HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#4001 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 06. 09:40

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2011. 05. 06. 10:16

Dehogynem, mert valaki nagyon unatkozott, és nagyon AKARTA hogy legyen egy ilyen elmebeteg a fórumon időtölteni, materializálta, behangolta a rezgésszámát, és most nem unatkozik. Szóval most már elég a sunnyogásból, álljon elő és vallja be, ki teremtette Dextrose-t?

Dex! Én vagyok az apád!
:D

#4002 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 09:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 05. 06. 10:39

Hagyjad! Ő sem tudja miket ír, csak teszi egymás mellé a karaktereket a félkegyelműje, 0 élettapasztalattal. Ne vedd magadra. Egyszer lehet ő is súlyos beteg, aztán ufózhat spirituális fantáziákra alapozva, majd meglátja nem megy semmire a vizuálmaterializációjával. Ha olyan súlyos betegséget fog ki, hogy még a fekvés és a hányás is nehezére fog esni, és már kívánni fogja a halált, akkor a spirituálbaromkodásra és ufókért imádkozásra sem lesz ereje.

Ebbe a topikba szórakozni érdemes jönni, humor felé kell terelni, nem szabad komolyan venni az irományait.

:up:

#4003 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 09:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 05. 06. 10:39

Hagyjad! Ő sem tudja miket ír, csak teszi egymás mellé a karaktereket a félkegyelműje, 0 élettapasztalattal. Ne vedd magadra. Egyszer lehet ő is súlyos beteg, aztán ufózhat spirituális fantáziákra alapozva, majd meglátja nem megy semmire a vizuálmaterializációjával. Ha olyan súlyos betegséget fog ki, hogy még a fekvés és a hányás is nehezére fog esni, és már kívánni fogja a halált, akkor a spirituálbaromkodásra és ufókért imádkozásra sem lesz ereje.

Ebbe a topikba szórakozni érdemes jönni, humor felé kell terelni, nem szabad komolyan venni az irományait.

És én mégis honnan tudhattam volna?!

Véleményt mondtam, ennyi. Nem szabad?!
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#4004 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 09:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 06. 10:09

...
Legyünk tárgyilagosak: rákbetegség esetén maga a rák a tünet! Tünete egy lelki problémának!

Szinte az összes rákos megbetegedéssel kapcsolatos esetben a spirituális és pszichés növekedést megtagadják, vagy az egyén úgy érzi, hogy személyes, pszichés értelemben nem képes megfelelően növekedni. Így hát ez a növekedési, fejlődési kísérlet a testi mechanizmusokat hozza működésbe, és bizonyos sejtek túlburjánzását idézi elő. Az egyén ragaszkodik ahhoz, hogy ha nem fejlődik tovább, akkor meg kell halnia, és egy olyan mesterséges helyzetet kényszerít ki, amelyben maga a növekedés válik fizikailag végzetessé.
Azért van ez így, mert egyfajta akadályoztatás következik be. Az egyén szeretne személyiségként fejlődni, de fél is ettől.

És mi van azokkal, akik egyáltalán le se szarják az egész spirituális és pszichés növekedést, és egész nap csak a kocsmában ülnek, lógnak, segélyből élnek, lopnak, csalnak, betörnek, vagy az árokparton lógatják a lábukat, és a legnagyobb spirituális és pszichés céljuk, hogy ha egy kis pénzhez jutnak, akkor eligyák és/vagy elnyerőgépezzék?
Ők hogyhogy nem lesznek mind rákbetegek?

#4005 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 09:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 06. 10:46

De, szabad.
Az meg az ő véleménye volt, hogy lebaszott érte.

#4006 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 09:55

Nem kell tudnod semmit, csak egy nagyon minimálisan elgondolkozni ezen a sok bődületes baromságon, mielőtt ide zúdítod.

#4007 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 09:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Lobo Marunga - Dátum: 2011. 05. 06. 10:39

Több közeli hozzátartozóm haláltusáját néztem végig, van sejtésem róla min mész át.
Abban adok igazat Dextrose-nak, hogy a betegségeket sok esetben elfojtások, feldolgozatlan lelki problémák okozzák.
Nézz szét a környezetedben, a legtöbb ember stikkes, csak jól leplezi. Tele görccsel, komplexussal. Valószínűleg itt a fórumon is sokan vannak...
Magyarországon vajon miért van annyi rákbeteg ember, és miért olyan magas az öngyilkosok száma? (ezek a végletek)
Mert az emberek képtelenek örülni. A boldogság szót inkább hagyjuk, az csak egy illúzió.
A dühkitöréseddel is csak magadat betegíted, fordítsd másra az energiádat, a Dex által leírtakat pedig tekintsd úgy, mint egy véleményt, nem Te fogod megváltoztatni.

Dettó van benne tapasztalatom sajnos. Csak az ilyen kis borsodi finggépeknek, mint Dex nincs róla fingja se. Pedig elég lenne, ha elmenne egy klinikai osztályra, intenzív, onkológia, stb. Esetleg cihiátria, de onnan nem engedném el. Megnézhetné milyen oltári súlyos betegségek vannak és milyen borzasztó még kezelés mellett is. Aztán pofázhatna a filozófiai vonatkozásokról. Egyszerűen nem tudja átgondolni, mit jelent, amit beszél. Buta és nincs élettapasztalata.

A többiben nem értek veled egyet. Mind a halálozás, mint az öngyilkossági ráta megfelel nálunk sacckábé az európai átlagnak, ami pedig jóval alatta van a világátlagának. Sok ember inkább azért betegszik meg, mert kiteszi magát egészségügyi kockázatoknak, sokszor a munka miatt, vagy nem él egészséges életvitelt: káros szenvedélyek, nem táplálkoznak egészségesen, nem mozognak eleget, nincsenek kellő ideig friss levegőn, hanem oxigénhiányos, szellőzetlen szobában dekkolnak. Esetleg szűrésekre sem mennek el, és nem vizsgáltatják ki magukat rendszeresen, mert vagy félnek a vizsgálatoktól és/vagy pénzük nincs rá. Persze ezek csak rizikófaktorok, sokan úgy betegednek meg, hogy egészségesen éltek, nálunk volt ilyenre példa a családban. A súlyos rákfajták, súlyos érrendszeri és szervi betegségek szempontjából közömbösek a lelki dolgok, nem válogatnak, bárkinél előfordulhatnak. Egyes betegségeknél még az életkor sem számít.

Ahogy Dzsek Sparow2 írja, sok lumpen, narkós, kocsmatöltelék végigzülli az életét, károsítja magát mindennel, amivel csak lehet, míg lelki-testi roncs, fizikai-szellemi toprongy nem lesz, aztán sokan közülük nem lesznek rákbetegek, de másmilyen komoly betegek sem. Az orvostudomány egy olyan empirikus terület, ahol az üres filozófiai okoskodás nem állja meg a helyét.

Nem véleményt mondtál. Iderittyentettél egy oltári nagy bullshit baromságot és tényként kezelted. Még mindig nem fogod fel a vélemény-tény és a képzelgés-valóság közötti különbséget. Normális emberek a véleményük meg tudják indokolni valós példával, bizonyítható konkrét tapasztalatokkal.

Szerkesztette: Raynes 2011. 05. 06. 10:04 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#4008 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 10:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 05. 06. 10:56

Dettó van benne tapasztalatom sajnos. Csak az ilyen kis borsodi finggépeknek, mint Dex nincs róla fingja se. Pedig elég lenne, ha elmenne egy klinikai osztályra, intenzív, onkológia, stb. Esetleg cihiátria, de onnan nem engedném el. Megnézhetné milyen oltári súlyos betegségek vannak és milyen borzasztó még kezelés mellett is. Aztán pofázhatna a filozófiai vonatkozásokról. Egyszerűen nem tudja átgondolni, mit jelent, amit beszél. Buta és nincs élettapasztalata.

Tudom jól, mennyire szörnyűek és súlyos betegségek vannak, nem kell vergődnöd! Egy szóval se mondtam, hogy ne lenne borzasztó a kezelés, meg a szenvedés!

Annyit mondtam, hogy mi okozhatja! A kettőnek rohadtul nincs köze egymáshoz!

Miért, te talán tudod az ellenszert?! Az orvostudomány tudja? Nem tud lóf@szt sem, mert akkor nem lenne még ma is végzetes ez a betegség!

Amíg nincs ellenszer, nincs meg HIVATALOSAN a mögöttes ok és háttér, mégis mi jogon döntöd el, hogy ki hogy értekezzen minderről?!

Te reagálod túl az egészet! De akkor is tartom magam a véleményemhez.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 05. 06. 10:07 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#4009 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 10:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 05. 06. 10:47

És mi van azokkal, akik egyáltalán le se szarják az egész spirituális és pszichés növekedést, és egész nap csak a kocsmában ülnek, lógnak, segélyből élnek, lopnak, csalnak, betörnek, vagy az árokparton lógatják a lábukat, és a legnagyobb spirituális és pszichés céljuk, hogy ha egy kis pénzhez jutnak, akkor eligyák és/vagy elnyerőgépezzék?
Ők hogyhogy nem lesznek mind rákbetegek?

Ők nem vetnek gátat a pszichés fejlődésnek, mivel nem is foglalkoznak ezzel a kérdéssel - hagyják azt autómatikusan kibontakozni. Ők a pillanatnak élnek.

paranormal.hu

#4010 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 10:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 06. 11:10

Ők nem vetnek gátat a pszichés fejlődésnek, mivel nem is foglalkoznak ezzel a kérdéssel - hagyják azt autómatikusan kibontakozni. Ők a pillanatnak élnek.

Sejtettem, hogy ilyesmi lesz a válasz. Az ő "belső én"-jük nem akar fejlődni.
Akkor viszont mi a helyzet azokkal, akik egy nagyobb sugárdózis után lesznek rákbetegek?

#4011 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 10:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 05. 06. 11:14

Sejtettem, hogy ilyesmi lesz a válasz. Az ő "belső én"-jük nem akar fejlődni.
Akkor viszont mi a helyzet azokkal, akik egy nagyobb sugárdózis után lesznek rákbetegek?

Nem azt mondtam, hogy nem akar fejlődni a belső énjük, hanem csak azt, hogy nem akadályozzák ezt!

Sugárdózis? Az már külső ok.

paranormal.hu

#4012 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 10:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 06. 11:21

Nem azt mondtam, hogy nem akar fejlődni a belső énjük, hanem csak azt, hogy nem akadályozzák ezt!

Akkor ezek szerint nekik kellene a társadalom legegészségesebb rétegének lenniük.

Idézet

Akkor most hogy is van ez?

Szerkesztette: debaj 2011. 05. 06. 10:25 -kor

#4013 Felhasználó inaktív   Lobo Marunga 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 06. 10:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 05. 06. 10:56

A többiben nem értek veled egyet. Mind a halálozás, mint az öngyilkossági ráta megfelel nálunk sacckábé az európai átlagnak, ami pedig jóval alatta van a világátlagának. Sok ember inkább azért betegszik meg, mert kiteszi magát egészségügyi kockázatoknak, sokszor a munka miatt, vagy nem él egészséges életvitelt: káros szenvedélyek, nem táplálkoznak egészségesen, nem mozognak eleget, nincsenek kellő ideig friss levegőn, hanem oxigénhiányos, szellőzetlen szobában dekkolnak. Esetleg szűrésekre sem mennek el, és nem vizsgáltatják ki magukat rendszeresen, mert vagy félnek a vizsgálatoktól és/vagy pénzük nincs rá. Persze ezek csak rizikófaktorok, sokan úgy betegednek meg, hogy egészségesen éltek, nálunk volt ilyenre példa a családban. A súlyos rákfajták, súlyos érrendszeri és szervi betegségek szempontjából közömbösek a lelki dolgok, nem válogatnak, bárkinél előfordulhatnak. Egyes betegségeknél még az életkor sem számít.

Riszpekt, nem néztem utána számadatoknak, és valóban igaz, amit az életvitel fontosságáról írtál.
Elkerülendő a testi-lelki egyensúlyom elvesztését, én most inkább megyek és zúzok egyet a mocimmal. :cool: :Đ
The Road is long. Ride or die...

#4014 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 10:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Lobo Marunga - Dátum: 2011. 05. 06. 11:29

Riszpekt, nem néztem utána számadatoknak, és valóban igaz, amit az életvitel fontosságáról írtál.

Számadatoknak én sem néztem utána, de pár perc alatt kiguglizható. Tanulmányaimból emlékszem az akkori statisztikákra nagyságrendileg. Ezek most sem változtak sokat, évről évre állandósult adatok szoktak lenni, minimális, mérési hibahatárral egyező mértékű ingadozással.

Üzenet megtekintéseIdézet: Lobo Marunga - Dátum: 2011. 05. 06. 11:29

Elkerülendő a testi-lelki egyensúlyom elvesztését, én most inkább megyek és zúzok egyet a mocimmal. :cool: :Đ

Jól teszed, hogy nem kockulsz egész nap a gép előtt. A moci se rossz, de a bringa, futás még egészségesebb :-) Kivéve, ha kamionnal összetalálkozol egy kereszteződésben, mert az kicsit meg fogja gátolni a "belső éned" "fejlődését" :Đ

Szerkesztette: Raynes 2011. 05. 06. 10:41 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#4015 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 10:43

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 05. 06. 11:24

Akkor ezek szerint nekik kellene a társadalom legegészségesebb rétegének lenniük.

Akkor most hogy is van ez?

Azért ez nem ilyen egyszerű. Ők betegítik magukat ALKOHOLLAL, dohányzással, nem megfelelő táplálkozással, a higénia hiányával, stb...Ezek külső okok.

De sokuk mentális okokból nem lesz beteg, mert nincs semmi az ivászaton kívül ami nagyon érdekelné őket.

Vannak külső és belső okok. Külső okok a vírusok, baktériumok, sugárfertőzés, baleset következményei, mérgek, tartósítószerek, dohányzás, alkohol, stb.

Belső okok pedig azok, amelyek csak ugy látszólag a semmiből alakulnak ki. Most had ne soroljam őket.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 05. 06. 10:44 -kor

paranormal.hu

#4016 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 10:46

Hacsak a lecsúszott alkeszosság nem lelki fejlődés, akkor nem fejlődik a belső énjük.
Mivel nincs betegség, ami jelezné, hogy akadályozzák a fejlődésben, akkor nem akadályozzák a fejlődésben.
Tehát nem akar fejlődni a belső énjük.

Aha! Tehát külső ok is okozhatja!
Gondolom ez nem csak sugárzás lehet, hanem pl. rákkeltő anyagok is, ugye?
Akkor honnét lehet tudni, hogy mikor okozta külső ok, és mikor belső?
És honnét tudni, hogy egyáltalán létezik-e "belső ok", és nem minden rákbetegséget valami (ismeretlen) "külső ok" okoz?

#4017 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 06. 10:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 06. 11:43

vírusok, baktériumok, sugárfertőzés, baleset következményei, mérgek, tartósítószerek, dohányzás, alkohol, stb.

Ezeket a fizikai dolgokat ok teremtik a tudatukkal. Rahangolodnak a sorosuveg csorgesenek frekvenciajara, hogy lassak azt es urithessek tartalmat. Hogy lehetnenek ezek kulso okok?
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#4018 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 10:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 06. 11:43

Vannak külső és belső okok. Külső okok a vírusok, baktériumok, sugárfertőzés, baleset következményei, mérgek, tartósítószerek, dohányzás, alkohol, stb.

Belső okok pedig azok, amelyek csak ugy látszólag a semmiből alakulnak ki. Most had ne soroljam őket.

Na, akkor csak eljutottunk odáig, hogy van egy (nagyon) szűk részhalmaza a betegségeknek, amik lelki okokra vezethetők vissza, meg van egy jókora másik részhalmaz, amiért viszont "külső", ráadásul jól ledokumentált okok a felelősek.

#4019 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 10:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 06. 11:06

Tudom jól, mennyire szörnyűek és súlyos betegségek vannak, nem kell vergődnöd!

Vergődik az öreganyád térde kalácsa, meg a pszichopata Ny. T alteregód.

Annyit mondtam, hogy mi okozhatja!

Miért, te talán tudod az ellenszert?! Az orvostudomány tudja? Nem tud lóf@szt sem, mert akkor nem lenne még ma is végzetes ez a betegség!

Amíg nincs ellenszer, nincs meg HIVATALOSAN a mögöttes ok és háttér, mégis mi jogon döntöd el, hogy ki hogy értekezzen minderről?!

Ó, igen, gyere, oszd az észt. Mert aztán rohantul értesz hozzá :respect2: Majd te ilyen filozófiai ufós fingreszeléssel megoldod, amit orvosok, kutatók, feltalálók tömkelege sem tud megoldani. Sok betegségnek tudják az okát, és kezelni is tudják (legfeljebb gyógyítani nem). Vannak azonban a jelenlegi elméletek ellenére kivételek, nálunk nem tudni mitől betegednek meg és miért nem használ a szokásos kezelés. Nem döntöm el, miről értekezz, csak ez is egy olyan terület, amihez hülye vagy finoman szólva. Ha ilyen belső lélekfejlődés akadályozatós habdumát benyomsz egy súlyos betegnek, amiben feltünteted, hogy az ő hibája, de legalább gyógyulási esélyt sem kínál az elméleted, jobb napján agyonver az infúziós állvánnyal, hogy tudd meg te is mi a tuti, aztán okoskodjál össze baromságokat.

De akkor is tartom magam a véleményemhez.

Már egyszer tisztáztuk, hogy nem a véleményedhez ragaszkodsz, hanem a baromságodhoz. Ahhoz nagyon értesz. A ragaszkodáshoz.

#4020 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 10:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 05. 06. 11:51

jobb napján agyonver az infúziós állvánnyal

Mondjuk lehet, hogy az még használ is neki, kicsit átmozgatja a csontjait, meg telepumpálja magát adrenalinnal.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.