Idézet: Dextrose - Dátum: 2013. 12. 03. 23:05
Igen, mert véletlenül 250 millió kővel számoltam.
És úgy már 8 év!
Jó, de csak század ennyi kő volt benne, úgyhogy 0,08 év, ami lófasz. Ennek ellenére még mindig izmozol rajta. Abszolút nem lehetetlen, ha jó szervezés mellett több ezer ember csinálja egyszerre és váltás is van.
Követ is csak bányászták valahol, nem a semmiből szarták. Ha gyíkemberek építették volna, akkor kő/beton ellenállásával rendelkező átlátszó anyagból lenne, mm pontos illeszkedések lennének, és nem csálén álló kövekről, meg pontatlanul kivájt járatokról lehetne beszélni, mint most.
Egyébként meg én úgy csináltam volna a helyükben, hogy a kibányászott alapanyagot apránként vontam volna fel csigákon, ha felért az építési szintre, akkor ott csináltattam volna belőle kőtömböt, hogy pont a helyére illeszkedjen, és nem kellett volna egyszerre mit tudom én hány tonnás követeket csinálni, amit aztán még lehet felcipelni is, meg a helyére rakosgatni. Ha meg egyben fejtett kövekről van szó (kétlem), akkor előbb kerekre munkáltatom, úgy csigáztattam volna fel, az építési szintem csináltak volna belőle tömböt.
Szerkesztette: Raynes 2013. 12. 04. 08:06 -kor