HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#3741 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 03. 12:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 03. 10:31

Nem ez volt a kérdés. Hanem hogy

Most tényleg, mit lovagolsz ezen, mint egy GYP-s? Könnyen bizonyítható, hogy a (nem utca-)sarki fény nem a Föld mélyéről jön. Elég műholdakkal vagy repülőgéppel megnézni és nem lesz kiszivárgó fényoszlop. A sarki fény nem érintkezik a Föld felszínével, csak a sarkok fölött jelenik meg. Hogy mi okozza, bizonyított tény, ált. iskolás tananyag (és középiskolában is átveszik), olvass után a guglival. Ez az összeesküvés elméleted könnyen megbuktatható.

Tudod mi a borzasztó? Felvetsz egy ilyen hülyeséget, ragaszkodsz hozzá. Nem kötelességünk, de sorban bizonyítottuk miért nem lehet igaz. Már egy csomószor beégtél az elképzeléseiddel. Ahelyett, hogy levonnád a tanulságokat és elszégyellnéd magad, hogy ált. iskolás dolgot nem tudsz, kérdezel egy újabb baromságot :omg: Nagyon szánalmas. Addig ne ufókutass, míg alapvető tudományos dolgokkal nem vagy tisztában és nem ismered a tudomány alapjait, ami kritizálsz.

"Ny"újork Tá"j"m"sz" Reader tábornok alteregódnak is azt javaslom, hogy mielőtt a matematikát, mint legegzaktabb, leginkább bizonyított tudományágat fikázza, ismerje azt meg és lépjen túl a középiskolás matekon és majd csak akkor fröcsögjön, ha cáfolni tudja egyetlen részletét is. Bár Sipi jól leírta hol téved ezzel kapcsolatban.

Szerk. Egyébként nem kéne ezt erőltetned Dex. Látszik, hogy buta vagy hozzá, de legalább befolyásolható is. Szerintem éld a hétköznapi emberek életét, sörözzél, csajozzál. Személy szerint régebben még tartottalak valamire. Becsültem, hogy a vállalkozás topikban annyi ötleted volt, ezek csak az általad rászánt kevés erőforrás fényében voltak hülyeségek, önmagukban nem. A szakítós topikot nem olvastam, nem is érdekel, előfordul, hogy valaki a szerelmi életben sem igazodik ki. Amit az autós és az Amerikába utazós topikban műveltél, az viszont röhej volt a köbön. Semmi jó tanácsot nem fogadtál el, csak írtad a hülyeségeket. Ezzel az ufós elméletekkel (melyeket bizonyítottnak látsz, mert nem cáfolták) viszont végképp leírtad magad. Egy kutyát nem bíznék rád, nem tudom milyen munkáltató ad neked munkát. Nem hogy újságíróként vagy informatikusként alkalmazzalak. Mondom ezt úgy, hogy nem kívánom a veszted és a kudarcaidat, de egyenesen keresed ezeket.

Szerkesztette: Raynes 2011. 05. 03. 12:35 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3742 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 03. 13:17

Lehetséges, hogy így van. Utána fogok nézni.

De ez közel sem jelenti azt, hogy ne létezne a Belső Föld.

Magyarul ez még nem bizonyíték ellene.

Neked kell bizonyítanod, hogy az elméleted helytálló. Nem másoknak azt, hogy nem.

#3743 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 12:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 03. 13:17

Lehetséges, hogy így van. Utána fogok nézni.

De ez közel sem jelenti azt, hogy ne létezne a Belső Föld.

Magyarul ez még nem bizonyíték ellene.

Lattad, amit kiemeltem neked? :think:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#3744 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 12:36

Nem semmi. Kb egy hét alatt 50 oldalnyit termeltetek ide. Én már rég nem olvasom egybefüggően, csak néha benézek. Egy darabig még vicces volt, de már egyáltalán nem az. Van 2 ember nézete az összes többi ellen, aztán ketten szajkózzák az "igazukat". De gyakorlatilag nem mondanak semmit. Meg jól elbeszéltek egymás mellett. (nincs válasz a feltett kérdésekre, vagy teljesen másba kezdenek bele) Meg tényként kezelnek dolgokat, csak mert hisznek benne. Ez így teljesen nem jó.

Ahogy visszanéztem a topikot, régebben inkább elmélkedések, beszélgetések voltak, nem pedig ez a teljesen elvakult hites dolog.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#3745 Felhasználó inaktív   Sipi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 12:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 05. 03. 13:20

"Ny"újork Tá"j"m"sz" Reader tábornok alteregódnak is azt javaslom, hogy mielőtt a matematikát, mint legegzaktabb, leginkább bizonyított tudományágat fikázza, ismerje azt meg és lépjen túl a középiskolás matekon és majd csak akkor fröcsögjön, ha cáfolni tudja egyetlen részletét is. Bár Sipi jól leírta hol téved ezzel kapcsolatban.

Igazából abban, amit Ny.T. leírt szerintem vannak jó részek és a filozófiai irányzatok is tényleg léteznek (bár nem vagyok olyan jártas a filozófiában). Csak az a baj, hogy annyira hevesen támad minden mást, ami már ránézésre irreálissá teszi a mondandóját. Mintha pont ő lenne olyan, amit az általa kritizált tudományon kifogásol.

#3746 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 12:40

Üzenet megtekintéseIdézet: des - Dátum: 2011. 05. 03. 13:36

Nem semmi. Kb egy hét alatt 50 oldalnyit termeltetek ide.

Bizony. Mi is ugyanolyan hülyék vagyunk, hogy ilyen baromságra szánunk az időnkből. Ennek ellenére meg kell hagyni, ha humorérzékkel kezeljük, oltári jót lehet rajta szórakozni. Ha nem a 2 pixeles, hackelt betűtípusaiddal olvasod, az az 50 oldal elolvasható fél óra alatt, sok benne az ismétlés.

Üzenet megtekintéseIdézet: Sipi - Dátum: 2011. 05. 03. 13:39

Igazából abban, amit Ny.T. leírt szerintem vannak jó részek és a filozófiai irányzatok is tényleg léteznek (bár nem vagyok olyan jártas a filozófiában). Csak az a baj, hogy annyira hevesen támad minden mást, ami már ránézésre irreálissá teszi a mondandóját. Mintha pont ő lenne olyan, amit az általa kritizált tudományon kifogásol.

Igen, vannak benne jó részek, azokat úgy ollózta össze máshonnan, forrásmegjelölés nélkül és nem érti az állításai következményeit, a meséi ezért inkoherensek és ellentmondanak egymásnak. Nem a támadás hevessége teszi nevetségessé, hanem az ellentmondások és a bizonyítékhiány ellenére meglévő önbizalma. Tényleg kb. olyan, mintha a világ összes vallásában egyszerre hinne, annak ellenére, hogy azok egymással nem egyeztethetők össze.

Szerkesztette: Raynes 2011. 05. 03. 12:46 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3747 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 12:45

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 05. 03. 10:49

Egyetertek a kerdessel.
Miert csak a sarkokon latni ezt a jelenseget, Dex?
A tobbi lejaratnal miert nem?
Ja, es lofasz.

ne lófaszozzá :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#3748 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 12:47

pina
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#3749 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 05. 03. 13:47

Mondd szépen: fekete lyuk :)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#3750 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 13:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 05. 03. 10:28

Érv 2: mert a Föld gömb alakú, ezért ha elmész a sarkoktól, kitakarja.

Hazudsz! Mellé beszélsz! Térítesz!

Spoiler

Apropó:
Volt szó a holdi légkörről, meg Holdon életről, és most bukkantam rá: H.G. Wells: The First Men in the Moon (igen, "in" és nem "on").
Kezd jobbára úgy tűnni, hogy régebbi sci-fi regények filozófiai fejtegetései kerültek a mai összeesküvések írásaiba.

Szerkesztette: Daihelyon 2011. 05. 03. 13:49 -kor

Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#3751 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 14:30

TITKOS DOKUMENTUM LÁTOTT NAPVILÁGOT!!!!

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#3752 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 14:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 03. 15:30

Hol?

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#3753 Felhasználó inaktív   Sipi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 14:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 05. 03. 15:44

Hol?

A HWSW fórumában! :-D

#3754 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 15:08

Hol?

Nem hallod, titkos!!!
Munkahelyem: Best Machinery.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#3755 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 15:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 03. 15:30

Azért akkoriban voltak ennél sokkal jobb kamerák is, ez kb ilyen 1910-es évek szint.

Mellesleg simán látni, hogy számítógépes animáció.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#3756 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 15:27

Ilyen animációt a legkönnyebb "hihetőre" csinálni, (vagyis álhihetőre) mert nem "realisztikus", alig van képi részlet, sötét, elmosódott, stb. Amúgy ha már idegenek. Ez is érdekes, hogy miért így, ilyen humanoid testfelépítéssel ábrázolják őket? Egyszer lenne valami, totál nem megszokott "lény" ábrázolás, még ha hamisítvány, akkor is. Persze lehet van, csak mi "hitetlenek" nem tudunk róla.

Illetve elnézést. Én hívő vagyok. :)
Kép

Szerkesztette: des 2011. 05. 03. 15:32 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#3757 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 15:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2011. 05. 03. 16:19

Azért akkoriban voltak ennél sokkal jobb kamerák is, ez kb ilyen 1910-es évek szint.

Mellesleg simán látni, hogy számítógépes animáció.

Mely mozzanatok vagy részletek miatt írod, hogy számítógépes animáció? (Igaz, én az Autodesk Real or Fake cuccán sem tudtam idén 10-ből 10-et eltalálni.)

Nekem a Timecode nem tiszta. Ha az a Timecode, ami a felvételen látszik, a vágó kód is egyben, akkor 10:00:00-nál (a frame számláló hiánya is feltünő) kéne kezdődnie, mert ez az USA szabvány. (Bár lehet benézek valamit.)
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#3758 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 17:16

Vettem egy Egely kereket. Hozzáteszem a kezem ugy hogy nem érek hozzá, és magától forog.

Befolyásolni is képes voltam az előbb, ha arra gondoltam, hogy a másik irányba forogjon. Most is itt van előttem az asztalon.

A vitalitás hajtja.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#3759 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 18:12

Hol?

Hát a LYÚTÚBON!

#3760 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa