HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 513
  • 514
  • 515
  • 516
  • 517
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#10281 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 02. 12:24

Idézet: rupic - Dátum: 2011. 08. 02. 13:05

Nekem tulajdonképpen mindegy, hogy miben hisz, mit hisz.

Nekem is, én nem a hitében akarom megingatni, bőven elég lenne, ha a nagy arcából visszavenne egy kicsit, mert nem attól lesz igaz valami, hogy elég hangosan és elég sokszor ordítja.

#10282 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 02. 12:45

Itt az ideje, hogy rendet tegyek!
Minden amit a mai tudomány állít, szóról szóra igaz, kezdve a fény sebességétől az elektromosságon át, a mágnesességig. Senki és semmi nem rendelkezik önálló tudattal, nem üreges a föld, 3 dimenzió van, nincsenek szíriusziak és gyíkemberek.
Ezt bizonyítani tudom, mert Én Vagyok A Teremtő. Ha úgy tetszik, Istennek is hívhattok.
Ha nem hiszitek, kutassatok, dokumentáljatok. Rengeteg információt adtam a birtokotokba, megtalálhatók akár könyvek formájában, akár a neten. Sőt kontakták útján is elmondtam már.
Japánban a Szent András Törésvonal okozza a földrengést, nem az érzelmek. Csakis az én érzelmeim, akaratom.
Én teremtettem a világot, minden az akaratom szerint van. Így is marad az idők végezetéig. Ha mégsem, akkor változtattam a Tervemen.
Várom a Kérdéseket!

Ui: Gabibá! Töröld az enkórt.
Mégsem. Majd szólok!

Szerkesztettem: ÉN. Tudatosan.
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#10283 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 02. 12:52

Idézet: rupic - Dátum: 2011. 08. 02. 13:45

Várom a Kérdéseket!

Mi a francért teremtetted a pandákat annyi jól sikerült működő modell után?
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#10284 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 02. 12:57

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 02. 11:12

Idézet: gazdi

Az üreges Földben vagyisinkább barlangokban élő vagyisinkább más rezgéstartományban létező gyíkemberek?
A szabadalom, ami alátámasztja az üreges Föld létezését vagyisinkább szemlélteti a Föld felépítését?
A központi nap vagyisinkább világító kristályok?

blabla a matrioskatojásról, a Holdról és a Marsról (hogy jönnek ezek ide), és egyéb okosságokról

Már leírták előttem, de megismétlem: ez nem válasz egyetlen feltett kérdésemre sem.
- Nem válaszolja meg, hogy a gyíkembereid egy nagy központi üregben, vagy hatalmas barlangokban, vagy más rezgésszámon élnek.
- Nem válaszolja meg, hogy az amerikai szabadalmat, amit oly fölényesen idevetettél anno, az üreges Föld bizonyítékának tartod, vagy iskolai szemléltetőeszköznek.
- Nem válaszolja meg, hogy központi Nap létezik szerinted, vagy világító kristályok.
Ezeket a kérdéseket idézted be, mintha ezekre válaszolnál. A kérdések tőled vett, egymásnak részben vagy teljesen ellentmondó elképzeléseket sorolnak fel, és döntést kérnek tőled. Ez nem történt meg.

Mert igen, végigolvastam amit írtál, és a saját ismereteimtől való bármilyen irányú és nagyságú elrugaszkodásra nyitott módon értelmeztem.

Az első, amit fontosnak tartok megjegyezni, az a következő részlet:

Idézet

A parányi anyagrészecskék egyre nagyobb részekké álltak össze. Ezek között már lehettek olyan méretűek is, mint manapság a kisbolygó övezet átlagos méretu aszteroidái. Ezekre további anyag rakódhatott rá, amelyek akár egy kérget is kialakíthattak a bolygócsírákon. Ebbol még akár ki is lehetne venni a kezdeti anyagkupacot, a magot. Maradna egy vastag, gömb alakú fal, belso tartalom nélkül
Egyrészt az egész gondolatsor ezen az egy, megalapozatlan feltételezésen alapul. Másrészt ki és milyen módszerrel veszi ki a belső magokat, valamint hová teszi azokat?

Később azt írod, hogy a felsőbb rétegek nyomására a középső rétegek olvadni kezdenek, de a középső rétegek, a mag, nem. Ha el is fogadnám a tojáshéjelméletedet (ami ellen sikítozik az agyam, mert képtelen ötlet egymástól független, egymásra nem ható részek halmazaként kezelni egy tárgyat), szóval ha még el is fogadnám, a belső ("erősebb") rétegekre nagyobb "összenyomóerő" hatna, mint a középsőket megolvasztó erő (épp a középső rétegek súlyával több), vagyis azok is megolvadnának.

A Holdról azt mondod, hogy nem egyetlen üreg alkotja a központi lyukat, hanem "kisebb-nagyobb térrészek". Ilyen térrészek kialakulását nem magyarázzák a korábban leírtak.

Említesz még valami Phaeton-t, amiről, mint a kisbolygóöv kialakulásáért felelős bolygóról, sehol nem találtam említést. Láttam viszont görög istenségként, a Dios vándorcsillag isteneként. Ne kutass, az a Jupiter. És ezzel meg is érkeztünk egyik záró kérdésedhez. A kisbolygóövet bizonyos friss elméletek szerint létrehozó bolygó nem robbant fel, hanem továbbra is itt kering a Naprendszerben.

Sorolhatnám még a hibákat, amit nem épp rövid, ám kellőképpen áltudományos szöveged tartalmaz.
De ez sem változtat azon, hogy ez nem válasz a kérdésemre, sőt, semmiféle kérdésre nem válasz ez, csak egy helyenként gyenge, máshol hiányos alapokra kérdéses megbízhatóságú internetes forrásokból szedett-vedett cikkecske, amivel elesett, gyenge, befolyásolható közönsége körében próbál nevet szerezni a szerző.

szerkesztettem én, hogy olvashatóbb legyen, de minek

Szerkesztette: gazdi 2011. 08. 02. 13:03 -kor

Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#10285 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 02. 12:57

szexuális zaklatás panda
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#10286 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 02. 13:03

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2011. 08. 02. 13:52

Íme az első bizonyíték!
Azt akartam, hogy Te tedd fel a kérdést, és ez kérdezd!
Szeretnél Szent lenni?
A válasszal sem maradok adós: CSAK!!!!

#10287 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 02. 13:04

hogy ne lehessen neki nemet mondani, ha sajtot kínál

#10288 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 02. 13:06

meg hogy kampányoljon a rasszizmus ellen

Kép

#10289 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 02. 13:11

Idézet: gazdi - Dátum: 2011. 08. 02. 14:06

Jól látod a dolgot!

#10290 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 02. 14:01

Idézet: gazdi - Dátum: 2011. 08. 02. 13:57

Már leírták előttem, de megismétlem: ez nem válasz egyetlen feltett kérdésemre sem.
- Nem válaszolja meg, hogy a gyíkembereid egy nagy központi üregben, vagy hatalmas barlangokban, vagy más rezgésszámon élnek.

A gyíkemberek más rezgésen élnek. DE képesek a mi síkunk rezgését is felvenni! Ekkor válnak láthatová!

A Belső Föld úgy üreges, hogy kisebb-nagyobb TÉRRÉSZEK VANNAK benne! Ha lemész ezekbe a térrészekbe, valószínüleg ürességet fogsz látni, hatalmas barlangokat, de ha emeled a rezgésszámod, akkor megpillanathatod ott lent a gyíkemberek városait!

TÉRRÉSZ!

A Vénuszon sincs élet látszolag. De ha a bolygón emeled a rezgésszámod, teljesen mas világ tárul eléd!

Idézet

- Nem válaszolja meg, hogy az amerikai szabadalmat, amit oly fölényesen idevetettél anno, az üreges Föld bizonyítékának tartod, vagy iskolai szemléltetőeszköznek.

Egy kezdetleges szerkezetről van szó, amely PRÓBÁLJA szemléltetni az üreges Földet!

Idézet

- Nem válaszolja meg, hogy központi Nap létezik szerinted, vagy világító kristályok.
Ezeket a kérdéseket idézted be, mintha ezekre válaszolnál. A kérdések tőled vett, egymásnak részben vagy teljesen ellentmondó elképzeléseket sorolnak fel, és döntést kérnek tőled. Ez nem történt meg.

Létezik egy központi Nap ÉS léteznek világító kristályok is.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 08. 02. 14:14 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#10291 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 02. 14:07

Kép
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#10292 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 02. 14:13

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 02. 15:01

A gyíkemberek más rezgésen élnek. DE képesek a mi síkunk rezgését is felvenni! Ekkor válnak láthatová!

A Belső Föld úgy üreges, hogy kisebb-nagyobb TÉRRÉSZEK VANNAK benne! Ha lemész ezekbe a térrészekbe, valószínüleg ürességet fogsz látni, hatalmas barlangokat, de ha emeled a rezgésszámod, akkor megpillanathatod ott lent ezeket a gyíkemberek városait!

TÉRRÉSZ!

A számunkra látható fénynek van egy rezgésszámtartománya. Piros az autóm. Vannak különböző optikai eszközök amit ha a szemem elé tartok, akkor változik a szín, a szemembe jutó szín rezgésszáma. Nem az autóm színe változik, hamis érték jut el az agyamig.
A föld belseje tömör viszonylag. Jó, vannak üregek, barlangok. Van olyan hang vagy színtartomány amit nem érzékelek. Elvileg lehetnek gyíkemberek is ott, csak nem látom. De vannak más érzékelési lehetőségeim is.
Sőt vannak különféle mesterségesen előállított eszközök ezek érzékelésére, az érzékeink kiterjesztésére. Pl: mikroszkóp, ultrahangos készülékek, röntgen, hőérzékelésen alapuló eszközök....

Szerkesztette: rupic 2011. 08. 02. 14:21 -kor

#10293 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 02. 14:14

Kép
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#10294 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 02. 14:18

blablabla

Kicsit korán van az esti meséhez és a tarsaság se igényli...minek hazudozol már megint? Ennek már semmi köze holmi kontakta meséhez, ez már a saját hazudozásod, nincs ennek semmi alapja.
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#10295 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 02. 14:20

Idézet: El Kebir - Dátum: 2011. 08. 02. 15:18

Kicsit korán van az esti meséhez és a tarsaság se igényli...minek hazudozol már megint? Ennek már semmi köze holmi kontakta meséhez, ez már a saját hazudozásod, nincs ennek semmi alapja.

Van alapja. a Kontakták Beszámolói.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#10296 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 02. 14:20

A Belső Föld úgy üreges, hogy kisebb-nagyobb TÉRRÉSZEK VANNAK benne! Ha lemész ezekbe a térrészekbe, valószínüleg ürességet fogsz látni, hatalmas barlangokat, de ha emeled a rezgésszámod, akkor megpillanathatod ott lent ezeket a gyíkemberek városait!

A barlangok a mi rezgésszámunkon léteznek, a gyíkok meg a sajátjukon... Ez csak nekem logikátlan? Ha rejtőzni akarnak, akkor miért hagyják, hogy lássuk a lakóhelyüket? Ha meg nem akarnak, akkor mire jó ez az egész rezgés dolog?

Akkor hideg mag van középen, ahogy fent írtad, vagy egy Nap?

De mindenekelőtt: ki szedi ki a magot a bolygókból csecsemőkorukban és hogyan?

#10297 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 02. 14:21

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 02. 15:20

A kontakták hazudnak.

#10298 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 02. 14:23

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 02. 15:20

Beszámoló? Miről? A drogos halucinációkról? Vagy ezek orvosi feljegyzések egy diliházból? :D
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#10299 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 02. 14:23

A Belső Föld úgy üreges, hogy kisebb-nagyobb TÉRRÉSZEK VANNAK benne! Ha lemész ezekbe a térrészekbe, valószínüleg ürességet fogsz látni, hatalmas barlangokat, de ha emeled a rezgésszámod, akkor megpillanathatod ott lent a gyíkemberek városait!

TÉRRÉSZ!

A Vénuszon sincs élet látszolag. De ha a bolygón emeled a rezgésszámod, teljesen mas világ tárul eléd!

Egy kezdetleges szerkezetről van szó, amely PRÓBÁLJA szemléltetni az üreges Földet!

Hol egy fotó?
Hogy kell rezgésszámot emelni?
Nemcsak a gyíkember rezeg máshogy hanem a téglaháza és a gyapjú pulóvere is? Ezért nem látunk semmi mást sem tőlük?

Szerkesztette: vipi 2011. 08. 02. 14:23 -kor

#10300 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 02. 14:27

Idézet: El Kebir - Dátum: 2011. 08. 02. 15:23

A drogos halucinációkról?

Nincs szó drogos hallucinációról, jó biznisz ez. Könyvek, vidéki haknik, TV riportok, weboldalon google ads meg egyéb jóságok, mindezért elég, ha hülyeségeket beszélnek, még összefüggő sztorikat se kell kitalálniuk, mert az Ufó Kutatók majd megmagyarázzák, miként illik a legújabb böffenet a többi közé, meg vonyítanak helyettük, hogy A Média elhanyagolja a témát, A Kormány meg elhallgattatja a Szent Kontaktákat, úgyhogy havi három helyett csak kettő könyvet tudnak kiadni, meg heti öt tóksó helyett csak négyre hívják meg őket.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 513
  • 514
  • 515
  • 516
  • 517
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.