HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? Értékeld a témát: -----

#3961 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 17. 16:40

Idézet: doo - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 14:58

Az ma este lesz.. kutyaharapást szőrivel !  :D Vagy bejön, vagy lesz egy jó estém  :)

Vagy bejön egy másik és elfelejtesz inni :cool:
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#3962 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 22:11

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. dec. 16., csütörtök - 23:20

;)
Rendezzunk HWSW-talit? :D

Ma már ne gyere, elkéstél.

:reszeg:

Szerkesztette: *Iguana* 2004. 12. 17. 22:12 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#3963 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 23:01

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 23:11

Ma már ne gyere, elkéstél.

:reszeg:

Sosem késő egy szakításünneplő ivás elkezdése  :D

#3964 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 00:33

Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 1:20

Lehet, h mostanság mindenki "a krimóban józanodik", azaz próbálja végképp elveszíteni azt, ami elveszett.

Ismerős kúra, szerdán kb. 10k-t kúrtam el két részletben, 2* rúgtam be és józanodtam ki 7 óra alatt, másodszor olyan szinten nőztem, hogy 3* odajöttek a nők pasijai, hogy

Idézet

lécci ne fűzd a nőmet már...
Kultúráltak voltak- de hát nem akartak a nőkkel táncolni- én meg elememben . Máskor olyan nyuszi vagyok, most 2 koktél begyorsított.

Szerkesztette: WEbshark 2004. 12. 18. 01:05 -kor

#3965 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 01:09

Idézet: tolvaly - Dátum: 2004. dec. 16., csütörtök - 23:11

Anyu nem ad több zsebpénzt :reklamacio:

Korábbi csaj terhes??
Vagy valami fejes nőjét/lányát d**tad meg és rájött?

na jó valami nemibaj??
Ha nem HIV, pozitív....
Impotencia első jelei ?  (részvétem....)

Idézet

Lehet az lesz
De eléggé lehalt ez a topik mostanság, mindenkivel minden tokeletes? 

Nem éppen, én egészségesen élem ki nemi vágyaimat.

Szerkesztette: WEbshark 2004. 12. 18. 01:12 -kor

#3966 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 16:08

Szabad kapacitású kanok, tessék egy elég jó pálya.
;)

#3967 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 20:25

Idézet: tolvaly - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 16:08

Bevállalja ? Nem vállalja?  (Dr. Csernus)

Görög  Zitáról van szó, ha valaki nem olvasta volna el, szabad préda lett.... :D
Múltkor volt valami fazon -Mónika showban- kolléganőmmel röhögtünk rajta, belezúgott valami énekesnőbe. Olyan lenne, mintha  én bevallanám JLo-nak, hogy szerelmes vagyok belé. Jó nő, de gyenge színész, még gyengébb énekes. Mit kell ahhoz szívnom, hogy egy ilyen magasan ülő nőhöz tényleg  bejussak. (Puff Dady farkát, mi??  :D  :D ,  fújjj, van realitás-érzékem, soha ilyen plasztiknőket!! )

Szerkesztette: WEbshark 2004. 12. 18. 20:28 -kor

#3968 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 20:39

Idézet: WEbshark - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 20:25

Olyan lenne, mintha  én bevallanám JLo-nak, hogy szerelmes vagyok belé. Jó nő, de gyenge színész, még gyengébb énekes...

Na ezzel azért vitatkoznék egy kicsit, szerintem jó színész és énekesnek se rossz!
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#3969 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 23:46

Valami azt súgja hogy kezdünk picit letérni a topic-ról :D
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#3970 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 01:38

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 20:39

Na ezzel azért vitatkoznék egy kicsit, szerintem jó színész és énekesnek se rossz!

sztm meg nőnek se jó <;

#3971 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 02:29

Idézet: andrew-- - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 23:46

Valami azt súgja, hogy kezdünk picit letérni a topic-ról :D

Célozni akartam rá, hogy szakítás után sose forduljunk magunkba, menjünk gyakran társaságba...igyunk, bulizzunk, keressünk új kapcsolatokat, irány az ágy, ha van lehetőségünk rá, gyorsabban elfelejted, a régit- remélem. Főleg ne keressük az előző kedves társaságát, ne engedjük becsábítani az ágyba, mert még jobban ráfaragunk. jó összeülhetünk vele, ha már érzelmileg OK vagyunk. (Saját tapasztalataimat sürítettem 3 sorba).
Ezt csinálom most is, bár néha van úgy, hogy rámjön a búskomorság és kiborulok egy-két órára.

---------------------------------
Most olyan jól  megvagyok komoly partner nélkül, a zsaru (ex)nője olyan jó barát lassan- némi szexszel körítve megvagyunk. Inkább legyen egy csomó alkalmi partenered, mint egy totál hülye/buta nőd, aki teljesen megbolondít.

#3972 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 10:12

Idézet: WEbshark - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 1:29

Célozni akartam rá, hogy szakítás után sose forduljunk magunkba, menjünk gyakran társaságba...igyunk, bulizzunk, keressünk új kapcsolatokat, irány az ágy, ha van lehetőségünk rá, gyorsabban elfelejted, a régit- remélem. Főleg ne keressük az előző kedves társaságát, ne engedjük becsábítani az ágyba, mert még jobban ráfaragunk. jó összeülhetünk vele, ha már érzelmileg OK vagyunk. (Saját tapasztalataimat sürítettem 3 sorba).
Ezt csinálom most is, bár néha van úgy, hogy rámjön a búskomorság és kiborulok egy-két órára.

---------------------------------
Most olyan jól  megvagyok komoly partner nélkül, a zsaru (ex)nője olyan jó barát lassan- némi szexszel körítve megvagyunk. Inkább legyen egy csomó alkalmi partenered, mint egy totál hülye/buta nőd, aki teljesen megbolondít.

Teljesen egyetértek.. :up: viszon én sem tudok rosszban maradni az ex-el..valahogy bunkózva nem megy az elválás ha meg tisztázni akarom csak szakitom a sebeket..franctudja mi a jo :think:
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#3973 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 12:18

Idézet: andrew-- - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 10:12

Teljesen egyetértek.. :up: viszon én sem tudok rosszban maradni az ex-el..valahogy bunkózva nem megy az elválás ha meg tisztázni akarom csak szakitom a sebeket..franctudja mi a jo :think:

Abszolút nem bunkóztam, mert most 2 nap alatt 2* is beszéltünk (összefutottunk), teljesen normális hangnemben!
Mondjuk kapásból ránézésre megmondtam, hogy õ hogy van, aztán kilogikáztam,<mivel rohant> hová megy...(nem fiú, akkor doki? akkor nõgyógyászhoz!!mndjuk nem tudtam meg mi a baja...); -szerinte  még mindig Cassandra lehetnék, annyira jók vele kapcsolatban a megérzéseim- de ez sem elég ok, hogy túl sokat együtt lógjunk(max heti 2 óra, amikor meghallgatom, amiket mond, megbütykölöm a gépén az elb***ott dolgokat, stb.  stb.)

Melyik a nagyobb bunkózás, ha 1,5  hónapig feléd se néznek- közben 2* majdnem a fejedre dobják a cserepet ,ill.  utána meg te mondod-amikor hirtelen fontossá váltál megint- hogy bocs de ez így nem járható út, mert ebbe tönkre lehet menni- ezután meg nem veszed föl minden hívását, nem hívod vissza a becsörgéseit, hanem szépen - éppen csak mellõzöd. Most meg vhogy majd elröhögtem magamat, mert majdnem 2 kézzel próbál- nem túl feltûnõen- utánam nyúlkálni, õ is meg az anyja.
(Éppen csak ki nem pakolták a konyhaszekrényt elém!) A bölcs kritikámat meghallgatta, mert ugye azt nem hagytam ki, nem nagyképûsködtem, csak utaltam rá mit kellene tennie, hogy egyáltalán fölszedhessen valakit:- kimozdulni otthonról, mert így nem fut össze senkivel sem. Kicsit sajnálom így utólag, de azt is tudom, hogy én rosszabbul jöttem ki abból a kapcsolatból. Hosszabb távon azonban nem, mert õ már kezd kiöregedni, hogy komoly kapcsolatot találhasson<meg hülyén csinálja>, én meg még mindig 5 évet simán letagadhatok.
--------------------------------------------

#3974 Felhasználó inaktív   zip code 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 12. 25. 11:28

Idézet: WEbshark - Dátum: 2004. dec. 24., péntek - 13:18

Abszolút nem bunkóztam, mert most 2 nap alatt 2* is beszéltünk (összefutottunk), teljesen normális hangnemben!
Mondjuk kapásból ránézésre megmondtam, hogy õ hogy van, aztán kilogikáztam,<mivel rohant> hová megy...(nem fiú, akkor doki? akkor nõgyógyászhoz!!mndjuk nem tudtam meg mi a baja...); -szerinte  még mindig Cassandra lehetnék, annyira jók vele kapcsolatban a megérzéseim- de ez sem elég ok, hogy túl sokat együtt lógjunk(max heti 2 óra, amikor meghallgatom, amiket mond, megbütykölöm a gépén az elb***ott dolgokat, stb.  stb.)

Melyik a nagyobb bunkózás, ha 1,5  hónapig feléd se néznek- közben 2* majdnem a fejedre dobják a cserepet ,ill.  utána meg te mondod-amikor hirtelen fontossá váltál megint- hogy bocs de ez így nem járható út, mert ebbe tönkre lehet menni- ezután meg nem veszed föl minden hívását, nem hívod vissza a becsörgéseit, hanem szépen - éppen csak mellõzöd. Most meg vhogy majd elröhögtem magamat, mert majdnem 2 kézzel próbál- nem túl feltûnõen- utánam nyúlkálni, õ is meg az anyja.
(Éppen csak ki nem pakolták a konyhaszekrényt elém!) A bölcs kritikámat meghallgatta, mert ugye azt nem hagytam ki, nem nagyképûsködtem, csak utaltam rá mit kellene tennie, hogy egyáltalán fölszedhessen valakit:- kimozdulni otthonról, mert így nem fut össze senkivel sem. Kicsit sajnálom így utólag, de azt is tudom, hogy én rosszabbul jöttem ki abból a kapcsolatból. Hosszabb távon azonban nem, mert õ már kezd kiöregedni, hogy komoly kapcsolatot találhasson<meg hülyén csinálja>, én meg még mindig 5 évet simán letagadhatok.
--------------------------------------------

Komoly kapcsolat kereséséből, megtalálásából ki lehet öregedni? Ugye nem gondolod komolyan? :)

Vigyázz, mert megint megszívod :)

#3975 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 15:27

Idézet: zip code - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 11:28

Komoly kapcsolat kereséséből, megtalálásából ki lehet öregedni? Ugye nem gondolod komolyan? :)

Vigyázz, mert megint megszívod :)

Kiégni viszont simán, akár fél év alatt is.

Kösz. inkább a csajok szívják meg  :D  :p , nahh nem kívánok nekik főleg a szeretet ünnepén semmi rosszat!!

Eszemben sincsen megint elkövetni valami balhúzást ezzel a nővel kapcsolatban. Akkor tényleg megszívnám! Nem,  nem, nem, nem és nem .

---corr: konyhaszekrény helyett hűtőszekrényt akartam írni.

Te ZIP igen rendes csaj vagy! Minden jókívánságom váljon valóra: Neked

Van egy "hawer" -nem az csak max. szesztestvér- aki nálam fél évvel fiatalabb, sok nője volt, tényleg jobb dumája van, stb..persze géppuskalábú is, tud inni, mint az állat,(nem követendő számomra), és utána komplett hülye tőle, persze addig nem is tud pörögni, aztán meg szidja a másikat... tönkre fog menni a mája az ivásban- na ő sem OK nők területén. De mégis sikeresebb!! DE kiégettnek számít.
hülyén bánik a lányokkal, a fölvágás/vetítés az enyhe fogalom nála: 10% nál bejön, a 90 meg nemcsak őt utálja, az összes embert is aki a környéken van (szimplán nem jönnek többet a törzshelyemre! pedig sok értelmes is van köztük, akikkel néha leültem csevegni.)

Szerkesztette: WEbshark 2004. 12. 25. 15:41 -kor

#3976 Felhasználó inaktív   zip code 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 12. 25. 22:11

Idézet: WEbshark - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 16:27

Kiégni viszont simán, akár fél év alatt is.

Kösz. inkább a csajok szívják meg  :D  :p , nahh nem kívánok nekik főleg a szeretet ünnepén semmi rosszat!!

Eszemben sincsen megint elkövetni valami balhúzást ezzel a nővel kapcsolatban. Akkor tényleg megszívnám! Nem,  nem, nem, nem és nem .

---corr: konyhaszekrény helyett hűtőszekrényt akartam írni.

Te ZIP igen rendes csaj vagy! Minden jókívánságom váljon valóra: Neked

Van egy "hawer" -nem az csak max. szesztestvér- aki nálam fél évvel fiatalabb, sok nője volt, tényleg jobb dumája van, stb..persze géppuskalábú is, tud inni, mint az állat,(nem követendő számomra), és utána komplett hülye tőle, persze addig nem is tud pörögni, aztán meg szidja a másikat... tönkre fog menni a mája az ivásban- na ő sem OK nők területén. De mégis sikeresebb!! DE kiégettnek számít.
hülyén bánik a lányokkal, a fölvágás/vetítés az enyhe fogalom nála: 10% nál bejön, a 90 meg nemcsak őt utálja, az összes embert is aki a környéken van (szimplán nem jönnek többet a törzshelyemre! pedig sok értelmes is van köztük, akikkel néha leültem csevegni.)

Valóban, kiégni azt lehet.

Miért lenne nekik rossz, ha megszívják? :) Jaaaa, hogy TE más szívásra gondoltál, mint én :D

Remélem nem is követsz el semmi olyat :)

Köszi azokat a jókívánságokat :)

Ha miatta kerülnek a csajok, akkor miért vele iszol? :) Szesztestvért bárhol lehet találni :)

#3977 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 22:28

Idézet: zip code - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 11:28

Belefáradni simán lehet. Feladni is lehet. Kiégni is.

Ismered azt, hogy hejj, itt egy doboz Heineken, inkább ezt megiszom, tolok mellé vmi mózsit, majd +nézek egy filmet, és alszom egy nagyot, mert az jó. És nincs vele gond, a Heineken az Heineken, stb. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3978 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 22:49

Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 22:28

Belefáradni simán lehet. Feladni is lehet. Kiégni is.

Főleg, hogyha minduntalan azt kell látnod, már elment az igazi.
Ciciman is on borda

#3979 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 23:04

Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 22:49

Főleg, hogyha minduntalan azt kell látnod, már elment az igazi.

Ne is mondd ezt. :(

De eddigi tapasztalataim szerint atlag 10 evente jon egy igazi, szal meg 40 elott jo lesz nekem. :) De van egy bokkeno, mar ugy vok vele, h nem is foglalkozom nagyon a nokkel. Oregszem. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3980 Felhasználó inaktív   Sentinel2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 26. 00:17

Azért itt olvasok pár dolgot,amivel nem igazán értek egyet. Kicsit már beteges azért bocs,hogy ezt mondom ex barátnőkkel így meg úgy barátság stb.. Részemről én is tartom a kapcsolatot barátnőim egyik felével,de aki taplón fejezi be a dolgot azzal nem fogok bratyizni utána. Ha beléd rugnak megaláznak,megcsalnak és utána azt várja legyünk haverok. :eek:
A gyertyát ne tartsam nekik utána? :reklamacio:

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.