Elküldve: 2011. 06. 22. 18:36
Ahogy ígértem, megpróbálom röviden érthetően elmagyarázni a frekvenciátokon.
A Ti időszámításotok szerint valamivel több mint 4 évtizede vettem fel a rezgésszámotokat. Nem nagyon emlékszem már a kezdetekre, az első pár évemet kommunikáció szakon töltöttem. Ez nem az a szak amit Dex tanult, az a "Galaktikus Kommunikáció". Ezért is nem értitek amit mondani akart.
Na szóval amikor annak idején (bár az idő nem létezik, téves eszme) a végtelen tudatomat fecseréltem egy primitívnek tűnő rezgésszámra, minden szépnek, jónak tűnt. Ingyen volt minden, mindenki a kedvemben járt, ingyen eper, stb.l
Szóval több mint négy évtized kutatás, dokumentálás után a következőkre jutottam.
Igenis van ingyenenergia, ingyenüzemanyag, ingyeneper. De csak azoknak, akik az adott frekvencián rezegnek. Sör, pina juthat mindenkinek.
De! Ingyen csak annak, aki együtt rezeg a Kormánnyal. Csak pár évet visszatekintve is volt valami ilyesmi, hogy ultimátumot kapott a kormány (kisbetű), jelentse be, hogy it van a hatalom. Nem tette. Aztán kiderült, hogy lett volna bejelentenivalója.
Kicsivel később megjelent a HATALOM és akik képesek együtt rezegni velük azoknak ingyen vannak a javak. És szerintük a szürkék ártalmasak. Mert vannak Vörösek, Narancssárgák....
És most eljöhetett volna a nagy Galaktikus jólét. Dexnek, NY.T.-nek és a hasonló rezgésszámúaknak.
A szürkéknek meg lesz sör meg pina. Vagy egy nagy picsa....
A kontakták mindig jól fognak élni. A szürkékből...
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.