Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 27. 10:56
És képesek lennének megajándékozni minket egy sokkal jobb bolygóval! Mert képesek lennének törődni velünk, annak ellenére, mekkora paraziták vagyunk! Mert gondoskodnának és foglalkoznának veled, ha hagynád! Mert százszor odaadóbbak mint az ember!
Hm, ismerős nóta, nagyon ismerős... úgy 2000-2500 évvel ezelőttről... Ja, igaz, sokak szerint azok is Ők voltak, akik már akkor is kavarták a szószt. (És most nem Fred bátyánkra gondolok.)
Egyébként hagynám én, vagy legalábbis kipróbálnám, ha végre minden kétség nélkül, kézzelfogható bizonyítékokkal alátámasztható lenne, hogy itt kószálnak körülöttünk. Jöjjenek elő, mutassák meg magukat, elő a farbával! Ez a bújdosós, titokzatoskodós mizéria csak ellenségképet gyárt belőlük. Amit eddig tud produkálni az ún. "ufológia", az mind rettentő halovány és számomra egy sem hihető. Egy porszemnyi sem. Pedig én nem vagyok élből elutasító, sem olyan csőlátású, aki szerint egyedül vagyunk az univerzumban. Korábban (úgy 15-20 éve...) rengeteg - mai szemmel - szemetet elolvastam ennek kapcsán és - talán, vagy ennek ellenére - elég széles látókörű embernek tartom magam (és nem csak azért, mert jó nagyra nőttem

). És nem is tudok vak hívő lenni; ha a legkisebb bizonytalanság is felmerül valami kapcsán, az már nem lehet bizonyíték semmire. A bizonyítékoknak egységes, logikus láncolatot kell alkotniuk, és nem hagymázas őrültségekre kell támaszkodniuk. Amit te itt produkálsz "bizonyítékok" gyanánt, a saját, vagy mások "megfigyeléseire" alapozva, azt én élből az ilyen csoportba sorolom.
Egyébként aktuális témaként lásd a friss "V" c. sci-fi sorozat eddigi két évadát. Akármennyire is low-bugget és hajtépően idegesítő néhol (főleg az egyik szereplő miatt, akinek köszönhetően harapóztak el a "Die Tyler!" mémek...

), a téma ugyanez: végre előjönnek, megmutatják magukat, adják a tech-et orrba-szájba... és mégsem akar működni a dolog. Mert mi emberek vagyunk, ők meg (szó szerint és átvitt értelemben is emberbőrbe bújt) V-k.
És én inkább vagyok ember itt, a Földön, mint valami kokainszívó-mámoros, együtt rezgő arctalan massza a Himmihummi dimenzió 8. emelet 10/B-ből ("Tessék kopogni, a csengő nem működik és Angya néne nagyot hall!").
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.