HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 661
  • 662
  • 663
  • 664
  • 665
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#13241 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 08. 14:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 08. 15:08

Szakértője a Parajelenségeknek, Reinkarnációnak, Szellemi világoknak. Azt hiszem ezzel jogosan szólhatok hozzá a pszichopatológiához, merthogy a két terület erősen fedi egymást!

Ez már több a soknál. Lófasznak vagy te a szakértője, egy műveletlen, iskolázatlan agyament barom vagy, aki egyrészt beteg, másrészt egoista, harmadrészt meg egy rohadt nagy fasz.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#13242 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 14:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 08. 15:08

Szakértője a Parajelenségeknek, Reinkarnációnak, Szellemi világoknak. Azt hiszem ezzel jogosan szólhatok hozzá a pszichopatológiához, merthogy a két terület erősen fedi egymást!

Én meg szakértője vagyok annak, hogy ki mihez szólhat hozzá. Szerintem te nem szólhatsz hozzá a fent felsoroltak közül egyikhez sem.

Most mi lesz?

#13243 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 14:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 09. 08. 15:14

Most mi lesz?

Kép

#13244 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 14:17

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 09. 08. 15:09

Rosszul hiszed. Akik jogosan hozzászólhatnak, azok körülbelül öt-tíz évet képződnek az egyetem után.

Tehát azt állítod, hogy 10-20 évnyi Aktív Kutatás és Vizsgálódás kevesebbet ér mint egy egyetemi végzettség? Magam több Tanulmányt és Esetleírást végeztem egy hónap alatt, mint amennyit az egyetemi évek alatt lehet!

Magam több megfigyelést végeztem egy hónap alatt mint amennyi gyakorlatot lehet végezni egyetem alatt.

Mindezek melett nem csak Vizsgálódtam, hanem Megtanultam a Szakterület Fogalmait, Elméleteit, Eseteit, Beszámolóit a fontosabb évszámoktól kezdve a Kontakták Életrajzán át egészen a Metafizikáig! És még így is van mit tanulni!

Szóval azt azért ne mondja senki, hogy az a Tudásmennyiség amit az ember UFO kutatás során pár év alatt felhalmoz, az ne lenne egyenlő (sőt több) egy egyetemi végzettséggel.

Ja igen, és hogy tisztában legyunk az arányokkal:

Jane Roberts könyveinek teljes anyagát 5 évig lehetne oktatni egy szakon egy egyetemen, olyan sok az összegyűlt anyag!

Az Ummo Bolygó Tudományát szintén 4-5 évig lehetne oktatni egyetemeken, olyan sok az összegyűlt anyag!

Ehhez mit szolsz?

Szerkesztette: Dextrose 2011. 09. 08. 14:22 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#13245 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 14:19

Egyébként meg ha ekkora szakértője vagy a témának, akkor menjél el szociális munkában ápolónak egy skizofrén beteg mellé, aztán két hét múlva majd számolj be, hogy milyen a Szent Médium mellett.

#13246 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 14:19

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 09. 08. 09:14

.. beleképzel a számára megmagyarázhatatlan dolgok mögé magvakat, pszeudonfaszomat, anális síméleket, óriás epreket, ufókokat, atlantiszi gyíkokat, macskakolbászt meg a faszomtuggya'mégmit...

8) :nevet2:

#13247 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 14:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 08. 15:17

Tehát azt állítod, hogy 10-20 évnyi Aktív Kutatás és Vizsgálódás kevesebbet ér mint egy egyetemi végzettség?

Nem, azt állítom, hogy 10-20 tündérmesékkel elbaszott év kevesebbet ér, mint 5-10, amit értelmesen töltöttél el. Egyébként olyan szépen eljutottunk az ámokfutásod alatt pár hónaptól először öt évig, most meg már tíz-húsz évnél tartunk, hát mi vagy te, bogaram, időutazó? Vagy csak hazudsz, mint a vízfolyás?

Idézet

Szóval azt azért ne mondja senki, hogy az a Tudásmennyiség amit az ember UFO kutatás során pár év alatt felhalmoz, az ne lenne egyenlő (sőt több) egy egyetemi végzettséggel.

De, azt mondjuk, mert a te Összegyűjtött Tudásmennyiséged körülbelül annyit ér a mi földhözragadt, háromdimenziós, alaprezgésszintű pokollyukunkban, mint egy seggvakaró pálca, aztán az a sajnálatos helyzet, hogy bármilyen elmebetegséget beleképzelhetsz a negyedik, ötödik meg a hatodik dimenzióba, ha egyszer az egész nyomorult életedet itt fogod leélni a harmadikban. Téged nem zavar, hogy elbasztad az életed nagy részét úgy, hogy semmi hasznosat nem produkáltál?

Idézet

Ehhez mit szolsz?

Isaac Asimov teljes életművét 50 évig lehetne oktatni, annyi az összegyűlt anyag. Naoszt? Jane Roberts hazudik, az Ummo bolygó pedig kitaláció. Ehhez mit szólsz?

#13248 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 14:26

Tehát azt állítod, hogy 10-20 évnyi Aktív Kutatás és Vizsgálódás kevesebbet ér mint egy egyetemi végzettség? Magam több Tanulmányt és Esetleírást végeztem egy hónap alatt, mint amennyit az egyetemi évek alatt lehet!

Magam több megfigyelést végeztem egy hónap alatt mint amennyi gyakorlatot lehet végezni egyetem alatt.

Mindezek melett nem csak Vizsgálódtam, hanem Megtanultam a Szakterület Fogalmait, Elméleteit, Eseteit, Beszámolóit a fontosabb évszámoktól kezdve a Kontakták Életrajzán át egészen a Metafizikáig! És még így is van mit tanulni!

Jane Roberts könyveinek teljes anyagát 5 évig lehetne oktatni egy szakon egy egyetemen, olyan sok az összegyűlt anyag!

Az Ummo Bolygó Tudományát szintén 4-5 évig lehetne oktatni egyetemeken, olyan sok az összegyűlt anyag!

Ehhez mit szolsz?

Ez most szíven ütött, de legalább bizonyítottad, hogy fogalmad sincs a felsőoktatásról. :-)

#13249 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 14:27

!

Ehhez mit szolsz?

Döbbenet.
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#13250 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 14:29

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 09. 08. 15:24

egyébként olyan szépen eljutottunk az ámokfutásod alatt pár hónaptól először öt évig, most meg már tíz-húsz évnél tartunk, hát mi vagy te, bogaram, időutazó? Vagy csak hazudsz, mint a vízfolyás?

Általanositottam. Amugy 15 évesen kezdett érdekelni a téma. És azóta folyamatosan belemélyültem.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 09. 08. 14:29 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#13251 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Ehhez mit szolsz?

Az egész kamu. Már ott bukik, hogy mint már sokszor kiderült, fogalmad sincs a kutatás, oktatás és tanulmány szavak jelentéséről.

#13252 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 08. 16:17

Ehhez mit szolsz?

Ennek az oktatásra szánt adatmennyiségnek hol lehet utána nézni ?

Az általad megfigyelt/dokumentált..stb CHEMTRAIL-os bizonyítékot direkt nem akarod bemutatni ? Kértem tőled.
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#13253 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 14:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2011. 09. 08. 15:27

Döbbenet.

szerkesztette : Dextrose
ja nem, Jahno

#13254 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 14:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 08. 15:29

Általanositottam. Amugy 15 évesen kezdett érdekelni a téma. És azóta folyamatosan beleőrültem.

Idézet

Szerkesztette: Dextrose, holnapután ilyenkor

#13255 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 14:34

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 09. 08. 12:10

Lófaszt kell neki pofon, csak egy kiadós baszás.

Tied. :laugh:

#13256 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 14:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 09. 08. 15:30

szerkesztette : Dextrose
ja nem, Jahno

En is Jahno vagyok. Legalabbis az egyikunk.

Meg jo, hogy nem Gabibacsi.... nem fernek a borombe :evil2:
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#13257 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 14:37

Tudásod ezek szerint alkalmassá tesz tanulmányaid megkezdésére az általános iskolában. Ugyanis 5-6 év mesehallgatás után azt szokták kezdeni, persze ekkor nagyon otthon vannak Ludas Matyiból, meg tetszőleges sárkányos királylányos lovagos témából, csak alapjuk nincs hozzá hogy miért volt az egész történés.

Neked hasonlóképp kimaradtak az alapok, etted két kanállal a mesélők történeteit, tanultad be a saját hazugságaikat, ahelyett hogy kicsit jobban megnézted volna, miből épül fel a kicsi világod. Ez az 5 év pontosan 5 elpazarolt évet ér, ami még kiszámlázva a mennyiség miatt extra kedvezményes bruttó 100 ft óradíjat számolva napi 2 óra ufókutatással átlagolva 365 000 ft időelpazarlási illeték, amit a Jól Eltöltött Szabadidő Minisztériuma (JESM) kiszámlázhat büntetésképp.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#13258 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 14:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2011. 09. 08. 15:29

Ennek az oktatásra szánt adatmennyiségnek hol lehet utána nézni ?

Az általad megfigyelt/dokumentált..stb CHEMTRAIL-os bizonyítékot direkt nem akarod bemutatni ? Kértem tőled.

UMMO Tudomány:

http://www.ummo-scie...org/en/a001.htm

Valamint:

http://www.bibliotec...es.htm#contents

Ez itt egy tök eredeti tiszta Földönkívüli Tudásanyag az Ummitáktól:

http://freeonlineboo...e-Ummite-Decode

Megfigyelési Eredményeim:

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Szerkesztette: Dextrose 2011. 09. 08. 14:39 -kor

paranormal.hu

#13259 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 14:38

Dex, csinaltatnek egy tetkot, 'D3x F4n4t1c' felirattal, csak kene hozza az alairasod is, amit atuttetek.
Arra gondoltam, a legjobb aranykopeseidet is felvarratom kesobb.

Asszem hiznom kell, igy nem lesz rajtam eleg hely.

#13260 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 14:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2011. 09. 08. 15:34

En is Jahno vagyok. Legalabbis az egyikunk.

Te vagy Jahno leánykori neve. Meg Jahno. Meg Ludas Matyi.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 661
  • 662
  • 663
  • 664
  • 665