HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 631
  • 632
  • 633
  • 634
  • 635
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#12641 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 02. 23:12

Elfaradtam.

:aaasit:
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#12642 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 23:14

Idézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 03. 00:04

Nem hinném, hogy mindegyik tömörítési hiba, amikor különböző prominens személyiségeknek akkora hüllőszemük van, mint a ház!

A mindent látó szem....szabadkőműves jelkép a piramis tetején....... Gyűrűk ura... Szarumán szeme! Szintén mindent lát! De furcsa egybeesés! Észre kell venni az összefüggéseket! Már mindegy alapon az igazságot is adagolják bizonyos mértékben.

Komolyan mondom várom a 2012.12.21et amikor nem fog történni semmi.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#12643 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 23:16

Idézet: Amea - Dátum: 2011. 09. 03. 00:12

Elfaradtam.

:aaasit:

Nem vagyok meglepve. Beszélgetés a betonfallal nagyon fárasztó tud lenni :)

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#12644 Felhasználó inaktív   Eddie007 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Facebook tag

Elküldve: 2011. 09. 02. 23:16

Idézet: Lipton - Dátum: 2011. 09. 03. 01:00

A képet akkor nem kommentálom, mert nem tetszene.

Ezek szerint te is érzed, hogy ez a gyíkember téma elég nagy ostobaságnak hangzik, mivel ezzel nem zaklatod a barátaidat. Az ő reakciójuk is az lenne mint itt nekünk, hogy hülyeség az egész.

A leírtak alapján neked van valami problémád, olyasmi mint Dexnek. Nem vagy fontos gyárigazgató, politikus, "valaki", ezért próbálsz meneküli egy mesevilágba, hogy mindenkiben ott a teremtő és a varázsló, még benned is.

Minden bántás nélkül mondom, hogy amit írsz az teljesen olyan mintha egy agymosott szekta tagja lennél. Olvasd vissza.

Nem is neked kell, hogy tetsszen. Nőkkel meg nincs gondom ! :) Sőt! Ők csipázzák is a spirituális dolgokat! Mivel sokkal érzékenyebbek rá. Vajon miért mondják, hogy női megérzés? Miért volt a középkorban annyi boszorkány? De ezek tökre alap tételek.

Amúgy te folyton a másikat becsmérled. Tényleg valami önértékelésbeli gondod lehet! Persze a mai kor szeretetnélküliségében ez gyakori. Nem szégyen!

A sok ítélkezés közepette előadhatnád, hogy te mit tudsz, miben hiszel ? MIT TETTÉL IGAZÁN MAGADÉVÁ röpke huszonegynéhány éved alatt. Szóval legyél férfi és tegyél végre le valamit az asztalra! izgatottan hallgatlak! :) Konkrét elméleteket, okfejtést várok!

#12645 Felhasználó inaktív   Eddie007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 23:18

Idézet: BoGab - Dátum: 2011. 09. 03. 01:16

Nem vagyok meglepve. Beszélgetés a betonfallal nagyon fárasztó tud lenni :)

Isten ilyen kemény alapokra építette a hitemet! ;) Jó ezt hallani!

#12646 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 23:18

Na jól van elég volt az előjátékból, most már öleljétek meg egymást... :D

#12647 Felhasználó inaktív   Eddie007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 23:20

Idézet: BoGab - Dátum: 2011. 09. 03. 01:14

Komolyan mondom várom a 2012.12.21et amikor nem fog történni semmi.

Kérdéses! De addig is mindenki rezgése nőni fog! Tudom, imádjátok ezt a kifejezést! :wub:

#12648 Felhasználó inaktív   Eddie007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 23:24

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 09. 03. 01:08

Ezek mesek te nagyon fasz!

Rejtett üzenet!

Milyen véletlen, hogy a Harry Potterben Voldermort egy hüllő!

#12649 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 23:53

Idézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 03. 00:16

Nem is neked kell, hogy tetsszen. Nőkkel meg nincs gondom ! :) Sőt! Ők csipázzák is a spirituális dolgokat! Mivel sokkal érzékenyebbek rá. Vajon miért mondják, hogy női megérzés? Miért volt a középkorban annyi boszorkány? De ezek tökre alap tételek.

Amúgy te folyton a másikat becsmérled. Tényleg valami önértékelésbeli gondod lehet! Persze a mai kor szeretetnélküliségében ez gyakori. Nem szégyen!

A sok ítélkezés közepette előadhatnád, hogy te mit tudsz, miben hiszel ? MIT TETTÉL IGAZÁN MAGADÉVÁ röpke huszonegynéhány éved alatt. Szóval legyél férfi és tegyél végre le valamit az asztalra! izgatottan hallgatlak! :) Konkrét elméleteket, okfejtést várok!

Női megérzés... A középkorban szerinted mennyire röhögtek volna ki egy férfit ha előjön a megérzéseivel? Komolyan egy ilyen általános mondást rángatsz elő? Egyáltalán ez most hogy jött ide?
Hol becsméreltelek? Azzal kezdtem, hogy inkább nem írok semmit a képedre, szerintem jobban is jártál így. Egy rossz szót sem írtam rólad most, csak próbálom kitalálni, hogy miért találsz ki egy mesevilágot magadnak, ahol még varázsló is lehetsz. Valami oka csak van, hogy várod a nagy áttörést, ahol neked is jó lesz. Mi lesz ha soha nem jön el az amire vársz?
mit tudok: a szakmámban profi vagyok, eddig egyszer se vallottam kudarcot, minden feladatot megcsináltam faszán
miben hiszek: ateista vagyok

Milyen elméleteket vársz? Ez kötelező? Ki kell találnom mondjuk a medvedisznóembert és akkor elértem valamit? Nem értem ezt a részt.

#12650 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 23:54

Idézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 03. 00:24

Rejtett üzenet!

Hogy jon ossze a ketto? Mindeketto mese. Sztem vedd be a gyogyszeredet.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#12651 Felhasználó inaktív   Eddie007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 23:55

Idézet: BoGab - Dátum: 2011. 09. 03. 01:10

Mit értesz egyik s a másik alatt? Mivel ez a két fogalom mindig egy adott társadalomban, kultúrális és/vagy vallási közegben értelmezhető.

Egyszerű példa, maradjunk Sparow kedvenc témájánál a szexnél.
1) Keresztény vallás elítéli a házasságtörést és a házasságon kívüli nemi életet (azt most hagyjuk hogy időközben ezzel kapcsolatban elvileg elfogadóbb lett). Adott a kísértés, amivel belegázolsz ebbe az erkölcsi gátba.
2) Arab világban például nőket kivégzik házasságtörésért. A férfiaknak elnézik. Itt mát az adott kultúrán belül nem értelmezhető ugyanúgy egyenrangúan a bűn és a kísértés fogalma, elvégre akkor a férfi ilyen jellegű bűnt nem tud elkövetni.
3) Az ókori görögöknél a szabad nemi élet teljesen elfogadott volt, sőt a homoszexualitás is. Tehát ilyen szempontból nincs ilyen jellegű kisértés, sem bűn.

Amire célozni akarok az az, hogy már ti ketten sem fogjátok tudni eldönteni mi bűn és mi nem, tehát neki más démonja van, mint neked. Arról nem is beszélve, hogy sosem fogod tudni te sem kiűzni őket magadból, csak elfojtani tudod maximum.

Nincsenek démonok. Csak kultúrális és erkölcsi gátak, emberi jóság és emberi gonoszság.

A szex mára már elvesztette a valós mivoltját, minőségtelen lett. Nem arról szól, amiről kéne. A mennyiség a minőség rovására ment. Nem is beszélve, hogy milyen abbérációkkal próbáljuk ezt ellensúlyozni. Egyfajta élvezeti cikké vállt. Nem meghitt, belsőséges együttlétként funkcionál, ahol a két lélek összeforr, valami egészen újat és káprázatosat teremtve. Az igazi szex a szellem és lélek élménye, gyönyöre is egyben, Biztos volt már nálad is olyanra példa, hogy orgazmus után leszállt a rózsaszín köd, minimum fél vagy egy órára. Ott valami mennyei dolog ment végbe, ráadásul láthatatlanul. Két ember szexuális energiája ilyenkor tényleg ragyogó dolgokat eredményezhet kellő és oda illő tudatossággal. A Férfi ember meg ne szórja fölöslegesen magját!

Az erkölcsi normákat ne keverjük a bűnnel és a kísértéssel! Merőben más a kettő!
Az erkölcs a társadalomtól elvárt norma! Sokszor formaság, amely által könnyebb lesz az életünk, az együttélés, Úgyszólván összeférhetőbbek lesznek az emberek. Szükséges mindenképp. ha megtanul az ember korlátok mellett élni, idővel eltűnnek azok! A bűnnél meg ott a lelkiismeret. Érzed, hogy rosszat tettél és akár egy életen át cipeled a súlyát. A démonok fő fegyvere a kísértés! Például a különböző szenvedélyeinken keresztül, amelyek elhatalmasodnak rajtunk és már nem is tudunk meglenni nélkülük. Ha valaminek a rabjává válsz, jó eséllyel lettél valamelyik démonod áldozata is egyben. Így az letérít téged a helyes útról, amelyet a szenvedélyeid nélkül kéne élned, tisztán látva a sorsod, valóságodat.

Mindenkinek vannak démonjai! Igen! Mindig is ott lesznek bennünk! De erejét vehetjük a pöffeszkedéseiknek, napról napra emlékeztetve magunkat, hogy mi a helyes! Valahogy a tudatosság, béke, önuralom is itt kezdődik.

#12652 Felhasználó inaktív   Eddie007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 00:13

Idézet: Lipton - Dátum: 2011. 09. 03. 01:53

Női megérzés... A középkorban szerinted mennyire röhögtek volna ki egy férfit ha előjön a megérzéseivel? Komolyan egy ilyen általános mondást rángatsz elő? Egyáltalán ez most hogy jött ide?
Hol becsméreltelek? Azzal kezdtem, hogy inkább nem írok semmit a képedre, szerintem jobban is jártál így. Egy rossz szót sem írtam rólad most, csak próbálom kitalálni, hogy miért találsz ki egy mesevilágot magadnak, ahol még varázsló is lehetsz. Valami oka csak van, hogy várod a nagy áttörést, ahol neked is jó lesz. Mi lesz ha soha nem jön el az amire vársz?
mit tudok: a szakmámban profi vagyok, eddig egyszer se vallottam kudarcot, minden feladatot megcsináltam faszán
miben hiszek: ateista vagyok

Milyen elméleteket vársz? Ez kötelező? Ki kell találnom mondjuk a medvedisznóembert és akkor elértem valamit? Nem értem ezt a részt.

Figyelj! Én már réges-régen túl vagyok azon a szemléletmódon, amit te és sokan mások képviselnek. Csak volt bennem annyi plusz, ami idővel benned is lesz, hogy feltettem az élet nagy kérdéseit. Mertem tovább menni, hinni valami olyanban, ami nem kézzelfogható, mégis ott van a levegőben, mert valamilyen úton-módon kinyilatkozik. Nagyon sok dolgot felfedeztem és helyes lett az élethez való hozzáállásom. Csak azt tudom kívánni, hogy leld meg Istent és akkor önmagadat is nagyobb eséllyel fogod ! :) A napokban figyeld a jeleket! :)

Nálam már megvolt az áttörés! Igaz még az út elején járok és sokat kell finomítanom bizonyos dolgaimon. De már látok! Ez nagy szó!

#12653 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 00:14

Idézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 03. 00:24

Rejtett üzenet!

Milyen érdekes, hogy az én kritikám zavar, ha meg más lefaszoz az rendben van.
Elemezd ki. :)

#12654 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 00:16

Idézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 03. 01:13

Figyelj! Én már réges-régen túl vagyok azon a szemléletmódon, amit te és sokan mások képviselnek. Csak volt bennem annyi plusz, ami idővel benned is lesz, hogy feltettem az élet nagy kérdéseit. Mertem tovább menni, hinni valami olyanban, ami nem kézzelfogható, mégis ott van a levegőben, mert valamilyen úton-módon kinyilatkozik. Nagyon sok dolgot felfedeztem és helyes lett az élethez való hozzáállásom. Csak azt tudom kívánni, hogy leld meg Istent és akkor önmagadat is nagyobb eséllyel fogod ! :) A napokban figyeld a jeleket! :)

Nálam már megvolt az áttörés! Igaz még az út elején járok és sokat kell finomítanom bizonyos dolgaimon. De már látok! Ez nagy szó!

Azt értsd meg, hogy én nem akarom meglelni Istent.

#12655 Felhasználó inaktív   Eddie007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 00:18

Idézet: Lipton - Dátum: 2011. 09. 03. 02:16

Azt értsd meg, hogy én nem akarom meglelni Istent.

tehát nem örülnél valami csodának az életedben? Nincs benne kötöttség, pusztán színtiszta pozitív dolgok, amiket élveznél. :)

#12656 Felhasználó inaktív   Eddie007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 00:20

Idézet: Lipton - Dátum: 2011. 09. 03. 02:14

Milyen érdekes, hogy az én kritikám zavar, ha meg más lefaszoz az rendben van.
Elemezd ki. :)

Alapjáraton türelmes vagyok és nyugodt! Két nagy érték!

Szerkesztette: Eddie007 2011. 09. 03. 00:25 -kor

#12657 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 00:30

Melyik ez a szekta ahová jártok ? Olyasmi mint a Hit-gyülekezete ?
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#12658 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 01:11

Idézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 03. 01:18

tehát nem örülnél valami csodának az életedben? Nincs benne kötöttség, pusztán színtiszta pozitív dolgok, amiket élveznél. :)

Pl? Hogy kideülne Arnoldról, hogy tényleg gyík?
Milyen csodára gondolsz?
A lottó 5-ös jól jönne.

#12659 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 01:18

Idézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 03. 01:20

Alapjáraton türelmes vagyok és nyugodt! Két nagy érték!

Kezded túlzásba vinni az önfényzést. Lassan minden hozzászólásban írsz valami jót magadról.
Tehát a véleményem érzékenyebben érintett mintha simán lefaszoztalak volna? Miért? Volt benne igazság?
Az itteni tevékenységed bizonyos szinten megértem, inkább itt nézzenek hülyének idegenek, mint a saját barátaid, rokonaid, akiknek el se mered mondani ezeket a dolgokat.

Milyen elméleteket és okfejtést vársz tőlünk?

#12660 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 05:58

Idézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 03. 00:04

Nem hinném, hogy mindegyik tömörítési hiba, amikor különböző prominens személyiségeknek akkora hüllőszemük van, mint a ház!

A mindent látó szem....szabadkőműves jelkép a piramis tetején....... Gyűrűk ura... Szarumán szeme! Szintén mindent lát! De furcsa egybeesés! Észre kell venni az összefüggéseket! Már mindegy alapon az igazságot is adagolják bizonyos mértékben.

idióta :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 631
  • 632
  • 633
  • 634
  • 635
  • Utolsó »