HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • 329
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#6521 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 07. 08:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 06. 07. 08:16

A bácsival majd' naponta találkozok, de nem ő a szenzáció, hiszen magam eleve olyan emberek között vagyok - kivéve ezt a hitetlen gyaur topicot -, akik mindenféle paranormális képességekkel rendelkeznek, ez nekünk teljesen természetes és általános, mint Nektek minden reggel az ágyba okádás! - Tisztelet a kivételnek.

Vannak közöttünk, akik földönkívüli civilizációkkal kommunikálnak; vannak, akik halálos betegségeket tudnak távgyógyítani; vannak, akik jól energetizálnak; vannak, akik lelki problémákat, családi konfliktusokat tudnak jól megoldani; vannak, akik tisztánlátók stb.

Viszont a velük való kapcsolathoz hit kell, fiacskáim, abszolút hit, mivel egy hitetlen megjelenése eleve lerontja azt az energetikai mezőt, ahol ezek a paranormális jelenségek lezajlanak!

- Miért is volt szó korábban a megfigyelő és a megfigyelt kapcsolatáról?

Azért, mert amiben nem hisztek, azt nem is fogjátok megtapasztalni!

Ez a világmindenség alaptörvénye, ha tetszik, ha nem - vagyis pont az ellenkezője, mit Nektek az iskolában hitettek el, hogy vannak a tudattól független objektív folyamatok!

- Hányszor kell még ezt magyarázni?

Aha.
Hogy tudtam bazdmeg, hogy tudtam, hogy tudtam, persze, hogy nem lehet megnézni.

Ha valaki vendégségbe megy az öreghez és nem "hívő", akkor meglódul a villanyóra, vagy inkább ülnek sötétben?

És mekkora távolságból hat rá a hitetlenség? Pl. amikor hazaér a szomszéd a melóból, akkor a bácsi inkább lekapcsolja a lámpáit?
Vagy ha a szomszéd lakásból már nem megy át a "hitetlenség"?
Vagy ha az utcán elmegyek a háza előtt?
:tv:

Nekem elég egy videó is, direkt ezért szereztem pár napra kölcsön egy teljesítmény mérőt, bedugtok bele egy asztali lámpát, és felveszitek. Én ott se vagyok, megvárom azt a 3 percet kint az utcán, vagy az utcasarkon, csak utólag megnézem, hogy 1 vagy 100 wattot mutat.
Biztos vagyok benne, hogy megmagyarázod, hogy felvenni sem lehet.
Esetleg utólag megnézve is visszahat? Ha a villanyszámlás nem hiszi el, hogy ilyen kicsi volt a fogyasztás, akkor előreforognak a kilowattórák gyorsan?

#6522 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 08:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 07. 08:15

A többszörös reg valóban csúnya dolog.

Ugye Wile E?
Azazhogy, N0zer0.

Akarom mondani "Raynes".

Te szegény hülye (nem akarlak megsérteni, de nem tudok mit mondani erre már), a névváltoztatás az miért volna többszörös reg?
Ugyanaz a reg, csak a neve változott meg.

#6523 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 08:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 06. 07. 08:48

Akkor miért nem adják a hatásos gyógyszert a nem hatásos drága gyógyszer áráért?
A pénzt is beszednék, plusz a drága rabszolga, akinek megóvására még közvilágítást is építettek ki, dolgozna tovább.

Rendkívül egyszerű oka van.

A rákgyógyszert nem lehet szabadalmaztatni. Hogy védesz le egy vitamint hogy az a tied? Hogy védesz le egy növényi anyagot?

Nem lehet...nincs profit.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#6524 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 08:18

A B6-ot emlegetted korábban, egy rakás multivitaminban van, akkor hogy is van ez hogy attól nem gyógyulnak meg hipp-hopp a zemberek?

#6525 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 08:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 07. 09:14

A rákgyógyszert nem lehet szabadalmaztatni. Hogy védesz le egy vitamint hogy az a tied? Hogy védesz le egy növényi anyagot?

Miért a kemoterápiát hogy védették le? Sehogy.
Akkor mitől jobb egy kemoterápia, ami nincs levédetve, mint egy gyógyszer, ami nincs levédetve?
Egyébként ha jól tudom, gyógyszereket lehet levédetni pár évre. Lehet 5 vagy 10, vagy 20. De ha az állam akarná, akkor megváltoztatná.
Ne mondd, hogy építettek közvilágítást, kötelezővé tették a biztonsági övet, meg kötelező az ÁNTSZ, de egy gyógyszert nem bírnának levédetni, ha akarnák.
Pedig a szerinted oly' fontos tabszolgák 1/4-e emiatt hal meg.
Közúti balesetben meg idehaza kb. 2-3-an egy nap átlagban? Az mennyi is, bőven 1000 alatt van egész évben. Pedig a biztonsági övön sincs sok profit szerintem.

Kitalálhatsz idétlen indokokat még, de a szart akármeddig gyúrod, az ugyanúgy szar marad, csak te leszel egyre jobban szarosabb tőle.

Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 07. 08:22 -kor

#6526 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 08:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 06. 07. 09:13

Te szegény hülye (nem akarlak megsérteni, de nem tudok mit mondani erre már), a névváltoztatás az miért volna többszörös reg?
Ugyanaz a reg, csak a neve változott meg.

Az többszörös reg.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#6527 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 08:23

Nem a picsát nem lehet. Be kell jegyeztetni. Amíg évekig ügyintézés alatt van a szabadalom, nem kell sokat fizetni érte, de addig is olyan szabadalmi oltalom védi, mint a véglegesen megadott szabadalmat (persze időszakonként újra és újra fizetni kell érte). Addig sem gyárthatja más, nem profitálhat belőle.

Valamint, ha nem lehetne levédetni, akkor is sokan kutatnák. Vagy azért mert betegek, vagy valakijük beteg, vagy nem akarnak betegek lenni, vagy csak szimplán a hírnév hajtja őket. Van aki piramist építtet, van aki kutat (ezen most nem a réti, álcahálós ufódokumentálást értem). Aki majd feltalálja a rák ellenszerét vagy tuti megelőző kezelést, istenként fogják tisztelni, a neve hallhatatlan lesz.

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 07. 09:21

Az többszörös reg.

Ha te mondod bölcsek bölcse, akkor kénytelen vagyok megtörni a súlyos bizonyítékok súlya és pengeéles logika hasító ereje alatt. A többszörös reg addig is te vagy meg nyötö, két regdátum, két azonosító, mindkettő használatban egy időben, elhitetve azt, hogy két külön reg.

Üzenet megtekintéseIdézet: NeoPampalini - Dátum: 2011. 06. 07. 09:18

A B6-ot emlegetted korábban, egy rakás multivitaminban van, akkor hogy is van ez hogy attól nem gyógyulnak meg hipp-hopp a zemberek?

Azért mert nem rebegik hozzá a spirituális varázsimát és nem rezegnek együtt a Zufókkal. Sőt, az emberek hibája, hogy meghalnak, mert nem voltak spirituális egyensúlyban a testükkel, mondta ezt egy híres-neves tczuckormolekulóz. Kifejezetten jól áll neki az orvosi téma. Kívánom, hogy ő legyen kezelhetetlen, vagy halálos beteg, vagy valakije, akinek a tusáját végig kell néznie. Majd akkor odaállítok és közben mikor kisebb gondja is nagyobb, tömöm az üreges fejét a spiritualizmussal, meglátja milyen fasza dolog.

Szerkesztette: Raynes 2011. 06. 07. 08:30 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#6528 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 08:24

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 06. 06. 23:10

Kifigurázott!! És te csak röhögsz ezen??

:wub:

#6529 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 08:25

A bácsival majd' naponta találkozok, de nem ő a szenzáció, hiszen magam eleve olyan emberek között vagyok - kivéve ezt a hitetlen gyaur topicot -, akik mindenféle paranormális képességekkel rendelkeznek, ez nekünk teljesen természetes és általános, mint Nektek minden reggel az ágyba okádás! - Tisztelet a kivételnek.

Mondani én is tudok bármit. Tegnap például angyalokkal vacsoráztam, és ők is mondták, hogy te egy faszparaszt vagy, és azt sem szabad elhinni, amit kérdezel. :-)

#6530 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 08:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 06. 07. 09:19

Miért a kemoterápiát hogy védették le? Sehogy.
Akkor mitől jobb egy kemoterápia, ami nincs levédetve, mint egy gyógyszer, ami nincs levédetve?
Egyébként ha jól tudom, gyógyszereket lehet levédetni pár évre. Lehet 5 vagy 10, vagy 20. De ha az állam akarná, akkor megváltoztatná.
Ne mondd, hogy építettek közvilágítást, kötelezővé tették a biztonsági övet, meg kötelező az ÁNTSZ, de egy gyógyszert nem bírnának levédetni, ha akarnák.
Pedig a szerinted oly' fontos tabszolgák 1/4-e emiatt hal meg.
Közúti balesetben meg idehaza kb. 2-3-an egy nap átlagban? Az mennyi is, bőven 1000 alatt van egész évben. Pedig a biztonsági övön sincs sok profit szerintem.

Kitalálhatsz idétlen indokokat még, de a szart akármeddig gyúrod, az ugyanúgy szar marad, csak te leszel egyre jobban szarosabb tőle.

De késleltetett hatású rákgyógyszerek le vannak védetve ami profitot hoz a gyógyszergyáraknak és a multiknak.

Ha a rabszolga beteg, fizessen, de ne az állam fizessen helyette. Ha nem beteg, dolgozzon.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 06. 07. 08:28 -kor

paranormal.hu

#6531 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 08:27

Vannak közöttünk, akik földönkívüli civilizációkkal kommunikálnak; vannak, akik halálos betegségeket tudnak távgyógyítani; vannak, akik jól energetizálnak; vannak, akik lelki problémákat, családi konfliktusokat tudnak jól megoldani; vannak, akik tisztánlátók stb.

Viszont a velük való kapcsolathoz hit kell, fiacskáim, abszolút hit, mivel egy hitetlen megjelenése eleve lerontja azt az energetikai mezőt, ahol ezek a paranormális jelenségek lezajlanak!

- Miért is volt szó korábban a megfigyelő és a megfigyelt kapcsolatáról?

Azért, mert amiben nem hisztek, azt nem is fogjátok megtapasztalni!

Ez a világmindenség alaptörvénye, ha tetszik, ha nem - vagyis pont az ellenkezője, mit Nektek az iskolában hitettek el, hogy vannak a tudattól független objektív folyamatok!

- Hányszor kell még ezt magyarázni?

Tehát mikor mehetünk hozzá? Vagy csak hazudsz?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#6532 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 06. 07. 08:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 07. 08:29

http://humansarefree...s-built-by.html
(Tessék ujabb bizonyíték)

Basszus, Dex, ez nagyon gyenge, jobb nincs? Abszolut kepzetlenul:
- Radiokarbonos kormeghatarozassal akart dolgozni a "kutato", ami kb 40.000 (C13) ill. 60.000 (C14) evnel ertelmet veszti.
- Azt mondja, hogy patinasodtak a kovek. Honnan volt bennuk eleg rez? Mellesleg ilyen kovekrol nincs felvetel.
- Kesobb azt mondja, hogy a termeszetes erozio pusztitja a koveket. Akkor hol a patina?
- Meg kesobb irja, hogy az Orion-ov elmozdulasaval becsulte a telepules korat, bizonyos szobrok elhelyezkedese megegyezett az Orion-ov csillagainak akkori latszolagos helyzetevel. Ez mar onmagaban is csak feltetelezes, de a legjobb az, hogy maguk a kovek nem voltak a helyukon, a helyeket a "kutato" talalta meg hosszas munka aran. Pff.

Eddig olvastam, ez is tobb volt, mint amennyit erdemel. Erdekelne, hogy mit gondolsz ezekrol a kritikakrol.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#6533 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 07. 08:29

Igen részletes és kimerítő szaktanulmány az annunaki faj földi telepeseivel kapcsolatban:

http://humansarefree...s-built-by.html

(Tessék ujabb bizonyíték)

csillagok, szobrok, romok bizonyíták az ókori földönkívüliek létezésé. KÉZZEL FOGHATÓ MINI SZOBROK!

Az ókorban és úgy az utóbbi pár millió évben annyi minden történt a Földön (földönkívüli-emberi viszonyok), hogy egy egész könyvtár kevés lenne ennyi adat elhelyezésére! A mi iskolában tanított történelmünk kb 0,3%-a SE TÉNYLEGESNEK.

egy bizonyíték sem volt eddig
ezt már el sem olvasom
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#6534 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 06. 07. 09:23

Ha te mondod bölcsek bölcse, akkor kénytelen vagyok megtörni a súlyos bizonyítékok súlya és pengeéles logika hasító ereje alatt. A többszörös reg addig is te vagy meg nyötö, két regdátum, két azonosító, mindkettő használatban egy időben.

Mindegy, nekem többszöri reg marad.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 06. 07. 08:47 -kor

paranormal.hu

#6535 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 08:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 07. 09:21

Az többszörös reg.

Mi, hogy nevet változtat valaki?
Egy regisztráció, csak a neve változott meg. Ráadásul látható is.

Az a többszörös reg, ha egyszerre van több neved. Ami nem is látható.

#6536 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 08:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 07. 09:25

De késleltetett hatású rákgyógyszerek le vannak védetve ami profitot hoz a gyógyszergyáraknak és a multiknak.

Ha a rabszolga beteg, fizessen, de ne az állam fizessen helyette. Ha nem beteg, dolgozzon.

Magad ellen beszélsz.
Ha van olyan szer, amitől pár nap alatt meggyógyul, akkor profitot is hoz (fizeti a gyógyszert és a kezelést), és utána dolgozik is.

Akkor miért azt a szert adják neki, amitől nem gyógyul meg? Amikor ugyanabban az árban (vagy akár drágábban is!) adnák azt amitől meggyógyul. És még dolgozik 50 évet.

#6537 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 07. 09:25

Bizonyitekod erre van? Nem lesz, mert nincs. A dolgozo, mint te - bar ha allami cegnel vagy, akkor teged is eltartanak a penzt termelo emberek es vallalkozasok - TB-t meg adot fizet, hogy az allam majd ha beteg leszel (mentalisan mar az vagy szvsz), akkor ellenszolgatataskent korhazba utal, megmuttet es rehabilital, hogy egyszer talan ujra egeszseges legyel es tudjal dolgozni.Ezt fel tudod fogni? Te tenyleg ennyire sotet vagy vagy csak megjatszod?
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#6538 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 06. 07. 09:30

Mi, hogy nevet változtat valaki?
Egy regisztráció, csak a neve változott meg. Ráadásul látható is.

Az a többszörös reg, ha egyszerre van több neved. Ami nem is látható.

Hagyjad. Nincs mit tagadni, lebuktam. Kiderült "A"z "I"gazság. "A" "K"ormánynak dolgozom, Dex duplaregjén kívül az összes többi reg az enyém a fórumon és negatív fajokkal kapcsolatban álló, óriáseperimádó, dezinformáló kontakta vagyok, aki elnyomja az ufósokat. Az csak "A"z "I"gazságot leplező hazugság lenne, hogy megsértődött azon, hogy rájöttem a duplareges stiklijére és mivel nincsenek érvei, próbál ellenfogást keresni, persze aki ezt állítja, az hazug názás.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#6539 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 08:37

Azért nem lesz soha olyan gyógyszer ami minden rákot gyógyít mert a rák egy gyűjtő fogalom. Baromi sok fajtája van ám és mindegyik egyedi a betegre szabott gyógykezelést igényelne amit nem kap meg mert hát drága.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#6540 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 08:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 07. 09:28

Mindegy, nekem többször reg marad.

Ezek szerint neked a fekete az fehér, ha azt akarod.

A többszörös reg az nem többszörös reg, a parajelenség az nem parajelenség.
Akkor minek ennyi szó és kifejezés? Legyen egyetlen szó, és az mindig azt jelenti, amit éppen akar, aki mondja. Aki hallja, annak meg azt jelenti, amit ő akar.
Így mindig mindenkinek igaza van.

Malkovich

Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 07. 08:44 -kor

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • 329