HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? Értékeld a témát: -----

#4021 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 27. 15:02

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 13:18

Idomítható nem vagyok, de kétség kívül van abban valami amit mond. Sokat vagyok gép előtt, és elég nehéz kirángatni itthonról, mondjuk ennek inább más oka van. Szeret, csak azt akarja, hogy többet legyek vele és kevesebbet itt.

mas no is ilyen lesz.
foglalkozz vele kicsit tobbet.
vidd el moziba, setalni, epitsetek hoembert  :cool:

tasp
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#4022 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 15:02

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 14:06

@diegho
Amennyiben elfogadja a helyzetet, akkor mehet, majd kialakul, vagy találtok mást, de addig sem unatkozol éjszaka, a lényeg, hogy ne hitegesd.  :up:

@Lipton
Szvsz, ez mindenkinél előjön, akinek párja van, és otthon dolgozik. Észre sem evszed, és már szinte csak lefekszel mellé, mert munka közben repül az idő. Akarattal kell egy kis figyelmet szentelni rá, és ha reggel akar boltba menni, akkor reggel mentek. Végülis tudsz dolgozni délben is, de az biztos, hogy rossz, ha elhanyagolod a munkádat. Egyszerűen ütemezd úgy, hogy lehetőleg akkor dolgozz, ha nincs otthon, vagy csinálj egy munkarendet, mintha irodában lennél. 8-12 meló, óra ebédszünet, 13-17ig meló. Utána asszony. persze, ezt módosíthatja, hogy mikor, és mennyit van otthon. Mindenre jut idő, csak figyelni kell rá. Persze, ha nem érdekel a csaj, akkor minek erőlködni. K.....i mással is lehet. :think:

Persze, hogy érdekel, szeretem. Másképpen eszembe nem jutott volna eljönni otthonról.

Szerkesztette: Lipton 2005. 01. 27. 15:05 -kor

#4023 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 17:58

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 9:25

Szeretkezzünk, elfáradt az ujjam!

:respect:  :respect:
:D

#4024 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 19:14

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 11:21

Ugynézki, hogy gyorsan változnak a dolgok.
Este, reggel már bújt hozzám, meg simogatott. Aztán mondta, hogy szeret nem akarja, hogy menjek, csak változzak meg. Ne csak itt üljek, ha valamit kell akkor ne az legyen, hogy mindjárt, stb.
Eddig jól alakulnak a dolgok.

Igen, ha viszket valahol, akkor Igenis! felkialtassal azonnal pattanj. Ja, persze. Csinalj magadbol hulyet.
persze, minden eremnek 2 oldala van, Neked kell tudni, hogy reszedrol korrekt vagy-e. Ha igen, akkor hagyd a csajt, hosszu tavon csak meg jobban elkapatja magat.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#4025 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 23:28

Idézet: leslie - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 20:14

Igen, ha viszket valahol, akkor Igenis! felkialtassal azonnal pattanj. Ja, persze. Csinalj magadbol hulyet.
persze, minden eremnek 2 oldala van, Neked kell tudni, hogy reszedrol korrekt vagy-e. Ha igen, akkor hagyd a csajt, hosszu tavon csak meg jobban elkapatja magat.

nem feltetlen lesz papucs , ha kicsit foglalkozik vele.
csak figyelj oda amikor hisztizik, azt nem szabad felvenni :)

tasp
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#4026 Felhasználó inaktív   Csybe 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 11:54

Biztos már sokszor volt róla szó, de mi a véleményetek a távkapcsolatokról? Én ebben élek lassan 1 éve... elég sokat szenvedek, mondjuk vannak más dolgok is. Az a baj, hogy ha szereted, nem tudod ilyesmi miatt "feladni" a dolgot - legalábbis én így látom :(

#4027 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 19:26

Idézet: Csybe - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 11:54

Biztos már sokszor volt róla szó, de mi a véleményetek a távkapcsolatokról?

Az attól függ...  Kérdés, h mit értesz "táv" alatt.

#4028 Felhasználó inaktív   F4f0rg1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 22:52

Szakítás Után Mitévők Legyünk?

Ez a cime a topicnak, es erre valaszolnek roviden: Pezsgot kell bontani!

#4029 Felhasználó inaktív   Csybe 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 23:54

Idézet: szeder - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 20:26

Az attól függ...  Kérdés, h mit értesz "táv" alatt.

:omg: mondjuk ha nem egy városban élsz a kedveseddel?

#4030 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 00:04

Idézet: Csybe - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 22:54

Én nem tudnám elviselni.Tudnotok kell, én egy rendkívül féltékeny típus vagyok.
Más városban lenne a barátnőm, tuti beleőrülnék :smoker:
De ez csak magánvélemény.
Mostani barátnőm tőllünk kb 3-400 méterre lakik,5 perc gyalog max.
Tudom, ez se mindig a legjobb,de jobb,mintha más városban lakna...
Ez az én véleményem.
Csybe:
Ha tényleg szereted,akkor semmi akadálya a kapcsolatnak,később, ha szorosabb lesz, úgyis összeköltöztök  ;)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#4031 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 09:37

Idézet: Csybe - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 23:54

Nekünk fél évig ment. Előtte már 3 éve együtt voltunk, ebből másfél évig együtt is éltünk.
Igaz, itt a távolság 1200 km volt.

Egyetértek dani83-mal, ha szeretitek egymást ennyit ki lehet bírni, bár nem kellemes.
WoT nick: Atti77

#4032 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 22. 09:39

Idézet: F4f0rg1 - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 22:52

Ez a cime a topicnak, es erre valaszolnek roviden: Pezsgot kell bontani!

Ha neked ennyit jelent hogy végetért a kapcsolatod egy emberrel, akivel esetleg évekig együtt éltél ahoz csak gratulálni tudok  :down:
WoT nick: Atti77

#4033 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 09:54

Azért szerintem baromira nem mindegy, hogy 30km-re vagy 3000 km-re van az a másik város. :rolleyes:
Az előbbibe naponta is lejárhatsz utóbbiba évente se biztos.
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#4034 Felhasználó inaktív   Csybe 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 12:08

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 10:54

Azért szerintem baromira nem mindegy, hogy 30km-re vagy 3000 km-re van az a másik város. :rolleyes:
Az előbbibe naponta is lejárhatsz utóbbiba évente se biztos.

Igazad van. Nem a többszázkilométeres távolságokra gondoltam, amikor hónapokig, neadjisten évekig csak levélben, néha telefonon tartjátok a kapcsolatot, esetleg pár hetente látjátok egymást... ez számomra már teljesen irreális. Persze megint más, ha van egy kedvesed, akinek az élete úgy alakul, hogy hosszabb-rövidebb időre kimegy valahová külföldre. De kapcsolatba én így semmiképp nem vágnék bele.

Az én esetemben Budapest-Székesfehérvárról beszélünk, ami lehet nem a legrosszabb, de mivel egyelőre autó nélkül közlekedek, nagyjából kereken 2 óra az út háztól házig. Nem az utazással van a bajom, be tudom úgy osztani az időmet, hogy sokszor megtegyem. Viszont, mivel a barátnőm tanul, és természetesen neki is megvan a saját élete, így a hétköznapok nagy része gyakran kiesik, és sajnos mostanában egyre többször a hétvégék is... Volt, hogy két hétig nem láttuk egymást. Ehhez sajnos még egyéb nehezítő körülmények is társulnak, például az átlagosnál szerintem jobban féltő szülei...

És az a helyzet, sok keserű percet okoznak ezek a dolgok, mert én valahol másra vágynék, irigykedve nézem azokat, akiknek ha nem is a szomszéd utcában, de legalább ugyanabban a városban él a kedvese, szinte minden nap láthatják egymást, akár csak egy puszira is összefuthatnak valahol. Tegnap sokadszorra feljött ez a téma, hogy nem igazán jó így, de, mivel nagyon szeretjük egymást, nem "tudunk" mit lépni :( a szakítás nem megoldás...

Szerkesztette: Csybe 2005. 02. 22. 12:09 -kor

#4035 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 15:58

Idézet: andrew-- - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 20:31

Valahogy úgy.. a srác egyszerűen nem hagyja hogy továbblépjen és állandóan hivogatja stb..Ilyenkor én mit tehetek?Mert most kb annyi a helyzet h lényegében külön vagyuk.Én úgy döntöttem h ha akar mondani valamit majd keres.Nincs kedvem minden hétvégén ezt játszani..Hiába építek fel vmit hétköznap, az a hétvégén lerombolódik.Amúgy arra is gondoltam hogy eszerűen csak megijedt mert nem tud választ adni magának h mit is akar.Mindenképpen kikell ezt erőszakolnia magából?Nem lehet az időre bízni?Nem kértem semmi különöset és mégis azt érzi hogy eröltetjük..

Bocs, hogy régi postra válaszolok, de szemezgettem a topicból és úgy látom, nem vagyok egyedül ezzel.

Nekem is ezen bukott meg egy túl egyszerűen és jól induló kapcsolatom... azt mondta, most egyelőre senkivel nem tudna olyan lenni (mármint ő nem tudna olyan lenni), így szeretne kicsit egyedül lenni, majd hív. Holnap három hete hív... :(

Neten beszéltünk párszor, de azért így nem beszéli meg az ember az életének gyakorlatilag meghatarozó dolgait.

Éés természetesen fájdalmas - habár kezdek rájönni belül is (nem csak racionálisan nézve), hogy búcsút mondhatok a dolognak -, mert ő volt tipikusan az az ember, akivel pár óra ismeretség után is majdnem félszavakból is... :(

U.i.: nem várok tanácsot, tudom, mit kell tennem. Ennek ellenére senkit nem akarok korlátozni abban, hogy a véleményét leírta. Csak jól esett megosztani, köszönöm, hogy elolvastad. :)

#4036 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 17:07

Gondol, gondol - mondta Micimackó...

Ezesetben a két város milyen messze van egymástól? (;
Könnyű belátni ugyanis, h ez döntően befolyásolja, h milyen gyakran és mennyi időre tudtok találkozni.  Nem mindegy, h mondjuk egy ezresből és másfél-két óra vonaton zötykölődésből megvan az odaút, mert csak 120 km-re van a két város, vagy 15-20k és 12-15 óra, mert 1000km-re...  Előbbit nem is tekintem távkapcsolatnak, mert minden minden hétvégén gond nélkül megteheted, szemben az utóbbival, amikor is a hétvégéből gyakorlatilag alig marad valami, ha nem éjjel utazol, ráadásul mire odaérsz, olyan leszel, mint a mosott sz@r.

Egyébként van olyan mondás, h a tartós házasság titka a két külön ágy...  két külön szobában...  két külön lakásban...  két külön városban...  két külön országban...

Kis híján két év (és még hátra van legalább ennyi...) és ~1000km távlatából úgy vélem, h nem egyszerű, de megoldható.  Ugyanaz a kulcsa a dolognak, mintha naponta találkoznátok:  szeretitek-e egymást.

Szerkesztette: szeder 2005. 02. 22. 17:11 -kor

#4037 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 17:08

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 15:58

Nekem is ezen bukott meg egy túl egyszerűen és jól induló kapcsolatom... azt mondta, most egyelőre senkivel nem tudna olyan lenni (mármint ő nem tudna olyan lenni), így szeretne kicsit egyedül lenni, majd hív. Holnap három hete hív... :(

Ha te akarsz tőle még valamit - tök mindegy, h az egy apróság vagy egy életre szóló kapcsolat esetleg, szal bármit - , akkor neked kell jelentkezned. Nem pedig ölbe tett kézzel ülni és várni, miközben keseregsz, h 3 hete nem hív. Hadd érezze, tudja, mennyire fontos számodra.
Ha nincs esélyed nála, akkor az hamar kiderül. De ha nem lépsz semmit, csak vársz, nem leszel okosabb semmivel és csak kényszerképzeteket gyártasz önmagadak.

Csak annyit kérdezek: mit vesztesz azzal, ha felhívod?

(Az, h mit ígértél neki vagy önmagadnak, az itt most nem számít :) )

ui: jah, ha nem akarsz már tőle semmit, akkor kár keseregni ... és felhívni.

Szerkesztette: fram 2005. 02. 22. 17:12 -kor

Ciciman is on borda

#4038 Felhasználó inaktív   Csybe 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 17:09

Idézet: szeder - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 18:07

Gondol, gondol - mondta Micimackó...

Ezesetben a két város milyen messze van egymástól? (;
Könnyű belátni ugyanis, h ez döntően befolyásolja, h milyen gyakran és mennyi időre tudtok találkozni.  Nem mindegy, h mondjuk egy ezresből és másfél-két óra vonaton zötykölődésből megvan az odaút, mert csak 120 km-re van a két város, vagy 15-20k és 12-15 óra, mert 1000km-re...  Előbbit nem is tekintem távkapcsolatnak, mert minden minden hétvégén gond nélkül megteheted, szemben az utóbbival, amikor is a hétvégéből gyakorlatilag alig marad valami, ha nem éjjel utazol, ráadásul mire odaérsz, olyan leszel, mint a mosott sz@r.

Fentebb már kitárgyaltuk...

Szerkesztette: Csybe 2005. 02. 22. 17:10 -kor

#4039 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 17:12

Idézet: Csybe - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 17:09

Fentebb már kitárgyaltuk...

láttam, de micsináljak, ha melléböktem? (;

#4040 Felhasználó inaktív   Csybe 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 17:14

Idézet: szeder - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 18:12

láttam, de micsináljak, ha melléböktem? (;

Én amúgy távkapcsolatnak tekintem az 1-2 órás vonatutat... De kinek hogy. Van akinek működik így, van akinek kevésbé... Számomra az sem fér bele egy normális kapcsolatba, hogy általában csak hétvégén látjuk egymást.

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.