HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1045
  • 1046
  • 1047
  • 1048
  • 1049
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#20921 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 11. 10. 12:36

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 11. 10. 10:38

Sőt, ma van a hét utolsó szombatja.

Ez A Terv? Mi van, ha változik?
Make love not Wor.

#20922 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 11. 10. 12:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 11. 10. 12:36

Éjfélkor változik.
Ez is benne van a Tervben.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#20923 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 11. 10. 12:36

Ha Ez a Terv Változik, akkor azzal a lendülettel Visszaváltoztatjuk. Nem kell ide a gyíkember-ármány!

#20924 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 16:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 11. 10. 01:36

Hát ez nem jött be. De sebaj.

Hát, akkor oda se neki... :cool2: :laugh: :D
Ezt a hozzáállást szeretjük. Átbaxták a kontakták fejed, de ne törődj vele, lesz még így máskor is.
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

#20925 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 16:36

Felhívás világvégével kapcsolatban. A következő időpontokban nem érek sem a világ végére, sem a világvégére.

Hétfő délelőtt,
Kedd kora délelőtt és késő délután
Szerda egész délután
Csütörtök egész nap
Péntek délelőtt

Ezen kívül ebédszünetem van 11:00-11:42 között, akkor sem legyen.

Ezen kívül elvileg oké, de legalább 3 héttel előbb szóljatok, hogy be tudjam foglalni a naptárba :up:

Köszönöm :rolleyes:
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#20926 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 19:47

most mit fostok, sabbath alatt nincs világvége, mert a cionista szabadkőműves gyíkember szövetség vallási okból úgysenem engedné...

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#20927 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 19:49

tényleg, gugát elvitték már az ufók, vagy az még kimaradt neki...

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#20928 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 20:17

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 11. 10. 19:49

tényleg, gugát elvitték már az ufók, vagy az még kimaradt neki...

Nem indíthatsz témát.
Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

S egyben szarok az ufókra, világvégére, eddig veled egyetemben mindegyiket túléltem, s több sört ittam, mint te. Na ezt vasald ki :D
Engem nem az ufók visznek el, de nem is a dátumok, amiket prognosztizálnak előre. Viszont sihedernyikoromban a Prognózisra is csápoltam koncerteken.
Olvasni olvasok, de már elfáradtam ostoba gabibácsikkal csörtézni, hadd vesszen. Aki nem készül, az kikészül. Aki keres, az megtalál. Baszom a szád :D

Jöjjön, aminek jönnie kell.

#20929 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 20:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 11. 10. 20:17

Nem indíthatsz témát.

S egyben szarok az ufókra, világvégére, eddig veled egyetemben mindegyiket túléltem, s több sört ittam, mint te. Na ezt vasald ki :D
Engem nem az ufók visznek el, de nem is a dátumok, amiket prognosztizálnak előre. Viszont sihedernyikoromban a Prognózisra is csápoltam koncerteken.
Olvasni olvasok, de már elfáradtam ostoba gabibácsikkal csörtézni, hadd vesszen. Aki nem készül, az kikészül. Aki keres, az megtalál. Baszom a szád :D

tuttam, h olvasod, tuttam, tuttam... :D
én most állítok össze egy egyhetes MRE táskát, víztiszítóval, öngyulladó fasz énnel, a vizipiás sokkal jobb, mint a direkt erre célra gyártott (monnyuk kéthetesnek is használható, csak akkor már túlélőtáska lesz a neve), mer ez a bogár ficcent a fejembe. már nagyjából kiókumláltam mi kell bele, meg mennyi kalória. a kurva pászka helyett kellene találnom valami értelmesebbet. a kétszersült sokat foglal. valami értelmes kekszet kellene találni, amivel májkrém, lekvár egyaránt zabálható. azt tervezem, h ki is próbálom normál életvitel mellett, úgy is fogynom kell.
egy ilyet vegyél, fasza:
http://www.nyilpuska.hu/

Idézet

#20930 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 20:51

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 11. 10. 20:39

möhő

Nem tervezek, improvizálok, abban vagyok jó. Nem véletlenül van kb. 20 macsete a házban és a környéken kiélezve, eldugva, nem véletlenül telepítettem 100 kiló törpeharcsát leszakaszolva a Lókos patakba, s nem véletlenül tudom merre járnak a vadak. Még jól jöhet, amíg elvisznek a nemazufók.

De a tököm se fog itt eszet osztani, nincs miből, eszetlen suttyó faszkalap vagyok. Aki meg nem ilyen, az eszes, oszt kezdhet vele azt, amit akar, éhezés idején jól jön a diploma, vagy feldugja análisan, vagy begyújt vele a kályhába oszt bassza szájba. Budepestieknek viszont megoldódik a szörnyű és kínzó probléma, a fertőző galambok többet nem probléma, hanem túlélés. Bekaphatják, nem sülve.

#20931 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 20:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 11. 10. 20:51

Nem tervezek, improvizálok, abban vagyok jó. Nem véletlenül van kb. 20 macsete a házban és a környéken kiélezve, eldugva, nem véletlenül telepítettem 100 kiló törpeharcsát leszakaszolva a Lókos patakba, s nem véletlenül tudom merre járnak a vadak. Még jól jöhet, amíg elvisznek a nemazufók.

De a tököm se fog itt eszet osztani, nincs miből, eszetlen suttyó faszkalap vagyok. Aki meg nem ilyen, az eszes, oszt kezdhet vele azt, amit akar, éhezés idején jól jön a diploma, vagy feldugja análisan, vagy begyújt vele a kályhába oszt bassza szájba. Budepestieknek viszont megoldódik a szörnyű és kínzó probléma, a fertőző galambok többet nem probléma, hanem túlélés. Bekaphatják, nem sülve.

nálam ez mindig akkor jön elő, mikor a képzések végén benyomom a kedves hallgatóknak egy-egy fél délelőttre a food inc.-hülyeség kora-home kombót. lehet látni, h a végén úgy távoznak, szét van ütve a fejük... :D itthon megfejelem a countdown to zero- restrepo - inside jobbal.
az a baj, h évekig fog rezegni ez a kurva léc, aztán a folyamat végén (közepén) nem ment meg bennünket se ufó, se itten. ittmaradnak a svábbogarak, akik leszarják az ezotériát.

Szerkesztette: avmanster 2012. 11. 10. 21:03 -kor

Idézet

#20932 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 21:03

Hát a hülyeség kora az tényleg nagy hülyeség volt, ha jól emlékszem...
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#20933 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 21:21

Én viszont maradok olvasó továbbra is, kibírom, hogy sokáig ne szóljak hozzá, akár az ásóbéka. Csak akkor jön elő, ha ázik a talaj.

#20934 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 21:23

Addig is lessétek a nice seggemet, és verjétek ki rá, papír zsebkendőket elő :D

#20935 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 21:25

nem véletlenül telepítettem 100 kiló törpeharcsát leszakaszolva a Lókos patakba

Tájidegen fajokkal operáló ökoterrorista-e vagyol! ;-)
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#20936 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 21:26

inkább az kellene tudnom, hol szerezhetnék be alutasakos sóletkonzervet, mert olyat még nem találtam, pedig a sóletkonzervek nagy rajongója vagyok. ezek a kurva fémek sok helyet foglalnak, nehezek. sóletkonzerv nélkül meg nem élet az élet.

Idézet

#20937 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 21:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Szabcsi - Dátum: 2012. 11. 10. 21:25

Tájidegen fajokkal operáló ökoterrorista-e vagyol! ;-)

ja, fene egy gusztusa van a vizek patkányára. jóhogy nem már angolna. aztán ez szólja le a galambokat zabáló pesti népeket.:faszomfejűszmájli:

Szerkesztette: avmanster 2012. 11. 10. 21:30 -kor

Idézet

#20938 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 21:41

Tehetek én róla, hogy a Lókos élővilága permetezés miatt kihalt? Aztán egyik ügyfelemnél járva látom, hogy hemzsegnek nála a kertitóba a törpeharcsák, macskák meg zabálják, aztán emlékeztem rá, hogy milyen fasza pörköltet csináltam belőle régebben, amikor csak az akadt horogra, s egy vödörrel. Mondja, hogy túlszaporodtak egy tóban, a horgászok zsémbesek miatta, s fasza módszerrel, kihalásszák, majd kibasszák a szántóföldre mázsaszámra, hogy megdögöljenek, de ő visz haza a tóba a macskáinak reklámban szereplő fizetett hirdetés helyett. Na mondom ez nekem kapóra jön pont.
És itt a pont, nektek is kapóra jönne, ha tudnátok, hogy mi jönne, de itt a mese vége, pofáztam már eleget.

#20939 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 11. 00:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 11. 10. 20:17

Nem indíthatsz témát.

azt mondtad hogy nem dugod vissza a szarus hazudós kamu pofádat ide, csak ha majd bevallottad hogy hazugság volt az egész levéllehullós barlangos sztori
akkor? :think:
ostobázzad le a jó édes kurva anyádat akkor, szerintem, mert te vagy a mocskos hazudozós fasz
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#20940 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 11. 00:03

jajj, megint jössz a barlangos sztorival? lejárt lemez
takarodj innen, alkesz faszkalap
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1045
  • 1046
  • 1047
  • 1048
  • 1049