HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#2161 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 20. 20:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 04. 20. 17:34

Kép

Talaltam egy repulo sajtot.. :think:

Mindegyik kep szemmel lathatolag rossz minosegu es a kepzelet alkotta fantasy.

Sajtból van a Hold!

#2162 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 20:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 20. 17:39

Néhány jegyzőkönyvet átadtak nekem, én pedig kiértékeltem.

Az eredményeket összevetettem különféle minták - műholdak, repülők, meteorológiai ballonok jellemzői - alapján. Átlagosan 10 esetből 7 volt magyarázhato, a maradék 3 semmiféle mintába nem illett. Ezekről megállapítást végeztem, hogyha valóban UFO-k, ismereteink alapján melyik civilizációhoz tartozhatnak.

A vénuszi tipusú UFO-k 70%-os arányban voltak észlelhetőek, a maradék 30% különféle más civilizációk - arkturusziak, szíriusziak, plejádokbeliek-hez tartozott. Feltehetően.

Mindez igen komoly további következtetéseket von maga után. Ebben azonban még nem vizsgálódtam.

A kiértékelés alátámasztotta saját megfigyeléseimet is.

Te akarsz természeti jelenségeket megmagyarázni, amikor azon hasraestél, hogy a Nap nem pontosan a keleti égtájnál kel fel minden reggel???

#2163 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 21:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 04. 20. 19:00

Miért? A reál/nemseggelős diploma mitől lenne szűrő? Csomó sehonnai mitugrász mérnököt látok és egyik hülyébb, mint a másik. Semmivel nem különbek, mint a humán seggelősök (bölcsészek, kommunikációsok, stb.).

Hát, azért a bölcsészek viszik a pálmát.
Engem tanított anno olyan filozófia doktor (akkor még csak a suliból ismertem tanárként; most már melóhelyről évek óta ismerem a feleségét), hogy egy teát nem tud megfőzni vagy egy képet nem tud feltenni falra. Pedig 10 éves gyereknek szólsz, aztán főz egy teát meg felrakja a képet.

#2164 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 21:05

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 04. 20. 20:06

Ezek szerint van olyan jegyzőkönyved is, aminek nem az a végeredménye, hogy különös esemény nem történt? Azt miért nem virítod?

Azt nem mondta, hogy különös esemény történt.
Csak azt, hogy alátámasztotta az ő megfigyeléseit is.

- Pista bá', maga látott valamit?
- Szart se!
- Én se ...
:D

Szerkesztette: Sparow2 2011. 04. 20. 21:08 -kor

#2165 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 21:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 20. 21:29

Azért az elsőre milyen szépen odahamisították a ködös/felhős részt. Erősen hajaz a HP reklámra, mikor a marslakók is fotókat mutogatnak a kamerának. Mondjuk minket nehéz átverni, tudjuk, hogy ott teljesen átlátszó térnek kellene lennie, semmi füstös felhő. Elég gyenge hamisítvány, az biztos, messziről látszik róla.

igazi szektás amatőr munka jaja
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#2166 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 21:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 20. 22:02

Hát, azért a bölcsészek viszik a pálmát.

Nem vitatom :Đ

egy teát nem tud megfőzni vagy egy képet nem tud feltenni falra.

Tö szömééét! :-D A teafőzés, meg falra történő képkitétel nem szerepelt a doktorijában. Te meg elvárnád, hogy ilyen komplex dolgokat tudjon :-s

Pedig 10 éves gyereknek szólsz, aztán főz egy teát meg felrakja a képet.

Azt csak hiszed. Szólsz neki, de lófaszt nem csinál. Csak ha tejelsz a diszkóbelépőjére, meg engeded CoD-ozni. Hol élsz te? A Vénuszon?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#2167 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 21:21

vénuszdombi mesék
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#2168 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 20. 21:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 20. 16:30

Idézet: vipi - Dátum: 2011. 04. 20. 15:51

Mert tudod: ha valamelyik nem megalapozott akkor hiába állsz neki összerakni a kirakót, téves következtetéseket fogsz levonni.

Akár megalapozott akár nem, muszaj lesz nekiállni.
Aztán majd kiderül mi jön ki a kirakósjátékból.

Megintcsak: :taps:

Így is van, barátom, hajrá, mindegy mit csak csináljuk de izibe, aztán ha szarból épülne a fal, majd megtámasztjuk sűrűjével, hogy ne omoljon le azonnal.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#2169 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 21:29

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 04. 20. 22:23

Megintcsak: :taps:

Így is van, barátom, hajrá, mindegy mit csak csináljuk de izibe, aztán ha szarból épülne a fal, majd megtámasztjuk sűrűjével, hogy ne omoljon le azonnal.

Baazdmeeeg :D Ez nagy volt!

#2170 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 21:30

Ebből a témából simán lehetne szociológiai doktori disszertációt írni. No nem Dex hülyeségeiből. Én egészen másra gondolok... Nézzetek kicsit magatokba, és gondolkodjatok el azon, hogy mit akartok elérni.

Mi lenne az optimális lezárása a témának? Dex megvilágosodik, és rájön, hogy valami nagyon nincsen rendben vele.

Nos, EZ NEM FOG BEKÖVETKEZNI. SOHA nem fogja belátni, hogy tévedett. Alapvető, létéhez kötődő, belső axiómákról derülne ki, hogy tévesek. Ez összeegyeztethetetlen az élettel.

Teljesen mindegy, hogy mit írtok, SEMMIT nem fog fel belőle. Kérdezzétek csak meg, hogy bármennyire is eltántorodott-e, kétkedővé vált-e az elmúlt pár nap hatására.

A választ előre borítékolom: NEM.

A hülye sosem fogja belátni, hogy ő nem komplett! Az a baj, hogy magatokból indultok ki. Ti meggyőzhetőek lennétek egy adott témakörben. Ő nem.
Kíváncsi lennék arra, hogy a család, a barátok látják-e mindezt. Ha igen, akkor miért nem kérik orvos segítségét? Sajnos mi innen távolról nem tudunk segíteni...

szerk.:
Annyival kiegészíteném még, hogy én sem vagyok különb, én is megpróbáltam tegnap vagy tegnapelőtt jobb belátásra bírni. Az előző szösszenet azóta érlelődött bennem.

Szerintem inkább erről beszélgessünk, mert dexet eltántorítani úgysem lehet, így meg pár nap alatt összehoznánk valami tudományosat. Aztán majd jól megjelentetjük valami szaklapban :)

Szerkesztette: G-e-r-i 2011. 04. 20. 21:36 -kor

Munkahelyem: Best Machinery.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#2171 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 21:34

Üzenet megtekintéseIdézet: G-e-r-i - Dátum: 2011. 04. 20. 22:30

A hülye sosem fogja belátni, hogy ő nem komplett! Az a baj, hogy magatokból indultok ki. Ti meggyőzhetőek lennétek egy adott témakörben. Ő nem.
Kíváncsi lennék arra, hogy a család, a barátok látják-e mindezt. Ha igen, akkor miért nem kérik orvos segítségét? Sajnos mi innen távolról nem tudunk segíteni...

Ez mar legyen az o problemaja. :-) Ha az elmult cirka egy honap amokfutasat nezzuk es egyszer sem sikerult jobb belatasra birnunk? Ez mar had ne a mi problemank legyen.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2172 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 21:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 04. 20. 21:34

Ez mar legyen az o problemaja. :-) Ha az elmult cirka egy honap amokfutasat nezzuk es egyszer sem sikerult jobb belatasra birnunk? Ez mar had ne a mi problemank legyen.

Biztos vagyok benne, hogy egy fikarcnyit sem értünk el. Pont ez a Dextrose féle emberek ismérve.

Pontosítok. Az ő szemében ellenséggé váltunk. Netán azt gondolja, hogy a dezinformáló government áldozatai vagyunk.
Tehát annyit értünk el, hogy egy erős kép alakult ki benne. Ez is teljesen természetes. Az elme önvédelmi rendszere bekapcsolt.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#2173 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 21:46

Ebből a témából simán lehetne szociológiai doktori disszertációt írni. No nem Dex hülyeségeiből. Én egészen másra gondolok... Nézzetek kicsit magatokba, és gondolkodjatok el azon, hogy mit akartok elérni.

Mi lenne az optimális lezárása a témának? Dex megvilágosodik, és rájön, hogy valami nagyon nincsen rendben vele.

Nos, EZ NEM FOG BEKÖVETKEZNI. SOHA nem fogja belátni, hogy tévedett. Alapvető, létéhez kötődő, belső axiómákról derülne ki, hogy tévesek. Ez összeegyeztethetetlen az élettel.

Teljesen mindegy, hogy mit írtok, SEMMIT nem fog fel belőle. Kérdezzétek csak meg, hogy bármennyire is eltántorodott-e, kétkedővé vált-e az elmúlt pár nap hatására.

szerk.:
Annyival kiegészíteném még, hogy én sem vagyok különb, én is megpróbáltam tegnap vagy tegnapelőtt jobb belátásra bírni. Az előző szösszenet azóta érlelődött bennem.

Szerintem inkább erről beszélgessünk, mert dexet eltántorítani úgysem lehet, így meg pár nap alatt összehoznánk valami tudományosat. Aztán majd jól megjelentetjük valami szaklapban :)

Dehogy akarjuk mi jobb belátásra bírni. Legalábbis én nem.
Csak jót nevettem némelyik válaszon.
Kis gyenge szórakozás, jólesik.

#2174 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 21:59

Üzenet megtekintéseIdézet: G-e-r-i - Dátum: 2011. 04. 20. 22:46

Biztos vagyok benne, hogy egy fikarcnyit sem értünk el. Pont ez a Dextrose féle emberek ismérve.

Pontosítok. Az ő szemében ellenséggé váltunk. Netán azt gondolja, hogy a dezinformáló government áldozatai vagyunk.
Tehát annyit értünk el, hogy egy erős kép alakult ki benne. Ez is teljesen természetes. Az elme önvédelmi rendszere bekapcsolt.

Ugynazokat tanultunk meg. 1+1=2, 2+2=4. Ugyanazokat a betuket hasznalja, mint mi. A nyelvtan szinten, es meg sorolhatnam az egeszet.
Akkor mi a lofaszt vitat hazugsag alatt?
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2175 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 22:00

sok blabla

Néha kitör belőlünk az állat és élvezzük, hogy csinál egy ember hülyét magából. Más ugyanezen célból Győzikét, Való Világot, Jackass-t vagy Csillag születik előválogatást néz.

Csak néha attól félek, hogy a fagyi visszanyal és Dex csak adja a hülyét és hagy minket itt pörögni. Aztán lenyugszom, rájövök, hogy tényleg ennyire képes (mindig ott a szcientológia, mint példa - azt is képes sok ember komolyan venni, a választási ígéretekről nem is beszélve), ilyenkor hátradőlök és élvezem a műsort. Panem et circenses.

aláírás
Spoiler

#2176 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 22:04

Üzenet megtekintéseIdézet: worxland - Dátum: 2011. 04. 20. 22:00

Néha kitör belőlünk az állat és élvezzük, hogy csinál egy ember hülyét magából. Más ugyanezen célból Győzikét, Való Világot, Jackass-t vagy Csillag születik előválogatást néz.

Csak néha attól félek, hogy a fagyi visszanyal és Dex csak adja a hülyét és hagy minket itt pörögni. Aztán lenyugszom, rájövök, hogy tényleg ennyire képes (mindig ott a szcientológia, mint példa - azt is képes sok ember komolyan venni, a választási ígéretekről nem is beszélve), ilyenkor hátradőlök és élvezem a műsort. Panem et circenses.

Egy percig sem gondoltad, hogy elérsz valamit?

#2177 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 22:18

Üzenet megtekintéseIdézet: G-e-r-i - Dátum: 2011. 04. 20. 23:04

Egy percig sem gondoltad, hogy elérsz valamit?

Ugyanmár. Én már annak is örülök, ha a sörömet elérem.
 aláírás
Spoiler

#2178 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 20. 22:24

Valóban hiú remény az, hogy akár külső ("szektás"), akár a saját axiómarendszerében megalkotott logikus gondolatmenettel elérjük, hogy gyökeresen megváltozzon a gondolkodása. Az sem kecsegtető, hogy kisebb sikerek látszanak időről időre, mert ezek mind rövid életűnek bizonyulnak.
Ugyanakkor előfordulnak őszinte kérések (céljuktől tekintsünk el), melyekre ha értékelhető válasz érkezne tőle, az előrelendíthetné azt a beszélgetést, amit ő maga indított. Igen, szerintem ő maga blokkolja a fejlődését azzal, hogy "tudnám bizonyítani" jellegű reakciói vannak.
Dex, csatolj egy saját pozitív észlelést, adj betekintést a kutatási anyagodba (hisy azt mondtad, hogy az felhasználható kutatási célokra), mutasd meg azt a gondolatmenetet, amivel általánosan elfogadott alapokról alaposan igazolt pillárek mentén egy konkrét, kézzelfogható következtetést vontál (vagy vont le bárki) a témában.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#2179 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 23:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 20. 21:47

Nem találtak semmit eddig, évtizedek óta, és ők mondják, hogy kb. tűszálat keresnek a szalmakazalban.

Egész eddig arról beszéltünk, hogy mondani sok mindent lehet, nem? :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2180 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 06:29

szerk.:

Na én azt mondomn, várjuk meg 2012 végét. Addig ugyanis - előrejelzések szerint - és a kontakták információi SZERINT tömeges evakuáció történik földönkívüli segítséggel a Föld átalakulása miatt. Az lesz csak a bizonyíték...

És ezt nem én mondom, hanem a kontaktai információk.

Ha addig nem történik semmi, mindenkit meghívok egy sörre. Nem is. Kettőre.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 04. 21. 06:31 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.