Ezt nézd meg! (TV műsor ajánló)
Elküldve: 2005. 09. 16. 19:16
Nemsokára reklám.

"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja
Elküldve: 2005. 09. 18. 15:34
Ma 2005 szept.18.(nehogy 10 év múlva valaki rákérdezzen hogy: "MA????"
) este 8kor Csúcsformában a TV2-n.

"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja
Elküldve: 2005. 09. 18. 16:39
Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 20:07
Hogy ontopic legyek: Vasarnap, Duna TV, 20:00: Sok hűhó semmiért
Szerintem az egyik legjobban sikerult Shakespeares adaptacio. Parades szereposztas, csodalatos alakitasok... naggggyon jo film.
Samott
Szerintem az egyik legjobban sikerult Shakespeares adaptacio. Parades szereposztas, csodalatos alakitasok... naggggyon jo film.
Samott
Nagyon jó kis film, asszem meg is nézem.

Üdv: schonik.
Elküldve: 2005. 09. 18. 17:44
Holnap 2005 szept.18-án este K1 Hawaii az Eurosporton 20:30-kor.
Elküldve: 2005. 09. 18. 22:08
MA Tv2 - 00:35 Harcosok klubja
en meg nem lattam. erdemes nezni? bar sztem ugyse lesz jobb sehol ezert valszeg odanezek neha.
en meg nem lattam. erdemes nezni? bar sztem ugyse lesz jobb sehol ezert valszeg odanezek neha.

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf
Elküldve: 2005. 09. 19. 09:32
Törölve
Szerkesztette: Favágó 2005. 09. 19. 09:32 -kor
Elküldve: 2007. 05. 21. 14:07
A heten, az m2-on, este kilenc-tiz fele szinhazi kozvetitesek lesznek... (felvetelrol)
Bereményi Géza: Légköbméter (Ternyák Zoltán
)
Schwajda György: A csoda (Gáspár Sándor, Törőcsik Mari, r: Garas Dezső)
Békés Pál - Rozgonyi Ádám: Szegény Lázár (Kaszás Attila, Kováts Adél)
Szakonyi Károly: Adáshiba (Páger Antal, Bulla Elma)
Kornis Mihály: Körmagyar (Kern András, Rudolf Péter, Eszenyi Enikő)
Spiró György: Az imposztor (Major Tamás)
Görgey Gábor: Tükörjáték
Samott
Bereményi Géza: Légköbméter (Ternyák Zoltán

Schwajda György: A csoda (Gáspár Sándor, Törőcsik Mari, r: Garas Dezső)
Békés Pál - Rozgonyi Ádám: Szegény Lázár (Kaszás Attila, Kováts Adél)
Szakonyi Károly: Adáshiba (Páger Antal, Bulla Elma)
Kornis Mihály: Körmagyar (Kern András, Rudolf Péter, Eszenyi Enikő)
Spiró György: Az imposztor (Major Tamás)
Görgey Gábor: Tükörjáték
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!