HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#1761 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 18. 10:50

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2011. 04. 18. 11:26

:omg: Hát te például biztos nem ezen a bolygón élsz!!! De legalább jó szórakozást nyújt ez a topic, egyre jobban emlékeztetsz mikikére! :laugh:

Én meg pont hogy nem szórakozom már ezen olyan jót. :(
Benneteket tényleg nem rémít meg, hogy ilyenek járkálnak közöttünk?

Szerkesztette: chris77 2011. 04. 18. 10:51 -kor

#1762 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 18. 10:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 18. 11:18

Nem.

Itt egy eredeti kép:

Ez a bizonyíték?
Ha beküldök egy képet, amin Kennedy elnökkel kezet fogok, akkor az bizonyíték bármire szerinted?

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 18. 11:18

A bolygó pedig létezik, erről csillagászati megfigyelések tanúskodnak:

...
Tehát nem egy kamu bolygóról beszélek, hanem egy igazolt égitestről. Ez a A Wolf 424-es jelű csillag, az ummiták feltételezett szülőbolygója, és szomszédsága, különböző színképtartományokban.

Az hogy létezik egy bolygó, nem bizonyítja, hogy ott élne is bárki/bármi, főképp nem azt amiket te elmeséltél.
Én is ki tudok találni szép mesét a Holdról. Létezik a Hold? Igen.

#1763 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 04. 18. 10:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 18. 11:45

Milyen ellentmondásra gondolsz?

A nem akarják felfedni magukat, de ember formájuk van, de amúgy a rezgésszám miatt nem látjuk őket, ellenben Te mindent tudsz róluk, meg sokan mások. Aztán leveleket írogattak valahova spanyolba, mert az jó.
Make love not Wor.

#1764 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 18. 10:53

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2011. 04. 18. 11:15

Én mást kérek tőled, Dextrose:
Kérlek tedd fel a kérdést itt a topicban, hogy hányan hisznek abban, hogy létezik/létezhet földönkívüli élet (vagy mondjuk nem élet, hanem intelligencia, ahogy tetszik) rajtunk, embereken kívül is.
Meggyőződésem, hogy nagyon sokan fognak igennel válaszolni.
Arra mondanak csak nemet amit és ahogyan te állítasz a földönkívüli életről. Ebben majdnem biztos vagyok.
De ha felteszed a kérdést, rögtön kiderül...

Ez mind rendben van.

De hinni nem elég bennük. Mert ugyan rajtam kívül van-e itt bárki, aki csupán 5-6 évet (de legyen inkább 3) rászánt már idegen kultúrák alapos tanulmányozására?

Ki mennyi álmatlan éjszakát töltött már el azzal, hogy esettanulmányokat, jegyzeteket készítsen valamilyen hazai UFO észlelésről?

Vagy végzett-e már valaki helyszíni vizsgálatokat bárhol, ahol UFO jelenséget észleltek, készített-e már valaki jegyzőkönyvet és átfogó elemzést bármilyen esetről?

Van-e itt bárki, aki akár csak pár hónapot töltött azzal, hogy komoly, megfeszített mediális munkával kapcsolatba lépjen valamelyik fajjal?

Szóval akkor merjük kijelenteni, hogy érdeklődünk a szakterület felé, ha majd készített valaki egy részletes beszámolót és interjút valamelyik hazai - vagy akár külföldi kontaktával, publikálta a művet, vagy képes lesz átfogó UFO kutatási anyagok több száz oldalas lefordítására, és elemzésére, és majd akkor mondhatjuk, hogy letett valamit az asztalra, de még az is nagyon kevés lesz.

Mert muszáj volt nekem is feláldozni nehany dolgot. Disco, szórakozás helyett volt hogy inkább nem mentem el a többiekkel, hanem otthon ültem, tanulmányokat írtam és próbáltam megérteni a forrásokban fellelhető összefüggéseket.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 04. 18. 10:56 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1765 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 18. 10:54

Üzenet megtekintéseIdézet: G-e-r-i - Dátum: 2011. 04. 18. 10:28

A bolygó létezését nem vontam kétségbe. A képekkel kapcsolatban szeretnék kérdezni:

- Mi igazolja azok eredetiségét?
- Ha a képek eredetiek: honnan tudod, hogy azok nem egy titkos kísérleti járművet, meteorológiai objektumot ábrázolnak?
- Ha a képeken UFO van, akkor mi bizonyítja, hogy az Uommoról jöttek?

és egy kis kiegészítés. Miért van az, hogy az adott korban készült, ufot ábrázoló képek mindig hasonlatosak az adott kor földi járműveihez? Remélem érthető a kérdés.

ps2: nem reagáltál a menyasszonyoddal történt eseményekre.

Itt olvashatod, hogy miért fake a san jose-ban készült kép:
http://midimagic.sgc...om/ufosphot.htm

továbbá:
http://midimagic.sgc...com/ufopage.htm

ÉRTED!!!!!! H A M I S Í T V Á N Y ! ! ! !
Szakértőtől, szeretettel.

Kérlek reagálj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szerkesztette: G-e-r-i 2011. 04. 18. 10:56 -kor

Munkahelyem: Best Machinery.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#1766 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 18. 10:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 18. 11:37

...Szerepel rajta a jelük:

Kép

Ugyanez a jel megtalálható az általuk közölt dokumentumokban is.

Apám ... ez valami kínai társasjátékból egy zseton ...
:D

#1767 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 18. 10:57

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 04. 18. 11:50

Én jól szórakozom :D

#1768 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 18. 10:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 18. 10:54

Apám ... ez valami kínai társasjátékból egy zseton ...
:D

Az általam linkelt oldalon ott van, hogy miért kamu. Egyébként meg a régi seatom váltógombja :)
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#1769 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 18. 10:58

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 04. 18. 11:50

Hát én úgy vagyok vele, hogy bár lenne egy csomó gyilkos is inkább csak ilyen buzgó hívő, mint Dex., és osztaná az észt a baromságokról, ahelyett, hogy embereket ölne. :s
Szóval szerintem ez nem annyira rémisztő, persze lehet, hogy más nem így látja, nem tudom.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1770 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 18. 11:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 18. 10:37

Hülyeség. Meg nincs is :) Alaptalan, nulla valóságtartalmú állítás. Fantáziálás.

Pedig azt mondta, hogy már nagyon közel áll a dolog a lánykéréshez. Legalábbis abban a hitben él, hogy hamarosan megkéred a kezét. Mindenesetre inkább élne Magyarországon, mint Szlovákiában...

#1771 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 18. 11:03

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2011. 04. 18. 11:58

Hát én úgy vagyok vele, hogy bár lenne egy csomó gyilkos is inkább csak ilyen buzgó hívő, mint Dex., és osztaná az észt a baromságokról, ahelyett, hogy embereket ölne. :s
Szóval szerintem ez nem annyira rémisztő, persze lehet, hogy más nem így látja, nem tudom.

Nade szerintem innen már tényleg csak egy lépés az, amikor az ilyenek egy kontakta (vagy nevezzük bárminek) által vezérleve, úgymond bemondásra kinyír bárkit, mert az univerzum érdeke ezt diktálja.
Vagy szerintetek túlzok?

#1772 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 18. 11:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 18. 11:31

Vagy oktassam a módszertant is?!

Csak azt kéne oktatnod. Nem az ummagummablabla metafizikáját, meg nem a humanoidok mezőgazdaságát. Hanem átfogó összefüggéseket, amivel az ufósok dolgoznak.

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 18. 11:53

De hinni nem elég bennük. Mert ugyan rajtam kívül van-e itt bárki, aki csupán 5-6 évet (de legyen inkább 3) rászánt már idegen kultúrák alapos tanulmányozására?

Ki mennyi álmatlan éjszakát töltött már el azzal, hogy esettanulmányokat, jegyzeteket készítsen valamilyen hazai UFO észlelésről?

Vagy végzett-e már valaki helyszíni vizsgálatokat bárhol, ahol UFO jelenséget észleltek, készített-e már valaki jegyzőkönyvet és átfogó elemzést bármilyen esetről?

Van-e itt bárki, aki akár csak pár hónapot töltött azzal, hogy komoly, megfeszített mediális munkával kapcsolatba lépjen valamelyik fajjal?

Már megint elfelejtetted, hogy nem számít mennyit foglalkoztál vele. Nem ez dönti el az igazságtartalmát. Foglalkozhatsz vele még 500 évet is, ebben a formájában hülyeség marad. Iskolában sem azt nézik, mennyire tanultál rá, hanem hogy mit (nem) tudsz. Munkahelyen (kivéve a talpvakaró közszféra) dettó, tudsz-e eredményt felmutatni, mindegy 5 perc alatt vagy kész, vagy éjszakázol, hogy be tudd fejezni határidőre.

Szerkesztette: Raynes 2011. 04. 18. 11:14 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1773 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 18. 11:10

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 04. 18. 12:03

Nade szerintem innen már tényleg csak egy lépés az, amikor az ilyenek egy kontakta (vagy nevezzük bárminek) által vezérleve, úgymond bemondásra kinyír bárkit, mert az univerzum érdeke ezt diktálja.
Vagy szerintetek túlzok?

Tudja fene. Elég elvakult az észérvekkel szemben, ki tudja hova tud még süllyedni.
Make love not Wor.

#1774 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 18. 11:13

xd
Kép

#1775 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 18. 11:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 18. 11:52

Ez a bizonyíték?
Ha beküldök egy képet, amin Kennedy elnökkel kezet fogok, akkor az bizonyíték bármire szerinted?

Vannak hasonlóim. Bár látszik, hogy nem az eredeti környezetben készült, de valahol van egy fotó amit a Gera-256-ról küldtek, előkeresem. Ezek meg rendes srácok, azt mondják olyan béna a civilizációnk, hogy kiirtani sincs értelme, ellenben néha idejönnek körülnézni. Persze nagy titokban:

Csatolt fájl  vodor.jpg (180,83K)
Letöltések:: 34
Make love not Wor.

#1776 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 18. 11:17

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 04. 18. 12:13

xd
[kép]

A fejük kicsit gáz, de jó kép :up: :-D

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 18. 12:14

[csatolt kép]

Ez te lennél életnagyságban? Kicsit idősebbnek képzeltelek el. Mármint kinézetre.

Szerkesztette: Raynes 2011. 04. 18. 11:18 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1777 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 18. 11:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 18. 11:53

Igen.

Többi meg érdekes, fél világ azon fáradozik, hogy idegen fajjal valamit kapcsolatba lépjünk, ennyi erővel a seti is az. Bár én inkább RSA-t törtem, mostanára az sem nagy poén. Nagyságrendileg ennyit nem foglalkoztam vele, meg aztán hamar benőtt a fejem lágya :-)
Make love not Wor.

#1778 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 18. 11:20

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 04. 18. 08:17

Gyerekek! Ez egyszerűen félelmetes.. :(
Azért elég rémisztő, hogy ilyenek mászkálnak szabadon közöttünk.
Tudom. Most sokan legyintetek egyet, hogy "csendes őrült", de basszus ki az aki garantálni tudja, hogy ugyanilyen erővel, akár holnap nem fog mindenkit az ellenségének látni, mert a hangok, vagy a kontakták megmondták neki és elkezdi kiírtani az emberkéket maga körül?!
Eltúlzom?

Amúgy tényleg a jóbüdösk..vaanyját annak aki diplomát adott egy ilyennek a kezébe!! :reklamacio: :(

Szerk.: Ja és félreértés ne essék!
Én is hiszek a földönkívüli civilizációk létezésében (már csak statisztikai okokból is kell lenniük valahol).
Szóval nem ezzel van a baj Dex..
Nagyon nem :(

Szóval te is az a fajta beképzelt seggfej vagy, aki azt hiszi, hogy a diploma bármit is számít az ember "milyenségében"? Kép
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1779 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 18. 11:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Diopapa - Dátum: 2011. 04. 18. 12:20

Szóval te is az a fajta beképzelt seggfej vagy, aki azt hiszi, hogy a diploma bármit is számít az ember "milyenségében"? Kép

nem. mert sajnos nekem nincs diplomám.. :rolleyes:

Amúgy meg pont hogy nem az emberi milyenségével van a baj, hanem az agybeli kapacitásával és a nyilvánvaló ostobaságával és az ezzel társuló hiszékenységével és megtéveszthetőségével/megvezethetőségével.

Mondjuk azért kíváncsi volnék milyen diplomája van.. Az is igen sokat mondana sokmindenről..

Szerkesztette: chris77 2011. 04. 18. 11:29 -kor

#1780 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 18. 11:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 04. 18. 12:17

Ez te lennél életnagyságban? Kicsit idősebbnek képzeltelek el. Mármint kinézetre.

Idősebb is vagyok, mikor visszajöttünk erre a bolygóra, akkor kcisit befiatalodtam, de most már bepótoltam, főleg hasra gyúrva :-) Volt még egy másik pozíció, amúgy olyan jól próbálták magukat leplezni, hogy elsőre azt hittem, valami földi szobrok, oszt kiderült, hogy mégsem :-)
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.