HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1092
  • 1093
  • 1094
  • 1095
  • 1096
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#21861 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 30. 11:41

essünk is túl megint a konteós kérdezz-feleleken.
http://schrodingersd...kus_konteos_erv

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#21862 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 13:29

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 12. 30. 10:59

értem, de akkor miért is kellene bennünket, aránylag értelmes embereket érdekeljenek icke aberrációi? értem én, h tök jó dolog belinkelni, előre tudva, h hülyének nézzük, aztán felsőbbrendűen nagyarccal dobálni a közhelynyálat "ezt nyilván nem te fogod megmondani", "ez is csak egy vélemény". menjetek oszt szarjatok icke-vel egymás hasára, meg a gyíkemberekére, meg az üreges holdra, ami nem is hold, hanem már űrállomás, értem, h ez már akkorán kvalifikált tudomány, amit csak egy éjjeliőr tud felfogni, aki levelezőn 8 év alatt elvégzett egy rendszergazdai tanfolyamot, h aztán éjjeli őrködjön tovább, csak épp leszarom.

Nem kell hogy érdekeljen titeket, nem is mondtam hogy ez titeket érdekelni fog. De mivel nem csak ti léteztek, ezért mást még érdekelhet. Értem én, hogy mindenki magából indul ki, de ezt ne fogadjuk már el egyetemes igazságnak.
Ha leszarod minek reagálsz hozzá? Kurvára nem kötelező ám.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#21863 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 13:45

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 12. 30. 11:41

essünk is túl megint a konteós kérdezz-feleleken.
http://schrodingersd...kus_konteos_erv

Úristen ez mekkora fasság :omg:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#21864 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 14:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 12. 30. 13:45

Úristen ez mekkora fasság :omg:

ez is csak egy vélemény, de ezt nyilván nem te fogod megmondani.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#21865 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 14:45

szerintem pedig megmondta
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#21866 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 14:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 12. 30. 13:29

Értem én, hogy mindenki magából indul ki, de ezt ne fogadjuk már el egyetemes igazságnak.
Ha leszarod minek reagálsz hozzá? Kurvára nem kötelező ám.

ahogy faszságot linkelni sem, aztán meg játszani a mártírt, persze ez jók ok arra, h fölényeskedjen az egyszeri hülyegyerek, h ő milyen kurva nyitott még a hasraszarásra is. aztán mikor szólnak neki, h ne magából induljon ki, akkor előáll az egyetemes igazsággal. valaki ma reggel közhelyszótárat reggelizett.

Idézet

#21867 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 14:50

közben most nézem, kijött torrenten hd-ben az ancient aliens 3. évada magyarul.

Idézet

#21868 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 14:59

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 12. 30. 14:41

ez is csak egy vélemény, de ezt nyilván nem te fogod megmondani.

A saját véleményet hadd szabadjon már megmondanom, köszönöm :rolleyes:

#21869 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 15:01

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 12. 30. 14:46

ahogy faszságot linkelni sem, aztán meg játszani a mártírt, persze ez jók ok arra, h fölényeskedjen az egyszeri hülyegyerek, h ő milyen kurva nyitott még a hasraszarásra is. aztán mikor szólnak neki, h ne magából induljon ki, akkor előáll az egyetemes igazsággal. valaki ma reggel közhelyszótárat reggelizett.

Most magadról beszélsz? Nem olyannak ismertelek meg, akinek egy csöppnyi önkritikája is lenne. Kellemesen csalódni mindig jó dolog :)

#21870 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 12. 30. 15:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 12. 30. 10:22

Ezt nyilván nem te fogod megmondani :)

Én a Gyuélásokba belenéztem, de kösz, inkább nem. Eleve hosszú, vontatott lesz, és az első két mondata már olyan faszság, aminél a saját állítását 2 perccel később megcáfolja. Hagyjuk már, Guga is jött a chipekkel, meg a chemtraillel, azt nem fogta fel a csöppnyi nem létező agyával, hogy akkora méretben nem lehet megoldani, táp is kellene neki, hagyjuk. Chemtrailt meg kielemeztük, mindenki jön a bróm meg tököm tartalommal, ami akár az időjárásváltozásra is fogható lenne, de nincs az elmúlt 50 évben semmi stabil mérési eremdmény, hol, mi változott, mennyire. Főleg ahogy előadják a chemtrailt, annak ebben a formában semmi értelme nincs. Nem így illene permetezni, nem olyan magasról, ésatöbbi, de persze ezek leperegnek, mert már csak ez a paranoid megfejtés zsizseg az agyában, hogy itten minket kicsinálnak. Értelmes érvekre még rá is mozdultunk volna, csak tök felesleges, szertinted így permeteznének?

http://www.truehealt...mtrails_fan.jpg

Nem párhuzamosan, nem egyszerre szabályosan? Ez egy sima légifolyosó, egy magasságban mentek a gépek, oszt a többit tudod. A hülye meg ott chemtrailezik, érdekes módon amikor alacsonyan szállnak a permetezős repülők, az nem zavarja. Mert ezt tudja, hogy olyan, az meg nem. Szerintem meg simán csak figyelemelterelés :-)

Ennyi érnek a lófasz videók, Gyulánál megpróbáltam, többet meg sem nyomom, észérvekkel nem megyünk ellene semmire, ha én fáradságos kutatómunkával utánajárnék, akkor sem érdekel senkit. Lófaszt.
Make love not Wor.

#21871 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 15:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 12. 30. 10:22

Ezt nyilván nem te fogod megmondani :)

De, meg még azok akiknek van egy kis józan esze.
Dex nyilván nem tartozik ide, meg amúgyis mivel baszik jelentkezni egy rohadt csaló féreg. De a sörért még elmegyünk hozzá.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#21872 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 12. 30. 15:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 12. 30. 15:15

De a sörért még elmegyünk hozzá.

Nekem azt írta, hogy szívesen elpostázza. Igaz elsörözgettünk volna Vele is. Begyűjtsem a sörötök, vagy Dext vegyen ciberédhez valami ajándékutalványos kupont, oszt elisszuk ott?

Ráadásul a rohadék azt írta, pénteken Pesten lesz, gondoltam jelentkezik, de még azt sem mondta, fapapucs. Apropopó, mikor lesz a következő világvége?
Make love not Wor.

#21873 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 15:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 30. 15:19

Nekem azt írta, hogy szívesen elpostázza. Igaz elsörözgettünk volna Vele is. Begyűjtsem a sörötök, vagy Dext vegyen ciberédhez valami ajándékutalványos kupont, oszt elisszuk ott?

Ráadásul a rohadék azt írta, pénteken Pesten lesz, gondoltam jelentkezik, de még azt sem mondta, fapapucs. Apropopó, mikor lesz a következő világvége?

Külön vicces, hogy megpróbál eltűnni, miközben ha jól értelmezem páran akár meg is tudnák találni igény esetén.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#21874 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 15:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 30. 15:11

Én a Gyuélásokba belenéztem, de kösz, inkább nem. Eleve hosszú, vontatott lesz, és az első két mondata már olyan faszság, aminél a saját állítását 2 perccel később megcáfolja. Hagyjuk már, Guga is jött a chipekkel, meg a chemtraillel, azt nem fogta fel a csöppnyi nem létező agyával, hogy akkora méretben nem lehet megoldani, táp is kellene neki, hagyjuk. Chemtrailt meg kielemeztük, mindenki jön a bróm meg tököm tartalommal, ami akár az időjárásváltozásra is fogható lenne, de nincs az elmúlt 50 évben semmi stabil mérési eremdmény, hol, mi változott, mennyire. Főleg ahogy előadják a chemtrailt, annak ebben a formában semmi értelme nincs. Nem így illene permetezni, nem olyan magasról, ésatöbbi, de persze ezek leperegnek, mert már csak ez a paranoid megfejtés zsizseg az agyában, hogy itten minket kicsinálnak. Értelmes érvekre még rá is mozdultunk volna, csak tök felesleges, szertinted így permeteznének?

http://www.truehealt...mtrails_fan.jpg

Nem párhuzamosan, nem egyszerre szabályosan? Ez egy sima légifolyosó, egy magasságban mentek a gépek, oszt a többit tudod. A hülye meg ott chemtrailezik, érdekes módon amikor alacsonyan szállnak a permetezős repülők, az nem zavarja. Mert ezt tudja, hogy olyan, az meg nem. Szerintem meg simán csak figyelemelterelés :-)

Ennyi érnek a lófasz videók, Gyulánál megpróbáltam, többet meg sem nyomom, észérvekkel nem megyünk ellene semmire, ha én fáradságos kutatómunkával utánajárnék, akkor sem érdekel senkit. Lófaszt.

Nem zörög a haraszt ha... Most honnan tudjam, hogy mennyi alapja van ezeknek a chemtrailes cuccoknak? Nem logikus így kiengedni az anyagot, nem vagyok szakértő, lehet ezt a koktélt mégis így a logikus, mert úgyis rá tudják mondani h sima kondenzcsík. Te sem tudod bebizonyítani h márpedig az kondenzcsík minden egyes esetben, mégis tényként állítod.
Linkeltem cikket is hogy Bill Gates is ilyesmiben gondolkodik a globális felmelegedést mérséklendő. Biztos egy olyan ember, akinek a pénz az istene, ilyen semmitérő dolgokba öli a pénzét, tök feleslegesen. Persze az is lehet h kamu cikk, mivel nekem személyesen nem mondott ilyet a Bill Gates, de ha mégis mondott volna, akkor is lehet, hogy hazudott volna.

#21875 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 15:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 30. 15:19

Nekem postázhatja is :)
Vagy Pesten elivósba' is megoldható.
Vagy értemegyek, de szerintem... nem jó az senkinek, na :Đ

szerk: majdnem elfelejtettem szerkeszteni

Szerkesztette: Amea 2012. 12. 30. 15:46 -kor

"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#21876 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 15:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 12. 30. 15:31

Nem zörög a haraszt ha... Most honnan tudjam, hogy mennyi alapja van ezeknek a chemtrailes cuccoknak? Nem logikus így kiengedni az anyagot, nem vagyok szakértő, lehet ezt a koktélt mégis így a logikus, mert úgyis rá tudják mondani h sima kondenzcsík. Te sem tudod bebizonyítani h márpedig az kondenzcsík minden egyes esetben, mégis tényként állítod.
Linkeltem cikket is hogy Bill Gates is ilyesmiben gondolkodik a globális felmelegedést mérséklendő. Biztos egy olyan ember, akinek a pénz az istene, ilyen semmitérő dolgokba öli a pénzét, tök feleslegesen. Persze az is lehet h kamu cikk, mivel nekem személyesen nem mondott ilyet a Bill Gates, de ha mégis mondott volna, akkor is lehet, hogy hazudott volna.

Tudod mi van legközelebb a chemtrailhez? Az első generációs B-2 Spirit lopakodó valóban engedett ki magából valami erősen mérgező anyagot, ami a kondenzcsíkot lehetetlenné tette. Így a gép szabad szemmel sem látszott alulról. Aztán fejlesztettek rajta és egy lézerradar nézett hátra, ami a kondenz kialakulásakor adott parancsot a magasság változtatására és ezért megszűnt a csík.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#21877 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 15:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 12. 30. 14:59

A saját véleményet hadd szabadjon már megmondanom, köszönöm :rolleyes:

ahogy nekem is, és gyanítom többek nevében küldtek el a retekbe a szaroddal. mondjuk én leszarom, nem köszönöm.
persze monnyuk érteni is kéne, h két teljes mondatodat idéztem újfent, egyben, válaszként. no erre válaszoltál épp.

Szerkesztette: avmanster 2012. 12. 30. 15:48 -kor

Idézet

#21878 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 12. 30. 15:01

Most magadról beszélsz? Nem olyannak ismertelek meg, akinek egy csöppnyi önkritikája is lenne. Kellemesen csalódni mindig jó dolog :)

nem, van az átvitt értelem meg az irónia. no az nem az, amiben a telep egyik végéből viszed át a másikba a zseblámpádat meg amivel megírod a jelenlétit.

Szerkesztette: avmanster 2012. 12. 30. 15:46 -kor

Idézet

#21879 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 15:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 12. 30. 15:31

de azért amire ráírtad fasság, annak legalább két pontját frankón össze is hoztad... persze van az az értelmi szint, ahonnan fel lehet ezt ismerni, csak hát az pont nem a tiéd...

Idézet

#21880 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 15:45

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 12. 30. 15:41

ahogy nekem is, és gyanítom többek nevében küldtek el a retekbe a szaroddal. mondjuk én leszarom, nem köszönöm.

Mivel ez ufós topik, meg minden ilyesmié, ezért te húzhatnál el a szarjaiddal innen, mivel semmi ilyesmi még csak nem is érdekel. Köszöntem.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1092
  • 1093
  • 1094
  • 1095
  • 1096
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.