Ufók... Mi az igazság?
Elküldve: 2012. 08. 22. 20:54
paranormal.hu
Elküldve: 2012. 08. 22. 20:55
Elküldve: 2012. 08. 22. 20:56
ÉN: szia. Miért nem jöttek el augusztus 4-én? Miért hazudtál?! Miért hazudtatok?!
Ő: Szia !Ashter üzenete:Szemtől szembe megjelenni veletek még nincs engedélyünk az Atyától. De tudjatok arról, hogy egy más energia szinten veletek vagyunk. Akkor fogtok bennünket észlelni, akkor fogtok tudni velünk kommunikálni, ha felemelkedtek egy magasabb rezgésszintre. Akkor már teljesen természetes lesz a látványunk, és bíztok majd a belső hallásotokban. Nem célunk sem a rémisztgetés, sem a szenzációhajhászás, még akkor sem, ha kíváncsiságotok kielégíthetetlen. A hírek a leszállásainkról igazak, bár tárgyalásaink nagy része a vezetőitekkel ismét kudarcba fulladtak....ezért nem jöttek el mert sok emberben volt félelem,ha elérnénk azt a szintet hogy olyan rezgésszinten lenne az emberiség akkor meglesz,sok volt a félelemenergia ezért nem tették nem engedte az Atya,szia szép napot,Adrienn
ÉN: Persze, utólag könnyű a félelemmel magyarázni a dolgot...
Ő: Igen tudom nagyon vártuk sokan nagy csalódás volt
Szerk: Látható a melléduma!
Szerkesztette: Dextrose 2012. 08. 22. 20:57 -kor
paranormal.hu
Elküldve: 2012. 08. 22. 21:19
Idézet: Dextrose - Dátum: 2012. 08. 22. 21:56
ÉN: szia. Miért nem jöttek el augusztus 4-én? Miért hazudtál?! Miért hazudtatok?!
Ő: Szia !Ashter üzenete:Szemtől szembe megjelenni veletek még nincs engedélyünk az Atyától. De tudjatok arról, hogy egy más energia szinten veletek vagyunk. Akkor fogtok bennünket észlelni, akkor fogtok tudni velünk kommunikálni, ha felemelkedtek egy magasabb rezgésszintre. Akkor már teljesen természetes lesz a látványunk, és bíztok majd a belső hallásotokban. Nem célunk sem a rémisztgetés, sem a szenzációhajhászás, még akkor sem, ha kíváncsiságotok kielégíthetetlen. A hírek a leszállásainkról igazak, bár tárgyalásaink nagy része a vezetőitekkel ismét kudarcba fulladtak....ezért nem jöttek el mert sok emberben volt félelem,ha elérnénk azt a szintet hogy olyan rezgésszinten lenne az emberiség akkor meglesz,sok volt a félelemenergia ezért nem tették nem engedte az Atya,szia szép napot,Adrienn
Akkoregni fognak a felhalmozott Tanulmanykotegek?
Elküldve: 2012. 08. 23. 08:07
Hát ez qrva jó!
Úgyhogy én akkor az Atya(
Elküldve: 2012. 08. 23. 08:58
Már érdemes volt felkelnem.
Elsőre mondjuk elszámoltam a rezgésszintet, de a kávé helyrebillentette.
Most meg azon dolgozom, hogy egy olyan rezgésszintre jussak, ahol epret lehet szüretelni.
Elküldve: 2012. 08. 23. 09:33
Elküldve: 2012. 08. 23. 11:28
Idézet: PetruZ - Dátum: 2012. 08. 21. 14:38
Asimov családja, amikor elmenekült, kicsit lazított a szabályokon, korántsem voltak keményvonalasok, sőt, fiukat nem is presszionálták a vallás iránt. Ennélfogva Asimov bevallottan ateista és racionalista volt. Szerinte a Tóra olyan mesekönyv a zsidóknak, mint az Íliász a görögöknek, és rendszeresen viccelt a vallás irracionális vonásaival.
Attól hogy ateista és racionalista valaki nem jelenti azt hogy ne figyelné a háttérben mozgó erőket. Cionok nagy része abszolute nem vallásos.
Izrael megalapítását is ellenezte, egyik önéletrajzában úgy vélekedett, hogy a zsidók létrehozták a maguk gettóját...
Igen lényegében az Alapítvány első része erről is szól. A legdurvább anticionisták mindig zsidók közül kerülnek ki, pontosan azért mert rálátnak dolgokra. Benjamin Freedman kongresszusi beszédét mindenkinek kötelezően ajánlom. Sok mindent más megvilágításba helyez.
Elküldve: 2012. 08. 23. 11:50
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 08. 23. 10:26
Mostmár sokkal ellenállóbb vagyok ezekre a hírekre.
Felhívnám a figyelmed ugyanis arra, hogy minél többet csalódik az ember, annál hitetlenebb lesz!
Szerkesztette: Dextrose 2012. 08. 23. 11:52 -kor
paranormal.hu
Elküldve: 2012. 08. 23. 11:59
Idézet: Dextrose - Dátum: 2012. 08. 23. 12:50
Felhívnám a figyelmed ugyanis arra, hogy minél többet csalódik az ember, annál hitetlenebb lesz!
A buta emberre igaz ez. Az okos más kárán tanul.
A másik dolog, hogy egy "kontaktának" bármikor elhiszel mindent, és terjeszted is a fagyságot, ha értelmes emberek érvelnek neked, azt meg leszarod.
Elküldve: 2012. 08. 23. 19:35
Idézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 23. 12:28
Izrael megalapítását is ellenezte, egyik önéletrajzában úgy vélekedett, hogy a zsidók létrehozták a maguk gettóját...
Igen lényegében az Alapítvány első része erről is szól. A legdurvább anticionisták mindig zsidók közül kerülnek ki, pontosan azért mert rálátnak dolgokra. Benjamin Freedman kongresszusi beszédét mindenkinek kötelezően ajánlom. Sok mindent más megvilágításba helyez.
az a baj a megvilágítással, h annyira sötéten nyeled el a fényt, az atomfáklyák fényénél a napot se találnád meg. h jahnot parafrazáljam, mi lenne ha elhúznál a murva anyád picsájába, és azt sajátítanád ki újra, a klasszikus sf-et meg békén hagynád. köszi, a csontkukacnál minden műveltebb ember nevében.
némi ragzás szerk.
Szerkesztette: avmanster 2012. 08. 23. 19:41 -kor
Idézet
Elküldve: 2012. 08. 23. 21:34
Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 23. 11:57
Vannak kontakták, csak kontakthibásak
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Elküldve: 2012. 08. 23. 22:53
Elküldve: 2012. 08. 23. 22:55
Elküldve: 2012. 08. 23. 23:00
Idézet: Dextrose - Dátum: 2012. 08. 23. 12:50
És amit kihagytál a hülyeségi szorzótényező. Bár nálad inkább hatványozótényező lesz az.
Már ne haragudj meg, de én az elsőről tudtam, hogy hülyeség, te meg teletömtél egy garázst papírokkal, meg évekig fényképezni meg ásni jártál kirándulni, mire sikerült rádöbenned, hogy folyamatosan átbasznak ...

Súgó
A téma zárva.