Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 27. 16:53
Én amugy át tudnék menni rajta szerintem.
Már olyan értelemben, hogy kérdezhetnek akármit, pl megmásztam-e a Himaláját és ha azt valaszolnam hogy igen, akkor jelezne h igazat mondtam.
Csak hiszed.
Ez nem úgy van mint a filmekben, hogy 2 drótót megfogsz és kérdeznek pár dolgot. Vannak gyengébb vizsgálatok, ahol csak 2-3 paramétert figyelnek, de egy komoly vizsgálaton sokkal több mindent néznek és 2-3 órán át folyamatosan kérdezgetnek. Hiába mondod halálos nyugalommal, hogy igen, megmásztad, akkor is vannak olyan jelek amit nem nagyon lehet elrejteni.
Persze a mónika sós, meg akármilyen TV műsorban lévő komolytalan vizsgálatokat biztos sokkal könnyebben át lehet verni.
Nem akarlak megbántani, de az itteni tevékenységed alapján szerintem egy jó kérdező 10 perc alatt megszopatna és elbuknál gép nélkül is.
Megy egy ilyen sorozat valamelyik ismeretterjesztő csatornán. Eredeti felvételek, ahogy behozzák a gyanusítottat és elkezdik kikérdezni. Az emberek nagy részét hipp hopp megszivatják és sarokba szorítják, persze általában nem túl művelt embereket hoznak be.
Szerkesztette: Lipton 2011. 09. 27. 16:11 -kor