Idézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 06. 07. 08:16
Vannak közöttünk, akik földönkívüli civilizációkkal kommunikálnak; vannak, akik halálos betegségeket tudnak távgyógyítani; vannak, akik jól energetizálnak; vannak, akik lelki problémákat, családi konfliktusokat tudnak jól megoldani; vannak, akik tisztánlátók stb.
Viszont a velük való kapcsolathoz hit kell, fiacskáim, abszolút hit, mivel egy hitetlen megjelenése eleve lerontja azt az energetikai mezőt, ahol ezek a paranormális jelenségek lezajlanak!
- Miért is volt szó korábban a megfigyelő és a megfigyelt kapcsolatáról?
Azért, mert amiben nem hisztek, azt nem is fogjátok megtapasztalni!
Ez a világmindenség alaptörvénye, ha tetszik, ha nem - vagyis pont az ellenkezője, mit Nektek az iskolában hitettek el, hogy vannak a tudattól független objektív folyamatok!
- Hányszor kell még ezt magyarázni?
Aha.
Hogy tudtam bazdmeg, hogy tudtam, hogy tudtam, persze, hogy nem lehet megnézni.
Ha valaki vendégségbe megy az öreghez és nem "hívő", akkor meglódul a villanyóra, vagy inkább ülnek sötétben?
És mekkora távolságból hat rá a hitetlenség? Pl. amikor hazaér a szomszéd a melóból, akkor a bácsi inkább lekapcsolja a lámpáit?
Vagy ha a szomszéd lakásból már nem megy át a "hitetlenség"?
Vagy ha az utcán elmegyek a háza előtt?
Nekem elég egy videó is, direkt ezért szereztem pár napra kölcsön egy teljesítmény mérőt, bedugtok bele egy asztali lámpát, és felveszitek. Én ott se vagyok, megvárom azt a 3 percet kint az utcán, vagy az utcasarkon, csak utólag megnézem, hogy 1 vagy 100 wattot mutat.
Biztos vagyok benne, hogy megmagyarázod, hogy felvenni sem lehet.
Esetleg utólag megnézve is visszahat? Ha a villanyszámlás nem hiszi el, hogy ilyen kicsi volt a fogyasztás, akkor előreforognak a kilowattórák gyorsan?

Súgó
A téma zárva.