Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 03. 10:31
Most tényleg, mit lovagolsz ezen, mint egy GYP-s? Könnyen bizonyítható, hogy a (nem utca-)sarki fény nem a Föld mélyéről jön. Elég műholdakkal vagy repülőgéppel megnézni és nem lesz kiszivárgó fényoszlop. A sarki fény nem érintkezik a Föld felszínével, csak a sarkok fölött jelenik meg. Hogy mi okozza, bizonyított tény, ált. iskolás tananyag (és középiskolában is átveszik), olvass után a guglival. Ez az összeesküvés elméleted könnyen megbuktatható.
Tudod mi a borzasztó? Felvetsz egy ilyen hülyeséget, ragaszkodsz hozzá. Nem kötelességünk, de sorban bizonyítottuk miért nem lehet igaz. Már egy csomószor beégtél az elképzeléseiddel. Ahelyett, hogy levonnád a tanulságokat és elszégyellnéd magad, hogy ált. iskolás dolgot nem tudsz, kérdezel egy újabb baromságot
"Ny"újork Tá"j"m"sz" Reader tábornok alteregódnak is azt javaslom, hogy mielőtt a matematikát, mint legegzaktabb, leginkább bizonyított tudományágat fikázza, ismerje azt meg és lépjen túl a középiskolás matekon és majd csak akkor fröcsögjön, ha cáfolni tudja egyetlen részletét is. Bár Sipi jól leírta hol téved ezzel kapcsolatban.
Szerk. Egyébként nem kéne ezt erőltetned Dex. Látszik, hogy buta vagy hozzá, de legalább befolyásolható is. Szerintem éld a hétköznapi emberek életét, sörözzél, csajozzál. Személy szerint régebben még tartottalak valamire. Becsültem, hogy a vállalkozás topikban annyi ötleted volt, ezek csak az általad rászánt kevés erőforrás fényében voltak hülyeségek, önmagukban nem. A szakítós topikot nem olvastam, nem is érdekel, előfordul, hogy valaki a szerelmi életben sem igazodik ki. Amit az autós és az Amerikába utazós topikban műveltél, az viszont röhej volt a köbön. Semmi jó tanácsot nem fogadtál el, csak írtad a hülyeségeket. Ezzel az ufós elméletekkel (melyeket bizonyítottnak látsz, mert nem cáfolták) viszont végképp leírtad magad. Egy kutyát nem bíznék rád, nem tudom milyen munkáltató ad neked munkát. Nem hogy újságíróként vagy informatikusként alkalmazzalak. Mondom ezt úgy, hogy nem kívánom a veszted és a kudarcaidat, de egyenesen keresed ezeket.
Szerkesztette: Raynes 2011. 05. 03. 12:35 -kor

Súgó
A téma zárva.