HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 929
  • 930
  • 931
  • 932
  • 933
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#18601 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 08. 22. 20:54

Na, válaszolt.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#18602 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 22. 20:55

Idézet: Dextrose - Dátum: 2012. 08. 22. 21:54

Na, válaszolt.

ES?
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#18603 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 22. 20:56

Idézem:

ÉN: szia. Miért nem jöttek el augusztus 4-én? Miért hazudtál?! Miért hazudtatok?!

Ő: Szia !Ashter üzenete:Szemtől szembe megjelenni veletek még nincs engedélyünk az Atyától. De tudjatok arról, hogy egy más energia szinten veletek vagyunk. Akkor fogtok bennünket észlelni, akkor fogtok tudni velünk kommunikálni, ha felemelkedtek egy magasabb rezgésszintre. Akkor már teljesen természetes lesz a látványunk, és bíztok majd a belső hallásotokban. Nem célunk sem a rémisztgetés, sem a szenzációhajhászás, még akkor sem, ha kíváncsiságotok kielégíthetetlen. A hírek a leszállásainkról igazak, bár tárgyalásaink nagy része a vezetőitekkel ismét kudarcba fulladtak....ezért nem jöttek el mert sok emberben volt félelem,ha elérnénk azt a szintet hogy olyan rezgésszinten lenne az emberiség akkor meglesz,sok volt a félelemenergia ezért nem tették nem engedte az Atya,szia szép napot,Adrienn

ÉN: Persze, utólag könnyű a félelemmel magyarázni a dolgot...

Ő: Igen tudom nagyon vártuk sokan nagy csalódás volt

Szerk: Látható a melléduma!

Szerkesztette: Dextrose 2012. 08. 22. 20:57 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#18604 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 22. 21:19

Idézet: Dextrose - Dátum: 2012. 08. 22. 21:56

Idézem:

ÉN: szia. Miért nem jöttek el augusztus 4-én? Miért hazudtál?! Miért hazudtatok?!

Ő: Szia !Ashter üzenete:Szemtől szembe megjelenni veletek még nincs engedélyünk az Atyától. De tudjatok arról, hogy egy más energia szinten veletek vagyunk. Akkor fogtok bennünket észlelni, akkor fogtok tudni velünk kommunikálni, ha felemelkedtek egy magasabb rezgésszintre. Akkor már teljesen természetes lesz a látványunk, és bíztok majd a belső hallásotokban. Nem célunk sem a rémisztgetés, sem a szenzációhajhászás, még akkor sem, ha kíváncsiságotok kielégíthetetlen. A hírek a leszállásainkról igazak, bár tárgyalásaink nagy része a vezetőitekkel ismét kudarcba fulladtak....ezért nem jöttek el mert sok emberben volt félelem,ha elérnénk azt a szintet hogy olyan rezgésszinten lenne az emberiség akkor meglesz,sok volt a félelemenergia ezért nem tették nem engedte az Atya,szia szép napot,Adrienn

Akkoregni fognak a felhalmozott Tanulmanykotegek?
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#18605 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 08. 22. 21:21

Mi a következő nagy ötleted? Gyíkemberek vannak még? Természetesen hasonló hiteles forrásra gondoltam, mint ez a kontakta.
Make love not Wor.

#18606 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2012. 08. 22. 21:27

Pina.

Sör.

A sorrend most asszem mellékes...

#18607 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 22. 23:28

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2012. 08. 22. 22:27

Pina.

Sör.

Uram, meghajlok az Ön bölcsessége előtt. Legyen ezen dolog mindenek felett. Remélem nem csak a konktakták mondták.
Make love not Wor.

#18608 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 23. 08:07

Idézem:

Hát ez qrva jó! :D Köszi Dext, ez így reggeli kávé helyett tökéletes volt! :D :up:

Úgyhogy én akkor az Atya( :excl: ) (meg a Fiú meg a Szentlélek...) nevében át is rezgetem magam egy félelemenergia-mentes övezetbe! :omg: :blink: Döbbenet.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#18609 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 23. 08:58

Idézem:

Már érdemes volt felkelnem.
Elsőre mondjuk elszámoltam a rezgésszintet, de a kávé helyrebillentette.
Most meg azon dolgozom, hogy egy olyan rezgésszintre jussak, ahol epret lehet szüretelni.
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#18610 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 23. 09:26

Idézet: Dextrose - Dátum: 2012. 08. 22. 11:09

A kontakták szerint változott a terv.

De tényleg.

Mondjam az indokokat?

Az volt a terv, hogy változik a terv. Csak megint beszopattak téged, merilyen kis torkos vagy.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#18611 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 23. 09:33

Igazából Ez Történt:

Csatolt fájl  523296_434160923293895_25505115_n.jpg (57,31K)
Letöltések:: 36

#18612 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 23. 11:28

Idézet: PetruZ - Dátum: 2012. 08. 21. 14:38

Asimov családja, amikor elmenekült, kicsit lazított a szabályokon, korántsem voltak keményvonalasok, sőt, fiukat nem is presszionálták a vallás iránt. Ennélfogva Asimov bevallottan ateista és racionalista volt. Szerinte a Tóra olyan mesekönyv a zsidóknak, mint az Íliász a görögöknek, és rendszeresen viccelt a vallás irracionális vonásaival.

Attól hogy ateista és racionalista valaki nem jelenti azt hogy ne figyelné a háttérben mozgó erőket. Cionok nagy része abszolute nem vallásos.

Izrael megalapítását is ellenezte, egyik önéletrajzában úgy vélekedett, hogy a zsidók létrehozták a maguk gettóját...

Igen lényegében az Alapítvány első része erről is szól. A legdurvább anticionisták mindig zsidók közül kerülnek ki, pontosan azért mert rálátnak dolgokra. Benjamin Freedman kongresszusi beszédét mindenkinek kötelezően ajánlom. Sok mindent más megvilágításba helyez.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#18613 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 23. 11:50

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 08. 23. 10:26

Az volt a terv, hogy változik a terv. Csak megint beszopattak téged, merilyen kis torkos vagy.

Mostmár sokkal ellenállóbb vagyok ezekre a hírekre.

Felhívnám a figyelmed ugyanis arra, hogy minél többet csalódik az ember, annál hitetlenebb lesz!

Szerkesztette: Dextrose 2012. 08. 23. 11:52 -kor

paranormal.hu

#18614 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 23. 11:57

Idézet: Dextrose - Dátum: 2012. 08. 23. 12:50

Felhívnám a figyelmed ugyanis arra, hogy minél többet csalódik az ember, annál hitetlenebb lesz!

Nálad ennél azért elég magasan van a szint. Akkor most hol tartunk, nincsenek kontakták?
Make love not Wor.

#18615 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 23. 11:59

A buta emberre igaz ez. Az okos más kárán tanul.

A másik dolog, hogy egy "kontaktának" bármikor elhiszel mindent, és terjeszted is a fagyságot, ha értelmes emberek érvelnek neked, azt meg leszarod.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#18616 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 23. 19:35

Idézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 23. 12:28

Attól hogy ateista és racionalista valaki nem jelenti azt hogy ne figyelné a háttérben mozgó erőket. Cionok nagy része abszolute nem vallásos.

Izrael megalapítását is ellenezte, egyik önéletrajzában úgy vélekedett, hogy a zsidók létrehozták a maguk gettóját...

Igen lényegében az Alapítvány első része erről is szól. A legdurvább anticionisták mindig zsidók közül kerülnek ki, pontosan azért mert rálátnak dolgokra. Benjamin Freedman kongresszusi beszédét mindenkinek kötelezően ajánlom. Sok mindent más megvilágításba helyez.

az a baj a megvilágítással, h annyira sötéten nyeled el a fényt, az atomfáklyák fényénél a napot se találnád meg. h jahnot parafrazáljam, mi lenne ha elhúznál a murva anyád picsájába, és azt sajátítanád ki újra, a klasszikus sf-et meg békén hagynád. köszi, a csontkukacnál minden műveltebb ember nevében.
némi ragzás szerk.

Szerkesztette: avmanster 2012. 08. 23. 19:41 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#18617 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 23. 21:34

Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 23. 11:57

Nálad ennél azért elég magasan van a szint. Akkor most hol tartunk, nincsenek kontakták?

Vannak kontakták, csak kontakthibásak :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#18618 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 23. 22:53

Idézet: Dextrose - Dátum: 2012. 08. 22. 11:09

A kontakták szerint változott a terv.

De tényleg.

Mondjam az indokokat?

Hát, most mondjam, hogy előre megmondtam?
Te az a fajta ember vagy, akit akárhányszor átbasznak, mégis újra-meg újra beveszi a következő átbaszást.
Hihetetlen :)

#18619 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 23. 22:55

Idézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 22. 15:40

Szerintem menj el személyesen hozzá, tépkedd meg a ruháidat, és ordítsd zokogva, hogy HITTEM BENNED

A drámaibb hatás kedvéért várj meg egy zivatart, hogy ugyanezt a szakadó esőben, villámfénnyel világítva tolhasd végig.

A "szórj hamut a hajadba" kimaradt :D

#18620 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 23. 23:00

És amit kihagytál a hülyeségi szorzótényező. Bár nálad inkább hatványozótényező lesz az.
Már ne haragudj meg, de én az elsőről tudtam, hogy hülyeség, te meg teletömtél egy garázst papírokkal, meg évekig fényképezni meg ásni jártál kirándulni, mire sikerült rádöbenned, hogy folyamatosan átbasznak ...

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 929
  • 930
  • 931
  • 932
  • 933
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.