HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 968
  • 969
  • 970
  • 971
  • 972
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#19381 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 08. 31. 18:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 08. 31. 19:10

Én még tudok egyet az aliens-ben a folyosón is.

UA-571-C. Ez mondjuk kicsit durvább, de olyasmi van a mehikói határon is. Mondtam is rá, hogy azbeszt...
Make love not Wor.

#19382 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 08. 31. 18:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 08. 31. 19:10

Jaja, de ezt sem fogja fel, hogy ilyenkor a sebességet kell elveszteni, belezuhanáskor meg minek.Szerintem még repülőn sem ült, de itt okít mindenkit a pilótatudományról.

Az alacsony sebességű repülésre és landolásra válaszoltam.

Ültem repülőn. Kicsin is, nagyon is, helikopteren is. Mindegyik más világ.

Többek között ezért sem egészséges ekkora döggel talaj közelben repülni.

Turbina szépen beszipákolt valamit, repülés közben jóval nagyobb az szívóárama, pár méterrel föld felett mindenféle szemetet felszed és tönkreme. A reptereket rendszeresen takarítják az ilyen eseteket megelőzendő.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#19383 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 18:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 31. 19:17

Többek között ezért sem egészséges ekkora döggel talaj közelben repülni.

Amúgy nem tudom, feltűnt-e, hogy a Pentagonba full gázzal beleszállni sem valami túl egészséges :think:

#19384 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 18:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 31. 19:15

UA-571-C. Ez mondjuk kicsit durvább, de olyasmi van a mehikói határon is. Mondtam is rá, hogy azbeszt...

Nesze wiki, jó cucc:

http://database.alie...rek/ua571c.html
Make love not Wor.

#19385 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 18:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 31. 19:17

Turbina szépen beszipákolt valamit, repülés közben jóval nagyobb az szívóárama, pár méterrel föld felett mindenféle szemetet felszed és tönkreme. A reptereket rendszeresen takarítják az ilyen eseteket megelőzendő.

Kecskeméten is hamar kiderült, hogy előtte napokban teljesen másképp viselkedtek a gépek, mint az "éles" rendezvényen. Aztán láttuk, hogy minden bemutatónak adott volt a tengely, hogy ha valami szopó lenne, akkor legyen hova esni.

Az meg szerintem tök mindegy, hogy egy épületbe csapódás előtt bekap-e valami kavicsot, vagy sem, de légibemutatókon egész nagy gépeket lehet látni alacsonyan repülni.

Mondjuk itt egy nagyobb dög:

Végén majdnem egy RedBullos manővert is lenyom.

Tonnaszám van rá példa, és direkt egy teherszállítót mutattam, ami úgy nehéz is, meg valljuk be, nem túl kecses mozgású.
Make love not Wor.

#19386 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 31. 19:23

Tonnaszám van rá példa, és direkt egy teherszállítót mutattam, ami úgy nehéz is, meg valljuk be, nem túl kecses mozgású.

Mint a viccben, amikor kísérik a bombázót a vadászgépek. Elunják magukat, piruetteznek, ökörködnek a levegőben, aztán átszólnak a bombázó pilótájának, hogy mutasson ő is valamit, amit ők nem tudnak. Telik-múlik az idő, a bombázó repül szépen maga elé, a vadászpilóták várják, hogy történjen valami. végül fél óra múlva már nem bírják ki, odaszólnak:
- Na?
- Na mi?
- Nem csinálsz semmit?
- Ja, már végeztem.
- Na és mit csináltál, mert mi nem láttunk semmit.
- Hát lássuk csak. Hátraballagtam, elszívtam egy cigit a srácokkal, ittunk egy kávét, végül elmentem szarni és közben megfejtettem a keresztrejtvényt.

#19387 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 18:35

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 31. 19:10

Ahamm "(Again some people have a hard time judging distances in a photo without a reference object - well, here's a reference object - a 3/4 ton truck driving right behind it... "
Make love not Wor.

#19388 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 18:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 31. 19:23

Kecskeméten is hamar kiderült, hogy előtte napokban teljesen másképp viselkedtek a gépek, mint az "éles" rendezvényen. Aztán láttuk, hogy minden bemutatónak adott volt a tengely, hogy ha valami szopó lenne, akkor legyen hova esni.

Az meg szerintem tök mindegy, hogy egy épületbe csapódás előtt bekap-e valami kavicsot, vagy sem, de légibemutatókon egész nagy gépeket lehet látni alacsonyan repülni.

Mondjuk itt egy nagyobb dög:

Végén majdnem egy RedBullos manővert is lenyom.

Ha turbina pompázsol vagy leáll a mélyrepülésben szvsz az elit pilótának is igen csak komoly kihívást jelentene hogy levegőben tartsa utána gépet.

Légi bemutatókon a pilóták elitje mutatja be gyakorlatot akik mindent kipréselnek a gépből amit lehet, jó meghatározott helyen jól megtervezve a bemutatandó repülést. Így is néha crash a vége.

#19389 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 31. 19:33

Ismerős hajóskapitánynál is rákérdeztem a trükkökre, Ő is azt mondta, hogy tengeren is robot viszi a hajót, sok baj nincs vele, adott az útvonal, oszt az meg megy.
Make love not Wor.

#19390 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 18:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 31. 19:35

Légi bemutatókon a pilóták elitje mutatja be gyakorlatot akik mindent kipréselnek a gépből amit lehet, jó meghatározott helyen jól megtervezve a bemutatandó repülést. Így is néha crash a vége.

Szerencsére elég ritka a crash, csak ugye itt egyértelmű volt, hogy a végén össze lehet törni, szóval már nem is kell annyira elitnek lenni. Megint ott tartunk, hogy marha nagy tudás kelle egy ilyen gép épületbe vezetéséhez, vagy mi? Istenuccse megkérdezek valaki okosabbat, mert nem jutunk dűlőre.
Make love not Wor.

#19391 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 18:37

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 31. 19:33

Mint a viccben, amikor kísérik a bombázót a vadászgépek. Elunják magukat, piruetteznek, ökörködnek a levegőben, aztán átszólnak a bombázó pilótájának, hogy mutasson ő is valamit, amit ők nem tudnak. Telik-múlik az idő, a bombázó repül szépen maga elé, a vadászpilóták várják, hogy történjen valami. végül fél óra múlva már nem bírják ki, odaszólnak:
- Na?
- Na mi?
- Nem csinálsz semmit?
- Ja, már végeztem.
- Hát lássuk csak. Hátraballagtam, elszívtam egy cigit a srácokkal, ittunk egy kávét, végül elmentem szarni és közben megfejtettem a keresztrejtvényt.

Én a rádiósnővel történő nemi közösülést ismertem.

#19392 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 18:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 31. 19:37

Én a rádiósnővel történő nemi közösülést ismertem.

Nagyszerű. :-)

#19393 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 18:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 31. 19:37

Szerencsére elég ritka a crash, csak ugye itt egyértelmű volt, hogy a végén össze lehet törni, szóval már nem is kell annyira elitnek lenni. Megint ott tartunk, hogy marha nagy tudás kelle egy ilyen gép épületbe vezetéséhez, vagy mi? Istenuccse megkérdezek valaki okosabbat, mert nem jutunk dűlőre.

Csak odáig el is kell jutni nem előtte nem utána crashelni. A mélyrepülés utasszállítóval radarszint alatt szvsz NEM A kezdő pilótaleckék között van oktatva. :laugh:

Szerkesztette: Pitbull 2012. 08. 31. 18:47 -kor

#19394 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 18:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 31. 19:36

Ismerős hajóskapitánynál is rákérdeztem a trükkökre, Ő is azt mondta, hogy tengeren is robot viszi a hajót, sok baj nincs vele, adott az útvonal, oszt az meg megy.

Igen és amikor valami van akkor néznek nagy bután hogy mé' süllyedtünk el. Az állandó robotpilóta használat elszoktatja őket a probléma megoldástól, mert azt hiszik a computer mindenható, hát nem. Egy informatikai világháború esetén jobb nem belegondolni hány repcsi látogatná meg a felhőkarcolókat.

#19395 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 18:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 31. 19:40

Csak odáig el is kell jutni nem előtte nem utána crashelni. A mélyrepülés utasszállítóval radarszint alatt szvsz kezdő pilótaleckék között van oktatva. :laugh:

Akkor írd ide, hogy honnan indult, mekkora pályán és hol kezdett ereszkedni. Meg mik az automata cuccai a pentagonnak, miképpen működnek. Aztán jövök. Idehaza is úgy van, hogy mire kiérnek a vadászok, arra gép már sehol sincs. Még egy kis permetező is meg bír szökni előlük. Röhögtem is, hogy itt a kivonuló riasztószolgálatos népek kocsiban alszanak, meg mellette robogó, hogy hamar tudjon indulni. Ezeknél hiába beszélünk perceket, azért még megy a pöcsölés az azonosítgatással, parancs, lófasz, ésatöbbivel. Utasszállítónál már rezeg a léc, azt utol lehet érni, de ilyen kis flikkflakknál simán lebontja a Parlamentet, vagy környéken amit akar.
Make love not Wor.

#19396 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 18:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 31. 19:47

Igen és amikor valami van akkor néznek nagy bután hogy mé' süllyedtünk el. Az állandó robotpilóta használat elszoktatja őket a probléma megoldástól

Mert nyílt vízen egyenes menni az olyan rohadt nagy probléma :-D Kikötés, kihajózás, egyéb őrület sem probléma, de mondjuk egy viharos akárminél kézi vezérlés van. Legalább nem fásul bele, hogy napi 24 órásban nézi a semmit és megy előre manuálisan, oszt mikor problémát kell megoldani, akkor meg ki van szívva az agya.
Make love not Wor.

#19397 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 18:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 31. 19:49

Mert nyílt vízen egyenes menni az olyan rohadt nagy probléma :-D Kikötés, kihajózás, egyéb őrület sem probléma, de mondjuk egy viharos akárminél kézi vezérlés van. Legalább nem fásul bele, hogy napi 24 órásban nézi a semmit és megy előre manuálisan, oszt mikor problémát kell megoldani, akkor meg ki van szívva az agya.

Az írásodból az jött le hogy viharban is automatán mennek.

#19398 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 18:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 31. 19:47

Akkor írd ide, hogy honnan indult, mekkora pályán és hol kezdett ereszkedni. Meg mik az automata cuccai a pentagonnak, miképpen működnek. Aztán jövök. Idehaza is úgy van, hogy mire kiérnek a vadászok, arra gép már sehol sincs. Még egy kis permetező is meg bír szökni előlük. Röhögtem is, hogy itt a kivonuló riasztószolgálatos népek kocsiban alszanak, meg mellette robogó, hogy hamar tudjon indulni. Ezeknél hiába beszélünk perceket, azért még megy a pöcsölés az azonosítgatással, parancs, lófasz, ésatöbbivel. Utasszállítónál már rezeg a léc, azt utol lehet érni, de ilyen kis flikkflakknál simán lebontja a Parlamentet, vagy környéken amit akar.

Törököket a saját határán lőtte le a szíriai légvédelem. Orosz automata rendszer, először lő utána kérdez. Tesztelni akarta NATO a Szíriába telepített orosz rendszereket, ez 2 török gépbe került. Utána hogy letettek a nemzetközi invázióról. Na ilyen rendszert képzelj el az amcsiknál is. Amíg nem jössz be a vörös zónába addig csak megfigyel utána viszont durr. Ha tudnám hogy milyen rendszer pontosan már nem élnék jó eséllyel vagy ép vodkát vedelném Grísáékkal. Visszatérve USA-ra, egy olyan ország ahol ha rendőrre kezet emelsz lelőnek, ahol bemész idegen lakásba lelőnek, pont a védelmi minisztériumba lennének szívbajosak lelőni a tiltott zónába repülőt?

Erre emlékeztek.

Német pilóta végig a szovjet radarszint alatt repülve leszállt a Vörös Téren.

Szerkesztette: Pitbull 2012. 08. 31. 19:05 -kor

#19399 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 19:18

én nem nagyon értek hozzá, meg már félrészeg is vagyok, és szerintem a flashforward is kap egy kurva nagy cancelt, de a ha nem látták a radaron, akkor most a légvédelem h lép működésbe?
oké, vannak esetleg a föld-levegő rakéták a lokátorokkal, ezekből pontosan hol is voltak és mennyi? ezek telepítettek voltak, vagy mozgók, állandó harckészültségben vagy pusztán készenlétiben, h x perc alatt, míg kihirdetik a hadiállapotot, élesíteni lehessen őket? ha egyszer nem észleltek a légtérben fenyegetettséget, akkor lehetséges, h a légvédelem nem is volt felkészülve?
én nem voltam ott, de ez inkább mulasztás szagúnak tűnik... de látom, a lényeg, h a szemtanúk hazudnak.
nettó felesleges okoskodás az egész, amivel hülyegyerekek elfoglalják magukat. ahelyett h krekket tolnának, vagy bármi értelmesebbet.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#19400 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 19:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 31. 19:47

Idehaza is úgy van, hogy mire kiérnek a vadászok, arra gép már sehol sincs. Még egy kis permetező is meg bír szökni előlük.

Mondjuk erről volt osztálytársam másképp tud :-) Mondjuk ő Veszprémben szolgál, ő küldi a vadászokat, biztos nem ért hozzá, de szokott mesélni jó sztorikat.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 968
  • 969
  • 970
  • 971
  • 972
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.