Idézet: Amea - Dátum: 2012. 01. 30. 14:02
Megdobbentett a tortenet, de teljes mertekben hiszem, hogy ezek bizony letezo dolgok, csak a Kormany probalja eltuntetni a Nyomokat. Sot, tobb szervezet is erintett lehet a dologban!
A film bemutatja azt a technologiat, amely alapjan a jelenleg ismert ter-ido elmeletek totalis megdontese sem kizart.
Az utazas idoben es terben szinte korlatlanul lehetseges.
Az altalunk ismert terbeli kiterjedesek csak tevedesek, egy targy belul lehet sokkal nagyobb, mint kivul.
Emellett az emberiseg legnagyobb ellensegeit is megismerteti a film. Ezek erzelem nelkuli lenyek, melyeknek egyetlen celja a pusztitas. Kepesek kommunikalni az emberekkel, es mas Idegen Fajokkal is. A testuk meglehetosen csokevenyes, zseleszeru, csapokkal, es mesterseges pancel vedi oket.
A tobbi felfedezett Faj sem volt sokkal bizalomgerjesztobb.
Dextrose, kene a segitseged!!!
Tudsz ezekrol barmit is?
szerk: az elso ilyen film 1963-ban keszult.
Utánanéztem (ennek is), hogy majd jól leszólom (ezt is), de valamikor hajnali három körül tudtam abbahagyni. Megdöbbentő, komolyan!
Dex, én nem is értem, hogy próbálod itt eladni az innen-onnan szedett anyagaidat, erről meg még csak említést sem tettél. Semmi gondod nem lett volna a magamfajta elfogult materialistákkal, ha rögtön ezzel a Csodával kezded!
Elmondom, mi van. Ezek a Dokumentumfilmek, amiket Amea említett, az Attenborough-i tényfelsorolás és az "Il était une fois... la Vie" naív szórakoztatóság furcsa mixeként rendkívül érdekesen, ugyanakkor precíz felépítésben magyarázzák el az Idegen Kultúrák történetét, felépítését, kapcsolatrendszerüket az emberiséggel, valamint az olyan Kísérő Dolgokat, mint az időben és térben utazás Valódi Mikéntje és annak eszköze.
Őszintén mondom, hogy félelmetes mennyiségű információ lehet a teljes gyűjteményben. Gondolhatjátok, ha már az első néhány Bevezető Rész ekkora hatással lehetett rám.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Elsősorban a magamfajtáknak, akik máshogy tekintenek majd akár egyszerű tárgyakra is, ha visszagondolnak a filmekben látottakra. De ajánlom Dextrose-nak és a hozzá hasonló gondolkodású, de félénkebb, csak olvasni idejáró kollégáinak, mert az általuk legalább részben ismert Tények mellett olyan Rendszerezési és Dokumentálási Módszertant tanulhatnak belőle, ami megkönnyíti mind a Szakmán belüli tevékenykedést, mind a Tudás továbbadását.
Nagyon köszönöm, Amea.

Súgó
A téma zárva.