Es miert fura, ha egy no is igy gondolkodik? Nem elunk a kozepkorban... Jo kis fantaziajuk van, es van, amelyik kieli magat.
Szakítás Után Mitévők Legyünk?
Elküldve: 2004. 04. 15. 22:44
Es miert fura, ha egy no is igy gondolkodik? Nem elunk a kozepkorban... Jo kis fantaziajuk van, es van, amelyik kieli magat.
Elküldve: 2004. 04. 15. 22:48
Idézet: Robesz123 - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 22:19
-Egy szep csajjal lefekudni sosem undorito.
-Freud...
-Egy ilyen eset utan nincs olyan problemad, mint az utolso 12 oldalon, miszerint jaj, kidobott, vege a vilagnak, vegem van, meghalok, stb.
Felreertes ne essek, 20 eves korom ota nem az esetem ez az ugylet. Viszont addig elkaptam, akit csak tudtam...
Elküldve: 2004. 04. 16. 00:34
" EROTIKA-ÉRZELEM-INTELLEKTUS
A férfiak érdeklődését először a nő teste, erotikája kelti fel. Ha ezen a téren élményekhez jut, az érdeklődés átterjedhet az intellektusra, az érzelmekre és szerelemmé változhat. Vagyis a séma: testiség - intellektus - érzelem. A nők többségénél az irány fordított. Felfigyelnek a számukra intellektusan vagy érzelmileg érdekes férfire, s ez erotizálja őket. Érzelem- intellektus -testiség.
Sajnos, ebből az következik, hogy a nő számára egy kaland sokkal több odaadást hozhat, mint a férfinél."
Az "alap gondolat" jó! Engem is az eszem miatt imádnak a nők!
Elküldve: 2004. 04. 16. 06:14
Idézet: diegho - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 21:31
Én férfi létemre nem mennék bele soha sem egy 1 éjszakás kalandba, egyszerüen ütközik az elveimmel. Azt hiszem ez lemaradt a végéről!
Hát igen, neked elveid vannak...........
A szegénységi bizonyítványod is magad állítottad ki, s az a szomorú, hogy ezzel még dicsekszel is.
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 04. 16. 07:04
Idézet: Robesz123 - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 22:19
Ez jópofa volt. Tényleg nem vagyunk állatok, ahhoz még fejlődni kéne, nem is keveset. "Egy nő megalázása"...nem a nemi erőszak topicba akartál írni, ember?
Elküldve: 2004. 04. 16. 07:18
Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2004. április 16, péntek - 6:09
Ezek szerint akkor csak úgy lehet megalázni egy nőt ,hogy megerőszakolom?Bocsi ezt eddig nem tudtam.
Szerintem hagyjuk ezt a vitát ,mert úgyis mindenki csak a magáét fújja.Nekem ez az álláspontom másnak meg más.
Elküldve: 2004. 04. 16. 07:22
Idézet: Robesz123 - Dátum: 2004. április 16, péntek - 8:23
Szerintem hagyjuk ezt a vitát ,mert úgyis mindenki csak a magáét fújja.Nekem ez az álláspontom másnak meg más.
Hát, tudod, más módot nem tudok felfogni, hogy egy egyéjszakás kapcsolat megalázó legyen a nőnek. Mindkét fél belemegy, jólesik nekik, és kész. Valahogy nem látom a megalázódást. Nem vitatkozni akarok, de abszolúte nem értem.
Elküldve: 2004. 04. 16. 07:25
Idézet: leslie - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 21:53
-Freud...
-Egy ilyen eset utan nincs olyan problemad, mint az utolso 12 oldalon, miszerint jaj, kidobott, vege a vilagnak, vegem van, meghalok, stb.
Felreertes ne essek, 20 eves korom ota nem az esetem ez az ugylet. Viszont addig elkaptam, akit csak tudtam...
Persze ebben sok igazság van.De szerintem velem együtt még sokaknak kevés az amit egy ilyen együtlét tud adni.Persze ezt is embere válogatja.
Elküldve: 2004. 04. 16. 07:39
Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2004. április 16, péntek - 6:27
Az a megalázó benne,hogy megdugod a csajt aztán elmész és ennyi.Szerintem ez elég megalázó egy nő számára,hogy tudja,hogy csak arra kell.Tényleg ne fejtegessük tovább ezt,mert teljesen fölösleges.
Elküldve: 2004. 04. 16. 07:47
Idézet: Robesz123 - Dátum: 2004. április 16, péntek - 8:44
De, én amondó vagyok, hogy fejtegessük egy kicsit
(Tényleg nem kötekedésből csinálom. Épp csak mindig lehangol a tisztelet hiánya, fejeződjön az ki akár a nők, akár az ösztönök felé.)
Elküldve: 2004. 04. 16. 08:04
Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2004. április 16, péntek - 6:52
(Tényleg nem kötekedésből csinálom. Épp csak mindig lehangol a tisztelet hiánya, fejeződjön az ki akár a nők, akár az ösztönök felé.)
Ez mi ha nem kötekedés már?Hogy lehetne olyannal szeretkezni akit nem is szeretsz és gyakorlatilag semmi közöd hozzá csak az ,hogy meg akarod dugni.
Nem hiszem,hogy két józanúl gondolkozó ember belemegy egy ilyen dologba,de szerintem ezt te sem gondolhatod komolyan.
"Épp csak mindig lehangol a tisztelet hiánya, fejeződjön az ki akár a nők, akár az ösztönök felé."
Hogy kerül egy egyéjszakás kalandba a tisztelet?
"milyen sokat elmond rólad az, hogy nem azt mondtad, "lefekszetek", "szeretkeztek", vagy "keféltek", vagy ilyesmi, hanem azt, hogy "megdugod a csajt"
Kérlek ne alkoss véleményt rólam mivel nem ismersz személyesen!Attól,hogy más szavakat használsz a lényeg nem változik.
Elküldve: 2004. 04. 16. 08:10
Idézet: Robesz123 - Dátum: 2004. április 16, péntek - 9:09
Pedig a dolgoknak nevük van...
Lehellet megszegik
Elküldve: 2004. 04. 16. 08:12
Idézet
Elöször elárulja a gondolkodás gazdagságát vagy szegénységét. A nyelvkincs egyuttal gondolatkincs. Akinek több szava van, több ismerete van. Söt, mivel a rokon értelmü szavak sohasem egyértelmüek, akinek több szava van egy dologra, több gondolata is van róla. (…)
A szóhasználat és a fogalmazás az bizony személyhez kötött. A mondatok tartalmáról nem is beszélve.....
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 04. 16. 08:31
Elküldve: 2004. 04. 16. 08:42
Nem hiszem,hogy két józanúl gondolkozó ember belemegy egy ilyen dologba,de szerintem ezt te sem gondolhatod komolyan.
"Épp csak mindig lehangol a tisztelet hiánya, fejeződjön az ki akár a nők, akár az ösztönök felé."
Hogy kerül egy egyéjszakás kalandba a tisztelet?
"milyen sokat elmond rólad az, hogy nem azt mondtad, "lefekszetek", "szeretkeztek", vagy "keféltek", vagy ilyesmi, hanem azt, hogy "megdugod a csajt"
Kérlek ne alkoss véleményt rólam mivel nem ismersz személyesen!Attól,hogy más szavakat használsz a lényeg nem változik.
Ez nem kötekedés. Látnod kéne engem kötekedni
Az embernek szüksége van a szexre. Nem, nem a "dugásra". Komolyan gondolom, hogy ha két embernek ez az igénye, és tudják, hogy minimális érzelmi támogatásnál többet nem várhatnak el egy éjszakától, akkor ki tudják elégíteni ezt az igényt. Kész, passz. Semmi baj nincs a romantikus ábrándokkal, de mindenképp másik témakör (már ha az egyéjszakás kalandból esetleg nem alakul ki komolyabb kapcsolat, ugyebár).
A tisztelet, aminek a hiánya miatt nyavalyogtam, pedig te nem adtad meg
Beszélgessünk azért továbbra is személyeskedés nélkül, engem érdekel a téma, és relatíve kevés a melóm
Elküldve: 2004. 04. 16. 08:42
Idézet: Robesz123 - Dátum: 2004. április 16, péntek - 9:36
Idézet

Az apját a háborúban elvesztő Salvatore rajong a filmekért. Ha csak teheti, minden idejét a moziban tölti. A parányi Cinema Paradiso az otthona, a filmek a szülei. A vetítőterem és a gépház serdülőkorának legfontosabb helyszínei, ahol meghatározó élményekben van része. A folyton ott tüsténkedő fiú különös barátságot köt az életvidám középkorú mozigépésszel, Alfredoval, aki tanácsokkal látja el a szerelemről, és az élet nagy dolgairól.
Nézd meg például ezt......... és döntsd el magad.
Elküldve: 2004. 04. 16. 09:08
Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2004. április 16, péntek - 7:47
Az embernek szüksége van a szexre. Nem, nem a "dugásra". Komolyan gondolom, hogy ha két embernek ez az igénye, és tudják, hogy minimális érzelmi támogatásnál többet nem várhatnak el egy éjszakától, akkor ki tudják elégíteni ezt az igényt. Kész, passz. Semmi baj nincs a romantikus ábrándokkal, de mindenképp másik témakör (már ha az egyéjszakás kalandból esetleg nem alakul ki komolyabb kapcsolat, ugyebár).
A tisztelet, aminek a hiánya miatt nyavalyogtam, pedig te nem adtad meg
Beszélgessünk azért továbbra is személyeskedés nélkül, engem érdekel a téma, és relatíve kevés a melóm
Nem akartam tiszteletlen lenni sem az ösztönökkel sem a nőkkel viszont ebben a témában én nagyon egysíkon gondolkodok.A haverok közűl is sokan vannak akik szinte akárkivel akárhol elmennének és ők sem értik,hogy miért vagyok ilyen.Bennem kialakúlt egy romatikus kép a nők és a férfiak kapcsolatáról és ebbe nem fér bele olyan dolog ami csak a testiségről szól.
Egy éjszakával milyen igényt lehet kielégíteni?Vagy minden napra egy egyéjszakás kaland?Ezt pontosan nem értem.Attól nem fog elmúlni a másik nem iránti vágy,hogy valakivel egyszer lefekszel.
"Az embernek szüksége van a szexre."
Persze ez tény!De attól ,hogy egy egy alkalommal lefekszel valakivel nem lesz jobb a helyzet.
Elküldve: 2004. 04. 16. 09:43
1. Van, akinek ez jön be.
2. Van, aki képtelen hosszútávon gondolkodni - akár a munkája miatt is.
3. Ha mindketten csak ennyit akarnak, akkor mi a pi**ának itéljük el?
Amúgy szeretkezni csak a szerelmesek tudnak. És a szerelem biztonságot is ad. Persze csak akkor, ha őszinték az emberek egymással.
Amúgy aki 1 éjszakás dolgokba belemegy az nem gondol arra, hogy valami sz@rt összeszedhet az ideiglenes partnerétől? Ha más nem is, de ez mindenképpen visszatart az ilyen dolgoktól. Tudjátok mit? Akkor már inkább a jobb kezem, mint egy jó kis AIDS vagy kankó.
Fórumszabályzat X@r1 X@r2
Lehetsz tökös gyerek, de csak Nekem lehet makkos az avatarom! :)
Elküldve: 2004. 04. 16. 09:46
Idézet: Robesz123 - Dátum: 2004. április 16, péntek - 10:13
Egy éjszakával milyen igényt lehet kielégíteni?Vagy minden napra egy egyéjszakás kaland?Ezt pontosan nem értem.Attól nem fog elmúlni a másik nem iránti vágy,hogy valakivel egyszer lefekszel.
"Az embernek szüksége van a szexre."
Persze ez tény!De attól ,hogy egy egy alkalommal lefekszel valakivel nem lesz jobb a helyzet.
Persze, neked például tényleg nem lenne jobb, és ezt viszont tiszteletben is tartom. Nem lenne jobb, mert te többet vársz el egy férfi-nő kapcsolattól...ez teljesen O.K. Épp csak annyira harcosan szóltál a témához, hogy úgy éreztem, adjunk hangot a másik oldalnak is
Az avatarodhoz képest keveset gondolsz bele egy egyéjszakás kalandba
Ahogy mondani szokás, ha romantikát keresel, csapd fel a szótárat az R betűnél
Elküldve: 2004. 04. 16. 09:50
Idézet: Henci Papa - Dátum: 2004. április 16, péntek - 10:48
1. Van, akinek ez jön be.
2. Van, aki képtelen hosszútávon gondolkodni - akár a munkája miatt is.
3. Ha mindketten csak ennyit akarnak, akkor mi a pi**ának itéljük el?
Amúgy szeretkezni csak a szerelmesek tudnak. És a szerelem biztonságot is ad. Persze csak akkor, ha őszinték az emberek egymással.
Amúgy aki 1 éjszakás dolgokba belemegy az nem gondol arra, hogy valami sz@rt összeszedhet az ideiglenes partnerétől? Ha más nem is, de ez mindenképpen visszatart az ilyen dolgoktól. Tudjátok mit? Akkor már inkább a jobb kezem, mint egy jó kis AIDS vagy kankó.
A hármas pontban az igazság

Súgó
A téma zárva.