Hiába építek fel vmit hétköznap, az a hétvégén lerombolódik.Amúgy arra is gondoltam hogy eszerűen csak megijedt mert nem tud választ adni magának h mit is akar.Mindenképpen kikell ezt erőszakolnia magából?Nem lehet az időre bízni?Nem kértem semmi különöset és mégis azt érzi hogy eröltetjük..

#3853 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 20:37

Idézet: andrew-- - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 20:31

Valahogy úgy.. a srác egyszerűen nem hagyja hogy továbblépjen és állandóan hivogatja stb..Ilyenkor én mit tehetek?Mert most kb annyi a helyzet h lényegében külön vagyuk.Én úgy döntöttem h ha akar mondani valamit majd keres.Nincs kedvem minden hétvégén ezt játszani..Hiába építek fel vmit hétköznap, az a hétvégén lerombolódik.Amúgy arra is gondoltam hogy eszerűen csak megijedt mert nem tud választ adni magának h mit is akar.Mindenképpen kikell ezt erőszakolnia magából?Nem lehet az időre bízni?Nem kértem semmi különöset és mégis azt érzi hogy eröltetjük..

Jól csinálod, várd meg míg megkeres, nincs értelme túlspilázni a dolgot, van egy határ ami után már többet ártasz a próbálkozással, mintha csak békén hagynád, had filózzon el a dolgon.

#3854 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 20:40

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 20:37

Jól csinálod, várd meg míg megkeres, nincs értelme túlspilázni a dolgot, van egy határ ami után már többet ártasz a próbálkozással, mintha csak békén hagynád, had filózzon el a dolgon.

A csaj gondban van, erre andrew-- magára hagyja.
Eddigis tök osszezavarodott, most így biztosan jól el tud majd filózni ...
Ciciman is on borda

#3855 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 20:48

Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 20:40

A csaj gondban van, erre andrew-- magára hagyja.
Eddigis tök osszezavarodott, most így biztosan jól el tud majd filózni ...

Ez igaz, de a másik oldalon meg amint látod, Andrew nem tud maradandó segítséget nyújtani, amint írja önhibályán kívül, így a csaj nem igazán... nyílt a segítség felé. Itt neki kell dönteni, Andrew max annyit mondhat neki, amit érez, gondolom ezt már megtette.
Szal ezen túl, hogy mit lehet tenni érte... ha még ráadásul azt is mondja, hogy túlforszírozza A. a dolgot... hagyni kell.

#3856 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 20:50

Idézet: andrew-- - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 20:31

Látod, az a srác még nyomul/küzd a csajért, pedig már vége van. Te meg félreállsz azzal, h elfogyott a türelmed (mert erről van szó). Ha ez jó neked ...

Ha elfogy a türelmed, nem félre kell állni, hanem az asztalra csapni.
Miazhogy hívogatja? Miért veszi fel a csaj?
[Én csak egyet nem értek, miért veszi fel a telefont, ha az ex hívja ...  :confused: ]

Nem ismerem a szitut, de akár te is elbeszélgethetnél a faszival.

----
Mit kértél tőle, ami szerinted semmi különös?
Pontosan mit is kell "kierőszakolnia" magából?
Szerinted nem próbál őszinte lenni veled?
----

Szerkesztette: fram 2004. 12. 12. 21:00 -kor

Ciciman is on borda

#3857 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 20:54

Idézet: andrew-- - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 21:31

Mi vagy te, Nőmíves Kelemen? Egy hétig építesz? Lerombolják?
Ennyi tartásod sincs, mi a farncnak kell ez neked? Vagy magadat sajnálod és azt élvezed?
Ne haragudj, lassan mehet a sztorid a szánalmas.hu-ra. Ez a cica annyit nem érdemel, hogy írjál róla ;)
Felejtsd már el, nézz egy másikat és csináld meg :cool:
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#3858 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 20:56

Igaza van mindkettőtöknek.. de én azt h nem hagyom magára és megmutatom h mennyit jelent nekem már eljátszottam úgy két hete..Akkor megoldódtak a dolgok (tök jólesett neki) de sajna úgynézki hogy csak eddig.Ha most megint én keresem megint ott vagyok ahol a part szakad.Tudja jól hogy én mit érzek már csak azt kéne tudni h ő mit..

#3859 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 20:57

Idézet: tolvaly - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 19:54

Mi vagy te, Nőmíves Kelemen? Egy hétig építesz? Lerombolják?
Ennyi tartásod sincs, mi a farncnak kell ez neked? Vagy magadat sajnálod és azt élvezed?
Ne haragudj, lassan mehet a sztorid a szánalmas.hu-ra. Ez a cica annyit nem érdemel, hogy írjál róla ;)
Felejtsd már el, nézz egy másikat és csináld meg :cool:

:) 1:0 ott a pont..jokérdéseid vannak..Nagyon nem vagyok megzakkanva csak próbálom megérteni a helyzetet.

#3860 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 20:59

Idézet: andrew-- - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 21:56

Igaza van mindkettőtöknek.. de én azt h nem hagyom magára és megmutatom h mennyit jelent nekem már eljátszottam úgy két hete..Akkor megoldódtak a dolgok (tök jólesett neki) de sajna úgynézki hogy csak eddig.Ha most megint én keresem megint ott vagyok ahol a part szakad.Tudja jól hogy én mit érzek már csak azt kéne tudni h ő mit..

Ő mit érez...
Ugyanazt mint te, amikor két vagy három nővel jársz egyszerre.  :cool:

UI.
nem vagy 100-as, ha az érdekel ezek után, hogy mit érez....
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.