Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 19. 13:43
Hogy minek?! Te ezek szerint már mindent tudsz róluk4 Tudod, hogy hány hadosztályból áll az arkturuszi flotta, tudod milyen rétegződései vannak a gyíkembereknek, tudod hány szövetséggel rendelkeznek az inuák, tudod mennyi tagozódása van a lantbeli társadalomnak, tudod mi a szerepe az Arkturia bolygónak!
Nem. Már látom, hogy ez okozta eddig az összes nehézséget életem folyamán. Bezzeg ha tudnám, mennyivel boldogabb lennék.
Remek, akkor nem is értem, mi szükség van a munkánkra? Mi szükség van kutatnunk?!
Semmi szükség nincs rá. Jókor jössz rá.
Hiszen itt vagy te, aki mindent tud!
Nem írtam, hogy tudom. Olvass vissza. Azt írtam, hogy majd az ufók kitanítanak, amire kell. 2012 után. Azt írtad, hogy eljönnek értünk.
Csak azt nem értem hogy tudsz ilyen nyugodtan ülni nem foglalkozva az UFO kutatással? Vagy majd az utolsó pillanatban fogsz rádöbbenni, hogy jajj mégiscsak jó lett volna megtudni Róluk egy-két dolgot. Mert ha majd kapcsolatba lépünk az első civilizációkkal, csak nézni fogsz, hogy most akkor mivan, kik ezek, honnan jöttek, kik amazok, stb...
Bevállalom ezt a kockázatot. Csak megtanítanak a szükséges dolgokra. Miért? Vizsgázni kell náluk, hogy felvegyenek a zűr hajójukra?