Idézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 04. 28. 16:38
Jó lenne, Bazeg , a topic témájának megfelelően,Bazeg ,2003-tól csak Ufókról írni, Bazeg, ha ma Magyarországon, Bazeg bárkit is komolyan érdekelne ez a téma, Bazeg, és nem csak azért lógna a neten, Bazeg , hogy a lelki feszültségeit fecsegéssel kompenzálja, Bazeg!
Miközben egyetlen valós ufó-dokumentumot sem olvasott el, Bazeg, vagy nem járt utána, Bazeg, mert, Bazeg, ahhoz, hogy a UFO-ügyben kompetens legyél, ahhoz legalább 20 évnyi kutatómunka kell, hogy legyen a hátad mögött, Bazeg, úgy, hogy esetleg az egészséged és az egzisztenciád is rá megy, Bazeg.
És amikor, Bazeg, 20 év napi 8 - 10 óra UFO-kutatás után, valós képed van a témáról, Bazeg ,és oda tudod Bazegolni eléjük azt a kb. egy terrabájt tényanyagot, amit eddig feldolgoztál, akkor meg, Bazeg, mi lesz az első kérdés ?
És MIVEL tudod, Bazeg, ezt bizonyítani?
1. Fröcsögni azt jól tudsz, meg möhögni. Képzeld, foglalkoztam én is a földönkívüliekkel, 15 éves koromban. De már akkor sem szedtem be mindenféle marhaságot.
Szerk.: Bejössz egy fórumba, majd gyakorlatilag lehülyézel mindenkit, aki nem osztja a kitalációdat, és amikor számonkérik ezt tőled, még te támadsz vissza? Van bőr a képeden az biztos. Hoppáááá, most világosodtam meg. A gyíkoknak vastag a bőre??
2. Terrabájt nincs. Terabájt van.
3. Milyen tényanyag? Mutass tényeket.
4. Igen, mivel tudod bizonyítani? Ez a legfőbb kérdés. Nem számít, mennyi idő, hány terabájt, amíg nincs mögötte bizonyíték, addig nem más az egész, mint néhány holdkóros kitalációja LSD-től fűtött hallucinációs álomban.
Szerkesztette: A.J. Crowley 2011. 04. 28. 15:53 -kor