Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 12. 14:51
Az Abidoszi lelet:
UFO, helikopter. Ott van Abidoszon, el lehet menni megnézni.
Abydossal egy baj van, de az kicsit t*kön lövi az összes "teljesen átírja az ókor történelmét"-elméletet: az ominózus dombormű jóformán alig észrevehető, egy oldalsó oszlopcsarnok felső részén, totál rejtetten, és... és nincs belőle több. Sehol Egyiptomban (meg úgy általában az ókor bölcsőjének tartott vidéken) nincs semmi ilyesmi. Ha az ufók annyira nagy befolyást gyakoroltak volna a népek fejlődésére, akkor százával, ezrével kellene ilyesmiket találni. De nincsenek. Csak elvétve, nagyon-nagyon obskurus módon megszűrt leletanyagon akadt fenn egy-két gyanús tárgy, kép, vagy szöveg, de ezekkel kapcsolatban ld. még Picasso-t. Ez pedig nem elég, semmire sem, bizonyítéknak pláne. És ne mondja nekem senki, hogy "a kormányok eldugták", mert kinevetem, ilyen több ezer éven átnyúló konspiráció nincs, mi emberek túl hülyék és irigyek vagyunk ehhez.
Biztos vagyok benne, hogy nem vagyunk egyedül a világűrben, de még csak a saját galaxisunkban sem.
Feltételezhetőnek és logikusnak tartom, hogy lehetnek nálunk fejlettebb civilizációk is, akiknek már nem okoz gondot a csillagközi utazás.
Elképzelhető, hogy ezek már hozzánk is eljutottak egyszer-kétszer, és ezek észlelése valóban megtalálható a soktízezer hamisítvány között. Mondjuk minden tízezerből egy
lehet olyan, ami a jelenlegi ismereteinkkel nem magyarázható (de ez még nem jelent feltétlenül földönkívüli eredetet, sőt).
De ezt a kontaktás, vénuszi, szuperepres, meg egyéb bolygós katyvaszt komplett baromságnak és 100%-ig hazugságnak és elmebajnak tartom.
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.