HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#3401 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 30. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 04. 30. 14:16

Erre meg mindig nem kaptam valaszt.

Az anyagiakról inkabb ne beszéljünk, mert volt, hogy mikor a fizetésemet megkaptam, az első dolgom volt felszerelést venni, csak hogy tanulmányozhassam az egyes UFO észlelések helyszíneit!

Volt, hogy úgy kértem kölcsön, hogy mást mondtam ahelyett, hogy kutatásokra kell!
Volt, hogy inkább nem költekeztem szórakozásra, csak hogy meg tudjak venni a legújabb UFO-s könyveket!
Volt, hogy sok-sok kilómétert utaztam nem sajnálva a benzint, csak hogy beszélhessek egy szemtanúval!

Volt, hogy 16 éves koromban arra gyűjtöttem a zsebpénzt, hogy parajelenségekkel foglalkozó röpiratokat terjesszek!

Volt, hogy képes voltam Angliába 450 kilómétert utazni egyetlen nap alatt, csak hogy ellátogassak egy paranormális esemény helyszínére!

Ugyhogy amíg te egy fillért nem öltél bele az UFO kutatásba, addig anyagi dolgokrol nekem itt ne beszélj!

Szerkesztette: Dextrose 2011. 04. 30. 13:36 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#3402 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 13:39

Mint valami kibaszott drogos.

#3403 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 13:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 30. 14:35

Az anyagiakról inkabb ne beszéljünk, mert volt, hogy mikor a fizetésemet megkaptam, az első dolgom volt felszerelést venni, csak hogy tanulmányozhassam az egyes UFO észlelések helyszíneit!

Volt, hogy úgy kértem kölcsön, hogy mást mondtam ahelyett, hogy kutatásokra kell!
Volt, hogy inkább nem költekeztem szórakozásra, csak hogy meg tudjak venni a legújabb UFO-s könyveket!
Volt, hogy sok-sok kilómétert utaztam nem sajnálva a benzint, csak hogy beszélhessek egy szemtanúval!

Volt, hogy 16 éves koromban arra gyűjtöttem a zsebpénzt, hogy parajelenségekkel foglalkozó röpiratokat terjesszek!

Volt, hogy képes voltam Angliába 450 kilómétert utazni egyetlen nap alatt, csak hogy ellátogassak egy paranormális esemény helyszínére!

Ugyhogy amíg te egy fillért nem öltél bele az UFO kutatásba, addig anyagi dolgokrol nekem itt ne beszélj!

Most én is írjam be, hogy mennyit kurváztam el az utóbbi 10 évben?

Ennyi erővel az aranycsinálásba is fektethetnéd a pénzedet meg a kölcsönöket.
Úgyanúgy semmi nem jön ki belőle. Semmi konkrét bizonyíték, amire valaki ránéz és azt mondja: ez igen, ez idegen civilizáció nyoma.
Nálad sokkal több befektetéssel és sokkal jobb felszerelésekkel keresik az idegen civilizációk jeleit vagy kutatják a paranormális dolgokat, mégsem találtak semmi meggyőzőt. Óriási távcsövekkel és műholdakkal figyelik az eget, radar-, infravörös- és röntgen tartományban, meg ki tudja még miben, és nem találtak semmit. Akkor te kiülsz a rét közepére egy jegyzettömbbel meg egy távcsővel és majd te találsz bizonyítékot. Ezt magad sem hiheted el.

Van egy hobbid, amire sokat költesz. Ennyi. Neked még biztos örömet is okoz, különben nem csinálnád. Nincs ebben semmi rossz. A rossz onnét kezdődik, amikor próbálod másokra ráerőltetni.

Idézet

Pénzem 90 százalékát nőkre és italra költöttem. A többit elherdáltam. - Ismeretlen

#3404 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 13:48

Idézet

A szenvedélybetegség – másként addikció vagy kóros szenvedély – hátrányos helyzetbe hozhatja az érintett személyt és környezetét is, mivel kényszeres viselkedési mintákból áll, melyekben a viselkedés irányítása, abbahagyása sikertelen. Pszichológiai értelemben véve a kóros szenvedély azt jelenti, hogy egy a hétköznapokban elterjedt és normálisnak vagy csak enyhén deviánsnak látszó viselkedésmód mintegy elszabadul, dominánssá válik.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#3405 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 13:55

Pedig kenytelen vagyok az anyagiakat megkerdezni, mert azt mondtatok, hogy gyujtotok ra. Ugy latszik az elmult 7 ev keves volt ra. Ha keves volt ra, akkor az azt jelenti, hogy valamit nem jol csinaltok vagy elbasszatok az egeszet. A szamlakat ki fizeti? Te vagy a szuleid? Ne is valaszolj ra, szerintem a szuleid. Kivancsi leszek mikor fogjak megunni, hogy a kisfiacskajuk meg mindig a nyakukon el, es nem basznak ki otthonrol.

Hogy en mire koltok, az nem tartozik rad. Olyanra nem koltok, amire azt mondom, hogy felesleges, tobbek kozott az ufo kutatas. Nem azert mert nem erdekel, hanem azert mert nem letezik!!

Az mar kiderult, hogy funkcionalisan analfabeta vagy. Sajnalni nem tudlak, csak szanni. Sajnalni a gyerekeidet fogom, mert lesz nekik egy soha fel nem novo, alomvilagban elo apjuk, aki kizarolag az ufokkal foglalkozik es nem veluk. NEm rajuk kolti a penzt, hanem mindenfele faszsagra.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#3406 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 04. 30. 14:00

Mi volt a jelenség, mit találtál, milyen következtetésre jutottál?

u.i.: amúgy én is, mert érdekelt
Make love not Wor.

#3407 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 14:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 30. 14:47

Ennyi erővel az aranycsinálásba is fektethetnéd a pénzedet meg a kölcsönöket.
Úgyanúgy semmi nem jön ki belőle.

Ezt cáfolnám, bár kicsit értelmesebben kellene csinálni. Nézd meg az alkimistákat, aranyat igazából nem tudtak csinálni, de nagyon sok mellékes dologra jöttek rá, amivel előbbre lett a tudomány.
Make love not Wor.

#3408 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 14:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 30. 15:00

Mi volt a jelenség, mit találtál, milyen következtetésre jutottál?

u.i.: amúgy én is, mert érdekelt

A Suffolk megyei Woolpitben voltam ahol pár évszázada zöld gyermekeket találtak. Az eseményre még ma is emlékszenek az ott lakók. Több helyi lakossal is beszéltem az esettel kapcsolatban.

Idézet

A Woolpit-i zöld gyermekek egyedülálló története a középkori Anglia két krónikásának munkájában kerül először említésre. Ralph, Coggeshall apátja, és a Newburgh-i William néven ismert történetíró is beszámolt róla, hogy az angliai István király uralkodásának idején (1135-54) egy farkasok elleni veremcsapdában két síró gyermeket találtak a suffolki Woolpit mellett. A helybéliek nagy csodálkozását nem csak a gyerekek viselkedése és érthetetlen beszéde váltotta ki, hanem megjelenésük is; a ruhájuk, a szemük, és ami a legmeglepőbb, a teljesen zöld bőrük. A gyerekeket a földbirtokoshoz, Sir Richard de Calne-hoz vitték, aki befogadta őket. Sajnos semmilyen kedvükre való táplálékot nem tudtak nekik adni, minden ételt visszautasítottak, csak a zöldbabot fogadták el. A kisfiú egy évvel később meghalt, de a kislány felnőtt, és a környéken telepedett le. Hamarosan bőrének zöldes színe is kifakult, és később férjhez ment egy Lynnből származó norfolki nemeshez.

Megtanult némileg angolul, és elmesélte, hogy ő és a fiú egy Szent Martin nevű országból jöttek, ahol nincs napsütés, csak állandó félhomály. Éppen a nyájukat legeltették, amikor a kíváncsiságukra hallgatva bemerészkedtek egy barlangba, és miután bezuhantak valami gödörbe, itt találták magukat a fényes Angliában.

Engem leginkább ez a Szent Martin nevű helyiség érdekelt. Végeztem egy bejárást a környéken, kerestem farkasveremcsapdákat, barlangokat.

Számításba vettem minden valószínű helyet, ahol megtalálhatták a gyermekeket. Mezőket, réteket jártam át. A keresés ugyan eredménytelenül zárult, de nem volt hiábavaló: sikerült tapasztalatot és ismeretet szereznem a környék és a feljegyzések kapcsolatáról, és könnyebben el tudtam képzelni az egykori esemény történéseit.

A kutatás 2 napba telt, de a környéken Ipswitchben élnek rokonok, szerencsére tudtam náluk aludni.

Másnap pedig hazamentem, ujabb hosszu 450 km.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 04. 30. 14:21 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#3409 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 14:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 30. 15:13

Ezt cáfolnám, bár kicsit értelmesebben kellene csinálni. Nézd meg az alkimistákat, aranyat igazából nem tudtak csinálni, de nagyon sok mellékes dologra jöttek rá, amivel előbbre lett a tudomány.

Igen!

#3410 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 14:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 30. 15:21

A Suffolk megyei Woolpitben voltam ahol pár évszázada zöld gyermekeket találtak. Az eseményre még ma is emlékszenek az ott lakók. Több helyi lakossal is beszéltem az esettel kapcsolatban.

Jaja, legenda az már csak ilyen, pár generációval ezelőtt "történt", aztán mindenki emlékszik rá.

"Beszélni nem tudott, nem is lehetett megtanítani, csupán állati hangokat adott ki magából. Füvet, nyers halat és békát evett, úgy úszott a vízben mint egy hal, s ujjai közt úszóhártyák voltak. Megpróbálták taníttatni, de sikertelenül, ezért vízhordást és pecsenyeforgatást bíztak rá. A hajdúk durván kegyetlenül bántak vele, többször megszökött, ilyenkor kutyás csapatok hozták vissza. A kastélyban a hagyomány szerint egyetlen védelmezője volt, a várnagy Juliska nevű leánya, aki sokszor megvédte. Juliska 1751 körül férjhez ment, Hany Istók kedveskedni akart pártfogójának, s egy tál békát öntött a lakodalmas asztalra. Ekkor ismét megverték, s másnap megszökött. Ezúttal nem tudták elfogni. Évekkel később halászok ismét látták a mocsárban, de víz alá bukott, s többé nem mutatkozott."

Mellékesen jó arc volt, mert fröccsözött:

Csatolt fájl  froccs.jpg (63,4K)
Letöltések:: 5
Make love not Wor.

#3411 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 14:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 30. 15:21

Engem leginkább ez a Szent Martin nevű helyiség érdekelt. Végeztem egy bejárást a környéken, kerestem farkasveremcsapdákat, barlangokat.

Számításba vettem minden valószínű helyet, ahol megtalálhatták a gyermekeket. Mezőket, réteket jártam át. A keresés ugyan eredménytelenül zárult, de nem volt hiábavaló: sikerült tapasztalatot és ismeretet szereznem a környék és a feljegyzések kapcsolatáról, és könnyebben el tudtam képzelni az egykori esemény történéseit.

A kutatás 2 napba telt, de a környéken Ipswitchben élnek rokonok, szerencsére tudtam náluk aludni.

Másnap pedig hazamentem, ujabb hosszu 450 km.

Nahát, eredménytelenül zárult? Mire számítottál? Hogy találsz két zöld gyereket valahol, vagy egy kaput egy másik világba?
Ez csak mese, mint a manókról, koboldokról és boszorkányokról szóló történetek.

#3412 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 14:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 04. 30. 15:28

De akkor már igen fájni fog azt tény, hogy Magyarország egyik legzseniálisabb emberét szartátok le nap mint nap!

Egyszer biztos, de nem hinném. Ti ezt itt a topikon biztos nem fogjátok megérni.
Make love not Wor.

#3413 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 14:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 04. 30. 15:31

Szerintem meg az mese, hogy ti léteztek, mivel aki materialista, az NEM létezik!

Akkor kinek írtál most???

#3414 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 14:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 30. 15:30

Ez csak mese, mint a manókról, koboldokról és boszorkányokról szóló történetek.

Manók és koboldok igenis vannak. Bár ilyesmivel még nem találkoztam, de boszorkányból éppen dugdosok otthon egy peciális esetet :-D Szerintem a sógornak is van hasonlója, ez valami családi vonás lehet.
Make love not Wor.

#3415 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 14:35

Az nevet, aki utoljára nevet!

De akkor már igen fájni fog azt tény, hogy Magyarország egyik legzseniálisabb emberét szartátok le nap mint nap!

( Mert a rabszolga addig rabszolga, amíg másokat is mindenáron a szolgaságba akar taszítani! )

Hogy mi minden jót elszalasztunk, és későn veszünk észre.
Ilyen a formánk, pechünk van már megint.

#3416 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 14:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 04. 30. 15:34

Magamnak!

Én te vagyok?
Vagy te vagy én?
Minden ember én akarok lenni?

Ui:
Én vagyok Én, te vagy Te. Ki a hülye, én vagy te?
:D

Szerkesztette: Sparow2 2011. 04. 30. 14:37 -kor

#3417 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 14:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 04. 30. 15:34

Magamnak!

Már őgyis ellentmondásba keveredtél, ennél lentebb nem nagyon van.
Make love not Wor.

#3418 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 14:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 04. 30. 15:37

Nem lehetsz, mert te én vagy.

Ti vagytok én? Vagy Ti vagytok mi? Miért nem mindjárt ők összesen?
Make love not Wor.

#3419 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 14:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 04. 30. 15:37

Nem lehetsz, mert te én vagy.

Az biztos, mert én is én vagyok.

#3420 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 14:45

Az nevet, aki utoljára nevet!

( Mert a rabszolga addig rabszolga, amíg másokat is mindenáron a szolgaságba akar taszítani! )

Pedig te vagy a rabszolga. :-)

Ha ismerned az orszag allitolagos legzsenialisabb emberet, akkor nem nevezned ugy Dextet. Evekkel ezelott, ugy probalt meg vallalkozas(oka)t inditani, hogy egybol az adocsalasra epitette az egeszet. Szerinted ez lenne egy zsenialis ember? :-)
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.