Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 20. 17:39
Néhány jegyzőkönyvet átadtak nekem, én pedig kiértékeltem.
Az eredményeket összevetettem különféle minták - műholdak, repülők, meteorológiai ballonok jellemzői - alapján. Átlagosan 10 esetből 7 volt magyarázhato, a maradék 3 semmiféle mintába nem illett. Ezekről megállapítást végeztem, hogyha valóban UFO-k, ismereteink alapján melyik civilizációhoz tartozhatnak.
A vénuszi tipusú UFO-k 70%-os arányban voltak észlelhetőek, a maradék 30% különféle más civilizációk - arkturusziak, szíriusziak, plejádokbeliek-hez tartozott. Feltehetően.
Mindez igen komoly további következtetéseket von maga után. Ebben azonban még nem vizsgálódtam.
A kiértékelés alátámasztotta saját megfigyeléseimet is.
Az álláspontok meghallgatása után a gyűjtött tényanyagot kiértékeltük, a következtetéseket megtettük, és jegyzőkönyvben rögzítettük.
Te, azt már tudjuk, hogy kurva sokat tudsz gépelni, úgyhogy lassan értelemmel is elkezdhetnéd feltölteni a hozzászólásaidat, mert a fenti idézetben pontosan 0 információ található a tömérdek mennyiségű bullshit között. Ha azt akarod, hogy akár egy kicsit is komolyan vegyünk, akkor ideje lenne ezügyben lépéseket is tenned, mert ez így kurvára nem fajin, hogy féloldalas hozzászólásokat biggyesztesz ide, de közben nem mondasz egy kurva szót se.
Vagy ha folytatod ezt a bullshitelést, akkor megkeresünk tényleg, aztán jól elverünk, hogy csak pislogsz. Más nem, rendelünk a webshopodból valami pendrájvot személyes átvétellel, de megoldjuk. Az eddigi teljesítményed alapján ez az egyetlen értelmes társalgási mód veled, úgy tűnik.